70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dedıgın gıbı canım ben bıraz rahat bırakıyorum kendımı tabıkı almamaya dıkkate edıyorum ama fılıze yazdım bugun ıdare eder gördüğüm için kendımı bı türlü kasma moduna gecmıyorum yoks aısteyen herkes azımle er yada gec everırı kılolarını katılıyorum belkıd eo yuzdne cok motıvasyon aramıyorum burda sohbet hosuma gıdıyor aynı zamanda da kılomu korumamazı saglıyor ama genel olarak topıge bakarak düşündüğümde eksıklıkler var tabı o konud akatılıyorum sanaıns düzelicek cunku bosvermıyoruz caba harcıyoruz dimi bu da elbet yanıt bualcaktır

evet canım dedıgın gıbı senın ozel bı durumun var ne kadar topıge sık gelmesende tamamen kopmadın canım

Ben buraya takılalı birbuçuk ay kadar oluyor. Bazen kopmamak için elimden geleni yapıyorum. Kopmaktan korkuyorum. Sonra düşünüyorum kendi kendime buradakiler nasıl olmuş da 10 11 ay gibi süre kopmadan kilo vermişler diye. Tamam biraz olsun azmettiriyor. Ama çok cazibesi kalmadı sanırım. Şimdi anlıyorum ki yazdıklarınızdan önceleri böyle değilmiş. Sebep ortamın değişmesiymiş meğer. Hadi bizi de kendinizi de motive edin arkadaşlar. Tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olsun. Kopmayalım. Hep beraber verelim kilolarımızı. Daha önce neler yaptıysanız şimdi de bizim için yapın....

gerçi yaşım 23 daha tanıtmadım kendimi,ama insanlar yanımda 2 çocukla dolaşırken görünce kimse inanmıyo benim olduklarına,,okadar hoş hissediyorumki kendimii,şuan doğumlardan önceki kilomunda altındayım,,61-62ydim evlendiğimde ,,neyse şimdi çocuklarım yanıma kar kaldı diyip gülüyorum

Son düzenleme:
affiyet olsun canim tavuk bacagin

bende cevap yazmadan duramiycam bende baktim olmuyor ne yapacagimi bilemedigim icin kendime konu actim bu yöne karar verdim
ama geriye dönük baktigimda evet topikde biraz saldim cayira mevlam gayira durum olmus oruc da mesela charm a uymaya calisiyordum daha cok menü paylasimlari oluyordun :13:
bence sena kurs a baslayinca hersey cok geldi ona :26:

herkese iyi akşamlar. inşallah herkes sabah kalkıp tartıldığında -1 kiloyu görür tartıda.

cok dogru soyluyosun canim ben uc aydir aranizdayim ve 7bucuk kilo gitti ve ben geldigimden beri en cok tugbayi gordum kaptan bikac kere cevap verdi herseye tugba yetismeye calisiyo yeni kurallar olmasi lazim kendimize gelmemiz lazim

Farkında olman güzel bişey.
Sürekli Tuğba uğraştı liste olsun menü yorumlamalar vs. olsun.
İnş. tekrar birlikte kuvvet doğacak.

Artık kopma p.tesinden itibaren tam motivasyon burda ol.
Menülerini tam yaz. Öğlen için akşamdan kalan yemekleri veya kendin için bişeyler hazırla ofise getir.
Hatırlıyorum çünkü bi yoğurtla bütün gün aç kaldığını.

Amacım bu zaten canım. Ben nasıl verdiysem birilerinide motive edip yola devam etmesini sağlamak istiyorum.
Uzun vadede olsa veriliyor hele bi kafaya koy. 3-4 haftada ne kadar kilo veriyorsun.
Sonra biraz kilonu koruyup bismillah diyip tekrar başlıyorsun.

herkese merhaba,
dün kadınlar kulübü facebook sayfasında bizim 70-79 topiği amblemiyle paylaşım olunca çok şaşırdım, meğer pro üyelik hakkındaymış.
umarım herkes iyidir.. topicteki motivasyon konusunda birkaç gün önce uzun bir yazı yazarak paylaşmıştım fikrimi..yineliyorum..

hepinizi kocaman öpüyorum

dilekkk!!!!!

senin derdin ne ben anlamıyorum!!!!!!

benim adımı kullanıp kaptan şöyle yapmıyor böyle yapmıyor diyemezsin !!!!!

uzun zamandır suquksun bunu çok rahat anlıyabiliyorum.....

sivri sivri yazılar yazıp canımı sıkma benim derdim bana yetiyor!!!!!!!!!!!!!!!

suziim suzimmmm herkes verdi bi sen kaldın yazdan beri burda.
Kaç kere sürüdüm bilmem ki daha napmalı sana.
Bi liste belirliyip bunları mı ye desem sana
Napsam bak senin dediğin 1-0 günleride verdirmedi sana kilo.
Bende bu akşam tavık bacağı alcam.

herkese iyi akşamlar. inşallah herkes sabah kalkıp tartıldığında -1 kiloyu görür tartıda.

benim artık ümidim yooookkkk
ısrar etsemde tartıya defalarca çıkıp insemdeee
asla ama asla -1 kiloyu göremem göremem eminim göremem
bu hafta talihsizliklerden ötürü kendimi kontrolsuzce yerken buldum üzüldümmü hayır çünkü eşimle barıştım ya bu bana yeterdi
ama iddayı ertelemek zorundayım çünkü onun yüzünde 1 haftam boşa gitti,,şimdide başının etini yiyorum,sen bu kavgayı kesin iddayıkazanayım diye çıkarttırdın demi
neyse işte ikna çabalarım sürüyo,,ayın 30una ertelesek çok iyi olcak

arkadaşlar!!!!!!

ben size demedimmi çok yoqun bir döneme giriyorum ilgilenemicem başka bir kaptan seçelim diye....

siz demedinizmi biz başka kaptan istemiyoruz azda olsa gelmen bizi motive eder diye....

illa başınızda 24 saat kaptanın olması gerekmiyor bende insanım....birbirinizi motive edebilirsiniz bunda sorun yok....

sorunlarım sıkıntılarım var okuyorsunuz hepiniz.....anlayışınız bumudur.....

Ben kimsenin şahsine birşey demedim.
Olanları konuştum.
Bana kimse bu şekilde ünlemlerle bağırarak konuşamaz.
Siz bile.

18 kulanıcı konuyu okuyur hepsıde uye 0 zıyaretcı

Arkadaşlar bu şekilde mi motive ediyorsunuz birbirinizi?Forumda bu tür tartışmalara izin vermiyoruz!Lütfen devam ettirmeyin,üzerine hiç kimse de yorum yazmasın!Mutlu paylaşımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…