canım 11 ayda verdim ben ,,ama son 3 ayda sabitlerde gr in gr çık dolanıyorum anlıycan son 3 ayda 3 kilo anca vermişimama 11 ayda gitti bütün kilolarım şükğr kalanlarda uğraştırıyo sağolsunlar
inşallah bende verebilirim. ilk etapta marta kadar 10 kg, temmuz ağustosa kadar da en az 10-13 kg daha vermem gerek. kısaca ağustos sonuna 20-23 kg vermem gerek kardeşimin nişanı var ve dar bi elbise giymek istiyorum bıktım artık çuval gibi kıyafetlerden, saçları toplayıp çıkmaktan. insan kilo aldıkça daha da bakımsızlaşıyo. sanki 31 yaşında değil 61 yaşındaymışım gibi yaşamaya, giyinmeye başlamıştım ve bu durumdan kurtulmak istiyorum
dedıgın gıbı canım ben bıraz rahat bırakıyorum kendımı tabıkı almamaya dıkkate edıyorum ama fılıze yazdım bugun ıdare eder gördüğüm için kendımı bı türlü kasma moduna gecmıyorum yoks aısteyen herkes azımle er yada gec everırı kılolarını katılıyorum belkıd eo yuzdne cok motıvasyon aramıyorum burda sohbet hosuma gıdıyor aynı zamanda da kılomu korumamazı saglıyor ama genel olarak topıge bakarak düşündüğümde eksıklıkler var tabı o konud akatılıyorum sanaBen sadece daha önce yazdığım yazıya neden cevap verilmedi onu soruyorum Arzu abla.
Kimse buraya bağlı değil tabi ki. Ama yeni gelenler var ve her adın da bir sorumluluğu var.
Sena abla uzun zamandır kendi sorunları dışında menü yorumladı mı veya listesini kendi kopyaladı mı?
Buraya bi selam verip kaçanlar olduğu kadar bi selam verip sıcak muhabbet bulduklarında gitmeyeneler de var.
Son zamanlarda da bu kişiler artışta zaten.
Amacımız kilo vermek için çabalayan insanlara yardım etmek, bunun yanında hoş sohbet etmek.
Kasmadan, tatlı bi yarış halinde kilo vermek.
Senin kilon boyuna göre gayet normal bence resimlerden de anlaşılıyo.
Ve - şahsi fikrim- çok rahatsız olsan bu kilondan vermek için çaba sarfederdin.
Buraya gelmek veya gelmemek derdim değil.
İlk geldiğim zamanları hatırlıyorum cidden bunalımdaydım.
Burası sayesinde 10 kilo verdim.
Benden sadece 10 kilo gitmedi. Özgüvenim yerine geldi.
Artık - tam olmasa da - istediğim kıyafetleri alabiliyorum.
Mutluyum ve istersen kalan kiloyu da verebilirim bunu biliyorum.
İnsanların ne kadar değişmişsin demesi ruhumu okşuyo.
Bunları başka kadınlarda duysun istiyorum.
Her yerde olduğu gibi burda da aktif bir kaptan - yönetici şart.!
canim en onemlisiduzenli ve saglikli beslenmek ben diyete basladigimilk uc ayda saglikli beslenerek 12 kilo verdim sonra bos verince al ver al ver oldu simdi yeniden kendimi toplayip vermeyi dusunuyorum insala basaririm
hatirliyorum senle ayni donemlerde gelmistik hata sen uzun sur 71/72 lerde takilmistin ama zamanla pes etmedin verdin simdi 65'lerde dolasiyon il geldigimde baya yogundu bura gerci ben herzamanki gibi oglumun sorunlarindan dolayi fazla yazisamiyorum kac gundur bakici geliyorda o uyudugunda islerim bitmis oluyor biraz giriyorum burdan kopmayi en az isteyen herhal benim cunki sartlarim ne kadar zorlasada yazamasam dahai hep girip okumaya calistim
canim en onemlisiduzenli ve saglikli beslenmek ben diyete basladigimilk uc ayda saglikli beslenerek 12 kilo verdim sonra bos verince al ver al ver oldu simdi yeniden kendimi toplayip vermeyi dusunuyorum insala basaririm
teşekkür ederim cevapladığın için.inşallah hep birlikte başaracağız. bu site ben acayip motive etti. o kadar çok pazartesi başlayıp pazartesi akşam olmadan bıraktım ki bu sefer böyle olmadı nerdeyse bir haftadır zorlanmadan dikkat ediyorum. kendimi buraya sorumlu hissediyorum sanki kilo veremezsem kızacaklar ayıplayacaklarmış gibi geliyo bu da mecburiyet oluşturuyo. keşke daha önceden üye olup başlasaymışşım bunca zaman boşuna balina gibi dolaşmışım. kilolarım yüüznden oğluşumla doğru düzgün fotoğrafım yok hani derler ya objektiflere küstü die bende öyle olmuştum. inşallah kurtulcam artık
canım 11 ayda verdim ben ,,ama son 3 ayda sabitlerde gr in gr çık dolanıyorum anlıycan son 3 ayda 3 kilo anca vermişimama 11 ayda gitti bütün kilolarım şükğr kalanlarda uğraştırıyo sağolsunlar
inşallah bende verebilirim. ilk etapta marta kadar 10 kg, temmuz ağustosa kadar da en az 10-13 kg daha vermem gerek. kısaca ağustos sonuna 20-23 kg vermem gerek kardeşimin nişanı var ve dar bi elbise giymek istiyorum bıktım artık çuval gibi kıyafetlerden, saçları toplayıp çıkmaktan. insan kilo aldıkça daha da bakımsızlaşıyo. sanki 31 yaşında değil 61 yaşındaymışım gibi yaşamaya, giyinmeye başlamıştım ve bu durumdan kurtulmak istiyorum
hiç merak etme canım,,bende öyleydim,,dediğin gibi insan bakımlı olmaya çalışsada nasılsa her halde kötü oluyorum güzelleşemiyorum diyip salıyo iyice kendini,,ama şimdi inan bakım yapmasamda güzel hissediyorum kendimii,dışarda yalnız dolaşırken görenler,,öğrencisin ve yabancısın burda sanırım dikkat et falan diyolarbende öğrencide değilim ve buralıyım diyorum anlıycan kilo insanı bambaşka insan yapıyo
Bu yazıma topikteki arkadaşlar dışında - Kaptan - cevap vermedi.
Ki asıl muhattap - Kaptan - dı.
Buraya arada bir gelip veya sadece bildirim zamanı gelenlerin yazdıklarımı pek anlamasını beklemiyorum açıkcası.
Burda gün içinde aktif olup yeni gelenlere yardımcı olanlar, kilo vermeye hevesli olanlar anlar.
Benim demek istediğim çok sert kurallar olsun vs değil.
Sadece - eski düzen - gibi olması.
Her hafta cumayı iple çekerdik. Aramızda tatlı bi rekabet olurdu.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
teşekkür ederim cevapladığın için.inşallah hep birlikte başaracağız. bu site ben acayip motive etti. o kadar çok pazartesi başlayıp pazartesi akşam olmadan bıraktım ki bu sefer böyle olmadı nerdeyse bir haftadır zorlanmadan dikkat ediyorum. kendimi buraya sorumlu hissediyorum sanki kilo veremezsem kızacaklar ayıplayacaklarmış gibi geliyo bu da mecburiyet oluşturuyo. keşke daha önceden üye olup başlasaymışşım bunca zaman boşuna balina gibi dolaşmışım. kilolarım yüüznden oğluşumla doğru düzgün fotoğrafım yok hani derler ya objektiflere küstü die bende öyle olmuştum. inşallah kurtulcam artık
affiyet olsun canimslm kizlar yarin cuma bakalim ne olcak
tgbacim durumunun duzelmesine cook sevindim
sena kaptan senin durumunada cok uzuldum cunku buyuk bir hevesle basladin bu ise yine allah hakinda hayirlisini versin
alinti yapmistim ama oglum bilgisayari kapatti hepsi giti kendileri vaya cocuklari hasta olan butun arkadaslara acil sifalar diliyorumdunki menum kotu oldu ama yine gitmisti kilolar
sabah bir dilim ispanakli peynirli borek
bit yumurta
bir sekersiz cay
oglen disardaydim
kepek egmegi arasi doner azicikti
1 zero cola
ara regl oldugum icin bir kucuk cikolaqta
1 form cay
aksam
1 kase zebzeli mercimek corbasi yaninda salata
1 form cay3 litre su
bugunki menum
sabah
1 kucuk tost
yarim yumurta ceyrek domates
3 zeytin
1 sekersiz cay
oglen
srimsakli yogurtlu brokoli bir tabak
ara 1 elma
1 form cayi
aksama
suzinin deyisiyle
tavuk bacagi salat dusunuyom
1 form cay
3 litre su
KENDINE INANIP GUVENDIKTEN SONRA HERSEYIN USTESINDEN GELIRSIN
cok dogru soyluyosun canim ben uc aydir aranizdayim ve 7bucuk kilo gitti ve ben geldigimden beri en cok tugbayi gordum kaptan bikac kere cevap verdi herseye tugba yetismeye calisiyo yeni kurallar olmasi lazim kendimize gelmemiz lazim
söylemine aynen katılıyorum. ilk ay burada çok güzel 3 kilo verdim. sonra haftalarca veremedim. en son 10 gün koptum hiç girmedim topiğe biraz canım sıkkındı. şimdi azimliyim tekrar baaştan başlamak istiyorum burayıda seviyorum ama motive olamıyorum
Ben buraya takılalı birbuçuk ay kadar oluyor. Bazen kopmamak için elimden geleni yapıyorum. Kopmaktan korkuyorum. Sonra düşünüyorum kendi kendime buradakiler nasıl olmuş da 10 11 ay gibi süre kopmadan kilo vermişler diye. Tamam biraz olsun azmettiriyor. Ama çok cazibesi kalmadı sanırım. Şimdi anlıyorum ki yazdıklarınızdan önceleri böyle değilmiş. Sebep ortamın değişmesiymiş meğer. Hadi bizi de kendinizi de motive edin arkadaşlar. Tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olsun. Kopmayalım. Hep beraber verelim kilolarımızı. Daha önce neler yaptıysanız şimdi de bizim için yapın....
herkese iyi akşamlar. inşallah herkes sabah kalkıp tartıldığında -1 kiloyu görür tartıda.
affiyet olsun canimtavuk bacagin
bende cevap yazmadan duramiycambende baktim olmuyor ne yapacagimi bilemedigim icin kendime konu actim bu yöne karar verdim
ama geriye dönük baktigimda evet topikde biraz saldim cayira mevlam gayira durum olmusoruc da mesela charm a uymaya calisiyordum daha cok menü paylasimlari oluyordun :13:
bence sena kurs a baslayinca hersey cok geldi ona :26:
herkese iyi akşamlar. inşallah herkes sabah kalkıp tartıldığında -1 kiloyu görür tartıda.
dilekkk!!!!!
senin derdin ne ben anlamıyorum!!!!!!
benim adımı kullanıp kaptan şöyle yapmıyor böyle yapmıyor diyemezsin !!!!!
uzun zamandır suquksun bunu çok rahat anlıyabiliyorum.....
sivri sivri yazılar yazıp canımı sıkma benim derdim bana yetiyor!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?