70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kizlar dlara nickli bi arkadas yokmuydu buralarda?ne oldu ona bilininiz varmi? nedense 2 gundur aklima gelio.hayirdir insallah hic ugramio:26:

Teşekkürler ortim, ben de beklemiyordum, çok sevindim. Reglim bu arada, sanırım o zaman da kalori yaılıyormuş yanlış okumadıysam. Belki ondandır.

tebrik ederim orti 2kg vermişsin inşallah hep böyle gider bende 1,300 gr vermişim bu hafta 72,9 oldum bu gidişle bozmazsam eğer 70 i görücem ocak sonunda

inşallah orticim bende seni tebrik ederim gayet güzel gidiyoruz. inşalalh bende mart 15de 70i görürürm.eğer her hafta 1 kg verebilirsem hedefime ulaşabileceğim.

aynen öyle canım üsluplar bozulmasaydı bu hale gelınmezdı

ıns düzelir canım

inşallah orticim bende seni tebrik ederim gayet güzel gidiyoruz. inşalalh bende mart 15de 70i görürürm.eğer her hafta 1 kg verebilirsem hedefime ulaşabileceğim.

evet ulaşırız canım orti bildirimimizi de yapalım belki biz birinci oluruz bu hafta toplamda 3,300 gram gitti ikimizdende

Son düzenleme:
slm kızlar
bildirimim
06.01.2012

Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta: 73.9
Gelen : 100 gr
Toplam verilen: 3.3 kg
Hedef: 50

ortim kusura bakma.bir kilo almıştım ama onu ancak verebildim.inş haftaya çok güzel olacak.

kimse bişey yazmıyo dün ne kadar kalabalıktık bugün herkes (akşamki olaylardan değildir inşallah) dağılmış. nerde kaldı arkadaşlar bizim motivasyonumuz

orti bildirimi nasıl yapılıyor bizim özel mesaj hakkımızda yok buraya nasıl yazıcaz kalıp nedir

tofti giden:
ocean85 giden:
toplam:

özel mesaj gönderiliyor ama burdanda görürmü bilmem oda az giriyor topiğe NaF a yapacaksınız bildiriminizi

bu arda kızlar kendime küçük bi not defteri aldım pazartesiden beri yediklerimi oraya not alıyorum. gerçekten işe yarıyo.

günaydın
okuyabildiğim kadarıyla hiç hoş şeyler yasanmamış
topige geleli sadece 3 ay oldu ilk zamanlar
işimi bile erteleyip yazlanları okumaya calışıyordum ve gercektende yanlışları görmemde
motive olmamda çok yardım olmuştu ki en yakın arkadasımı topigi takip etmesi için
günlerce ısrar gelip buraya getirdim fakat nerdeyse bir aydır herşey farklı boyuta geçti
burda olma amacımıza dair hiç bir paylaşım olmamaya başladı .
onu gectim kişisel hırslar kendini göstermiş uslup bozulmuş .

yardımcı olan tüm arkadaslara ve özellikle dilekcim sana çok teşekkür ederim
umarım herşey eskiye döner

orti bildirimi nasıl yapılıyor bizim özel mesaj hakkımızda yok buraya nasıl yazıcaz kalıp nedir

mj hakkı ortinin varsa o yapar.zaten ortilerin biri bildirim yaptı mı yeterli...
ikinizin özel mj hakkı yok sada buraya yaparsınız..NAFın dikkatine diye..
ama hala naf mı yapıyor onu da bilmiyorum kızlar..

NAFIN DİKKATİNE ORTi BİLDİRİMİ

tofti giden:2 kg
ocean85 giden:1,3 kg
toplam:3,3 kg

özel mesaj hakkımız yok o yüzden buraya yazıyoruz

mj hakkı ortinin varsa o yapar.zaten ortilerin biri bildirim yaptı mı yeterli...
ikinizin özel mj hakkı yok sada buraya yaparsınız..NAFın dikkatine diye..
ama hala naf mı yapıyor onu da bilmiyorum kızlar..

ikimizin de yok 100 mesajı daha tamamlamadık o yüzden atamıyoruz bildiğim kadarıyla buraya bildirim yaptım

merhaba ben bu topikte yeniyim yani 2 aydır burdayım ve yazında az bi dönem burdaydım.
bu tartışma uzadı ama bende 2-3 cümle etmek istiyorum.
2 aydır herşeyimizle tuğba ilgilendi.yazdığımın üstüne isterse 100 sayfa geçsin yinede cevap verdi.ben öle sohbetlerde aktif değildim ama gün içinde okuyarak topiği devamlı takipteyim.sena abla senin hakkın yenmez bu topiği ayakta tuttuğun büyük emekler verdiğin aşikar.ancak arkadaşların yazdıklarına önerilerine verdiğin tepkiler olumsuz.okuyorum topiği dün gece dilek sana bişiler yazmış hemde çok saygılı sen bi msj yazmışın ünlmlerle dolu.sanki çocuğunu azarlıyosun.ablacım haklı olduğunu iddaa ederken malesef haksız konuma düşüyorsun.senden beklenen buraya uğrayamasan bile isteklere olumlu yaklaşabilmen.ama çok fevri davranmışsın.
yazında burda olduğumdan ve sizi aylarca ziyaretçi olarak okuduğumdan önceki halinide şimdiki halinide az çok biliyorum.evet topiğe uğramıyosun sorunların var.insanlar senden fikir isteyince görmedin ama aynı sayfadaki başka msja alıntı yaptın işte bu olmadı ablacım.dün dilek sana ne dediki öyle yazıları ünlemledin.oysa tek kelime hakaret saygısızlık terbiyesizlik görmedim.çok düzeyli bi msjdı.
ben haklı yada haksız aramıyorum.ama büyük olarak bu polemiği senin bitirmen şart.
ayrıca arkadaşlar yazmasaydı ben bu disiplinsizlikten şikayetçi olacaktım.hala da şikayetçiyim.
belli kurallar olması şart.benim kurallarım var diyosun ama yetmiyor.alacağın kararlarıda ortaya fikir sunarak yapmalısın.

son olarak dilek seni aramızda görmek istiyorum.şu topikte herkesle konuştun muhabbet ettin fikir belirttin yeni gelenlere çok yardımcı oldun.bizden küçüksün ama büyüklerden çok daha olgunluk var sende.tesbitlerin se çok doğru.

artık topiği gözlemliyorum.bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.ha 70-79 ha 80-89 olmuş farketmez düzelme olmazsa bi düzen tutturulmazsa gideceğim.

Son düzenleme:
NAFIN DİKKATİNE ORTi BİLDİRİMİ

tofti giden:2 kg
ocean85 giden:1,3 kg
toplam:3,3 kg

özel mesaj hakkımız yok o yüzden buraya yazıyoruz

maşallah kızalr ılk haftanız ya süper kılo vermıssınzı tebrıkler ve kılo veren tüm arkadasları tebrık edıyorum

Cevap hakkı doğmuş ama olmaz ki :)
Ben saygımı korudum, hala daha koruyorum..
Size karşı bir tek yanlış cümlemi bulunuz.
Burda yeni gelen arkadaşların çoğu Tuğba'yı kaptan biliyordu.
Tuğba'ya haksızlık edemezsiniz.
Bağırıp çağırarak ben haklıyım moduna da giremezsiniz.
Akıl yaşta değil başta demiş atalarımız :)
Sizin bana yazdığınız uslubu birazdan alıntılıycağım.
Bu şekilde kişisele indirgerseniz topik yararına hiçbirşey olmaz.
İşinize gelenleri alıntılayıp gözümüze sokuyorsunuz diğerlerini okudugunuzu bile düşünmüyorum.
Okusaydınız sadece Tuğba'yla benim aynı fikirde olmadığımızı görürdünüz.
Sizin yazdıklarınızdan kavga ortamı yaratmayı sevdiğinizi, çözüm odaklı olmadığınızı anlıyorum.
Biz her eleştireye cevap verdik. Pinkmatoya da iki yazdığı mesaj için cevap vermiştim.
Ama sonradan görünce yanlış anlaşılabiliyor işte. :)
Bu kızgınlık haliniz geçince gerçeği görebileceğinizi umuyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…