inşallah orticim bende seni tebrik ederim gayet güzel gidiyoruz. inşalalh bende mart 15de 70i görürürm.eğer her hafta 1 kg verebilirsem hedefime ulaşabileceğim.
ortim orti bildirimini yaptım ben ok?
orti bildirimi nasıl yapılıyor bizim özel mesaj hakkımızda yok buraya nasıl yazıcaz kalıp nedir
ortim orti bildirimini yaptım ben ok?
orti bildirimi nasıl yapılıyor bizim özel mesaj hakkımızda yok buraya nasıl yazıcaz kalıp nedir
tofti giden:
ocean85 giden:
toplam:
özel mesaj gönderiliyor ama burdanda görürmü bilmem oda az giriyor topiğe NaF a yapacaksınız bildiriminizi
mj hakkı ortinin varsa o yapar.zaten ortilerin biri bildirim yaptı mı yeterli...
ikinizin özel mj hakkı yok sada buraya yaparsınız..NAFın dikkatine diye..
ama hala naf mı yapıyor onu da bilmiyorum kızlar..
NAFIN DİKKATİNE ORTi BİLDİRİMİ
tofti giden:2 kg
ocean85 giden:1,3 kg
toplam:3,3 kg
özel mesaj hakkımız yok o yüzden buraya yazıyoruz
dilekk..
ben uzun zamandır topikle ilgilenemiyorum ve ilgilenemeyeceqimi hatta isterseniz yeni kaptan seçebileceqinizi en başında söyledim...okumadıqım yazıların cevabını vermemi nasıl beklersin..akıl var mantık var...sen buraya geldiqin andan itibaren olan zamanı bilirsin...benim bu topikte gerçekten çok fazla emeqim var...dar zamana girip gelemeyince demekki hepsi silinip insanlar bu hale getiriliyor...ayrıca madem bu topiqi terk ettin neden hale konuyla ilgili bişeyler yazıyorsun..senin adına yazılan hiçbir alıntı yokken başkalarının alıntlarına cevao veriyorsun...bu yaptııqn beni incitmekten başka bişey deqil...benim yazdıklarımı eleştireceqine kendi yazdıklarına bak ne kadar kırıcısın...2-3 ay kursum var diyen ve kurs bitmeden işe girip buraya eskisi gibi giremeyen bir kişiye umursamıyor diyemezsin..ben vakit bulup giremiyorum ve yine az çok buraya gelebilmek için ya sabahtan zamanımdan çalıp girdin yada işyerinden kaçak girdim...herkesin işi senin gibi deqil sen rahat rahat girersin başkası giremez...bak gerdüş gitti gelemedi...anlayışlı olmak lazım..o zaman herkese aynı muameleyi yapalım sen ne zamandır gelmiyosun guruba katılma diyelim dışlayalım insanları.....ben insanlara kucak açarak ve anlayışlı davranarak topiqi bu hale getirdim..ben bu topiqe geldiqimde 2-3 kişiden fazla kişi yoktu..sayfalar günlerce aynı yerde kalıyordu...emek verdim çaba gösterdim bugünlere getirdim...topiqi en verimli zamanda görüp geldiniz..hep böyle deqildi...vurdumduymz ne demek yaa..sanki ben boşum ve bütün gün topikteyimde ilgilenmiyorum gibi yazmışsınız...bakış açınız içler acısı...beni bilen biliyor tuqbayla senin yanlı yazdıklarınız ve dayanışma içerisinde olduqunuz gayet açık...takım kaptanıyla heleki sizden yaşça oldukça büyük olan biriyle konuşurken saygı çerçevesinin korunması gerekiyordu...seviyenize veriyorum....bütün yazdıklarınızı...
VE ARTIK BURAYA HİÇBİR ŞEKİLDE BU KONUYLA İLGİLİ BİŞEY YAZILMASIN....BURASI TARTIŞMA PLATFORMU DEĞİL...SABAH DÜN OLAN HERŞEYİ SİLİP AÇTIM PCYİ AMA BAKTIMKİ MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA..CEVAP HAKKI DOĞDUĞU İÇİN YAZDIM..BUNDAN SONRA BANA BİŞEY YAZMAK İSTEYEN ÖZELE BUYURSUN!!!!!!
maşallah kızalr ılk haftanız ya süper kılo vermıssınzı tebrıkler ve kılo veren tüm arkadasları tebrık edıyorum
benim sorunum yyok ama filizcm benim 10 gndür yediklerimle onların sürüsü doyar...ben menulerimi paylasmaya utaniyorum.zira benim yediklerimle gunde 3 pkuz doyar
kizdim kendime
dun gece yatmadan evvel 1 kase mercimek yemegi yedim + 1 dilim ekmek.
ulser+reflu birlesince insana neler yaptiriyo bir bilseniz
:44::44::44::44::44:ya kizlar dlara nickli bi arkadas yokmuydu buralarda?ne oldu ona bilininiz varmi? nedense 2 gundur aklima gelio.hayirdir insallah hic ugramio:26:
yediklerini yazmak yarıyor işe..ne kadar çok yemişim diyorsun..bu arda kızlar kendime küçük bi not defteri aldım pazartesiden beri yediklerimi oraya not alıyorum. gerçekten işe yarıyo.
ikimizin de yok 100 mesajı daha tamamlamadık o yüzden atamıyoruz bildiğim kadarıyla buraya bildirim yaptım
Ben kimsenin şahsine birşey demedim.
Olanları konuştum.
Bana kimse bu şekilde ünlemlerle bağırarak konuşamaz.
Siz bile.
dilekkk!!!!!
senin derdin ne ben anlamıyorum!!!!!!
benim adımı kullanıp kaptan şöyle yapmıyor böyle yapmıyor diyemezsin !!!!!
uzun zamandır suquksun bunu çok rahat anlıyabiliyorum.....
sivri sivri yazılar yazıp canımı sıkma benim derdim bana yetiyor!!!!!!!!!!!!!!!
ikimizin de yok 100 mesajı daha tamamlamadık o yüzden atamıyoruz bildiğim kadarıyla buraya bildirim yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?