bende aynı şeyi düşünüyorum ben 3 kiloyu ancak 3 haftada verdim 6 günde 2 kilo veren arkadaş var maşallah diyeyim nazar değmesinama işin sırrı ne merak ettim aç kalmaksa bana göre değil tabiide
tebrikler ortim spor yapmadım demiştin güzel vermişsin
tebrik ederim orti 2kg vermişsin inşallah hep böyle gider bende 1,300 gr vermişim bu hafta 72,9 oldum bu gidişle bozmazsam eğer 70 i görücem ocak sonunda
aynen öyle canım üsluplar bozulmasaydı bu hale gelınmezdıben de yazdım..topikten gidilmesi doğru değil..
tabi herkes istediği yere gidebilir...
tubnın da senanında emekleri çok.
dileğin saptamaları da..
ama üslup çok farklı oldu ve olay buralara geldi.
burası kimsenin mülkiyetin dede değil..
herkese açık...
bende sizin gibi düşünüyorum önceden kaptan saçilsin denmişse bile bizim haberimiz yok bundan hiç öyle bir konuda 2 aydır geçmedi ben yeni duyuyorum doğal olarakta bilmediğim için kaptan ilgilenmiyor gibi yorumladım gelemiyorsa başkası olsa diye düşündüm bence kimse gitmesin onlar vermişler zaten kilolarını olan bize oluyor ben kilo vermek için burdayım hergün facete bu tür daha çok annelikle ilgili sayfaları açarken şimdi oraya ihtiyaç duymuyorum tam motive olmuşken sayfa amacından saptı çok üzücü bir durum
inşallah orticim bende seni tebrik ederim gayet güzel gidiyoruz. inşalalh bende mart 15de 70i görürürm.eğer her hafta 1 kg verebilirsem hedefime ulaşabileceğim.
ortim orti bildirimini yaptım ben ok?
orti bildirimi nasıl yapılıyor bizim özel mesaj hakkımızda yok buraya nasıl yazıcaz kalıp nedir
ortim orti bildirimini yaptım ben ok?
orti bildirimi nasıl yapılıyor bizim özel mesaj hakkımızda yok buraya nasıl yazıcaz kalıp nedir
tofti giden:
ocean85 giden:
toplam:
özel mesaj gönderiliyor ama burdanda görürmü bilmem oda az giriyor topiğe NaF a yapacaksınız bildiriminizi
mj hakkı ortinin varsa o yapar.zaten ortilerin biri bildirim yaptı mı yeterli...
ikinizin özel mj hakkı yok sada buraya yaparsınız..NAFın dikkatine diye..
ama hala naf mı yapıyor onu da bilmiyorum kızlar..
NAFIN DİKKATİNE ORTi BİLDİRİMİ
tofti giden:2 kg
ocean85 giden:1,3 kg
toplam:3,3 kg
özel mesaj hakkımız yok o yüzden buraya yazıyoruz
dilekk..
ben uzun zamandır topikle ilgilenemiyorum ve ilgilenemeyeceqimi hatta isterseniz yeni kaptan seçebileceqinizi en başında söyledim...okumadıqım yazıların cevabını vermemi nasıl beklersin..akıl var mantık var...sen buraya geldiqin andan itibaren olan zamanı bilirsin...benim bu topikte gerçekten çok fazla emeqim var...dar zamana girip gelemeyince demekki hepsi silinip insanlar bu hale getiriliyor...ayrıca madem bu topiqi terk ettin neden hale konuyla ilgili bişeyler yazıyorsun..senin adına yazılan hiçbir alıntı yokken başkalarının alıntlarına cevao veriyorsun...bu yaptııqn beni incitmekten başka bişey deqil...benim yazdıklarımı eleştireceqine kendi yazdıklarına bak ne kadar kırıcısın...2-3 ay kursum var diyen ve kurs bitmeden işe girip buraya eskisi gibi giremeyen bir kişiye umursamıyor diyemezsin..ben vakit bulup giremiyorum ve yine az çok buraya gelebilmek için ya sabahtan zamanımdan çalıp girdin yada işyerinden kaçak girdim...herkesin işi senin gibi deqil sen rahat rahat girersin başkası giremez...bak gerdüş gitti gelemedi...anlayışlı olmak lazım..o zaman herkese aynı muameleyi yapalım sen ne zamandır gelmiyosun guruba katılma diyelim dışlayalım insanları.....ben insanlara kucak açarak ve anlayışlı davranarak topiqi bu hale getirdim..ben bu topiqe geldiqimde 2-3 kişiden fazla kişi yoktu..sayfalar günlerce aynı yerde kalıyordu...emek verdim çaba gösterdim bugünlere getirdim...topiqi en verimli zamanda görüp geldiniz..hep böyle deqildi...vurdumduymz ne demek yaa..sanki ben boşum ve bütün gün topikteyimde ilgilenmiyorum gibi yazmışsınız...bakış açınız içler acısı...beni bilen biliyor tuqbayla senin yanlı yazdıklarınız ve dayanışma içerisinde olduqunuz gayet açık...takım kaptanıyla heleki sizden yaşça oldukça büyük olan biriyle konuşurken saygı çerçevesinin korunması gerekiyordu...seviyenize veriyorum....bütün yazdıklarınızı...
VE ARTIK BURAYA HİÇBİR ŞEKİLDE BU KONUYLA İLGİLİ BİŞEY YAZILMASIN....BURASI TARTIŞMA PLATFORMU DEĞİL...SABAH DÜN OLAN HERŞEYİ SİLİP AÇTIM PCYİ AMA BAKTIMKİ MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA..CEVAP HAKKI DOĞDUĞU İÇİN YAZDIM..BUNDAN SONRA BANA BİŞEY YAZMAK İSTEYEN ÖZELE BUYURSUN!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?