70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle günaydıınnnnn.
tubacım benim kimseyi savunduğum yok.sana da diyorum hakkını vermek lazım iyi idare ettin.2 çocuk aile sorunların....ama senanın da hakkının yenildiğini düşünüyorum.onun şuan için problemleri vardı ve belki burası 2. planda kaldı.kiii herkesin hayıtında inişler çıkışlar vardır.ben de seninle aynı zamandır burdayım ve senaya bu zamana kadar çok şeyler borçluyuz bence.son zamanlarda böööle oldu diye hoooppp kaptan seçelim olmaz.özelde de konuşuyosunuz bi konuş bakalım.
neyse okula gidiyorum herkese iyi günler diliyorummm.bi daha da bişey yazmıcam bununla ilgili.

Sehercim günaydın.
Biz kimsenin hakkını yemedik. Olanlar ortada cevap verilmediğini söyledim.
Ki bunun aksini bana kimse ispat edemez.
Senanın bana yzdığını gördün mü?
Allah aşkına ben burda kime kötü birşey yazdım. veya kimin hakkında birşey çıkardım?
En basiti sen okulda bir sorun yaşasann senin idarin kimdir müdür ona gidip derdini anlatmaz mısın?
Çözüm beklemez misin?
Anlattığın derde hiç cevap alamasan bozulmaz mısın?
Empati yapalım biraz arkadaşlar.
Olay çirkeflik boyutuna geldi.
Ben adabımı bozmam kimseye bol ünlemli haddini bil gibisinden birşey de yazmam.
Haklı olduğumda da sonuna kadar savunurum.

Ama hala kendi yanında olanlara cevap yazıp diğerleri es geçiliyor.
Ben bunun nedenini sorguluyorum.
Ve bu benim hakkım.
Bana kimse arkamdan atıp tutuyosun amacın ne senin diyemez.
Birlik olmaktansa hala Tuğba'ya laf yetiştiriyor. :)
Yeni gelenler yazmış zaten sadece Tuğba'nın ilgilendiğini.

Biz genel anlamda değil son 2-3 aydan bahsediyoruz.
Kimsenin kişiliğine birşey demem ben.
Ve bana da destek mesajları geldi. Madem olay hakemlik durumu oldu.
Sen gayet güzel açıklamışsın bu kavga ortamı ne alaka diyen çok.
Herşeyin hayırlısı.

Biz rol yapmıyoruz olanları konuşuyoruz, sonuç odaklıyız ve herşeey iyi olsun diyoruz.
Ilımlı bir şekilde yazdığıma cevap verilseydi sonuç bu olmazdı inan ki.
Kendisi de farkında zaten ilgilenmediğini bunu o da yazıyo düzelticem demek yerine bol ünlemli haddini bil gibisinden yazı yazarsa.
Kusura bakmasın burda kimse koyun değil.
Cevabı usturuplu bi şekilde verilir.

hepimize bol güneşli,umut dolu,dertsiz,tasasız ve eksi bildirimli bir gün dilerim..
-----------------HAYIRLI CUMALAR-----------------------

Günaydınlar...

Ben kendi adıma bu işi en iyi yapanların yapmasına tarafım. O da eski kaptandır yine. Yeni bir üyeyim ve amacım sadece zayıflamak. Buradaki kişisel olaylar ise şaşırtıyor beni.
Her zaman olduğu gibi yine kalabalık yine sorun. Neden topluluk halinde hareket etmeyi beceremiyoruz bir türlü?
Motivasyonsuzluk falan bahane. Ama seviye düşerse bir dakika kalmam. En önemlisi bu sanırım.
Bu hafta bildirim yapmıycam bu kargaşada neye karar vereceğime bakıcam sadece.
Ne olursa olsun lütfen birbirinizi incitmeyin, son söylenmesi gereken sözleri söylemeyin...

Son düzenleme:

hepimize bol güneşli,umut dolu,dertsiz,tasasız ve eksi bildirimli bir gün dilerim..
-----------------HAYIRLI CUMALAR-----------------------

inşallah diyorum. iki gündür elektrikler kesikti pek kk ya giremedim. gece bi bakayım dedim topik toza dumana karışmış. yeni gelmiş birisi olarak herşeyin düzelmesini umut ediyorum. çünkü ben kilo vermeye burda karar verdim. bura sayesinde kendime dur daha nereye kadar yiyeceksin diyebildim. motivasyonumu arttırdım. bugün cuma mübarek bir gün inşallah bu güne yakışır davranalım. cumanız mübarek olsun.

günaydın son bir mesaj yazıp ayrılıyorum topikten. sadece neden ayrıldığımı açıklayacağım. kimsenin tarafını tutmuyorum ama bu tartışma ortamında kalmakta istemiyorum. herkesin sorunları var benim derdim bana yeter . kocamla ayrılığın eşiğindeyiz ben bu konuları burada yazdım mı hiç kafanızı şişirdim mi hayır. burayı hayatımın farklı bir alanı olarak görmek istemiş biraz gülüp eğlenmek, şakalaşmak moral bulmak istemiştim. tabii zayıflamak. ama buranın seviyesi düştü. bakıyorumda yazdığım mesajlara yanıt bile yok. adam yerine konulmadığım yerde işim olmaz. hepinize mutlu zayıflamalar dilerim. bu mesajı alıntılayıp kimsenin cevap yazmasına da gerek yok zira kk dan çıkıyorum. kazen kabul ederse yeni bir nickle yeni bir yerde yeniden başlarım. son 3 ay için hepinize teşekkürler...

Son düzenleme:
günaydınlar herkese...
bugün bildirim günü ve kimse bildirim yapmamış neden? kim kaptan olmuş açıkcası beni bağlamıyor yeniyim bu topikte ama tartışmanın yerinin burası olmadığını düşünüyorum regl olmama rağmen kilo vermişim sevinçle açtım topiği ama kimsede heves yokki ben bu sayfaya kilo vermek için takılıyorum kimin kaptan olduğu beni ilgilendirmiyor sonuçta 2 kişiyide tanımıyorum sadece trendy21 ben geldiğimden beri işin sorumluluğunu aldığı için onu daha çok gördüm topikte kim bize yardımcı olacaksa o olsun ben tekrar söylüyorum kilo vermek için burdayım ve bildirimimi yapıyorum
başlangıç :70,2
geçen hafta: 67,8
bu hafta:66,9
giden: 900 gr
toplamda giden : 3,2
hedef:58 lütfen topikle şimdilik ilgilenen arkadalar bizi motive ederse sevinirim gerçekten burası kilo verme topiği ise...

yazıklar olsun tuqba sana...yazmadık şey bırakmaışsın..sana yakışan budur helal olsun..Allahtan korkun yokmu kızım senin....ben hır gür çıkarmışım..benim verdiqim tepki benim kaptanlıqımı benim haberim olmadan nasıl oylama sunarsın ben sana böyle bir yetki varmedim dedim...nasıl topikle ilgilenmiyormuşum...ben zaten 3 ay ilgilenemicem yeni kaptan seçelim dedim ama arkadaşlar biz senin kaptan olmanı istiyoruz dönüşünü bekleriz dediler sana noluyor...evet bu dönem içinde herkesle tek tek ilgilenemedim çünkü geçmişi okumayı bırak topiqe girmeye bile vaktim olmadı...benim boşluqumu senin doldurman gerekirken ''ben yoruldum artık liste falan yapmak istemiyorum'' diye mesaj atmışsın..şimdide tutmuş topiqe sahip çıkmaktan bahsediyorsun..hani yorulmuştun hani liste falan yapmaya zamanın yoktu..daha bana bunları dün yazdın kızım..kendi yazdıklarınla çelişkiye düşüyorsun...ayrıca sana akşam özelime gelen en son mesajı kopyalıcam kendi gözlerinle gör...inanmadıqını yazmışsın al logosu...

pinktomato kullanıcısının özelime yazdıqı yazının logosu
sena abla...
sena abla, geçenlerde ve bugün görüşlerimi yazdım..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post22504563 (70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post22413664 (70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!)
sen kaptan kalmıyorsan ben de bu topiğe girmeyeceğim,yarın da bundan sonra da ne bildirimde ne paylaşımda bulunmayacağım.... daha dün gibi hatırlıyorum bizim topikte olan lequim'lerle 5.takım mıydı neydi tuğbanın oradaki birçok kişiyle kavgayla ayrılarak topiğe gelip senin topiğe geri dönmesinde kucak açtığını,ne kadar destek olduğunu.. (hatta sonrasında lequimin de mesajları azalıp ayrılmıştı) ben seni tanımam ama hakkını da teslim ederim..sonuna kadar hak veriyorum yazdıklarına.. umarım herşey yoluna girer..selamlar

dilekk..
ben uzun zamandır topikle ilgilenemiyorum ve ilgilenemeyeceqimi hatta isterseniz yeni kaptan seçebileceqinizi en başında söyledim...okumadıqım yazıların cevabını vermemi nasıl beklersin..akıl var mantık var...sen buraya geldiqin andan itibaren olan zamanı bilirsin...benim bu topikte gerçekten çok fazla emeqim var...dar zamana girip gelemeyince demekki hepsi silinip insanlar bu hale getiriliyor...ayrıca madem bu topiqi terk ettin neden hale konuyla ilgili bişeyler yazıyorsun..senin adına yazılan hiçbir alıntı yokken başkalarının alıntlarına cevao veriyorsun...bu yaptııqn beni incitmekten başka bişey deqil...benim yazdıklarımı eleştireceqine kendi yazdıklarına bak ne kadar kırıcısın...2-3 ay kursum var diyen ve kurs bitmeden işe girip buraya eskisi gibi giremeyen bir kişiye umursamıyor diyemezsin..ben vakit bulup giremiyorum ve yine az çok buraya gelebilmek için ya sabahtan zamanımdan çalıp girdin yada işyerinden kaçak girdim...herkesin işi senin gibi deqil sen rahat rahat girersin başkası giremez...bak gerdüş gitti gelemedi...anlayışlı olmak lazım..o zaman herkese aynı muameleyi yapalım sen ne zamandır gelmiyosun guruba katılma diyelim dışlayalım insanları.....ben insanlara kucak açarak ve anlayışlı davranarak topiqi bu hale getirdim..ben bu topiqe geldiqimde 2-3 kişiden fazla kişi yoktu..sayfalar günlerce aynı yerde kalıyordu...emek verdim çaba gösterdim bugünlere getirdim...topiqi en verimli zamanda görüp geldiniz..hep böyle deqildi...vurdumduymz ne demek yaa..sanki ben boşum ve bütün gün topikteyimde ilgilenmiyorum gibi yazmışsınız...bakış açınız içler acısı...beni bilen biliyor tuqbayla senin yanlı yazdıklarınız ve dayanışma içerisinde olduqunuz gayet açık...takım kaptanıyla heleki sizden yaşça oldukça büyük olan biriyle konuşurken saygı çerçevesinin korunması gerekiyordu...seviyenize veriyorum....bütün yazdıklarınızı...

VE ARTIK BURAYA HİÇBİR ŞEKİLDE BU KONUYLA İLGİLİ BİŞEY YAZILMASIN....BURASI TARTIŞMA PLATFORMU DEĞİL...SABAH DÜN OLAN HERŞEYİ SİLİP AÇTIM PCYİ AMA BAKTIMKİ MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA..CEVAP HAKKI DOĞDUĞU İÇİN YAZDIM..BUNDAN SONRA BANA BİŞEY YAZMAK İSTEYEN ÖZELE BUYURSUN!!!!!!

herkese günaydın arkadaşlar. dün akşam üstü kapattım sabah bir baktım karışmış ortalık. ya biz yenilerin hevesini lütfen kırmayın arkadaşlar. eskisi gibi devam etsin yine bizler buraya motive olmak için geliyoruz tartışmalar için değil. kilo bildirimini nereye yapıyoruz bilmiyorum ama ben yazıyorum yine de
başlangıç kilom: 81 30.12.2011
bu haftaki kilom: 79 06.01.2012
giden 1 haftada: 2 kg

herkese günaydın ortim sanada nasılsın bugün akşam baya olaylar olmuş ve bir kişi bildirim yapmış bizlerde yapalım kaptanlar kendi aralarında çözsün olayı

başlangıç :77,6
geçen hafta: 74,2
bu hafta:72,9
giden: 1,300 gr
toplamda giden : 4,700
hedef:60

herkese iyi günler

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar güzel birgün diliyorum

annemler memleketten geldiler bugün bize geliyorlar ayrıca öqleden sonra bir arkadaşım gelicek...biraz temizlik yapıyım onlar gelmeden vakit bulursam tekrar gelirim...bildirimlerinizi buraya yapın listeyi ben yapıcam kızlar tuqba yapmak istemiyormuş yorulmuş....ayrıca kaptan olmak isteyen arkadaşlar varsa bildirimlerinin altına aday olduklarını belirtsinler hemen devredicem...işlerimin yoqunluqu nedeniyle 2 aydır fire veriyorum bundan sonrasıda yoqun olacak...ben arada bir fırsat buldukça sohbete gelirim arkadaşlar....

maşallah nasıl verdin bu kiloyu. tebrikler.

helal olsun.

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 68
giden 300
toplamda 22
hedef 60...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…