70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah kızalr ılk haftanız ya süper kılo vermıssınzı tebrıkler ve kılo veren tüm arkadasları tebrık edıyorum

teşekkür ederim canım benim ilk haftam sayılmaz dana önce kendi çabalarımla başlamıştım vermeye burayı ziyaretçi olarak takip ediyordum sonra bende katıldım aranıza buraya bildirim yapma haftam 2. haftam olacak bu haftayla ortimin ilk haftası

ben menulerimi paylasmaya utaniyorum.zira benim yediklerimle gunde 3 pkuz doyar
kizdim kendime
dun gece yatmadan evvel 1 kase mercimek yemegi yedim + 1 dilim ekmek.
ulser+reflu birlesince insana neler yaptiriyo bir bilseniz
benim sorunum yyok ama filizcm benim 10 gndür yediklerimle onların sürüsü doyar...
ya kizlar dlara nickli bi arkadas yokmuydu buralarda?ne oldu ona bilininiz varmi? nedense 2 gundur aklima gelio.hayirdir insallah hic ugramio:26:
:44::44::44::44::44:
kimler geldi kiimler geçti...
bu arda kızlar kendime küçük bi not defteri aldım pazartesiden beri yediklerimi oraya not alıyorum. gerçekten işe yarıyo.
yediklerini yazmak yarıyor işe..ne kadar çok yemişim diyorsun..
ikimizin de yok 100 mesajı daha tamamlamadık o yüzden atamıyoruz bildiğim kadarıyla buraya bildirim yaptım

tamam canım topiğe yapıyorsunuz mj sayınız azsa..

Ben kimsenin şahsine birşey demedim.
Olanları konuştum.
Bana kimse bu şekilde ünlemlerle bağırarak konuşamaz.
Siz bile.

Uslup farkımız ortada sanırım.
Bu da son mesajımdır size. :)

ben çıkıyorum..
akşama görüşmek üzere..

Teşekkür ederim :)
Bakalım herşey olacağına varır. Burda olmazsam bile istediğim topiğe yazarım özgürlük var neticesinde :)
Umarım yazdıklarınız okunur. :)

Ne demek canım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.
İsteyen devam etti isteyen gitti. :)
Teşekkür ederim.

Günaydın kızlar...
Umarım hepinizin keyfi yerindedir...
Beni sorarsanız çok iyiyim..
Tepikoğlum da çok iyi...

Kızlar...
Az kaldı topiğe geri dönmeme...
14 Şubat 2012 kesin doğum tarihimiz...

Ben 58 kg ile başladığım hamileliğime..
Bugün utanarak:))) 78 kg oldum diye devam edeceğim...

Valla elimde olmayan nedenlerle oluyor anlamıyorum...
Son ana dek 90 ı görmek istemesem de
Akibetim diğer 3 hamişliğimdeki gibi olacak sankiiii
Durum vahim yani....

Kerem ismi son zamanlarda dilimde..
Melih birde...
Siz ne dersiniz?

Son birkaç sayfa okudum...
Yaşananlar üzücü...
Üç beş günlük dünya için kırılıp dökülemeye gelmez...

Senacığım..
Seni severim bunu en iyi sen bilirsin...
Ama bazen uslubumuzla bilmeden kırmış olabiliriz kişileri..
Yaşadıklarımız bunu tetikliyor hayatta....

Bazen en sevdiklerimiz kırıyoruz gereksizleri kıracakken...
Kimsenin topiği terk-i diyar etmesine de gerek yok...
Kimsenin tekelinde de değil topik zaten...

Ay az kaldı doğumuma zaten kızlar...
Şimdi doğururum valla:))))

Son düzenleme:

anladım sena abla

teşekkürler orticim. benim daha msj sayım 48 olmuş daha çokkk çalışmamız gerek

canım geyik sohbetleri ( kk da) açarsan orada yüz mesajı doldurmak isteyenlerin topiği var. ben orda doldurdum. laf olsun diye bişeyler yazılıyor. istersen tamamlanana kadar adını soyadını az. o derece iyi oluyor.

canım ıkısıde guzel ısım kerem cok yaygın ama saglıklı dogsun da beklıyoruz canım

tarafsız olarak aynı tespıtlerde bulunmusuz canım sadece gıtme kısmına katılmıyorum gıdecek bı neden yok bence kızlar

teşekkürler bilgi için

ben eski kaptanın hakkını inkar edemem,,çok şey öğrendim başta ondan,,en güzel şeyde azarlanarak öğrenmek oldu ne hikmetse,,diyetisyenler bağırmıyo insana,,çok güzel öğretti maşallahben ondan korkuma netten araştırma yapa yapa doğruları buldumda hemen kendimi yetiştirdim,,düzene girdim,,sırf doğru besleneyimde topiğe menü yazdığımda yine eski kaptandan azar yemeyeyim diye:18:revamı bu
ama son olaylarda en ufak hatamın olmadığı yönündeyim,,çünkü kazene sordum danıştım,,böyle böyle oda dedi,dönem dönem kan değişim iyidir de topiğe senanın adını çıkartarak yaz,yardımcılığı bırakıyorum falanda deme sakın dedi,,bende doğru bi karar olur diye fikir sundum,ama maşallah,eski kaptan hariç,kimse laf edemedi,ne hikmetseeneyse herşey olucana varır,önümüze bakalım

aynenbenimde fikirlerim bu yöndeydi,tekrar yazmama gerek bırakmadığın için sağol dilek
vay bravo sendende bu beklenirdi,,biz zaten biliyoruz arkanda sadece pinktomato olduğunu,,ve gider ayak onada saygını belli etmişsin ve yazdıklarını pinktomatoyu hiçe sayarak burda yayınlamışsın,,ben bişmiyomuydum gelenleri yayınlamayı,,ne mjlar geliyo,, destek mjları,,,ben bana gelen mesajlara saygı duyuyorum,hatta sorarsa kim diye adımı sanımı herşeyi verebilirsin diyolar,,ama ben yinede sabote edici bi davranışta bulunmıycam seviyem belli benim,,nasılsa arkamda olanları ben biliyorum o bana yeter,,ve burda bana bi kişide sen kötüsün demedi,çünkü değilim 3 ay boyunca hiç bi kötü yönümü görmediler allah var,,bende onlardan bi saygısızlık görmedim,,
hem eski kaptan olarak burda bişey yazılmasın demişsin,,sen niye benim yazdıklarıma cvb verdin,çünkü cvb hakkı diye bi hak var,ve kullandın,,bizimde böyle bi hakka sahipliğimiz var ve cevap ne zaman olursa yazarım kimse karışamaz

aynen tarafsız olan burda kalır,,kim gidersede güle güle yapcak bişey yok,,

Bugün cuma mübarek gün keyiflerimiz yerinde olsun canım.
Ayrıca evet kilo da vermişim
kaç kilo verdin kız,,anlatta bilelimama ben kilo almışım

ay çok şaştım valla,son aylarda bari dikkat ette 90a bari çıkma bu bile kardır bence,,sen takma burda olanlara,,kendine dikkat et,,bebişe zarar gelmesin,,güzel anne

Son düzenleme:
Merhaba,
2,5 aydır burdayım...
Kimseyle özel bi muhabbetim olmadı ve kimseyi tanımam...
Buraya geliş amacım tabiki de kilo vermek ve hoş sohbetlerle motive olmaktı...
Çok aktif yazmasam da sürekli yazılanları takipte oldum..
Geldiğimde umutsuz bir vaka idim kilo vereceğime dair hiç inancım yoktu.
Beni burada karşılayan hoşgeldin diyen her mesajıma cevap verip beni motive eden tuğba ve dilekti...
Evet kaptan işi olduğunu bildirmiş ve ilgilenemeyeceğini söylemiştir doğal ve insana dair bir durum.
Fakat yaklaşık 3-4 haftadır kaptan döndüğünden beri yine zayıflamaya dair bir yazısı olmamış hep özel hayatlardan bahsedilmiştir...
Evet herkes binbir sorunla boğuşuyor herkesin derdi kendi boyunda tabi ki bunlar konuşulmasın demiyoruz ama sadece bunlar konuşulmasın bu topiğe gelen insanların amacı motive olarak kilo vermek.
Tabi ki bunları da paylaşacağız ama asıl amacı tamamen yok saymak ne kadar doğrudur?
Son bir ayda ne kimse yediklerinin bildirimini yapabildi çünkü yapılanlar arada kaynadı gitti kimse tarafından kale alınmadı
bu sebeple yapanda yapmaktan vazgeçti ne de diyete zayıflamaya dair doğru düzgün konuşmalar olmadı...
Kimsenin kimseye git deme lüksünün olduğunu sanmıyorum ve bunu doğru bulmuyorum.
Ve yine kimsenin emeğini uğraşını kimsenin hiçe sayma lüksünün olmadığı kanaatindeyim...
Nedir bu neyin iktidar savaşı?
Burdaki amaç birbirimizi destekleyerek kilo vermek değilmidir?
Ve kimse çocuk değil neyin ne olduğu gayet net görülüyor....
Amaçta şaşma varsa cemaatten önce mesul imamdır...
İmam dinden hiç bahsetmezse cemaatte dinden imandan çıkar...
Kimseyi övmek yada yermek değil gayem ki kimseyi tanımam...
Ama gören göz klavuz istemiyor....
Ben buraya geldiğimden beri menülerimi yorumlayanında beni motive edip güç verenlerinde kimler olduğunu biliyorum ben ki bu herkes için böyle... Boş bir savaş bu gereksiz haklı haksız çıkma çabaları burada herkes aynı noktada eşit ve bilgisi olan kıdemi yüksek olan baştadır ama bu kimseye ayrıcalık tanımaz... Ve işin kötüsü bu tartışma sonuçsuz bir çaba...

gayet objektıf bı yorum tebrıkler

merhaba arkadaşlar anca geçmişi okuyup yazma fırsatım oldu ben ilk bu topiğe girdim ve burayı çok sevdim bu yüzden taraf filan tutmayı düşünmüyorum burdan çıkmayacağım baştaonu belirteyim herşeyin eskisi gibi olmasını umuyorum zaman herşeyin ilacıdır
kilo bildirimimi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…