- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Eki Görüntüle 321780 Eki Görüntüle 321783 Eki Görüntüle 321781
arkadaşlar,,burda kimseyi bıraktığım yok,,,burda tartışma değil kilo verme amacımız,,ve herkezle tek tek eskiden nasılsa öyle ilgilenmek amacım,,oyüzden toparlanmak adınaaaaaa
:119::124::124:kaptanlığa adaylığımı açıklıyoruuuuuuummm:124::124::119:
Canısı... Dua et benim için..
Kızlar hepinizden dua bekliyorum..
Bu mübarek cuma gününde...
4. sezeryanım...
Ve biraz korkuyorum sanırım...
Canım Tubişim....
Elimde olmuyor son aylarda nasıl kilo alıyorum aklım hayalim almıyor...
Ama oturduğum yerden alıyorum işte..
bebek iyi şükür... 2 kg olmuş..
Ben 78:))))
20 kg almışım..
2 kg bebek düşün Tubişim...
Ah ah ağlasam mı gülsem mi?
Ama ben bu hırsla yine veririm inşallah....
hadı hayrılısı canım oylam anasıl olacak onu da yaz ıstersenEki Görüntüle 321780 Eki Görüntüle 321783 Eki Görüntüle 321781
arkadaşlar,,burda kimseyi bıraktığım yok,,,burda tartışma değil kilo verme amacımız,,ve herkezle tek tek eskiden nasılsa öyle ilgilenmek amacım,,oyüzden toparlanmak adınaaaaaa
günaydın canım benım yazmayı unuttugum bıcok seyı tespıt edıp yazmıssın elıne saglıkGünaydın kızçelerr
Kilo veren herkesi tekkk tekkk tebrik ediyorumAlanlar üzülmesin motivasyonunuz tavan yapınca verirsiniz
Blackcat geri gel canım ben her yazdığını alıntılıycam
Suzii sende çık alttan bakimm 300-500 özledim gel
Hayırlı cumalar cnm. Tespitlerin çok doğru. Aslında bir grup vardı ben girdiğimde. Mesela herkes msn gel, kutuna bak falan diyordu. Ben kimseyi tanımıyordum. İşte Sena hanım dedi ama o gruptakiler ondan vazgeçmedi. Ben deseydim yeni kaptan seçelim diye ne değişecekti. Ama Sena hanımın bilgilerine, yaptığı yorumlarına saygım sonsuz. Ama topikten uzaklaşması hoş olmadı. İşleri dolayısıyla olsada. Kim olsa sonunda böyle kargaşa çıkacağı belliydi. Bence böyle bir grup varsa başındaki kişinin aktif olarak girebilmesi herkesle ilgilenmesi gerekir. Ben kimsenin tarafı değilim ayrıca belirteyim de...
Çok güzel bir yorum cnm. Bende başta yazıyordum menülerimi sağolsun tuğba yanıtlıyordu. Ama sonrasında dedim kız hangisine yetişsin vazgeçtim yazmaktan. Burada şu var yalnız bence Dilekte, Tuğba'da haklı. Sena hanım biraz agresif bir tutum sergiledi. Aslında Sena hanımda haklı ama fevri çıkışlar insanı her zaman haksız duruma düşürür bence.
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle cnm.
bırakıp gitmekmii oda nasıl bişey,,benim lugatımda yok arkadaşlarımı yarı yolda bırakıp gitmek merak etme canım
sağol canımbenimde tek derdim bu inan,,tek başıma 3 ay yetebildiysem buraya şimdi hayli hayli yetebilirim diye düşünüyorum,,en azından ben karar verirken burda herkezin fikrine danışıpta alırım,,o artım var yanii,,neyse herşey düzene gircek inşallah
En son böyle demiştim giderken ve şuan gördüklerim karşısında şoktayım.
Sehercim arkadaşımı destekleyeyim derken tarafsız olmayı unutmuşsun bence.
ErGiNSeNa kullanıcısından alıntı
bizim zaten burda kurallarımız var...
uyulması gereken bir listemiz var
menü paylaşımlarımız var ki paylaşmayanlara silah dayayamayız
cuma bildirimlerimiz var
çizelgelerimiz var
daha ne olsun
ben yokken bu kuralları hatırlatsın diye seni yardımcı seçtim....
ben aylarca sadece bu kurallarla tek başıma topiqi götürdüm...1.5 aydır sen yapıyosun şu yazdıklarına bak...yanlış kişiyi yardımcı seçmişim...ayrıca cevap yazıcak bişey yok milleti zorla buraya getirip motive edemeyiz..kişi önce kendi kararlı olmalı..sonrasındada buradaki kuralları uygulamalı..aylardır hatta ben 1.5 yıldır bu düzenle kilo veriyorum...arkadaşlarımda öyle...topikteki gevşeklik dönemsel bişey ve bütün topiklerde var..bunun için sorumlu aramak çok mantıksız...saygıya gelince önce sen büyüqüne saygı göstermeyi öqren ki büyüklerinde sana sevgi göstersin!!!!
Bu yazıya kesinlikle katılıyorum yazmışsın. Neresine katılıyosun ve katıldığın hangi kuralı uyguluyosun arkadaşım. Ama pardon kurallar var ama kimsenin kafasına silah dayayıp zorla uygulattıramayız. Zaten kurallar yıkılmak içindir unutmuşum. Yoksa Tuğba nın saygısız olduğuna mı katılıyodun ? karıştırdım ben canım bi açıklarmısın sana zahmet. Şimdiden açıklama için teşekkürler cnm
canım desteqin için çok teşekkür ederim böyle zamanlarda verilen destek çok önemli...zaten problem çıkaran 1-2 kişi var...onların dışında sorun yok....biz yolumuza devam edicez cnm olmadı yeni bir topik açıp burdan gideriz...
Demişsin Sena Abla ama ilgilenemedikten sonra yeni topik açmanın anlamı ne ki ? neden çoğul konuşuyosun onu anlamadım ben ? :26:
Problem çıkartmak değildi amaç , amaç topiğin eski günlerine geri dönmesiydi ama eski arkadaşlar yeni durumdan da çok memnunlar ki sağolsunlar telefon,msn,özelden akın etmişler. Bide anlamadığım nokta bu arkadaşlar nasıl da hemen haber almış topiğe girmeden çok enteresan. Keşke o arkadaşlar da böyle zamanlarda değil de haftada bir iki topiğe gelselerdi böyle olmazdı herhalde.
Sena Abla herkes rengini belirtsin ne demek ? ben anlamadım ? Gruplaşma mı istiyorsun topikte ?
Sena Abla madem Tuğba istediğin gibi yapamadı kaptan yardımcılığını neden bunu dile getirip yardımcıyı değiştirmedin ? Bide sen Tuğbayı rastgele mi seçmiştin yoksa o da baya kilo verdi artık bilgisi var diye mi seçmiştin ? Ben yoktum ya bilmiyorum o yüzden :26:
Sena Abla Suzan sen kaptanlıktan çekildin diye değil taraf olmak istemediği için ayrılmış. Taraf olacağını kim ima etti ? kim bu kadına böyle düşündürdü ?
Umay0110 de taraf seçeceğimizi düşünmüş Sena Abla sence neden ?
Blackcat alıntılarım bile cevaplanmıyor pek kıymetli olduğumu sanmıyorum diyerek yeni topik arayışına girmiş.
Angelteacher 80-89 topiğine davet etmiş topikten ayrılan arkadaşları
Tuğba hakkında son yazılanlara avukatı olmadığımdan cevap vermek istemiyorum. Kendisi zaten cevap verecektir ama
VE ARTIK BURAYA HİÇBİR ŞEKİLDE BU KONUYLA İLGİLİ BİŞEY YAZILMASIN....BURASI TARTIŞMA PLATFORMU DEĞİL...SABAH DÜN OLAN HERŞEYİ SİLİP AÇTIM PCYİ AMA BAKTIMKİ MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA..CEVAP HAKKI DOĞDUĞU İÇİN YAZDIM..BUNDAN SONRA BANA BİŞEY YAZMAK İSTEYEN ÖZELE BUYURSUN!!!!!!
İşte buna yorum yapmak istiyorum.Bu topikte kimin ne yapacağına, ne yazacağına sen karar veremezsin Sena Abla bu son sözü ben söyledim konu kapandı olayını uygulamaya kalkma lütfen. Çünkü ben özelden yürütmüyorum işlerimi buradan desteğimi de sitemimi de herkes görsün istiyorum.
Benim yazdıklarımı görmediğine inanmıyorum artık. Sadece görmek istemiyosun çünkü sitem ediyorum. Seni destekleyen şeyler
yazmıyorum. Benim amacım burda kimseyi kırmak değildi. Ama konuşmalar o kadar sert ve kırıcı ki insanın ister istemez sinirleri bozuluyor
sert cevaplar vermek istiyor.Ama saygısızlık ile suçlanmaktan korktuğum için susuyorum. Bu yazdıklarımı da görmezden gelmezsin
umarım. Cevabını dört gözle bekliyorum. (Gözlüklerimi taktım o manâda dört göz)
kaptan yardımcılığındada oyum dileğe... kaptanlıktada triendy21 yani tubaya
tuğba dilekide al oda 2.başkan yada kaptan yardımcısı olsun.dileksiz bu topik tatsız tuzsuz..
canım adaylığımı koydum zaten ,,görmedin sanırım
herkese merhaba beni hatırlayanlarınız belki olur belki olmaz uzun zamandır sağlık problemlerimle uğraşıyorum onun için 1 ayı geçen bir süredir yazamadım umarım herkes iyidir benimde oy kullanma hakkım varsa oyum triendy21e.ilk geldiğimde sena kaptana sorduğum soruların yanıtını hiç almadım menü yazdım yorumlasın diye o kendi kişisel problemlerinden bahsedip muhasebe konuladan anlayan arkadaşlarla konuşmayı tercih etti msj cyazmadı oysa ben onun triendynin menülerini takip ederek verdim kilolarımı kaç yerde gene yanıt gelmedi ken disine kaç yerde teşekkür ettim gene yanıt gelmedi bana yanıt veren triendy21 oldu ben kimseyi eleştirme hakkını kendimde bulmuyorum ama kendi yaşadıklarımı anlatmak istedim sena hanım sizle kişisel hiç bir durumum yok hatta sizinle hiç yazışmadık bile ama durum bundan ibaret.arzu seni yarı yolda bıraktım gibi oldu ama sağlık problemlerimle upğraştım 1 aydır
Tuğbacım son durum ne şimdi ne yapıyoruz, bildirimlerimizi kime yapıcaz.
Ayrıca fikrimi bende söyleyeyim, Sen aday olsana cnm, yada Dilek olsun. Bu işten anlayan kaç kişi var aramızda takip ettiğim kadarıyla. Sena hanım kesin bıraktıysa birini seçelim.
cuma bildirimlerimiz var
çizelgelerimiz var
daha ne olsun
ben aylarca sadece bu kurallarla tek başıma topiqi götürdüm...1.5 aydır sen yapıyosun şu yazdıklarına bak...yanlış kişiyi yardımcı seçmişim...ayrıca cevap yazıcak bişey yok milleti zorla buraya getirip motive edemeyiz..kişi önce kendi kararlı olmalı..sonrasındada buradaki kuralları uygulamalı..aylardır hatta ben 1.5 yıldır bu düzenle kilo veriyorum...arkadaşlarımda öyle...topikteki gevşeklik dönemsel bişey ve bütün topiklerde var..bunun için sorumlu aramak çok mantıksız...saygıya gelince önce sen büyüqüne saygı göstermeyi öqren ki büyüklerinde sana sevgi göstersin!!!!
Bu yazıya kesinlikle katılıyorum yazmışsın. Neresine katılıyosun ve katıldığın hangi kuralı uyguluyosun arkadaşım. Ama pardon kurallar var ama kimsenin kafasına silah dayayıp zorla uygulattıramayız. Zaten kurallar yıkılmak içindir unutmuşum. Yoksa Tuğba ‘ nın saygısız olduğuna mı katılıyodun ? karıştırdım ben canım bi açıklarmısın sana zahmet. Şimdiden açıklama için teşekkürler cnm
canım desteqin için çok teşekkür ederim böyle zamanlarda verilen destek çok önemli...zaten problem çıkaran 1-2 kişi var...onların dışında sorun yok....biz yolumuza devam edicez cnm olmadı yeni bir topik açıp burdan gideriz...
Demişsin Sena Abla ama ilgilenemedikten sonra yeni topik açmanın anlamı ne ki ? neden çoğul konuşuyosun onu anlamadım ben ? :26:
Problem çıkartmak değildi amaç , amaç topiğin eski günlerine geri dönmesiydi ama “eski” arkadaşlar “yeni” durumdan da çok memnunlar ki sağolsunlar telefon,msn,özelden akın etmişler. Bide anlamadığım nokta bu arkadaşlar nasıl da hemen haber almış topiğe girmeden çok enteresan. Keşke o arkadaşlar da böyle zamanlarda değil de haftada bir – iki topiğe gelselerdi böyle olmazdı herhalde.
Sena Abla herkes rengini belirtsin ne demek ? ben anlamadım ? Gruplaşma mı istiyorsun topikte ?
Sena Abla madem Tuğba istediğin gibi yapamadı kaptan yardımcılığını neden bunu dile getirip yardımcıyı değiştirmedin ? Bide sen Tuğbayı rastgele mi seçmiştin yoksa o da baya kilo verdi artık bilgisi var diye mi seçmiştin ? Ben yoktum ya bilmiyorum o yüzden :26:
Sena Abla Suzan sen kaptanlıktan çekildin diye değil taraf olmak istemediği için ayrılmış. Taraf olacağını kim ima etti ? kim bu kadına böyle düşündürdü ?
Blackcat alıntılarım bile cevaplanmıyor pek kıymetli olduğumu sanmıyorum diyerek yeni topik arayışına girmiş.
Angelteacher 80-89 topiğine davet etmiş topikten ayrılan arkadaşları…
Tuğba hakkında son yazılanlara avukatı olmadığımdan cevap vermek istemiyorum. Kendisi zaten cevap verecektir ama
VE ARTIK BURAYA HİÇBİR ŞEKİLDE BU KONUYLA İLGİLİ BİŞEY YAZILMASIN....BURASI TARTIŞMA PLATFORMU DEĞİL...SABAH DÜN OLAN HERŞEYİ SİLİP AÇTIM PCYİ AMA BAKTIMKİ MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA..CEVAP HAKKI DOĞDUĞU İÇİN YAZDIM..BUNDAN SONRA BANA BİŞEY YAZMAK İSTEYEN ÖZELE BUYURSUN!!!!!!
İşte buna yorum yapmak istiyorum.Bu topikte kimin ne yapacağına, ne yazacağına sen karar veremezsin Sena Abla bu son sözü ben söyledim konu kapandı olayını uygulamaya kalkma lütfen. Çünkü ben özelden yürütmüyorum işlerimi buradan desteğimi de sitemimi de herkes görsün istiyorum.
Benim yazdıklarımı görmediğine inanmıyorum artık. Sadece görmek istemiyosun çünkü sitem ediyorum. Seni destekleyen şeyler
yazmıyorum. Benim amacım burda kimseyi kırmak değildi. Ama konuşmalar o kadar sert ve kırıcı ki insanın ister istemez sinirleri bozuluyor
sert cevaplar vermek istiyor.Ama saygısızlık ile suçlanmaktan korktuğum için susuyorum. Bu yazdıklarımı da görmezden gelmezsin
oooo ortım gelmıs yaa nerelerdesın canım ıyısndır ınsallah
kaptan sena zaten ben bırakıcam kaptan seçilene kadar kaptanlık yapıcam yazmıştı..
ne olacaksa seçim mi yapılcan herneyse burdan yapılsın..
özel mesajlar buraya taşınmasın..
Gitmek yok canımmm.
Burdayımm ve Tuğba kaptan olduğu takdirde yardımcısı yaparsa seve seve yardım ederim.
Olmazsa bile eskiden nasılsa şimdide bu şekilde motive etmeye devam edeceğim.
Oyum Tuğba'ya
Hatırlıyoruz tabi canım seni meşhur ziyaretçi olup sonra kiloları veren hatunsun.
Hoşgeldin ve de geçmiş olsun.
Bildirimler buraya yapılsın bide kim kimin kaptan olmasını istiyosa yazsın bence.
Benim oyum Tuğba'ya
ben de yapayım..ama dün akşam ortalık karışıktı özelden bildirim kime yapcaz??
başlangıç: 71.8
geçen hafta: 70.8
bu hafta:69.7
gelen:0
giden: 1.100 gr
toplam giden: 2.100 gr
hedef: şimdilik 65
Herkese hayırlı cumalar. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Bugün çok şükür iyi kızım. Düzeldi sayılır. Ayy ne zor atlattık inanın ki çocuk 3 kilo verdi.. Diyorum bende mi şu mikroptan kapsaymışımm
Ortim nerelerde acaba
Kilo bildirimimi yapayım.
Başlangıç: 75.7 kg
geçen hafta:72.5 kg
bu hafta: 71.5 kg
giden:1000 gr
hedef:65 kg
toplamda giden:4.200 kg.
bırakıp gitmekmii oda nasıl bişey,,benim lugatımda yok arkadaşlarımı yarı yolda bırakıp gitmek merak etme canım
sağol canımbenimde tek derdim bu inan,,tek başıma 3 ay yetebildiysem buraya şimdi hayli hayli yetebilirim diye düşünüyorum,,en azından ben karar verirken burda herkezin fikrine danışıpta alırım,,o artım var yanii,,neyse herşey düzene gircek inşallah
herkese merhaba beni hatırlayanlarınız belki olur belki olmaz uzun zamandır sağlık problemlerimle uğraşıyorum onun için 1 ayı geçen bir süredir yazamadım umarım herkes iyidir benimde oy kullanma hakkım varsa oyum triendy21e.ilk geldiğimde sena kaptana sorduğum soruların yanıtını hiç almadım menü yazdım yorumlasın diye o kendi kişisel problemlerinden bahsedip muhasebe konuladan anlayan arkadaşlarla konuşmayı tercih etti msj cyazmadı oysa ben onun triendynin menülerini takip ederek verdim kilolarımı kaç yerde gene yanıt gelmedi ken disine kaç yerde teşekkür ettim gene yanıt gelmedi bana yanıt veren triendy21 oldu ben kimseyi eleştirme hakkını kendimde bulmuyorum ama kendi yaşadıklarımı anlatmak istedim sena hanım sizle kişisel hiç bir durumum yok hatta sizinle hiç yazışmadık bile ama durum bundan ibaret.arzu seni yarı yolda bıraktım gibi oldu ama sağlık problemlerimle upğraştım 1 aydır
canım benım dualarım senınle sag saglım kavusacakasın bebegıne korkma bırde o kıloların cogu odem dıye düşünüyorum merak etme canım kolay gıdecek
hadı hayrılısı canım oylam anasıl olacak onu da yaz ıstersen
günaydın canım benım yazmayı unuttugum bıcok seyı tespıt edıp yazmıssın elıne saglıkben de balackatın donmeısnı ıstıyorum az zaman oldu gelelı ama kızcagıza cok ısındım cok renklı bı kısılık bana göre ıns gelır suzıcım senı sevdıgımızı zaten bılıyorusn sen debızım gıb ıtrafsızsın zaten gelecegınden emınım
saol canım sana da hayırlı cumalar yenı olmamama ragmen tarafsız yaklastıgıma ınanıyorum ben de cunku benım gıbı tarafsız yaklasan arkadaslar cok fazla ve aynı düşüncede
tuğba dilekide al oda 2.başkan yada kaptan yardımcısı olsun.dileksiz bu topik tatsız tuzsuz..
Valla Naf'ım cnm benim ne denirki bu yorumlara. Herşeyi çok güzel yazmışın. Hislerime tam olarak tercüman oldun.
Benden de helalinden bir oy Tuğba.
ben de kendime yeni bi orti arıyorum..
cv
37 yaşında 3 çocuk annesi
şu an evhanımlığı yapıyorum..
oğlum 2 yaşına gelince çalışmaya başlıcam inşallah..
verecek 6 kg civarında kilom kaldı..
uygun bi aday varsa orti olabilirim...
aman canım allah korusun su kaybetmıstır kızın kısa sürede alır ınsallah beslenmesıne dıkkat edınHerkese hayırlı cumalar. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Bugün çok şükür iyi kızım. Düzeldi sayılır. Ayy ne zor atlattık inanın ki çocuk 3 kilo verdi.. Diyorum bende mi şu mikroptan kapsaymışımm
Ortim nerelerde acaba
Kilo bildirimimi yapayım.
Başlangıç: 75.7 kg
geçen hafta:72.5 kg
bu hafta: 71.5 kg
giden:1000 gr
hedef:65 kg
toplamda giden:4.200 kg.
benden de sana kocaman yıldızlı bır oy canımbırakıp gitmekmii oda nasıl bişey,,benim lugatımda yok arkadaşlarımı yarı yolda bırakıp gitmek merak etme canım
Merhaba,
2,5 aydır burdayım...
Kimseyle özel bi muhabbetim olmadı ve kimseyi tanımam...
Buraya geliş amacım tabiki de kilo vermek ve hoş sohbetlerle motive olmaktı...
Çok aktif yazmasam da sürekli yazılanları takipte oldum..
Geldiğimde umutsuz bir vaka idim kilo vereceğime dair hiç inancım yoktu.
Beni burada karşılayan hoşgeldin diyen her mesajıma cevap verip beni motive eden tuğba ve dilekti...
Evet kaptan işi olduğunu bildirmiş ve ilgilenemeyeceğini söylemiştir doğal ve insana dair bir durum.
Fakat yaklaşık 3-4 haftadır kaptan döndüğünden beri yine zayıflamaya dair bir yazısı olmamış hep özel hayatlardan bahsedilmiştir...
Evet herkes binbir sorunla boğuşuyor herkesin derdi kendi boyunda tabi ki bunlar konuşulmasın demiyoruz ama sadece bunlar konuşulmasın bu topiğe gelen insanların amacı motive olarak kilo vermek.
Tabi ki bunları da paylaşacağız ama asıl amacı tamamen yok saymak ne kadar doğrudur?
Son bir ayda ne kimse yediklerinin bildirimini yapabildi çünkü yapılanlar arada kaynadı gitti kimse tarafından kale alınmadı
bu sebeple yapanda yapmaktan vazgeçti ne de diyete zayıflamaya dair doğru düzgün konuşmalar olmadı...
Kimsenin kimseye git deme lüksünün olduğunu sanmıyorum ve bunu doğru bulmuyorum.
Ve yine kimsenin emeğini uğraşını kimsenin hiçe sayma lüksünün olmadığı kanaatindeyim...
Nedir bu neyin iktidar savaşı?
Burdaki amaç birbirimizi destekleyerek kilo vermek değilmidir?
Ve kimse çocuk değil neyin ne olduğu gayet net görülüyor....
Amaçta şaşma varsa cemaatten önce mesul imamdır...
İmam dinden hiç bahsetmezse cemaatte dinden imandan çıkar...
Kimseyi övmek yada yermek değil gayem ki kimseyi tanımam...
Ama gören göz klavuz istemiyor....
Ben buraya geldiğimden beri menülerimi yorumlayanında beni motive edip güç verenlerinde kimler olduğunu biliyorum ben ki bu herkes için böyle... Boş bir savaş bu gereksiz haklı haksız çıkma çabaları burada herkes aynı noktada eşit ve bilgisi olan kıdemi yüksek olan baştadır ama bu kimseye ayrıcalık tanımaz... Ve işin kötüsü bu tartışma sonuçsuz bir çaba...
cuma bildirimlerimiz var
çizelgelerimiz var
daha ne olsun
Bu yazıya kesinlikle katılıyorum yazmışsın. Neresine katılıyosun ve katıldığın hangi kuralı uyguluyosun arkadaşım. Ama pardon kurallar var ama kimsenin kafasına silah dayayıp zorla uygulattıramayız. Zaten kurallar yıkılmak içindir unutmuşum. Yoksa Tuğba nın saygısız olduğuna mı katılıyodun ? karıştırdım ben canım bi açıklarmısın sana zahmet. Şimdiden açıklama için teşekkürler cnm
Problem çıkartmak değildi amaç , amaç topiğin eski günlerine geri dönmesiydi ama eski arkadaşlar yeni durumdan da çok memnunlar ki sağolsunlar telefon,msn,özelden akın etmişler. Bide anlamadığım nokta bu arkadaşlar nasıl da hemen haber almış topiğe girmeden çok enteresan. Keşke o arkadaşlar da böyle zamanlarda değil de haftada bir iki topiğe gelselerdi böyle olmazdı herhalde.
Angelteacher 80-89 topiğine davet etmiş topikten ayrılan arkadaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?