70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benım dualarım senınle sag saglım kavusacakasın bebegıne korkma bırde o kıloların cogu odem dıye düşünüyorum merak etme canım kolay gıdecek
hadı hayrılısı canım oylam anasıl olacak onu da yaz ıstersen
günaydın canım benım yazmayı unuttugum bıcok seyı tespıt edıp yazmıssın elıne saglık ben de balackatın donmeısnı ıstıyorum az zaman oldu gelelı ama kızcagıza cok ısındım cok renklı bı kısılık bana göre ıns gelırsuzıcım senı sevdıgımızı zaten bılıyorusn sen debızım gıb ıtrafsızsın zaten gelecegınden emınım

saol canım sana da hayırlı cumalar yenı olmamama ragmen tarafsız yaklastıgıma ınanıyorum ben de cunku benım gıbı tarafsız yaklasan arkadaslar cok fazla ve aynı düşüncede

tuğba dilekide al oda 2.başkan yada kaptan yardımcısı olsun.dileksiz bu topik tatsız tuzsuz..

Valla Naf'ım cnm benim ne denirki bu yorumlara. Herşeyi çok güzel yazmışın. Hislerime tam olarak tercüman oldun.

Benden de helalinden bir oy Tuğba.

ben de kendime yeni bi orti arıyorum..
cv
37 yaşında 3 çocuk annesi
şu an evhanımlığı yapıyorum..
oğlum 2 yaşına gelince çalışmaya başlıcam inşallah..
verecek 6 kg civarında kilom kaldı..
uygun bi aday varsa orti olabilirim...

arkadaşlar bugün bildirimlerinizi yalnızca buraya yazın,,ama yarın yine yapılmasını isteyebiliriz,,unutmayın bugünkü kilonuzu,,çünkü bugün herşey karara bağlansın,,ona göre alırız bildirimleri,,buraya yapılarak hiç bişey doğru olmuyo ,,düzen bakımından tabii,neyse hayırlısı olsun,,

tuğba dilekide al oda 2.başkan yada kaptan yardımcısı olsun.dileksiz bu topik tatsız tuzsuz..

Gitmek yok canımmm.
Burdayımm ve Tuğba kaptan olduğu takdirde yardımcısı yaparsa seve seve yardım ederim.
Olmazsa bile eskiden nasılsa şimdide bu şekilde motive etmeye devam edeceğim.

canım adaylığımı koydum zaten ,,görmedin sanırım

Oyum Tuğba'ya

Hatırlıyoruz tabi canım seni meşhur ziyaretçi olup sonra kiloları veren hatunsun.
Hoşgeldin ve de geçmiş olsun.

Bildirimler buraya yapılsın bide kim kimin kaptan olmasını istiyosa yazsın bence.
Benim oyum Tuğba'ya

kaptan sena zaten ben bırakıcam kaptan seçilene kadar kaptanlık yapıcam yazmıştı..
ne olacaksa seçim mi yapılcan herneyse burdan yapılsın..
özel mesajlar buraya taşınmasın..

oooo ortım gelmıs yaa nerelerdesın canım ıyısndır ınsallah

ortim sağlık sorunlarından başımı alamadım halada sürüyo neyse burada anlatmayayım başını şişirmeyeyim iyiyim çok şükür allah beterinden saklasın diyeyim umarım sende iyisindir seni bırakıp kaçtım gibi oldu ama artık kusura bakma orticim umarım sende iyisindir

canımsağol benim kaptan yardımcılığı için oyum sana bu üçüncü yazışım hayırlısı olsun

ortağım selam. tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin. bende yapayım kilo bildirimimi ilk defa:) bu hafta başladım zaten daha.
başlangıç kilom: 75
bu hafta: 73.9
gelen:0
giden: 1.100 gr
hedef: 62 (inşallaaaaaah)

herkese selam arkadaslar hayırlı cumalar sanırım degişiklik olucak topikte hayırlısı olsun dıyorum
başlangıç:95
geçen hafta:71.500
bu hafta:71
giden:500
toplam giden:24
hedef:belli deıi:))

Allah korusun canım öyle deme bak mikropsuz 1 kilo gitmiş bile

O halde oyum Tuğba' ya

Merhaba ziyaretçi abla hatırlamazmıyım demiştim ya sana ben burdayken veremedim sen nasıl verdin kiloları diye çok geçmiş olsun yeniden hoşgeldin aramıza

Sağol canım sende çok güzel yazmışsın seviyorum bende blackcat ' i kimse gitmesin zaten yeniden kaynaşalım muhabbet ile verelim kilolarımızı

Bencede Kaptan yardımcısında oyum kendi de isterse Dilek ' e

Valla Naf'ım cnm benim ne denirki bu yorumlara. Herşeyi çok güzel yazmışın. Hislerime tam olarak tercüman oldun.

Benden de helalinden bir oy Tuğba.

Sağol canım

cv yazmışsın ya cv ne demek acaba diye bi düşündüm sonra koptum

aman canım allah korusun su kaybetmıstır kızın kısa sürede alır ınsallah beslenmesıne dıkkat edın
benden de sana kocaman yıldızlı bır oy canım

canım bu msjını yenı gördüm zaten bılıyosun bız gonulde ortıyız pratıkte sen korumay agecmıstın bend ene zmandır bıldırım yapmıyodum ama dıkka et edıyorum 3 asagı 5 yukarı devam edıyroum ıste tekrar gecmıs olsun

kaptan tuba yardımcıda dilek olsun diyebilirim
Ama vaadlerinizi görelim kızlar
Beni motive edecekmisiniz etmezseniz nerdeyseniz gelir bulu döverim...
6yı görmüştüm be geri fırladım tepelere tabi bıraktınız benim gibi bi umutsuz vakayı motive etmeyi

ben niye seni bukadar seviyorum bikez daha anladım . tercümanım benim

oy yeririm ama önce bi cıs ver

dilek kaptan yardımcısı ımmm sana oy yok ben ortimi paylaşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…