70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canım .. süper 9 kilo gitmiş bile..
o herkesi şok etme isteği ben de var inşallah başarcazzz:)

bildirimimide yapayım barimeeee

başlangıç : 78

geçen hafta : 60.40

bu hafta : 58.60

giden : 1.80

toplam giden : 19.40

hedef : 58 (ama duruma göre değişebilir )

kız dilek benim boyum 1.45.çok kısa yani.netten ideal kilomu hesaplatıyom.39 diyo.şimdi gülüyüm mü ağlıyımmı?????
oldiii başka. sen bakma ona ya 39 çok saçma...

canım sende hoşgeldin alıntılayamadım yoğunluktan...

ay ortiiiii gördüm seni kaçma shop ses ver...

Ya kızlar, 71.5 rakamını gördüm ya şimdi hırs yaptım 6lı rakamlara geçmem lazım acilen. Ne yapsam ki? Acil sıkmam lazım haftaya mesela 69,5 olsam bile ne güzel olur. Ama ben yavaş veriyorum ya.

kız dilek benim boyum 1.45.çok kısa yani.netten ideal kilomu hesaplatıyom.39 diyo.şimdi gülüyüm mü ağlıyımmı?????

Aman sen boşver o ideal kilo olaylarını. Aynaya bakınca hah ben güzelim diyosan ideal kilon odur.

Melojj
Ne alemdesin bakalım verdin mi bu hafta hoşgeldin.

bende de var o istegin aynisindan:26:
ben de belcikadayim.turkiyeye izne gittigimde son iki senedir 75-76 kiloydum .inanin hiic moralim yerinde degildi.cook kafaya takiyodum.uzerine 1 hafta ultra hersey dahil menusuyle otel de eklenince ye ic yat sonuc fiyasko oldu tabi.herkes yazin kilo verirken ben aliorum hep.sicagi da sevmiyorum.sudan cikasim gelmiyor ama bu seferde dayak yemis gibi oluyorum aksamleyin her yanim agriyor.yani bir kisir dongu gibi yedikce hareketsizlik,hareketsiz kaldikca kilo,kilo aldikca mutsuzluk......
ama bu sene izne gidebilirsem insallah 10 kilo vermis olarak gidicem.yarisini verdim bile ve degisiklik az degil.65 olsam yetecek bana.cok sey istemiyorum.evlenmleden onceki halime donmek degil amacim(55 kg).yasima uygun saglikli gorunmek istiyorum.yapabilirmiyim acaba:26:

oldiii başka. sen bakma ona ya 39 çok saçma...

canım sende hoşgeldin alıntılayamadım yoğunluktan...

ay ortiiiii gördüm seni kaçma shop ses ver...

hoşbulduk canımmm:)
bi soru sormuşsun nickinizin hikayesi ne diye
sezai karakoçun monaroza diye bir şiiri vardır
bayılırım o şiire ondan esinlenmiştim:)

benimde ablamin kizinin ismi elif ecrin ondan gelme benim kizim daha ozaman karnimdaydi bende yegenimin ismini koydum diger yegenlerim duymasin :26:

buarada yeni hedefimi yaptim

Güzelmiş seninde canım hedefin de hayırlı olsun

İnşallah gidecek kilolar canım

ay cok merak ettım naf la baslayan bı ısım bulamadım naftalın gelıyo sadece aklıma o da ısım deıl

Az sonraaaa

cok uyumak bana yaramiyo
elim ayagim uyusuk.hicbir isimi yapamiyorum.
gidip koyu bi turk kahvesi yapiim bari.yoksa kendime gelemicem.

Bu havada ne güzel uyunurrrrrrr dışarıda yağmurr dışarıda ayazzz

nafiye olabilirmi? :26:

Aynen öyle

Ahahhaha yarım tepsi mi

nafile nafize nafi naferiz hangisi bende merak ettim

eve geldim 5 dakika oturamadim annem cagriyo :18: kactim

Gitmee suziiiii annenin tuzaklarına düşmeeeeeeeeee

Ahahah

Hoşgeldin canım

Ya kızlar, 71.5 rakamını gördüm ya şimdi hırs yaptım 6lı rakamlara geçmem lazım acilen. Ne yapsam ki? Acil sıkmam lazım haftaya mesela 69,5 olsam bile ne güzel olur. Ama ben yavaş veriyorum ya.

ben de hirs yaptim
300 gr kaldi yaaaa.wc ye cikabilseydim belki o da kalmayacakti ama olmuyo iste.

aynen canım o oteller mahvediyo insanı
artık tatil yapasım gelmio yememek için bi çuval incir berbat oluo tatilde
evlenmeden önce ne kadar zayıfmışsın benim hedef kilom:)
ben hep tombiktim lisede bile 60 falandım:)
yaparız canım neden yapmayalım biraz sabır ve irade....

Aman sen boşver o ideal kilo olaylarını. Aynaya bakınca hah ben güzelim diyosan ideal kilon odur.

Melojj
Ne alemdesin bakalım verdin mi bu hafta hoşgeldin.

iiimm canım saolasınnnn hoşbuldummmmm :))

imetttt verdimmmm 1.80 verdim çok şükürr

ama ben 58 i görüom sonraki hafta rahatlıkla yiyiom tekrar çıkıom bi hafta + bi hafta - oluo

ama bu hafta öle olmıcaakkkkk haftaya beni 57 lerde görceksiniz inş.. olmasa bile 58 üstü olmıcakk

burda böle yazıyım ki sözümden dönemiyimmm ahahaha

hoşbuldum naf naff şu ismini açıklada bizde rahata erelim

canim bu hafta 1kilo vermissin bidahaki haftada verirsin insaallah tugbanin karisimi bende ise yaradi sende iciyodum hala devam ediyomusun

kizlar ben yavastan kaciyorum isler beni bekler bizdede bugun tatil almanlarin tatili ama neden oldugunu bilmiyorum tabi esim arkadaslariyla geziyo bisey desem simdi der aylardir kimseyi gormedim nevar bigundedisari ciktiysam bende onu aksam 2saat gormuyorumki 1saat yemek cay vakti diger bi saatde arada oluyo hergun yorgun geliyo ve yemekten sonra cekyatta uyuyo ben yine kaynanayla oturuyorum bak yine dert yandim ama napayim benide goturse biyerde kahve felan icsek of off bunaldim evde oturmaktan

nafiye olabilirmi? :26:
olabılır tabı en azından oyle bı ısım var
yarım tepsı mıkız naptın yıme yıme yapma en ıyısı sen
nafile nafize nafi naferiz hangisi bende merak ettim
hıcbırnı ısım olarak duymadım:26:
aha ısın zor o zaman canım yok yok saka dılegın dedıgı gıbı boyunu kaldırcak kılona gelınce bıtırırsın ısı
am zaten haftada 2 kg vermek ıyıbısey deıl canım yavas vermek daha ıyı

yaparsın canım ben fazla bı caba göstermeden ve spor yapmadna verdım ılk basta 68 olsam yeter dıyodum cok sukur 65 ı de gördüm daha yaza cok var keısn verırsın

senin boyun kacki?benimkisi gibiyse 65e cok yaklastigin icin veremiyor olabilirsin.benim ideal kilo 65 cikti.yaslarimiz da ayniymis ya oradan bu sonucu cikariverdim iste:26:

Yavaş gitsin kalıcı gitsin canım

hoşbuldum naf naff şu ismini açıklada bizde rahata erelim

Tahminler tutmuş canım Nafiye ismim ama siz NaF diyin

kız hamurunu ellerimle yaptım içine ıspanak peynir falan koydum bide yumuşak olmuştuki sorma kokusu tüm apartmanı sarmıştı.açtımda yedimde yedim.sonra her dilimden sonra pişman olup bi daha yedim
yok söz yemiycem inş bidaha

memnun oldum canım benım pek yaygın bı ısım deıl ya bulamadım

bende duymadiim canim internette ne harfiyle baslayan isimler yazdim orda cikti

kizlarya bu arkadaslik istegini nerden yapiyoduk bulamadim ya

bu arada topikde 2 gündür reytingler tavan yapmışşşş

ben de hirs yaptim
300 gr kaldi yaaaa.wc ye cikabilseydim belki o da kalmayacakti ama olmuyo iste.
Heh aynen zatiii sorun orda. Düzenli olsa o gidecek kilolar. Senin bişey kalmamış ki amaca. Rahat ol o kendiliğinden bile gider.

Ayy işte orti haftaya daha az vericem. Hep öyle oluyo, 1 kg. verdiysem haftaya 300-400 yada 0 gr. gidiyo. Benmi şımarıp kaçamak yapıyorum ki acep?
Sende haklısın ister insanın canı değişiklik. Zaten eşlere de lazım kendilerine ait vakit az da olsa cümle kuramadım yaaww. Neyse anladın sen beni. Benimki de aynı. İş, idman, haftasonu da maç izler, hayatımız futbol be ya. Bizle ilgilen diyorum vakit mi var diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…