- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
tekrar hosgeldin ben 3aydir burdayim bende kendimi sana tanitayim 30 yasimdayim 5bucuk aylik bikizim var ev hanimiyim yaklasik 13aydirda almanyadayim evlenince geldim dogum kilolarimi vermeye calisiyorum 9kilosunu bu uc aylik zamanda verdim bile simdi geri kalanlari vercem insaallah martda turkiyeye gitmeyi dusunuyorum herkesin sok gecirmesini istiyorum
oldiii başka. sen bakma ona ya 39 çok saçma...kız dilek benim boyum 1.45.çok kısa yani.netten ideal kilomu hesaplatıyom.39 diyo.şimdi gülüyüm mü ağlıyımmı?????
hoşbuldum canım .. süper 9 kilo gitmiş bile..
o herkesi şok etme isteği ben de var inşallah başarcazzz:)
kız dilek benim boyum 1.45.çok kısa yani.netten ideal kilomu hesaplatıyom.39 diyo.şimdi gülüyüm mü ağlıyımmı?????
meraba kızlaaarrr kaç gündür nette arıza var giremiodum sonunda uğraştık yaptıkkk şükürr
geçmişi okudum demekk ki bişiler yanlış gidio ki herkes sorununu yazmış
neyse bundan sonrası için güzel olur inş. herşeyy :))
benim OYUM TUĞBA'YA burda çok vaktini harcıyıoo ve bende yeni geldiğimde
kaptan o sanmıştım tuğba ilgileniodu herşeyle herkesle
bundan sonra inş. herkes daha iyi motive olurrr güzel sobetler olur inş...
hoşbuldum canım .. süper 9 kilo gitmiş bile..
o herkesi şok etme isteği ben de var inşallah başarcazzz:)
oldiii başka. sen bakma ona ya 39 çok saçma...
canım sende hoşgeldin alıntılayamadım yoğunluktan...
ay ortiiiii gördüm seni kaçma shop ses ver...
benimde ablamin kizinin ismi elif ecrin ondan gelme benim kizim daha ozaman karnimdaydi bende yegenimin ismini koydum diger yegenlerim duymasin :26:
buarada yeni hedefimi yaptim
ben yokken gelenler olmuşşşş
kendimi tanıtma ihtiyacı duyuyorum
23 yaşındayım 1.5 senedir evliyim.ingilizce öğretmeniyim kpss illetiyle uğraşıyorum.. kilomu çizelgemde görüyorsunuz zaten
kendimi bildim bileli kilo problemi yaşıyorummm
inşallah hep birlikte kiloları el birliğyle veririz..
nacizane oyum da tuğbaya..dilek ve naf da süper olur yanında hani:)
ay cok merak ettım naf la baslayan bı ısım bulamadımnaftalın gelıyo sadece aklıma o da ısım deıl
cok uyumak bana yaramiyo
elim ayagim uyusuk.hicbir isimi yapamiyorum.
gidip koyu bi turk kahvesi yapiim bari.yoksa kendime gelemicem.
nafiye olabilirmi? :26:
hepinizinki çok güzel . şimdi naf o zaman kurgulayalım ismin naftalin... olmadı
nafiye...olmadı oldu oldu
nafın....olmadı
nafafa, nafara ay bak şimdi derdine düştüm kız ismin ne ya. ilk üç harfi naf olan birşey gelmiyo aklıma
kızlar bugünden itibaren kalori saymaya başlıycam.bakalım yemek için kendimi durdurabilecekmiyim.en azından denemek lazım diye düşündüm.mesela ne öğrendim.geçen hafta elceğizlerimle yaptığım ıspanaklı tepsi böreğinin tek dilimi 250 kalori imiş.ben yarım tepsi yemiştim.
inşallah kalorileri görünce kendime dur diyebilirim.
nafile nafize nafi naferiz hangisi bende merak ettim
eve geldim 5 dakika oturamadimannem cagriyo :18: kactim
Tansiyon düşüyomuş gibi geliyo bana.:26:
Elim ayagım titriyo benimde.
Adı üç harfliye çıktı kızın
Bünyeye göre alınması gereken kalori miktarı belli zaten.
Bide kalorilere takınca cidden insanın yiyesi gelmiyo.
meraba kızlaaarrr kaç gündür nette arıza var giremiodum sonunda uğraştık yaptıkkk şükürr
geçmişi okudum demekk ki bişiler yanlış gidio ki herkes sorununu yazmış
neyse bundan sonrası için güzel olur inş. herşeyy :))
benim OYUM TUĞBA'YA burda çok vaktini harcıyıoo ve bende yeni geldiğimde
kaptan o sanmıştım tuğba ilgileniodu herşeyle herkesle
bundan sonra inş. herkes daha iyi motive olurrr güzel sobetler olur inş...
kız dilek benim boyum 1.45.çok kısa yani.netten ideal kilomu hesaplatıyom.39 diyo.şimdi gülüyüm mü ağlıyımmı?????
Ya kızlar, 71.5 rakamını gördüm ya şimdi hırs yaptım 6lı rakamlara geçmem lazım acilen. Ne yapsam ki? Acil sıkmam lazım haftaya mesela 69,5 olsam bile ne güzel olur. Ama ben yavaş veriyorum ya.
bende de var o istegin aynisindan:26:
ben de belcikadayim.turkiyeye izne gittigimde son iki senedir 75-76 kiloydum .inanin hiic moralim yerinde degildi.cook kafaya takiyodum.uzerine 1 hafta ultra hersey dahil menusuyle otel de ekleninceye ic yat sonuc fiyasko oldu tabi.herkes yazin kilo verirken ben aliorum hep.sicagi da sevmiyorum.sudan cikasim gelmiyor ama bu seferde dayak yemis gibi oluyorum aksamleyin her yanim agriyor.yani bir kisir dongu gibi yedikce hareketsizlik,hareketsiz kaldikca kilo,kilo aldikca mutsuzluk......
ama bu sene izne gidebilirsem insallah 10 kilo vermis olarak gidicem.yarisini verdim bile ve degisiklik az degil.65 olsam yetecek bana.cok sey istemiyorum.evlenmleden onceki halime donmek degil amacim(55 kg).yasima uygun saglikli gorunmek istiyorum.yapabilirmiyim acaba:26:
Aman sen boşver o ideal kilo olaylarını. Aynaya bakınca hah ben güzelim diyosan ideal kilon odur.
Melojj
Ne alemdesin bakalım verdin mi bu hafta hoşgeldin.
Güzelmiş seninde canımhedefin de hayırlı olsun
İnşallah gidecek kilolar canım
Az sonraaaa
Bu havada ne güzel uyunurrrrrrrdışarıda yağmurr dışarıda ayazzz
Aynen öyle
Ahahhaha yarım tepsi mi
Gitmee suziiiii annenin tuzaklarına düşmeeeeeeeeee
Ahahah
Hoşgeldin canım
Ya kızlar, 71.5 rakamını gördüm ya şimdi hırs yaptım 6lı rakamlara geçmem lazım acilen. Ne yapsam ki? Acil sıkmam lazım haftaya mesela 69,5 olsam bile ne güzel olur. Ama ben yavaş veriyorum ya.
olabılır tabı en azından oyle bı ısım varnafiye olabilirmi? :26:
yarım tepsı mıkızlar bugünden itibaren kalori saymaya başlıycam.bakalım yemek için kendimi durdurabilecekmiyim.en azından denemek lazım diye düşündüm.mesela ne öğrendim.geçen hafta elceğizlerimle yaptığım ıspanaklı tepsi böreğinin tek dilimi 250 kalori imiş.ben yarım tepsi yemiştim.
inşallah kalorileri görünce kendime dur diyebilirim.
hıcbırnı ısım olarak duymadım:26:nafile nafize nafi naferiz hangisi bende merak ettim
aha ısın zor o zaman canımkız dilek benim boyum 1.45.çok kısa yani.netten ideal kilomu hesaplatıyom.39 diyo.şimdi gülüyüm mü ağlıyımmı?????
am zaten haftada 2 kg vermek ıyıbısey deıl canım yavas vermek daha ıyıYa kızlar, 71.5 rakamını gördüm ya şimdi hırs yaptım 6lı rakamlara geçmem lazım acilen. Ne yapsam ki? Acil sıkmam lazım haftaya mesela 69,5 olsam bile ne güzel olur. Ama ben yavaş veriyorum ya.
bende de var o istegin aynisindan:26:
ben de belcikadayim.turkiyeye izne gittigimde son iki senedir 75-76 kiloydum .inanin hiic moralim yerinde degildi.cook kafaya takiyodum.uzerine 1 hafta ultra hersey dahil menusuyle otel de ekleninceye ic yat sonuc fiyasko oldu tabi.herkes yazin kilo verirken ben aliorum hep.sicagi da sevmiyorum.sudan cikasim gelmiyor ama bu seferde dayak yemis gibi oluyorum aksamleyin her yanim agriyor.yani bir kisir dongu gibi yedikce hareketsizlik,hareketsiz kaldikca kilo,kilo aldikca mutsuzluk......
ama bu sene izne gidebilirsem insallah 10 kilo vermis olarak gidicem.yarisini verdim bile ve degisiklik az degil.65 olsam yetecek bana.cok sey istemiyorum.evlenmleden onceki halime donmek degil amacim(55 kg).yasima uygun saglikli gorunmek istiyorum.yapabilirmiyim acaba:26:
olabılır tabı en azından oyle bı ısım var
yarım tepsı mıkız naptın yıme yıme yapma en ıyısı sen
hıcbırnı ısım olarak duymadım:26:
aha ısın zor o zaman canımyok yok saka dılegın dedıgı gıbı boyunu kaldırcak kılona gelınce bıtırırsın ısı
am zaten haftada 2 kg vermek ıyıbısey deıl canım yavas vermek daha ıyı
yaparsın canım ben fazla bı caba göstermeden ve spor yapmadna verdım ılk basta 68 olsam yeter dıyodum cok sukur 65 ı de gördüm daha yaza cok var keısn verırsın
hoşbuldum naf naff şu ismini açıklada bizde rahata erelim
aha ısın zor o zaman canımyok yok saka dılegın dedıgı gıbı boyunu kaldırcak kılona gelınce bıtırırsın ısı
yaparsın canım ben fazla bı caba göstermeden ve spor yapmadna verdım ılk basta 68 olsam yeter dıyodum cok sukur 65 ı de gördüm daha yaza cok var keısn verırsın
Güzelmiş seninde canımhedefin de hayırlı olsun
İnşallah gidecek kilolar canım
Az sonraaaa
Bu havada ne güzel uyunurrrrrrrdışarıda yağmurr dışarıda ayazzz
Aynen öyle
Ahahhaha yarım tepsi mi
Gitmee suziiiii annenin tuzaklarına düşmeeeeeeeeee
Ahahah
Hoşgeldin canım
Heh aynen zatiii sorun orda. Düzenli olsa o gidecek kilolar. Senin bişey kalmamış ki amaca. Rahat ol o kendiliğinden bile gider.ben de hirs yaptim
300 gr kaldi yaaaa.wc ye cikabilseydim belki o da kalmayacakti ama olmuyo iste.
canim bu hafta 1kilo vermissin bidahaki haftada verirsin insaallah tugbanin karisimi bende ise yaradi sende iciyodum hala devam ediyomusun
kizlar ben yavastan kaciyorum isler beni bekler bizdede bugun tatil almanlarin tatili ama neden oldugunu bilmiyorum tabi esim arkadaslariyla geziyo bisey desem simdi der aylardir kimseyi gormedim nevar bigundedisari ciktiysam bende onu aksam 2saat gormuyorumki 1saat yemek cay vakti diger bi saatde arada oluyo hergun yorgun geliyo ve yemekten sonra cekyatta uyuyo ben yine kaynanayla oturuyorum bak yine dert yandim ama napayim benide goturse biyerde kahve felan icsek of off bunaldim evde oturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?