Tartisma ortami oldugundan sen kimin tarafdasin duruma girdiyi icin gitmek istedim suan disardayim cepden yaziyorum:)
Bugün burda tatil is yok
Senacim ben seni nasil sevdiysem tugbayida sevdim dileki de sevdim
Kimse gitmiyorsa bende gitmiyorum ;-)
Nafcim arzucum msjlarinizi okudum bende sizleri seviyorum
Kizlar hepinizi seviyorum ben birinisi fazla veya az diye birsey yok
Sokakda elimde telefonla yazmaya calisiyom
Görüsürüz
edit: karakedicik gel canim kimse gitmiyormus :)
Naf ve Puccam çizelgem nasıl olmuş :)
Amacıma uygun olmuş mu?
Evet ya kimse gitmesin, blackat, suzi, gitmeyin biyerlere.
Hep birlikte aşıcaz bu durumları da.
Bende tuğba,dilek ve naf üçlüsünü çok beğendim.
bende 3 lüyü begendim ;-) carlienin melekleri gibi
:)))
sağol canım. naf, arcak81(kız bu ne demek bu arada) , pucca ve alıntılayamadığım herkese çok sağolun.
valla dün gece sinirden kötü kötü rüyalar gördüm. habire topikte yazılar garip garip avatarlar falan
düzelmenize sevindim yoksa 60-69 a gidecektim. oyum TUBAA ya tabii dilek ve naf ı da yardımcı isterik. ama hiç vaat yok.
mesela ilk hafta hepinize -1 kilo,
kilo alanlara ceza yooook gibi mesela :)
kilo çizelgem gördüğünüz üzere değişti öncelikle açıklama yapayım 10 gün arada sadece 1 kilo aldım peki niye 74 oldu diyeceniz çünkü tartı değişti. eski tartım hala 70 gösteriyor ama dijital aldım bu daha güvenilir diye düşünüyorum bunda en son dün akşam 73,6 dım. yani iki tartı arasında 3 kilo fark varmış. yani anlayacağınız rejime başladığımda 76 imişimamanın bu ne 80 e ne kalmış. neyse gördüğünüz üzere verdiğim 3 kiloyu hiç dikkate almadan yeniden başlattım sistemi şimdik bildirim
başlangıç: 74
hedef: 55
kilo kaybı 0,4 (400 gr)
Kızlar nabersiniz?
Ben bu hafta sadece 500 gr vermişim :)
Ocak sonuna kadar kilomu 68e düşürmem lazım bana dua edin :)
Sonra gelsin moneyler
sağol canım. naf, arcak81(kız bu ne demek bu arada) , pucca ve alıntılayamadığım herkese çok sağolun.
valla dün gece sinirden kötü kötü rüyalar gördüm. habire topikte yazılar garip garip avatarlar falan
düzelmenize sevindim yoksa 60-69 a gidecektim. oyum TUBAA ya tabii dilek ve naf ı da yardımcı isterik. ama hiç vaat yok.
kilo çizelgem gördüğünüz üzere değişti öncelikle açıklama yapayım 10 gün arada sadece 1 kilo aldım peki niye 74 oldu diyeceniz çünkü tartı değişti. eski tartım hala 70 gösteriyor ama dijital aldım bu daha güvenilir diye düşünüyorum bunda en son dün akşam 73,6 dım. yani iki tartı arasında 3 kilo fark varmış. yani anlayacağınız rejime başladığımda 76 imişimamanın bu ne 80 e ne kalmış. neyse gördüğünüz üzere verdiğim 3 kiloyu hiç dikkate almadan yeniden başlattım sistemi şimdik bildirim
kilo kaybı 0,4 (400 gr)
hah şöyle canım bıyere gıtme yok
canım tebrıkler bay akılo vermıssın son zamanda heralde ısın ucunda bı ıddıa varınsallah kazanırsın canım
allah korusun canim gecmis olsun kizinada sen mikropsuzda vermissin bir kiloyu bende canim 1,6 verdim buhafta iyiyiz her hafta boyle gideriz insaalllahHerkese hayırlı cumalar. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Bugün çok şükür iyi kızım. Düzeldi sayılır. Ayy ne zor atlattık inanın ki çocuk 3 kilo verdi.. Diyorum bende mi şu mikroptan kapsaymışımm
Ortim nerelerde acaba
Kilo bildirimimi yapayım.
Başlangıç: 75.7 kg
geçen hafta:72.5 kg
bu hafta: 71.5 kg
giden:1000 gr
hedef:65 kg
toplamda giden:4.200 kg.
peki bunu hergün günlük mü yapıcaz?
Deli ya
Gelsin paracıklarrrr.
Ayy ayyy
Akşamdan sonra belli olacak herşey umarım ne olursa olsun güzel şeyler için bi başlangıc olur bu.
Sizsiz olmaz tabi ki.
Canım elimizden geldiğince motive etmeye çalışıcaz.
Kilo almak bence tamamen psikolojik moralimiz düzgün olsun ki hep beraber kilo vermeye devm edelim.
68 ol da gelsin paralar
aynen canım sana dün de yazmıstım hem yas hem 2 cocuk kolay mı yasıtmısız senle tabıkı 62 felan olsak artı-eksi payımız olur daha rahat oluruz ama artık ne kadar gıderse mesela benım vucut kabul etmıyor bı türlü düşmüyor dırenclıben de az once "ya$a gore ideal kilo" hesaplayan bir siteye baktim.boy 170,kilo 70.5 ,yas 30 yazdim..ideal kilom 64.88 cikti.yasi hesaba katmadan yapilan olcumleri gercekci bulmuyorum.kiloda yasin etkisi olduguna inaniyorum.bu arada benim de 65 kilo hedefimi dogrulatmis oldum.ya$i hesaplatmadigim zaman ideal kilom 61 cikio.ama ben de 18lik citir degilimki
selam kızlarrrrrr ben de yeni kadroyuuuu çok beğendimmm
geri dönmek istiyorummmmmmm
şahane ötesi. bende mi araba koysam hedefe ne :)Naf ve Puccam çizelgem nasıl olmuş :)
Amacıma uygun olmuş mu?
hosgeldın canım
deniz arcak ın arcakı dermısımyok ısmım arzu bekarlık soyısmım cakmak hotmaılımı alırken boyle bısey yapmıstım oyle kullandım bıkac yerde ıste
aynen canım sana dün de yazmıstım hem yas hem 2 cocuk kolay mı yasıtmısız senle tabıkı 62 felan olsak artı-eksi payımız olur daha rahat oluruz ama artık ne kadar gıderse mesela benım vucut kabul etmıyor bı türlü düşmüyor dırenclı
gel canım hosgeldın ama bu sefer uzun vadelı olsun
Tartisma ortami oldugundan sen kimin tarafdasin duruma girdiyi icin gitmek istedim suan disardayim cepden yaziyorum:)
Bugün burda tatil is yok
Senacim ben seni nasil sevdiysem tugbayida sevdim dileki de sevdim
Kimse gitmiyorsa bende gitmiyorum ;-)
Nafcim arzucum msjlarinizi okudum bende sizleri seviyorum
Kizlar hepinizi seviyorum ben birinisi fazla veya az diye birsey yok
Sokakda elimde telefonla yazmaya calisiyom
Görüsürüz
edit: karakedicik gel canim kimse gitmiyormus :)
Kızlar nabersiniz?
Ben bu hafta sadece 500 gr vermişim :)
Ocak sonuna kadar kilomu 68e düşürmem lazım bana dua edin :)
Sonra gelsin moneyler
Naf ve Puccam çizelgem nasıl olmuş :)
Amacıma uygun olmuş mu?
Evet ya kimse gitmesin, blackat, suzi, gitmeyin biyerlere.
Hep birlikte aşıcaz bu durumları da.
Bende tuğba,dilek ve naf üçlüsünü çok beğendim.
kilo kaybı 0,4 (400 gr)
bende 3 lüyü begendim ;-) carlienin melekleri gibi :)))
ben de az once "ya$a gore ideal kilo" hesaplayan bir siteye baktim.boy 170,kilo 70.5 ,yas 30 yazdim..ideal kilom 64.88 cikti.yasi hesaba katmadan yapilan olcumleri gercekci bulmuyorum.kiloda yasin etkisi olduguna inaniyorum.bu arada benim de 65 kilo hedefimi dogrulatmis oldum.ya$i hesaplatmadigim zaman ideal kilom 61 cikio.ama ben de 18lik citir degilimki
hosgeldın canım
deniz arcak ın arcakı dermısımyok ısmım arzu bekarlık soyısmım cakmak hotmaılımı alırken boyle bısey yapmıstım oyle kullandım bıkac yerde ıste
merhaba kizlar kilo bildirimimi yapayim sonra gecmisi okuyucam
baslangic 70.2
gecen hafta 62.8
bu hafta 61.2giden 1.6
toplam giden 9hedef 58
yeni hedef 55
tugbacim cok tesekkur ederim senin karisim cok ise yaradi cok sagol cok sevincliyim ya sahane hedefe az kaldi simdi kendime yeni hedef koydum ilk hedef 58di simdiki hedef ideal kilom 55ve sizinle bu kilolarida vercegimi dusunuyorum
şahane ötesi. bende mi araba koysam hedefe ne :)
dur yeni bir akım başlatalım hemen . kızlar nicklerinizin hikayelerini paylaşır mısınız. benimki şöyle: üniversitede yurtta bir arkadaşım vardı. ben esmerim o zaman larda saçlarımı simsiyah boyatmıştım. kedileri falanda çok severim zaten. o bana kara kedi diye takılırdı. sonra ben bu lakabı çok sevdim. ama çoğu sitede karakedi alınmış oluyor bende blackcat i kullanmaya başladım. işte benim hikaye bu. ha içimde acık cadılıkta var. ee her cadıya karakedi lazım di mi
kesınlıkleşahane ötesi. bende mi araba koysam hedefe ne :)
dur yeni bir akım başlatalım hemen . kızlar nicklerinizin hikayelerini paylaşır mısınız. benimki şöyle: üniversitede yurtta bir arkadaşım vardı. ben esmerim o zaman larda saçlarımı simsiyah boyatmıştım. kedileri falanda çok severim zaten. o bana kara kedi diye takılırdı. sonra ben bu lakabı çok sevdim. ama çoğu sitede karakedi alınmış oluyor bende blackcat i kullanmaya başladım. işte benim hikaye bu. ha içimde acık cadılıkta var. ee her cadıya karakedi lazım di mi
canım benim her gelişim uzun vadeliydi aslında
ama sebeplerim vardı gelmemek içinburayı bıraksam da diyete tam gaz devamdı yani
Ohh begitmek yok tabi bebişim
Bence düşersinişin içinde iddaa var
Bence cukk diye oturmuş canım
Paraları paraları saç saç saççç
Hep birliktee aşıcaz inşallah canım
Ahahahha benim haberim yoktu tabi olanlardan horul horul uyudum
- 1 kilo vaadi iyiymiş
3 kilo fark mı varmışben dijital kullanıyorum
charlie kim olcak
Bende bakayım merak ettimmm :26:
Bende öğrenmiş oldum
sabah birisi bana umaycım demiştide nicklerimizi hikayelerimi paylaşsakmı diye düşünmüştüm bende uzun yaşayacaksınız benimde kızımın ismi umay, gökçe umay 0110(1 ekim doğumlu) ordan geliyor umay0110 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?