70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben her tür okurum. canavarım bu konuda elime ne geçse okurum. o sebeple zaten aynı anda 3-4 kitap okurum.mesela şuan okuduklarımı sayayım. işyerinde karatay diyetinin kitabı, bir tane de rus yazarlardan birinin kitabı var adı aklıma gelmedi onları okuyorum öğlen veya fırsat buldukça.. evde yatak odasında yatak başında "akıl dışının mantığı" isimli bir kitap var yatmadan 5-10 sf okurum. çantamda "meleklerle yaşamak " adlı kitap var onu bitirdim sayılır. salonda da yeni başladığım "ölümün simyası" isimli bir kitap var. wc de de bir polisin yazdığı köşe yazılarından oluşan bir kitap var :26:kaç etti ? 6 kendimi aşmışım aynı anda 6 kitap kısaca felsefi, kişisel gelişim, popüler kitaplar, deneme, macera hepsini okurum bazı kitaplar sarmaz mesela ama başladım ya ille bitecek kendimi zorlaya zorlaya mutlaka yavaşta olsa bitiririm. şu karatayın kitabı ondan bitmedi zaten. kadının dietle ilgili fikirleri şimdiye kadar öğrendiklerimle karşılaştırılınca tamamen zıt geliyo. hiç birşey yemeyin diyo ya. hazır hiçbir ürün tüketmeyecekmişiz hatta market tavuğuda yemeyecek mişiz köy tavuğu olacakmış evimize şeker asla girmeyecekmiş. cips çikolata gibi şarküteri vb ürünleri hayal etmek bile yasak. ay çok konuştum pardon

inşallah canım valla bu son olaylarla iyi gazdayım. yaza kadar 38 bedene girecem hırslıyım.bugünkü menümü yazmıştım ama acık farklı yedim düzeltmelerle tekrar yayınlayam.

kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim salam
1 kk peynir
3 zeytin
ha birde annemin acılı dometesli kahvaltılığından 2 kaşık kadar(ev yapımı içinde yağ yok domates birber baharatla yapılıyo salça gibi bir şey ben pek severim )
ara meyve
öğlen (geç olduğu için olmadı bir muz yedim)
ara (sonracıma çok acıktım bir dilim ekmek iki parça salamı bir bardak meyve suyu ile yedim)
saat oldu sekiz kocacık gelmeyince 1 elma yedim
akşam saat dokuzda oldu ya
ızgara et(100 gr kadar)salata yoğurt
akşam ekmeği yemedim artık geç oldu diye:) şimdi tubanın formülden yapacam neredeydi tarif bir bakam

bugunku menum facia otesi

sabah 2dilim kizarmis ekmek 3zeytin kk kadar peynir rezene cayi
sonra telefonda esimle kavga ettik ondan sonrasini neben soyleyim ne siz duyun 2pingui 3top cikolata yemisim kendime geldigimde fena oldum ama
aksamda corba sadece
kafama ben vuruyorum sizde vurun belki kendime gelirim

kızlar selam..
burda nolmuş yaa nerdeyse kan gövdeyi götürecekmiş bir iktidar kavgası olmuş
şok oldum yaaa gözlerim ağrıdı dün gece okumaktan tamamlayamadımda...
neyse herkes birbirini yanlış anlamış galiba ama ben senayı seviyordum ya sağolsun ilk başlarda bana kucka açtı hem son zamand ayoğundu yorgundu ama kırgınlıklar iyi olmamış üzüldüm çok
keşke tuğba onla bidaha konuşup kaptan seçimine girseydi ne bileyim senanında emeği çoktu neyse artık inş.yeniden ayaklanırız vermeye devam ederiz...
hayırlı olsun yeni dönem topiğe diyelim:26:
benim oyum beklenmemiş ama neyse((

Son düzenleme:

Ufuuuuuuu pinguii Unutmuştum ben onu.
Sağlıksız olmuş ama telafi edemeyecek bi yapıda bi insan değilsin sen.
Kavgada etsen boşver sen güzel güzel yemeğini yee zayflayınca havanı atıcan bol bol onu düşün.

Salamla m.suyu olmamış sanki.
Afiyet olsun bende yapıcam ya o karışımı yarın unutmazsam.:26:

Hoşgeldin canım
Eski konulara yorum yapmıycam.
Çoğunluk böyle uygun gördü diyelim geçmişii okuduysan yazışmaları da görmüşsündür zaten.

ay canım o kocalar yok mu insanı sinir edip diyeti bozdiriyorlar . dövme kendini yav yazık sana. benimde en büyük sorunum sinirim bozuksa elime ne geçerse yerim. hiç acımam.

evet o salam ekmek araya girmese iyiydi de. ev işi falan yapınca eşimde geç kalınca mide kazındı en masum onları buldum buzdolabında :)
ama bak itiraf edeyim şöyle bol salçalı bir makarna yapasım vardı sonra didim ya dur ilk günlerden bozma yine. hemen mideye birşeyler atıp unuttum makarnayı

cnm bu gittiğin dr. özel hastanemi yine.. günlük yediklerini paylaşır mısın bizmle..

birde ben nedn listede yoktum yeni olduğum için mi?..tabii bide orti istiyorum duyrulur...

iyiymişşş.
Kendini ufak ufak kontrol etmen ne güzel.
Beraberce kilo vericez unutma haftaya liste için çoğu kişi iddalı zaten.

cnm bu gittiğin dr. özel hastanemi yine.. günlük yediklerini paylaşır mısın bizmle..

birde ben nedn listede yoktum yeni olduğum için mi?..tabii bide orti istiyorum duyrulur...

Gittiğim tıp merkezi diye geçiyor evet özel.
Listeyi yarın yazsam olur mu.:26:
Bide kişiye özel olduğu için yanlış yönlendirmiş olmak istemem.
Bildirim yapmadıgın için listede yoksun. Haftaya cuma bildirim yaparsan eklenirsin canım.

makarna mıııııııı ama yapılmazki bu şimdi
çok açım çokkk

Size doyum olmaz kısçeler ben gider.
Yarın sabah iş varmış gibi 6da uyanıcam zaten. Sinir oluyorum erkenden uyanmama.
Sonrada uyu uyuyabiilirsen.
Öptüm sizi.

Monarosa canım çok acıktıysan yogurt ye yada bitki çayı iç

Kesinliklee ben hala tabagımda yemek bırakamam mesela.
Ne kadar konduysa bitirirm çocukluktan öyle yetiştirildik.
Meşhur o tabak bitecek lafıyla büyüdük.

dur dilek gaza getirme beni
şimdi bi başlarım zaten genetik benim olay falan die
aklarım kendimi valla

iyi gecelr, iyi uykular canımmm..
yok yemem bişey artık haftaya bomba gibi gelcem
iddalıyım

evet canm bildirim yapmadan çıkmışımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…