menümü yazayım.
uyanıca ballı sirkeli su
kahvaltı:
bir yumurta
kk kadar peynir
dört zeytin
bir tatlı kaşığı pekmez
bir tatlı kaşığı domates ezmesi
iki dilim çavdar ekmeği
ara:
bir çay b. tarçınlı süt
dört adet erik kurusu
bir ceviz
öğle:
bir kase mercimek çorbası
bir tabak yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
ara:
yarım mandalina
beş tane petibör bisküvi
akşam:
yumurtalı yeşil fasulye
yoğurt
20:00 de meyve
mandalina nar portakal(hepsinden yarımşar)
akşam fazla meyve yiyorum yorumunuz nedir.
gün içinde 3lt. su
Canım ne tür seviyorsun. Ben öyle okuyamıyorum ama hastalık var bende. 400-500 sayfalık mesela bir kitaba başladım mı en çok 2. günde bitiriyorum. Bitiremezsem hasta olurum yaa.ay bende kitap delisiyimdir. aynı anda 3-4 kitap okurum. biri yatak başucu biri işyeri biri yanımda gezer biri salonda
ben kaçtım,,eşime yemek koyucam
selam kızlar
gizli gizli okumaktan artık vazgeçtim
bi ara buraya gelmiştim ama bebek düşündüğüm için devam edemedim
hamile de kalamadım yani kilolar var ama bebek yok...
hayırlısı deyip kilo vermeye karar verdim
ama buraya önceden gelip gittiğim için utandım tekrar gelmeye
ben de 60-69a takıldım 1hafta
ama orası malesef yoğun değil
müsaade ederseniz aranıza katılmak istiyrm
kendi çapımda bikaç hafta rejim yaptım biraz kilo verdim
gerisini burda sizlerle vermek istiyrm
hedefim 60kilo olmak
kızlar orti olayına girmeden sadece haftalık listeye katılabilir miyim
günlük menülerimi yazsam
cuma da bildirim yapsam sadece listede olsam ortiye katılmasam olur mu
tabi önce beni aranıza kabul ederseniz
arkadaslar sayin kaptan yardimcisi listeye beni almamissinizzz..
birde benim ortim yok
yoks ben sizin icin gorunmezmiyim....
arkadaşlar haftalık kilo bildirimi yarın değil mi? yanlış bilmiyorum ben yani umarım
her cuma kilo bildirimi yapıyoruz canım
kilo bidlrimi yapmazsan listeye alınmıyorsun
bu cuma bildirim yaparsan haftaya listede olursun...
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza fakat içeriği anlamadım. Beni de aydınlatırsanız aranıza girmiş olucam
bende katılmak istiyorum 5ay önce doğum yaptım vermem gereken 8-10 kilom var 73 kiloyum istersen orti olabiliriz
tamam kaptan pazartesi bomba gibi geliyorum ozaman
orti bildirimi nafa yapılıyor özelden onu anladım
orti listesi için ayrı bi kilo bildirimi yapılıo mu?
cumaları mı yapılıo liste??
görmedim de ben??
menümü yazayım.
uyanıca ballı sirkeli su
kahvaltı:
bir yumurta
kk kadar peynir
dört zeytin
bir tatlı kaşığı pekmez
bir tatlı kaşığı domates ezmesi
iki dilim çavdar ekmeği
ara:
bir çay b. tarçınlı süt
dört adet erik kurusu
bir ceviz
öğle:
bir kase mercimek çorbası
bir tabak yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
ara:
yarım mandalina
beş tane petibör bisküvi
akşam:
yumurtalı yeşil fasulye
yoğurt
20:00 de meyve
mandalina nar portakal(hepsinden yarımşar)
akşam fazla meyve yiyorum yorumunuz nedir.
gün içinde 3lt. su
herkese iyi akşamlarrrr.geçmişe şööle bi bakim dedim alışkanlık işte.nafcım ve tubacım yazzılarınızı okudum.kırıldığımı inkar edemicem gerçekten.deimya benim tavrım kimseye değil sizleri de seviyorum.keşke daha tatlı bişekilde sonlansaydı ama olmadı.benim derdim buydu.tubacım sen bilirsin daha önce de tartışmalar yaşandı ama tatlıya bağlandı.ööle ummuştum.hayırlısı.kimseye tavır olsun diye ayrılıyorum demedim nafcım yanlış anlama.yazılarınızı okuyunca çok üzüldüm.
neyse uzaaattmmaaaaayııımmm kızlar ben yine gelir sizlere bakarım canlarım.sağlıcakla kalınnn
kahvaltımı yazmıştım ama tekrar edeyim...
sabah
1 dilim kepek ekmeği,1 dilim light peynir
öğlen
2 minik haşlanmış patates ve salata yağsız
akşam
yağsız salata ve 2 tabak karalahana çorbası( çok açlık hissettim o yüzden 2 tabak yedim..aslında kuzu pirzola vardı menümde ama canım .istemedi..)
1 lt su
5 adet susamlı bisküvi(kaçamak)
Gene geldim ben.
Bugün diyetisyen macerasını anlatacaktım size.
Kan tahlili yaptırmıştım kansızlık çıktı sadece.
Normalinde bayağı altındaymış.
Bunun için haftada 2 kere 1 tk pekmez ve akşamları 21:30 da 1 avuç çekirdekli kuru üzüm verdi.
Genel olarak listeyi soru cevap şeklinde hazırladı zaten.
Benim sabahları midem bulanır genelde kendimi zorlayarak kahvaltı etmeye çalışırım.
Bunun için kalktıgımda Türk kahvesi verdi.
Biraz hızlı gitmesini istiyorum ilk başta dedi. Listeyi o yönde hazırladı.
Genelde herkesin bildiği gibi bir öğün - ki öğlen için et,tavık veya ton balığı verdi - et bir öğün sebze yemeği verdi.
Sabah, öğle, akşam 1 dilim ekmeğim var.
Bakalım yarından itibaren devam edicem.
Tekrar ayın 28inde gel dedi haftalık tartılmana devam et veremediğini düşünüyosan daha öncede gelebilirsin dedi.
Ayın 28 i için hedefimiz 67
Hep birlikte inş. kurtuluruz şu kilolardan.
Gene geldim ben.
Bugün diyetisyen macerasını anlatacaktım size.
Kan tahlili yaptırmıştım kansızlık çıktı sadece.
Normalinde bayağı altındaymış.
Bunun için haftada 2 kere 1 tk pekmez ve akşamları 21:30 da 1 avuç çekirdekli kuru üzüm verdi.
Genel olarak listeyi soru cevap şeklinde hazırladı zaten.
Benim sabahları midem bulanır genelde kendimi zorlayarak kahvaltı etmeye çalışırım.
Bunun için kalktıgımda Türk kahvesi verdi.
Biraz hızlı gitmesini istiyorum ilk başta dedi. Listeyi o yönde hazırladı.
Genelde herkesin bildiği gibi bir öğün - ki öğlen için et,tavık veya ton balığı verdi - et bir öğün sebze yemeği verdi.
Sabah, öğle, akşam 1 dilim ekmeğim var.
Bakalım yarından itibaren devam edicem.
Tekrar ayın 28inde gel dedi haftalık tartılmana devam et veremediğini düşünüyosan daha öncede gelebilirsin dedi.
Ayın 28 i için hedefimiz 67
Hep birlikte inş. kurtuluruz şu kilolardan.
bende de var kansızlık baya da kanlı canlıyımdır ama neyse
çok fazla ekmek vermemiş neyseki
hadi bakalım inşallah kurtulucaz...
canim eline saglik cok guzel olmus06/01/2011 CUMA KİLO TABLOSU
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 58.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 19.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 4.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] nisam_81 [/TD] [TD] 95.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 24.00 [/TD] [TD] - [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 0.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] KILAVUZ [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 26.6 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 12.40 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] PuCCa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15.40 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] RuweyDa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 64.1 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 15.10 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78.00 [/TD] [TD] 73.00 [/TD] [TD] 73.60 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 19.20 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz melojj arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan tofti--arzuayten--arcak81--sineray-monarosa_22 arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
Pucca, ay_she, alaca arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileğiyle:79:
Kaptan yardımcısı Pucca..
benim ortim yok
hemide beni kimse sallamiyo
listeye bilem almadilar beni...
Hadi bakalım hayırlı olsun Dilekcim. İnşallah kurtulursun çabucak kilolardan. Bende mi gitsem ki acep? Öfff sıkıldım kilolardan. Kaçamak yapmasam sıksam biraz gidecekte, olmuyor işte.
çekirdekli kuru üzüm yemişmiydin ben ona başlıycam.
Bakalım faydası olur herhalde. Tadı fena değilmiş.
Hadi bakalım hayırlı olsun Dilekcim. İnşallah kurtulursun çabucak kilolardan. Bende mi gitsem ki acep? Öfff sıkıldım kilolardan. Kaçamak yapmasam sıksam biraz gidecekte, olmuyor işte.
yok yemedim ben de başlıyım..
pekmez yiyorum bazen pek sevmesem de..
Sende al karşılıklı çekirdekli üzümlerimizi yiyelim..
he çok iyi fikir..
kırt kırt yeriz artık..
çekirdeği acı olur onun beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?