70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen yaz dabi daha yapmazsın..
ben neler neler yemişim öyle diye..

sabah 1 dilim ekmek, peynir dometes

öğlen 1 tane kıymalı pide

akşam 1 kase çorba,1 adet biber dolması,3 kaşık yoğurt,1 dilim sigara böreği

vee 1 dilim yaş pastaama bugün benim doğum günüm....

yediğim çikolatayı telafi etmek için ne yapsam? sabah bir saat erken kalkıp yürüsemmi acaba? ne önerirsiniz kızlar

Bugün kü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim tam buğday ekmek, 3 zeytin, 1kk beyaz peynir, 1 ç.k. bal, şekersiz çay
Ara: 1 Türk kahvesi, 1 avuç leblebi, kuru erik,badem
Öğlen: Yarım simit, 1 tk. krem peynir, şekersiz çay
Ara: 1 elma, 1 yeşilçay
Akşam: Fırında balık, bol salata,
1 yeşilçay , toplasan 1 lt su tüketmişimdir. Hiç içemiyorum suyu. Suyla aram yok
Yeni diyetime bazı kısımları uymadı inşallah yarın uydurmaya çalışacağım. Balık olduğu zaman süt ürünleri tüketmiyorum maalesef.

kızlaaaaarrne kadarda çok yazmışsınııız,gözüm yemedi alıntılamayaa,,kafam çatlıyoo zaten:95:yaw aranızda gönüllü olarak 20 kişi falan ayrılsa çok iyi olcak,,topik canlansın dediysek cırkını çıkarın demediiik yalnızca okumakla bile 1 saatim gidiyoo kaldıki cevap yazcak olsam fırsat kalmıyoo

kızım şükür dün akşamda iyiydi ilaçta vermedim artık,,bugünde iyi maşallah,,ama nazlı bişey oldu çıktııı:18:biran ayrılmıyo kıyımdan,onla yatcakmışım yanında durcakmışım,,pcye oturduğumu görünce basıyo çığlığııı:84:bakalım napcaz,,ya bide kış sendromu başladı bendeyaa,gündüzleri kapkaranlık hava kalkasımız gelmiyo,,zaten gece mama saati var hep ben kalkıyorum,,eşim öküz gibi uyuyo bide sabah üstümde ağırlık var kafam kalksa kalkcam diyogıcık nolcak,,ben napayım senin yaptığının yanındaabide ben iddayıda kazanamıycam sanırım kilom durdumu ne,ona psikolojim bozuldu15i sondu ben 1 haftada nerde 3 kilo vercembana 3 gün müdlet daha verdi 18i son olsun dedi,,ama onada ümidim yok,,anlıycanız karabahtım kör talihim,,canım hiç bişey istemiyoo:113:

ben menülerimi paylaşayım en iyisi artık

sabah=12.304gündür 12den önce kalkamıyoruz yaa,ama yarın alarm kurucam yeter artık

2 d. kızarmış tam b. ekmeğine çok ince tereyağ sürdüm
4 zeytin
2 kk peynir
yeşil salata(marul,havuç,mor kelem)
4 kaşık yoğurt
az şekerli çay

15 dk sonra karışımdan 2 bardak

ara

yeşil elma
yeşil çay

akşam

malesefki annem geldi altkatta ablamın evinde kabaklı kabartma yaptık,annem yoğurdu beraber bastırıp şekil verdik,ablam kızarttı
ve ben 3 tane kabartma yedim o anda
sonra evime çıktım 1 poşette kabartma aldım tabi,,evdede salatayla beraber 3 tane daha yedim
arkasından karışımımı içtim 2 bardak

ara

neyse yeşil çayımı içtim

saat 22 gibi maden suyumu içtim

şuana kadar 2 lt suyumu içtim
yatana kadar son 1 ltreyi tamamlarım inş..

Son düzenleme:

Kızının iyileşmesine çok sevindim cnm. Çok şükür. Ay merak ettirdin beni şimdi arıycam nette kabartma ne ki?

kizinin iylesmesine cok sevindim canim gecmis olsun insaallah verirsin 18ne kadar kilolari bizdede ayni durum var 12den once kahvalti yapmiyoruz hep iki ogun yiyorum oyuzden arada kucuk seyler atistiriyorum badem gibi sut gibi seyler

Kızının iyileşmesine çok sevindim cnm. Çok şükür. Ay merak ettirdin beni şimdi arıycam nette kabartma ne ki?

yaw bi göstereyim diye baktım nete ama yok hiç,,annem bi ilkemi imza attı ne,,yada adı öyle geçmiyodur,,normal yoğurduğun hamurun içine tbal kabağı rendeler katar sonrada yuvarlak parçalar koparıp ezeriz elimizle şekil verip yağda kızartılırama fena bişey her haliyle bize zarar ,,ama ne zamandır yapmamıştı annemde özlemişim,çocuklar her istediğinde gidip poşetten alıp alıp yiyolar,,çok sevdiler

Son düzenleme:
kizinin iylesmesine cok sevindim canim gecmis olsun insaallah verirsin 18ne kadar kilolari bizdede ayni durum var 12den once kahvalti yapmiyoruz hep iki ogun yiyorum oyuzden arada kucuk seyler atistiriyorum badem gibi sut gibi seyler

canım ben hiç ama hiç imkan vermiyorum,,çok karamsarım belki ama imkansız gibi bir haftada 57 olmam

hep geç kalmalardan kaynaklanıyo,metabozlimamız geç çalışmaya başlıyo geç kalkıncaanapcxam bilmem,1 hafta boyunca erken kalkmaya çalışıcam ve suyumu düzenli bişekilde 3 lt içicem inşallah başarırım genede:26:

Son düzenleme:
geçmişi bitiredim ama gördüğün kadarıyla
dilekcim geçmiş olsun sana,,inşallah iyileşmişsindir

umay senmiydin yanlış değilse bide senin yavrunada geçmiş olsun,aynı benimki gibi olmuş yaa,banada boğazından dedi,antibiyotik vermişti,,bugün iyiydi maşallah,,inşallah seninkide iyileşicek merak etme,,gerçekten çok zor annelik,,hepimize sabır ve sağlık versin allahım

:95::84ooof kız başladı gene çığırmaya ben kaçtıım

kizlar bugun itibariyle spora tekrar basladim 500adim leslie yaptim hazirlik icin ve devaminda 1levelde diger kadinin yaptirdigindan yaptim 27 dakika surdu ama felaketti cok yorucu

beden olculerimi aldim bakalim 1ayda nekadar incelticek

simdi bel 78
kalca 97

esimle dun gezerken kilodan konusuyoduk dediki zayifladigini sadece tartida 54 9u gosterdiginde inanirim 55i bile kabul etmiyorum eger 54 9a inersen ozaman zayiflamissin dedi sanki inmek kolayda

Kolaysa o versinde görelim. O 55 i görsün öpsünde başına koysun heh.

Ay bende bakındım ama yok. Anladım sanırım. Benimde cnm bu ara kabaklı börek çekiyordu sen de yazınca kabaklı kabartma diye atladım hemen.

kalkamiyorumki canim gece gec yatiyorum bide ustune 4bucukta esime kahvalti hazirlamaya kalkiyorum ozaman bir koca bardak ilik su iciyorum sonrada kiz uyaniyo tekrar uyut namaza kalk tekrar uyu 11bucukta kendimi yataktan zorla cikartiyorum bana kalsa dahada uyurum okadar cok uyaniyorumki gece boyu uykuya doyamiyorum

orti sen nasilsin gorusemedik bikac gundur

sonunda gelebildim alinti yapmayi bile özlemissim

Suziii sen bi ara cep telefonundan giriyodun nete noldu canım :26:
bebegim dedigim gibi cep beni daha cok agressiv yapti sayfa yükleniyo bekle anam bekle sonra sayfa geliyo alinti yapiyon yine bekle pes ettim :84:
iyi yapmışsın cnm..
anlatamadim kadin geldiginden beri biri diyo mesela suzan makas verebilirmisin dur bende var diye veriyo kalem silgi fark etmiyo sürekli böyle gitti
bugünde isarkadasi foliye istedi o verdi oda öglen molasina cikinca kadinlan tek kaldim dedim senin adin suzan degil benim adima konusuyorsun benim adima birseyler yapiyorsun yapma hep ön plan da olmak istiyor lafa karisiyo zaten ama yeter susturdum bi 5 dakika ama sonra yine masallah döktürdü yine konusma rekoru varsa kesin guiness rekorlar kitapina girer

ayy canım dileğe sormuşsun ama

bence fazla değil ekemekte yememişsin çorba flnda yok

en başta içtiğin suyun etkisidir canım

yani sonuçta fazla deil ayran ve su şişirmiştir

afiyet olsun
canim soracam unutuyorum ayse kizkardesindin herhalde ya kacirdim yada göremedim :26: merak ettim eheueheu yaziyordun negüzel
merakla bekliyoruz..

evet merakla bekliyoz iş yoğun kızlar akşama görüşürük yada yarın

cok yasa emi seneryoya bak casus he ayyyy ölüyom gülmekden
valla canım bravo 1 ayda güzel kilo vermişssin
herkes genelde veriyo anlaşılan bakalım ben yeni başladım napıcam verebilcemmi
canim ben suzan nickden belli zaten hosgeldin
isallah canim
canim benim ya cok zor keske kardesine destek olabilsen bu zor durumda cokmu uzak :26: hayirlisiyla onu da atlatacak isallah canim nezaman ameliyat düsünüyorlar :26:
canim gecen okudum yazacakdim yazamadim unuttum :26: cok sevindim cok sükür atlatmissin kisler atilmis cok sükür
ben de dambıllarımı bekliyorum
yarına gelir..
dambillarimi ne oluyo canim :26::26:
evet bugun başaldım mekik çekmeye
1ay deneyeceğim bakalım inşllh gider
canim ben suzi hosgeldin yeni farkettim sizleri kizlar kusura bakmayin

Aynen bende hep dar alırım

ya tamam içcem içceeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm suuuuuuuuuu işkence gibi geliyor ya
sizde tekrardan hosgeldiniz kizlar
bana da geldi o misafirden az önce
iyi gecler ben kaçar kızlar sporumu yapıp duşumu alıp yatam...
iyi geceler canim :92:
11 kase mi
anaaa bu ne yanlış yazmışım...
1 kase ya...

kısçelerr ben bugün neler yedim size bi yazsam...beni değil topikten dünyadan atarsınız :18::18:
:18:
hayirli olsun canim güle güle kullan
İyi akşamlar kızlarr.
Size doyum olmaz sabaha bi aksilik olmazsa topiği gene ben açarım.
İyi geceler sizee.
iyi geceler fistik

Hepinize iyi geceler
i<yi geceler canim :92:
uff ben bugün çok kötü bişey yaptım çikolata yedim şuan inanılmaz derecede suçlu hissediyorum.
olan olmus bozma morelini

Kolaysa o versinde görelim. O 55 i görsün öpsünde başına koysun heh.

dimi ama yok iste napicaksin 9kilo gitti adam tam istedigi kiloya inmemi istiyo spor yapiyorum mecburen kaynananin yaninda deligibi zipliyosun dedi dedim hakaret etmeyelim ama sonra dedim oglun istiyo ona soyle bu halimden 7kilo daha vermemi istiyo kahkaha atip kaybolursun ozaman dedi bide herpsi sismanya zayiflamaya calismam sacma geliyo ona

cok sükür gecmis canim atesi yine birsey buldun bizi merak ettitirecek daha kelebegi bulamamisken simdide kabartma kesin rüyamda kabartmalar ucacak birde ben diyorum tugba nasil kabartma tozu yiyo diye rezzan sormasa ben kabartma tozu yedin sanettcem
mücver gibi mi yani :26:
iyi geceler canim :92:
cok bilmisler kendileri versinler gercektende homini girtlak karsimizda yiyorlar ondan sonra biz göze batiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…