sen yaz dabi daha yapmazsın..
ben neler neler yemişim öyle diye..
yediğim çikolatayı telafi etmek için ne yapsam? sabah bir saat erken kalkıp yürüsemmi acaba? ne önerirsiniz kızlar
yediğim çikolatayı telafi etmek için ne yapsam? sabah bir saat erken kalkıp yürüsemmi acaba? ne önerirsiniz kızlar
uff ben bugün çok kötü bişey yaptım çikolata yedimşuan inanılmaz derecede suçlu hissediyorum.
kızlaaaaarrne kadarda çok yazmışsınııız,gözüm yemedi alıntılamayaa,,kafam çatlıyoo zaten:95:yaw aranızda gönüllü olarak 20 kişi falan ayrılsa çok iyi olcak,,topik canlansın dediysek cırkını çıkarın demediiik yalnızca okumakla bile 1 saatim gidiyoo kaldıki cevap yazcak olsam fırsat kalmıyoo
kızım şükür dün akşamda iyiydi ilaçta vermedim artık,,bugünde iyi maşallah,,ama nazlı bişey oldu çıktııı:18:biran ayrılmıyo kıyımdan,onla yatcakmışım yanında durcakmışım,,pcye oturduğumu görünce basıyo çığlığııı:84:bakalım napcaz,,ya bide kış sendromu başladı bendeyaa,gündüzleri kapkaranlık hava kalkasımız gelmiyo,,zaten gece mama saati var hep ben kalkıyorum,,eşim öküz gibi uyuyo bide sabah üstümde ağırlık var kafam kalksa kalkcam diyo gıcık nolcak,,ben napayım senin yaptığının yanındaa bide ben iddayıda kazanamıycam sanırım kilom durdumu ne,ona psikolojim bozuldu 15i sondu ben 1 haftada nerde 3 kilo vercem bana 3 gün müdlet daha verdi 18i son olsun dedi,,ama onada ümidim yok,,anlıycanız karabahtım kör talihim,,canım hiç bişey istemiyoo:113:
ben menülerimi paylaşayım en iyisi artık
sabah=12.304gündür 12den önce kalkamıyoruz yaa,ama yarın alarm kurucam yeter artık
2 d. kızarmış tam b. ekmeğine çok ince tereyağ sürdüm
4 zeytin
2 kk peynir
yeşil salata(marul,havuç,mor kelem)
4 kaşık yoğurt
az şekerli çay
15 dk sonra karışımdan 2 bardak
ara
yeşil elma
yeşil çay
akşam
malesefki annem geldi altkatta ablamın evinde kabaklı kabartma yaptık,annem yoğurdu beraber bastırıp şekil verdik,ablam kızarttı
ve ben 3 tane kabartma yedim o anda
sonra evime çıktım 1 poşette kabartma aldım tabi,,evdede salatayla beraber 3 tane daha yedim
arkasından karışımımı içtim 2 bardak
ara
neyse yeşil çayımı içtim
saat 22 gibi maden suyumu içtim
şuana kadar 2 lt suyumu içtim
yatana kadar son 1 ltreyi tamamlarım inş..
kızlaaaaarrne kadarda çok yazmışsınııız,gözüm yemedi alıntılamayaa,,kafam çatlıyoo zaten:95:yaw aranızda gönüllü olarak 20 kişi falan ayrılsa çok iyi olcak,,topik canlansın dediysek cırkını çıkarın demediiik yalnızca okumakla bile 1 saatim gidiyoo kaldıki cevap yazcak olsam fırsat kalmıyoo
kızım şükür dün akşamda iyiydi ilaçta vermedim artık,,bugünde iyi maşallah,,ama nazlı bişey oldu çıktııı:18:biran ayrılmıyo kıyımdan,onla yatcakmışım yanında durcakmışım,,pcye oturduğumu görünce basıyo çığlığııı:84:bakalım napcaz,,ya bide kış sendromu başladı bendeyaa,gündüzleri kapkaranlık hava kalkasımız gelmiyo,,zaten gece mama saati var hep ben kalkıyorum,,eşim öküz gibi uyuyo bide sabah üstümde ağırlık var kafam kalksa kalkcam diyo gıcık nolcak,,ben napayım senin yaptığının yanındaa bide ben iddayıda kazanamıycam sanırım kilom durdumu ne,ona psikolojim bozuldu 15i sondu ben 1 haftada nerde 3 kilo vercem bana 3 gün müdlet daha verdi 18i son olsun dedi,,ama onada ümidim yok,,anlıycanız karabahtım kör talihim,,canım hiç bişey istemiyoo:113:
sabah=12.304gündür 12den önce kalkamıyoruz yaa,ama yarın alarm kurucam yeter artık
4 zeytin
2 kk peynir
4 kaşık yoğurt
az şekerli çay
ara
yeşil elma
yeşil çay
akşam
malesefki annem geldi altkatta ablamın evinde kabaklı kabartma yaptık,annem yoğurdu beraber bastırıp şekil verdik,ablam kızarttı
sonra evime çıktım 1 poşette kabartma aldım tabi,,evdede salatayla beraber 3 tane daha yedim
ara
neyse yeşil çayımı içtim
Kızının iyileşmesine çok sevindim cnm. Çok şükür. Ay merak ettirdin beni şimdi arıycam nette kabartma ne ki?
kizinin iylesmesine cok sevindim canim gecmis olsun insaallah verirsin 18ne kadar kilolari bizdede ayni durum var 12den once kahvalti yapmiyoruz hep iki ogun yiyorum oyuzden arada kucuk seyler atistiriyorum badem gibi sut gibi seyler
kizlar bugun itibariyle spora tekrar basladim 500adim leslie yaptim hazirlik icin ve devaminda 1levelde diger kadinin yaptirdigindan yaptim 27 dakika surdu ama felaketti cok yorucu
beden olculerimi aldim bakalim 1ayda nekadar incelticek
simdi bel 78
kalca 97
esimle dun gezerken kilodan konusuyoduk dediki zayifladigini sadece tartida 54 9u gosterdiginde inanirim 55i bile kabul etmiyorum eger 54 9a inersen ozaman zayiflamissin dedi sanki inmek kolayda
yaw bi göstereyim diye baktım nete ama yok hiç,,annem bi ilkemi imza attı ne,,yada adı öyle geçmiyodur,,normal yoğurduğun hamurun içine tbal kabağı rendeler katar sonrada yuvarlak parçalar koparıp ezeriz elimizle şekil verip yağda kızartılırama fena bişey her haliyle bize zarar ,,ama ne zamandır yapmamıştı annemde özlemişim,çocuklar her istediğinde gidip poşetten alıp alıp yiyolar,,çok sevdiler
canım ben hiç ama hiç imkan vermiyorum,,çok karamsarım belki ama imkansız gibi bir haftada 57 olmam
hep geç kalmalardan kaynaklanıyo,metabozlimamız geç çalışmaya başlıyo geç kalkıncaanapcxam bilmem,1 hafta boyunca erken kalkmaya çalışıcam ve suyumu düzenli bişekilde 3 lt içicem inşallah başarırım genede:26:
bebegim dedigim gibi cep beni daha cok agressiv yaptiSuziiisen bi ara cep telefonundan giriyodun nete noldu canım :26:
anlatamadim kadin geldiginden beri biri diyo mesela suzan makas verebilirmisin dur bende var diye veriyo kalem silgi fark etmiyo sürekli böyle gittiiyi yapmışsın cnm..
canim soracam unutuyorum ayse kizkardesindin herhalde ya kacirdim yada göremedim :26: merak ettim eheueheu yaziyordun negüzelayy canım dileğe sormuşsun ama
bence fazla değil ekemekte yememişsin çorba flnda yok
en başta içtiğin suyun etkisidir canım
yani sonuçta fazla deil ayran ve su şişirmiştir
afiyet olsun
merakla bekliyoruz..
evet merakla bekliyoz iş yoğun kızlar akşama görüşürük yada yarın
cok yasa emi seneryoya bakZaten bende şans olsaneyse hayırlısı bakalım
Anladım canım
Senaryo muuhemde casuslu
Casus hakkında kötü planlar yaptım sevinçten çıldırdım, Kaptım çantamı çatt çatt geçirdim kafasına sonra hatasını anladığını söyledi çak dedim dostum bi beşlik hemen çaktı sonra beraber gülüştük
Merak ettim suzi ve spor
canimvalla canım bravo 1 ayda güzel kilo vermişssin
herkes genelde veriyo anlaşılan bakalım ben yeni başladım napıcam verebilcemmi
isallah canimbir de beni düşün
ben daha çocuk da doğurmadımmm
bu kiloyla hamile kalsam 90la bitririm hamileliği heralde
çocuk düşünmüyorum şimdilik ama zayıflamamk istememin nedenlerinden biri de
ilerde rahat bi hamilelik ve sonrası geçirmek....
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız...
canim benim yasağolasın suzim..
işte bekliyoruz..ameliyat olcak minicik bebek..
yanındada olamayınca kardeşimin üzülüyorum burda..
canını sıkma güzel ben ce.
protein almışsın..
akşamada salatayla dengelersin..
afiyet olsun tatlım..
..çok merakta bırakma emi bizi..
canim gecen okudum yazacakdim yazamadim unuttum :26: cok sevindim cok sükür atlatmissin kisler atilmis cok sükürmerhaba canim ben test yapmistm hamile cikmistim ama kanamam vardi doktor muayene etti hamilelik gorulmuyo dedi tekrar gittim kanama vardiye ozaman kantesti felan yapti dusuk oldugu anlasildi ama tam iki ay surdu lekelenme daha sonra ultrasonda5cmlik kist var dedi ama dusukten dolayimi oldu yoksa turkiyedeki doktorumda regliyle gecen kistim odugunu soylemsti bu doktorda regliyle gecicekmi bakalim dedi ve cok uzun sure bekledik devamli lekelenmem vardi kanama olmuyodu ilc verdi kanama oldu ve regli bittikten sonra dun gittim muayene yapti tamamen tertemiz kendinden gecenlerdenmis dedi amin canim rabbim hekesin bebekleriini korusun
dambillarimi ne oluyo canim :26::26:ben de dambıllarımı bekliyorum
yarına gelir..
canim ben suzievet bugun başaldım mekik çekmeye
1ay deneyeceğim bakalım inşllh gider
Selam çıtırlar ve çıtır olma yolunda hızla ilerleyenler
Sabah kahvaltım;
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık beyaz peynir
Birazcıkta krem peynir
Ara öğün;
1 fincan yeşil çay
Limon lifli eti form
öğle yemeği;
4 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
200 gram yoğurt
Ara öğün;
1 portakal
Akşam yemeği;
Yağsız salata
Portakal kompostosu
Ara öğün;
1 ekşi elma
sizde tekrardan hosgeldiniz kizlarAynen bende hep dar alırım
ya tamamiçcem içceeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm suuuuuuuuuu işkence gibi geliyor ya
bana da geldi o misafirden az önceKızlar nasılsınız? Dilek nasıl oldun, Tubiş kızın düzeldi mi?
Bugün yeni bir diet listesini denemeye başladım kızlar. Dr. Ayça soyadını unuttum. Kanal D de çıkıyor. Bana güzel geldi ayda 8 kilo diyor. Bakalım. Uygulayabilecek miyim? Liste pek sevmiyorum ama daha çok veriyorsun uygularsan. Ama birde her ay gelen misafir var ya o döneme girdim. Bu hafta gr. vermem herhalde.
iyi geceler canim :92:iyi gecler ben kaçar kızlar sporumu yapıp duşumu alıp yatam...
11 kase mi
anaaa bu ne yanlış yazmışım...
1 kase ya...
yok canım ya..
2 gündür iyi gidiyom hele..
bozmıyayım..
oturma vardı..orda yidim..
sen de bu arada dondurma yemişsin gördüm...
az önce kızım lokum yiyor anne istermisin dedi..
yok kızım ya dedim..okadar spor yapmışım yazık eder miyim..
:18:kısçelerr ben bugün neler yedim size bi yazsam...beni değil topikten dünyadan atarsınız :18::18:
hayirli olsun canim güle güle kullanBugün ne zamandır düşündüğüm noteboogu aldım.:119:
Bi yandan onunla elleşiyorum.
Bilgisayarcı olmama rağmen nedense hiç sevimli gelmiyodu notebooklar ama bilgisayarım yavaşlayınca artık parça değiştirmek yerine bi alayım dedim.
:119:
iyi geceler fistikİyi akşamlar kızlarr.
Size doyum olmaz sabaha bi aksilik olmazsa topiği gene ben açarım.
İyi geceler sizee.
i<yi geceler canim :92:Hepinize iyi geceler
olan olmus bozma moreliniuff ben bugün çok kötü bişey yaptım çikolata yedimşuan inanılmaz derecede suçlu hissediyorum.
Kolaysa o versinde görelim. O 55 i görsün öpsünde başına koysun heh.
cok sükür gecmis canim atesikızlaaaaarrne kadarda çok yazmışsınııız,gözüm yemedi alıntılamayaa,,kafam çatlıyoo zaten:95:yaw aranızda gönüllü olarak 20 kişi falan ayrılsa çok iyi olcak,,topik canlansın dediysek cırkını çıkarın demediiik yalnızca okumakla bile 1 saatim gidiyoo kaldıki cevap yazcak olsam fırsat kalmıyoo
4 zeytin
2 kk peynir
4 kaşık yoğurt
az şekerli çay
ara
yeşil elma
yeşil çay
akşam
ara
neyse yeşil çayımı içtim
mücver gibi mi yani :26:yaw bi göstereyim diye baktım nete ama yok hiç,,annem bi ilkemi imza attı ne,,yada adı öyle geçmiyodur,,normal yoğurduğun hamurun içine tbal kabağı rendeler katar sonrada yuvarlak parçalar koparıp ezeriz elimizle şekil verip yağda kızartılırama fena bişey her haliyle bize zarar ,,ama ne zamandır yapmamıştı annemde özlemişim,çocuklar her istediğinde gidip poşetten alıp alıp yiyolar,,çok sevdiler
iyi geceler canim :92:geçmişi bitiredim ama gördüğün kadarıyla
dilekcim geçmiş olsun sana,,inşallah iyileşmişsindir
umay senmiydin yanlış değilse bide senin yavrunada geçmiş olsun,aynı benimki gibi olmuş yaa,banada boğazından dedi,antibiyotik vermişti,,bugün iyiydi maşallah,,inşallah seninkide iyileşicek merak etme,,gerçekten çok zor annelik,,hepimize sabır ve sağlık versin allahım
:95::84ooof kız başladı gene çığırmaya ben kaçtıım
cok bilmislerkizlar bugun itibariyle spora tekrar basladim 500adim leslie yaptim hazirlik icin ve devaminda 1levelde diger kadinin yaptirdigindan yaptim 27 dakika surdu ama felaketti cok yorucu
beden olculerimi aldim bakalim 1ayda nekadar incelticek
simdi bel 78
kalca 97
esimle dun gezerken kilodan konusuyoduk dediki zayifladigini sadece tartida 54 9u gosterdiginde inanirim 55i bile kabul etmiyorum eger 54 9a inersen ozaman zayiflamissin dedi sanki inmek kolayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?