sonunda gelebildimalinti yapmayi bile özlemissim
bebegim dedigim gibi cep beni daha cok agressiv yaptisayfa yükleniyo bekle anam bekle sonra sayfa geliyo alinti yapiyon yine bekle pes ettim :84:
anlatamadim kadin geldiginden beri biri diyo mesela suzan makas verebilirmisin dur bende var diye veriyo kalem silgi fark etmiyo sürekli böyle gitti
bugünde isarkadasi foliye istedi o verdi oda öglen molasina cikinca kadinlan tek kaldimdedim senin adin suzan degil benim adima konusuyorsun benim adima birseyler yapiyorsun yapma hep ön plan da olmak istiyor lafa karisiyo zaten ama yeter susturdum bi 5 dakika ama sonra yine masallah döktürdü yine konusma rekoru varsa kesin guiness rekorlar kitapina girer
canim soracam unutuyorum ayse kizkardesindin herhalde ya kacirdim yada göremedim :26: merak ettim eheueheu yaziyordun negüzel
cok yasa emi seneryoya bakcasus he ayyyy ölüyom gülmekden
canimben suzan nickden belli zaten hosgeldin
isallah canim
canim benim yacok zor keske kardesine destek olabilsen bu zor durumda cokmu uzak :26: hayirlisiyla onu da atlatacak isallah canim nezaman ameliyat düsünüyorlar :26:
canim gecen okudum yazacakdim yazamadim unuttum :26: cok sevindim cok sükür atlatmissin kisler atilmis cok sükür
dambillarimi ne oluyo canim :26::26:
canim ben suzihosgeldin yeni farkettim sizleri kizlar kusura bakmayin
sizde tekrardan hosgeldiniz kizlar
bana da geldi o misafirden az önce
iyi geceler canim :92:
:18:
hayirli olsun canim güle güle kullan
iyi geceler fistik
i<yi geceler canim :92:
olan olmus bozma morelini
kizlar bugun itibariyle spora tekrar basladim 500adim leslie yaptim hazirlik icin ve devaminda 1levelde diger kadinin yaptirdigindan yaptim 27 dakika surdu ama felaketti cok yorucu
beden olculerimi aldim bakalim 1ayda nekadar incelticek
simdi bel 78
kalca 97
esimle dun gezerken kilodan konusuyoduk dediki zayifladigini sadece tartida 54 9u gosterdiginde inanirim 55i bile kabul etmiyorum eger 54 9a inersen ozaman zayiflamissin dedi sanki inmek kolayda
cok sükür gecmis canim atesiyine birsey buldun bizi merak ettitirecek daha kelebegi bulamamisken simdide kabartma kesin rüyamda kabartmalar ucacak birde ben diyorum tugba nasil kabartma tozu yiyo diye rezzan sormasa ben kabartma tozu yedin sanettcem
mücver gibi mi yani :26:
iyi geceler canim :92:
cok bilmislerkendileri versinler gercektende homini girtlak karsimizda yiyorlar ondan sonra biz göze batiyoruz
sagol canim cok korkmustum ameliyat olursa naparim diye allaha sukur gittide kurtuldum
dimiya ona sorsan o erkek onemli degil kadin dedigin zayif olmaliymis
canım bu leslie online mi yapıyorsun link verebilir misin ben yaptım bi kere ama hiç yorulmadım..
ezgicim asagida gördüm seni canim benim yaaaa
cosdum gece gecetutmayin beni msj üstüne msj dur kac gündür giremiyorum keyfini cikartayim bari
amin canimcok sükür canimisallah allahim bidaha göstermesin bizlerden uzak olsun..
benimkideseninki yag benimki kas diyo
ha benim sporu anlatcakdimdün annemden cocugu almaya gittim bak ne aldim dedi baktim jimnastik topu baban gelsinde pompayla sisirsin dedi
babami beklermiyim basladim kendim sisirmeyetansiyonum düstü üfür üfür yildizlar dolasdi artik etrafimda ama sisirdim
kocaman top önce üstünde biraz zipladimkilavuz yokki bakayim da yapayim ilk kez kocaman bir top görmüssüm
top altimda karnimin üstüne yattim toplan gidip geliyombirden top beni firlatip atti mutfak dolabina dogru bacaklar havada ugur böcegi gibi
bugünde annemden caldim gene topu ama zipliyorum üstünde sadekorktum kendimi topa birakmiyorum artik
suzimmmm hoşgeldinnn bende yeni geldim amanick bırakıp gitmişim
nasılsın canımmmmmm
çoşturrr çoşturrrrrrrrr
amin canim
ha benim sporu anlatcakdimdün annemden cocugu almaya gittim bak ne aldim dedi baktim jimnastik topu baban gelsinde pompayla sisirsin dedi
babami beklermiyim basladim kendim sisirmeyetansiyonum düstü üfür üfür yildizlar dolasdi artik etrafimda ama sisirdim
kocaman top önce üstünde biraz zipladimkilavuz yokki bakayim da yapayim ilk kez kocaman bir top görmüssüm
top altimda karnimin üstüne yattim toplan gidip geliyombirden top beni firlatip atti mutfak dolabina dogru bacaklar havada ugur böcegi gibi
bugünde annemden caldim gene topu ama zipliyorum üstünde sadekorktum kendimi topa birakmiyorum artik
özlettin kendini bidaha gitme bak aglarimhem biz halay cekiyorduk senlen yarim kaldi
cosdum kizlar
nasil sisirdin ya kocaman topu ben balon sisirsem hemen midem bulaniyo
cosdum kizlar
nasil sisirdin ya kocaman topu ben balon sisirsem hemen midem bulaniyo
evin halide sanki atombombasi düsmüsbiri gelsede bi el ativerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?