70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim cok korkmustum ameliyat olursa naparim diye allaha sukur gittide kurtuldum

canım bu leslie online mi yapıyorsun link verebilir misin ben yaptım bi kere ama hiç yorulmadım..

dimiya ona sorsan o erkek onemli degil kadin dedigin zayif olmaliymis

ha benim sporu anlatcakdim dün annemden cocugu almaya gittim bak ne aldim dedi baktim jimnastik topu baban gelsinde pompayla sisirsin dedi
babami beklermiyim basladim kendim sisirmeye tansiyonum düstü üfür üfür yildizlar dolasdi artik etrafimda ama sisirdim
kocaman top önce üstünde biraz zipladim kilavuz yokki bakayim da yapayim ilk kez kocaman bir top görmüssüm
top altimda karnimin üstüne yattim toplan gidip geliyom birden top beni firlatip atti mutfak dolabina dogru bacaklar havada ugur böcegi gibi
bugünde annemden caldim gene topu ama zipliyorum üstünde sade korktum kendimi topa birakmiyorum artik

nasil sisirdin ya kocaman topu ben balon sisirsem hemen midem bulaniyo

özlettin kendini bidaha gitme bak aglarim hem biz halay cekiyorduk senlen yarim kaldi

yokkk canım gidermiyimmm kıyamam ben sana ayy demii yaaaa biz senle halay çekerdikk ohhhhh yandannn teyyyyyy teyyyyyyyyyyyy

buarada kırmızılar yakışmış arkadaşıma hayırlı olsun prolu olmuşsunnnnn sensuzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…