70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar malesef ben kaciyorum herkese iyi geceler suzi cok guldurdun kendimize getirdin oh sonkez yandan yandan bikactanede benim yerime atin

aaaa yokkk öyle moral bozuklugu falannnn atlıcezzz oynucezzzz hem stres hemde fazlalıkları atcezz demi canımmmm ohhhhhhhhhh yandnannnn haydiii oturmaya mı geldinn kuşummmmmmm
3535353535353535
ezgicimmmm cok sagolll canimmmmm bennnnimmmm sen verdin coskuyuuuu :13: oh ohhh gitsin yaglar gitsin kilolar citir olcezzzz
bu moralinin bozuk haliyse ..iyi gününe denk gelsek
topige geldimmi rahatliyorum

bencede bu eğlence kaçmaz ama...kocan var işin ucunda

ohh oo kocalar yok mu ahh benimkide yarın evde güle güle canımm iyi geceler ohh koppp koppppp
az kaldı annem kovacak beni...

kizlar malesef ben kaciyorum herkese iyi geceler suzi cok guldurdun kendimize getirdin oh sonkez yandan yandan bikactanede benim yerime atin

yandannn yandann güle güle iyi gecelerrr

ay benimkide birakmadi kac gündür dogru dürüst iyiki gitmis diyorum koca gitti diye dans ediyorum iyimi
iyi geceler canimmmmm :92: kocayi hergün evden atayimmmm bariii sen bi git dolas diyeyim

az kaldı annem kovacak beni...
o da gelsin ver coskuyu
ayyy ebn bunu çokkk severim canımm yaaa çok tşkler kendi adıma ayyy baksana bende oynuyup duruyomm ayyy tut beni suzimmmmm
tutmammmmm niyeee tutttayiiimmmm birsey deyil canim yerim ben seni yerrrrr ohhh ohh
iyi geceler canim:92: ohh be biraz kendimize gelelim dimi bizde

ezgicimmmm cok sagolll canimmmmm bennnnimmmm sen verdin coskuyuuuu :13: oh ohhh gitsin yaglar gitsin kilolar citir olcezzzz

topige geldimmi rahatliyorum

sen saollll canımm benimmmm valla seni görünce çok mutlu çoşkulu olyuom ben canımmm gitsinnnn yaglarrrrr kilolarr eriyelimmmm çıtırrr çıtırrrrrrrr olaalımmmmmmmmm

biri beni tutsun energy patlamasi yasiyorum

Soğutucu kullanmıyo musun abla?
Isındıgından dolayı kapanmıştır.

uff ben bugün çok kötü bişey yaptım çikolata yedim şuan inanılmaz derecede suçlu hissediyorum.

Çikonun sonrası mutluluk daha sonrası pişmanlık zaaten.
Unutma cuma sabah tartılıcaz.
Herkes kilo vermişken seni altlarda görmeyelim.

sabah 1 dilim ekmek, peynir dometes
öğlen 1 tane kıymalı pide
akşam 1 kase çorba,1 adet biber dolması,3 kaşık yoğurt,1 dilim sigara böreği
vee 1 dilim yaş pastaama bugün benim doğum günüm....

Doğum günün ve bahanen kutlu olsun.
Valla doğum günün olmasa iyi söylencektim.
Şubatta düğünü olcak kısçe sen değilsin sanki he.

yediğim çikolatayı telafi etmek için ne yapsam? sabah bir saat erken kalkıp yürüsemmi acaba? ne önerirsiniz kızlar

Valla olan olmuş ama bitki çayı falan içebilirsin bol su yürüyüş

Sabahki aran fazla olmuş sanki
Afiyet olsun.

Saolasın canım senin minikte iyileşmiş şükür.

Olduuuu bunlara ne kadar kolay geliyo kilo vermek ya.
Ama nedense hep dillerinde.
Her insanın vücut tipi bir değil ki bide rakamlara bağlı kalırsak oooo.

cosdum gece gece tutmayin beni msj üstüne msj dur kac gündür giremiyorum keyfini cikartayim bari

Valla ya akşam nollmuş size
Bir oynamalar bir göbek atmalar halay çekmeler.
Neşeniz daim olsun hanımlar

Ay çok güldüm bu mesajına

tesekkürler kizlar dün cosduk ama simdide gözümü acamiyom iyimi
günaydin kizlar bugün 18 e kadar calisiyom firar yapabilirim belki

Günaydın şekerimmm
Akşam o kadar oynarsan normaldir

msjini gördüm yazmadan gitmeyeyim günaydin fistik dün energy patlamasi vardin gece gece topikde cok eglenceliydin gercekden
ama halen gülüyom uykusuz kaldim ama deydi
öptüm sizleri güzel bi gün olsun hepimiz icin gülücükler yüümüzden eksilmesin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…