ezgicimmmm cok sagolll canimmmmm bennnnimmmm sen verdin coskuyuuuu :13: oh ohhh gitsin yaglar gitsin kilolar citir olcezzzzaaaa yokkk öyle moral bozuklugu falannnn atlıcezzz oynucezzzz hem stres hemde fazlalıkları atcezz demi canımmmm ohhhhhhhhhh yandnannnn haydiii oturmaya mı geldinn kuşummmmmmm
3535353535353535
bu moralinin bozuk haliyse ..iyi gününe denk gelsek
Benim kocanın inadı tuttu kapa hadi diyo kızlar. Kaçtım ben. Kaçırdığıma çooook üzülüyorum bu neşeyi. Öpüyorum hepiciğinizi. Suzii yarın yine gel.Özletme kendini.
İyi geceler kızlaaaaarrr.
Dur gitmeden atam iki göbecikOhhhhh sefamız olsun. Yaşayın kızlar hadi siz devam devaamm.
ohh oo kocalar yok mu ahh benimkide yarın evde güle güle canımm iyi geceler ohh koppp kopppppBenim kocanın inadı tuttu kapa hadi diyo kızlar. Kaçtım ben. Kaçırdığıma çooook üzülüyorum bu neşeyi. Öpüyorum hepiciğinizi. Suzii yarın yine gel.Özletme kendini.
Dur gitmeden atam iki göbecikOhhhhh sefamız olsun. Yaşayın kızlar hadi siz devam devaamm.
az kaldı annem kovacak beni...
kizlar malesef ben kaciyorum herkese iyi gecelersuzi cok guldurdun kendimize getirdin oh sonkez yandan yandan bikactanede benim yerime atin
kizlar malesef ben kaciyorum herkese iyi gecelersuzi cok guldurdun kendimize getirdin oh sonkez yandan yandan bikactanede benim yerime atin
ezgicimmmm cok sagolll canimmmmm bennnnimmmm sen verdin coskuyuuuu :13: oh ohhh gitsin yaglar gitsin kilolar citir olcezzzz
topige geldimmi rahatliyorum
Benim kocanın inadı tuttu kapa hadi diyo kızlar. Kaçtım ben. Kaçırdığıma çooook üzülüyorum bu neşeyi. Öpüyorum hepiciğinizi. Suzii yarın yine gel.Özletme kendini.
o da gelsin ver coskuyuaz kaldı annem kovacak beni...
tutmammmmm niyeee tutttayiiimmmmayyy ebn bunu çokkk severim canımm yaaa çok tşkler kendi adıma ayyy baksana bende oynuyup duruyomm ayyy tut beni suzimmmmm
ezgicimmmm cok sagolll canimmmmm bennnnimmmm sen verdin coskuyuuuu :13: oh ohhh gitsin yaglar gitsin kilolar citir olcezzzz
topige geldimmi rahatliyorum
ohh oo kocalar yok mu ahh benimkide yarın evde güle güle canımm iyi geceler ohh koppp koppppp
yandannn yandann güle güle iyi gecelerrr
valla bizi de rahatlattın leslie yapmış gibi oldum
sen saollll canımm benimmmm valla seni görünce çok mutlu çoşkulu olyuom ben canımmm gitsinnnn yaglarrrrr kilolarr eriyelimmmm çıtırrr çıtırrrrrrrr olaalımmmmmmmmm
ay benimkide birakmadi kac gündür dogru dürüst iyiki gitmis diyorum koca gitti diye dans ediyorum iyimi
iyi geceler canimmmmm :92: kocayi hergün evden atayimmmm bariiisen bi git dolas diyeyim
o da gelsin ver coskuyu
tutmammmmm niyeee tutttayiiimmmmbirsey deyil canim yerim ben seni yerrrrr ohhh ohh
iyi geceler canim:92: ohh be biraz kendimize gelelim dimi bizde
biri beni tutsun energy patlamasi yasiyorum
haraket ettikceeee sIkIsdIm iyimigeliyooommmm
biri beni tutsun energy patlamasi yasiyorum
benim kocisde geldi simdi iyi geceler fosaldim top gibi kaciyom kizlarrr yine yapalim cok egelnceliydin
benim kocisde geldi simdi iyi geceler fosaldim top gibi kaciyom kizlarrr yine yapalim cok egelnceliydin
canım bu gece için tşk ederim..iyi geceler...
tamam canımm iyi geceler kendine iyi bak gene görüşmek çoşmak ümidiylee görüşürüzzzz
Hayırlı olsun dilekcim...benim delaptop kendilginden kapandı.
Cepten yazıyorum fazla yazamicam fatura yoksa yüklü gelir.
Çok isindigi için kapanmış olabilir mi.....
Kusura bakma canım benim takıntım iste
Biraz da kilomuzun hAngi degerler arasında olduğunu gösteriyor ya
uff ben bugün çok kötü bişey yaptım çikolata yedimşuan inanılmaz derecede suçlu hissediyorum.
sabah 1 dilim ekmek, peynir dometes
öğlen 1 tane kıymalı pide
akşam 1 kase çorba,1 adet biber dolması,3 kaşık yoğurt,1 dilim sigara böreği
vee 1 dilim yaş pastaama bugün benim doğum günüm....
yediğim çikolatayı telafi etmek için ne yapsam? sabah bir saat erken kalkıp yürüsemmi acaba? ne önerirsiniz kızlar
Bugün kü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim tam buğday ekmek, 3 zeytin, 1kk beyaz peynir, 1 ç.k. bal, şekersiz çay
Ara: 1 Türk kahvesi, 1 avuç leblebi, kuru erik,badem
Öğlen: Yarım simit, 1 tk. krem peynir, şekersiz çay
Ara: 1 elma, 1 yeşilçay
Akşam: Fırında balık, bol salata,
1 yeşilçay , toplasan 1 lt su tüketmişimdir. Hiç içemiyorum suyu. Suyla aram yok
Yeni diyetime bazı kısımları uymadı inşallah yarın uydurmaya çalışacağım. Balık olduğu zaman süt ürünleri tüketmiyorum maalesef.
geçmişi bitiredim ama gördüğün kadarıyla
dilekcim geçmiş olsun sana,,inşallah iyileşmişsindir
umay senmiydin yanlış değilse bide senin yavrunada geçmiş olsun,aynı benimki gibi olmuş yaa,banada boğazından dedi,antibiyotik vermişti,,bugün iyiydi maşallah,,inşallah seninkide iyileşicek merak etme,,gerçekten çok zor annelik,,hepimize sabır ve sağlık versin allahım:95::84ooof kız başladı gene çığırmaya ben kaçtıım
kizlar bugun itibariyle spora tekrar basladim 500adim leslie yaptim hazirlik icin ve devaminda 1levelde diger kadinin yaptirdigindan yaptim 27 dakika surdu ama felaketti cok yorucu
beden olculerimi aldim bakalim 1ayda nekadar incelticek
simdi bel 78
kalca 97
esimle dun gezerken kilodan konusuyoduk dediki zayifladigini sadece tartida 54 9u gosterdiginde inanirim 55i bile kabul etmiyorum eger 54 9a inersen ozaman zayiflamissin dedi sanki inmek kolayda
cosdum gece gecetutmayin beni msj üstüne msj dur kac gündür giremiyorum keyfini cikartayim bari
ha benim sporu anlatcakdimdün annemden cocugu almaya gittim bak ne aldim dedi baktim jimnastik topu baban gelsinde pompayla sisirsin dedi
babami beklermiyim basladim kendim sisirmeyetansiyonum düstü üfür üfür yildizlar dolasdi artik etrafimda ama sisirdim
kocaman top önce üstünde biraz zipladimkilavuz yokki bakayim da yapayim ilk kez kocaman bir top görmüssüm
top altimda karnimin üstüne yattim toplan gidip geliyombirden top beni firlatip atti mutfak dolabina dogru bacaklar havada ugur böcegi gibi
bugünde annemden caldim gene topu ama zipliyorum üstünde sadekorktum kendimi topa birakmiyorum artik
tesekkürler kizlar dün cosdukama simdide gözümü acamiyom iyimi
günaydin kizlarbugün 18 e kadar calisiyom firar yapabilirim belki
msjini gördüm yazmadan gitmeyeyimSoğutucu kullanmıyo musun abla?
Isındıgından dolayı kapanmıştır.
Çikonun sonrası mutluluk daha sonrası pişmanlık zaaten.
Unutma cuma sabah tartılıcaz.
Herkes kilo vermişken seni altlarda görmeyelim.
Doğum günün ve bahanen kutlu olsun.
Valla doğum günün olmasa iyi söylencektim.
Şubatta düğünü olcak kısçe sen değilsin sanki he.
Valla olan olmuş ama bitki çayı falan içebilirsin bol su yürüyüş
Sabahki aran fazla olmuş sanki
Afiyet olsun.
Saolasın canım senin minikte iyileşmiş şükür.
Olduuuu bunlara ne kadar kolay geliyo kilo vermek ya.
Ama nedense hep dillerinde.
Her insanın vücut tipi bir değil ki bide rakamlara bağlı kalırsak oooo.
Valla ya akşam nollmuş size
Bir oynamalar bir göbek atmalar halay çekmeler.
Neşeniz daim olsun hanımlar
Ay çok güldüm bu mesajına
Günaydın şekerimmm
Akşam o kadar oynarsan normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?