he bende aylardır elimde poşetle geliyom işyerine alışıyorlar boşverin...Ablama gitmiştim onlarda dondurma vardı yoksa ben 9 gibi 1 avuç kan yapıcı üzüm yemeye çalışıyorum.
Kanın en az olması gereken değer 37.0 mış.
Benim sonucumda 20 çıktı.
Valla ilk başlar dalga geçiyolar ama sonra alışıyolar.
aslında haklısın ben ne zaman kilo sorunum ile uğraşmayı bıraksam zayıflıyom. ama şu halimlede bırakmaya hiç niyetim yoook en az 10 kilo gitmeden yavaşlamayacağım...Zayıflıgının nedeni belliymiş.
Kiloyla ilgili o kadar makale okudum ki.
Kiloya takılmayan insanlar kilo problemi yaşamazmış.
İlginç bişi ama doğru ya:26:
iyi bakalım iyiki doğdun o zaman canım. e insan doğum gününde de yenezse çatlar dimisabah 1 dilim ekmek, peynir dometes
öğlen 1 tane kıymalı pide
akşam 1 kase çorba,1 adet biber dolması,3 kaşık yoğurt,1 dilim sigara böreği
vee 1 dilim yaş pastaama bugün benim doğum günüm....
su iç canım. fazla yediklerimizin en kolay ve güzel telafisi fazla su içmek tabii artı spor yapmak. ama aklınızda bulunsun her ağzınıza attiğiniz fazla için miktarı ile orantılı fazladan su için...yediğim çikolatayı telafi etmek için ne yapsam? sabah bir saat erken kalkıp yürüsemmi acaba? ne önerirsiniz kızlar
kız fırında balığı fındıklı balık diye okudumBugün kü menüm:
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim tam buğday ekmek, 3 zeytin, 1kk beyaz peynir, 1 ç.k. bal, şekersiz çay
Ara: 1 Türk kahvesi, 1 avuç leblebi, kuru erik,badem
Öğlen: Yarım simit, 1 tk. krem peynir, şekersiz çay
Ara: 1 elma, 1 yeşilçay
Akşam: Fırında balık, bol salata,
1 yeşilçay , toplasan 1 lt su tüketmişimdir. Hiç içemiyorum suyu. Suyla aram yok
Yeni diyetime bazı kısımları uymadı inşallah yarın uydurmaya çalışacağım. Balık olduğu zaman süt ürünleri tüketmiyorum maalesef.
ya bende merak ettim ama yazmışın ooo artık rüyalarıma kabartmalar girer.yaw bi göstereyim diye baktım nete ama yok hiç,,annem bi ilkemi imza attı ne,,yada adı öyle geçmiyodur,,normal yoğurduğun hamurun içine tbal kabağı rendeler katar sonrada yuvarlak parçalar koparıp ezeriz elimizle şekil verip yağda kızartılırama fena bişey her haliyle bize zarar ,,ama ne zamandır yapmamıştı annemde özlemişim,çocuklar her istediğinde gidip poşetten alıp alıp yiyolar,,çok sevdiler
veririsin kız kas kendini kocişe inat tuba tuba tuba tuba ...canım ben hiç ama hiç imkan vermiyorum,,çok karamsarım belki ama imkansız gibi bir haftada 57 olmam
veririsin kız kas kendini kocişe inat tuba tuba tuba tuba ...
hep geç kalmalardan kaynaklanıyo,metabozlimamız geç çalışmaya başlıyo geç kalkıncaanapcxam bilmem,1 hafta boyunca erken kalkmaya çalışıcam ve suyumu düzenli bişekilde 3 lt içicem inşallah başarırım genede:26:
hım onlar için kolay tabii. benimkide iki gün yemez hemen kilo veriri ben haftalarca aç kalsam gr gider anca.kizlar bugun itibariyle spora tekrar basladim 500adim leslie yaptim hazirlik icin ve devaminda 1levelde diger kadinin yaptirdigindan yaptim 27 dakika surdu ama felaketti cok yorucu
beden olculerimi aldim bakalim 1ayda nekadar incelticek
simdi bel 78
kalca 97
esimle dun gezerken kilodan konusuyoduk dediki zayifladigini sadece tartida 54 9u gosterdiginde inanirim 55i bile kabul etmiyorum eger 54 9a inersen ozaman zayiflamissin dedi sanki inmek kolayda
çok güzel hikaye. benimde topum var bende mi bir zıplasam onunla. plate için almıştım ama daha hiç kullanamadımha benim sporu anlatcakdimdün annemden cocugu almaya gittim bak ne aldim dedi baktim jimnastik topu baban gelsinde pompayla sisirsin dedi
babami beklermiyim basladim kendim sisirmeyetansiyonum düstü üfür üfür yildizlar dolasdi artik etrafimda ama sisirdim
kocaman top önce üstünde biraz zipladimkilavuz yokki bakayim da yapayim ilk kez kocaman bir top görmüssüm
top altimda karnimin üstüne yattim toplan gidip geliyombirden top beni firlatip atti mutfak dolabina dogru bacaklar havada ugur böcegi gibi
bugünde annemden caldim gene topu ama zipliyorum üstünde sadekorktum kendimi topa birakmiyorum artik
günaydınlarGünaydın arkadaşlar...
Güzel birgün olsun...
oh oh güzel menünHerkese günaydınlarrr,
Antalya yağmurlu bir güne başladı. Nasılsınız, nasıl gidiyor arkadaşlar? Bir de ben diyorum ki cuma günleri beden ölçülerimizi de yazsak nasıl olur? Aslında 70-79 aralığındakiler diyor ama 70 kilo ile boyu 1.70 cm olan kişi ile benim aramda çok fark var. Benim boyum 1.55 cm çünkü. Benim düşüncem vücut kitle indeksine göre takımlar olsa, kilo ve boyu birbirine uygun olan insanlar aynı ortamda olabilirdi. Neyse, sonuçta amacımız kilo vermek. Herkese kolay gelsin.
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Yeni gelenler hoşgeldinizzzzz
Dünkü menümü de paylaşayım,
2 dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
6 zeytin
2 dilim peynir
az reçel
tereyağlı yumurta
2 mandalina
10 badem
limonlu yeşil çay
patlıcan oturtma kıymalı
salata-1 dilim ekmek
1 elma
5 köfte
az çorba
domates-maydanoz
4 kuru kayısı
oh seninkide güzel ya...günaydın kızlar!
dünkü menümü yazayım
sabah uyanınca 1 fincan limonlu yeşil çay
30 dk sonra 1 bardak elmalı limonlu karışım
sabah: 2 dilim uno light denge ekmek
2 ince dilim beyaz peynir
marul
1 bardak elmalı limonlu karışım
öğle:
5-6 yemek kaşığı kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 portakal
1 bardak elmalı limonlu karışım
akşam:
5 adet mercan balığı(ama kızarmış)
bol bollll salata
ara öğün:
1 adet mandalina
1 avuç badem(dayanamadım)
gün içinde;
2 fincan yeşil çay
1 fincan liptonun 5i bir arada çayı
1 fincan kirazsapı ve mısır püskülü
3 litreden fazla su
3,5 km yürüyüş(bantta) ayrıca öğle arası 30dk yürüyüş
25 mekik(anca bu kadar yapabildim)
canım gönlüne göre olsun herşeyyy.slm kızlar
günlerdir giremiyorum nete.laptop yoktu.benim telde nete girmiyo
neyse dün akşam gezmeye gittik ve gittiğimiz akrabanın yan bloğunda kiralık 2 tane boş daire old.öğrendik.eşim tutalım dedi.ben hayret ettim tabi.çünkü oturduğumuz evde 3.yılımız ve eşim asla taşınmaya yanaşmadı.aslında taşınmaya niyetlendik ama bi türlü kısmet olmadı ev bulamadık bulduğumuzun kiraları bize fazlaydı falan.tabi taşınalım demesinin asıl nedenlerinden biri ev sahibinin evi satacak olması ve 2 gün önceki kavgamız.acaip kavga ettim kaynanam yüzünden.geçen gün evimi karıştırmıştı yine herzamanki gibi.neyse bugün gidip ev sahiplerinin telefonlarını alacağım.inş olurda bende kurtulurum.ama eğer taşınırsak internet gidecek çünkü burda apartmandan bağlanıyorum.ençok buna üzülüyorum.inş ordada bi şekilde nete girerimde sizden kopmam.
hatta bi düşüncemiz daha var.taşınacamız site yeni yapıldı etrafı heryer inşaat hala.30-40 milyar peşinat istiyolar aylık ödemesi 525 tl.eşimle konuştuk biraz.keşke alabilsek evi kızlar.ha bizde para yok ama sağdan soldan borç para istesek krediye falan bulaşmadan diyoruz.ahhh ahhh zaten kira 300 tl üstüne 200 tl daha ödeyip keşke ev sahibi olsak.ozaman bende çalışırım dedim.bakalım hayırlısı.eşim bugün eşi dostu akrabayı arayacak.bende hem kiralık hem satılık dairelere bakacağım.hakkımızda hayırlısı olsun....
bu arada ortim ruweyda.seni çok ihmal ettiğimin farkındayım.ve taşınırsak belkide hiç gelemeyeceğm.oyüzden canım beni ortilikten atabilirsin.hepinizi öpüyorum.kızlar inş diğer evdede net olurda yine görüşürüz.hepinizi öptüm.ev işi olursa kiralık yani hafta sonuna taşınacağız....
eğer uğrayamazsam hakkınızı helal edin.sizin sayenizde 3-4 kilo verdim.inş böyle devam ederim.ortim bu arada dün 73.2 olmuştum acaip sevindim.inş çok güzel kilolar verirsiniz hepinize byeee
kızlar bugün size menü yazamıyom niye diyeceniz sabah geç kaldım birşey hazırlayamadım. evde bir büyük kurabiye vardı onu attım çantaya onuda kahvaltı niyetine yedim. şimdi ne ara yapmalık ne öğlenlik birşeyim var ne etcem ben akşama kadar. çevrede satın alacak yerde yok. öğlen bir çıkam bari dışarı belki bakkal market bulurum pufffff sanmıyom ama. çekmece de sadece kayısı kurusu var akşama kadar kemirik artık