70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he bende aylardır elimde poşetle geliyom işyerine alışıyorlar boşverin...
Zayıflıgının nedeni belliymiş.
Kiloyla ilgili o kadar makale okudum ki.
Kiloya takılmayan insanlar kilo problemi yaşamazmış.
İlginç bişi ama doğru ya:26:
aslında haklısın ben ne zaman kilo sorunum ile uğraşmayı bıraksam zayıflıyom. ama şu halimlede bırakmaya hiç niyetim yoook en az 10 kilo gitmeden yavaşlamayacağım...
iyi bakalım iyiki doğdun o zaman canım. e insan doğum gününde de yenezse çatlar dimi
yediğim çikolatayı telafi etmek için ne yapsam? sabah bir saat erken kalkıp yürüsemmi acaba? ne önerirsiniz kızlar
su iç canım. fazla yediklerimizin en kolay ve güzel telafisi fazla su içmek tabii artı spor yapmak. ama aklınızda bulunsun her ağzınıza attiğiniz fazla için miktarı ile orantılı fazladan su için...
kız fırında balığı fındıklı balık diye okudum ya diyom bu nasıl birşey ki balığın yanına fındık koyup fırında mı yapıyo acabaaa ay hiç güleceğim yoktu. bu arada menüde eyi eyi
ya bende merak ettim ama yazmışın ooo artık rüyalarıma kabartmalar girer.
veririsin kız kas kendini kocişe inat tuba tuba tuba tuba ...
hım onlar için kolay tabii. benimkide iki gün yemez hemen kilo veriri ben haftalarca aç kalsam gr gider anca.
çok güzel hikaye. benimde topum var bende mi bir zıplasam onunla. plate için almıştım ama daha hiç kullanamadım
Günaydın arkadaşlar...
Güzel birgün olsun...
günaydınlar
oh oh güzel menün
oh seninkide güzel ya...
canım gönlüne göre olsun herşeyyy.

kızlar bugün size menü yazamıyom niye diyeceniz sabah geç kaldım birşey hazırlayamadım. evde bir büyük kurabiye vardı onu attım çantaya onuda kahvaltı niyetine yedim. şimdi ne ara yapmalık ne öğlenlik birşeyim var ne etcem ben akşama kadar. çevrede satın alacak yerde yok. öğlen bir çıkam bari dışarı belki bakkal market bulurum pufffff sanmıyom ama. çekmece de sadece kayısı kurusu var akşama kadar kemirik artık

ay kıyamam yaa:26:,,inşallah uygun bişeyler bulursunuzda ev sahibi olursunuz en azından bidaha taşınma derdiniz olmaz,,ya bide havalar çok soğudu,karda var nasıl taşıncanız hafta sonuu:26:

hava buz gibi canım yaaa.inşallah eşim para bulurda bizde ev sahibi oluruz.ev çok güzel hemde 140 metrekare sıfır bina tam istediğim gibi.Rabbim hayırlısını versin.kiralığıda tutsak satlığıda alsak inş evi temizleteceğiz aslında ona para çıksın istemiyorum ama inşaat pisliği çok zor temizlenir bide kızım küçük kimsem yok burda tek başıma kızımla beraber temizleyemem yani.bilmiyorum hiçbişey bakalım herşeyin hayırlısı olsun.ben evi toplayacam nakliye taşıyacak biliyorum taşınma zorda şu evden bi kurtulsam kız.valla kaynanam bıktırdı beni.kayınbabam desen ayrı hava.şimdi para istesek yok derler...off off bi kurtulsaydım burdan hayırlısıynan..

saol canım tşk ederim.

merhaba kızlar ne çok yazmışsınız yaa oku oku bitiremedim dün buraya yazdıktan sonra izin aldım kızımın yanına gittim düşüremedik bir türlü ateşini ama keyfi yerinde iştahıda öyle ben anlamadım bu nasıl bir ateş kulaktan 38 oluyor ama oyunlar yapıyor bize, birde babamla tartıştık boşuna evham yapıyorsun diyor bana napayım korkuyorum işte akşam acile gittik ordaki doktor bizim doktoru aradı ilaç yarından itibaren etki eder eve gitsinler fitil atsınlar duş aldırsınlar falan dedi annemde bizde kaldı gece kızım annem ve ben yattık ama hiç uyumadık gece yine 38,7 oldu kulaktan ateşi fitil şurup derken sabaha doğru düştü bugünde okula geldim ama aklım evde tabiii çalışan anne olmak çok zor evladının yanında olamıyorsun herşeye izinde alınmıyor neyse işte benden bukadar dün ne yedim bende bilmiyorum bakalım bugün nasıl geçecek neolur dua edin bizim için ilk defa böyle oldu kızım çok korkuyorum

bende notebook kullanıyorum okula çantamda getiriyorum çok rahat oluyor ama bazende çileden çıkarıyor çok yavaşlıyor özellikle facebookta
geçmiş doğum günün kutlu olsun, bugünde benim doğum günüm

4gündür 12den önce kalkamıyoruz yaa,ama yarın alarm kurucam yeter artık
çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindim senin çocuklar kaç yaşında 12ye kadar yatıyorlarmı öyle yatıyorlarsa süpermiş uykuyu çok severim bende ama uyuyamıyorum 15 aydır

inşallah çok sağol ilaç içiremiyorum işte kendinden geçiyor içmeyecem diye

çok güldüm valla süpermiş

günaydın canım , dediğin gibi olursa topik iyice karışır hem öyle olsa bizimde topikten gitmemiz lazım 70in altındayız burası güzel boşver takılıyoruz

50 tane tam mekikmi çekiyorsun, ben ayaklarımı büküp 70 tane yarım, ayaklarımı uzatıp 70 tane yarım daha çekiyorum birde 50 tane yanlara doğru çekiyorum tam mekik denedim 30 tane zor çektim

Günaydın canım.
Senin için hayırlısı olsun. Umarım gönlünüze göre olur.
Nette vardır belki orda kim bilir.

he bende aylardır elimde poşetle geliyom işyerine alışıyorlar boşverin...

Günaydın Blackim

öncelikle çoook geçmiş olsun inşallah kızın iyi olur. ve doğum günün kutlu olsun

günaydın pucaaa pucaaa

Son düzenleme:
gunaydin kizlar bugun erken uyandim ama gozlerim kapaniyo herkes iyidir umarim benim kiz yine uyandi bi gecmisi okuyana kadar gorusuruz kactim ben

kızlar az evel bir suç işledim:26:
sabah kalktım 1 bardak suyumu içtim ardından sporumu yaptım
bugün misafirim gelcekti poça vardı fırında
gelmicekmiş hava şartlarından iptal
ben o poçaları bi güzel kahvaltı sofrasına aldım:26: sonra 3,5 tane yedim
ama küçüktüler(kendimi avutuyorum) çok pişmanım
cezamı çekmeye razıyım ne cezam var arkadaşlar:84:

Geçmiş olsun tekrar canım. Umarım bugün toparlar kendini.

gunaydin kizlar bugun erken uyandim ama gozlerim kapaniyo herkes iyidir umarim benim kiz yine uyandi bi gecmisi okuyana kadar gorusuruz kactim ben

Günaydın ve güle güle.

Öğleni ve akşamı biraz hafif atlatırsın olan olmuş.
Kimse çocuk değilki ceza verelim.
Bol su bide bitki çaylarına yönel.

kız kahvaltı hariç(çok az gibi sankii) menün çok güzel olmuş,,bide bademe dayanamadım deme bidaha ara öğün olarak rahat tüketebilirsin 1 avuç
spordada yürüyüş iyi olmuş valla,,mekik az maz deme hepside işe yarıyo,,ama alıştıkça arttırsan iyi olabilüü[/B][/COLOR]​
[/QUOTE]

teşekkür ederim. sevindirik oldum bak şimdi. kahvaltı mecburen böyle oluyo işyerinde anca tost şeklinde yiyebiliyorum. evde kalkar kalkmaz yiyemiyorum.

ayyy canım gülmekten karnıma ağrılar girdi, Allah'da seni güldürsün emi

offf offf maşallah o kadar suyu içince kusmadınmı valla güzel menü ama bademler fazla

offf bi sürü alıntı yapmıstım ama sılındı

suziiii alemsınız aılecek gece cosmussunuz

tubi kızının ıyı olmasına sevındım kabartmayı merake tmıstım ama yazmıssın pek bana göre deıl sanırım kabaklı boregı tercıh ederım

yeaslater38 canım allah gonlune gore versın ıns ev ısınız olur

herkese gunaydın dun fazla kacırmadım kayınvaldemde ama bı suru yemek getırıdk hepsını yıyemeyız çöpe gitmesinide hıc ıstemıyorum nolcak bılmem

Aferin sana, ne de güzel yapmışın, neyse ki sabah. 1 saat leslie cezası veriyorum ben sana.

Komşun yok mu verebileceğin, birazını ver gitsin. Yoksa sana yazık olacak

keşke iki tanesini de bana yollayaydın fırından çıkmış sıcacık poça
olan olmuş pişmanlık fayda etmez bolcana su ve yeşil çay iç ve hemen spor yap acık yada yürü...3,5 poça dünyanın sonu değil kız ben diyetin tam orta yerinde moralim bozuk diye koca bir paket cips hüplettiğimi bilirim ...
ay son 3 gündür çok sıkıyom birşey yemiyom hayatla bağlantım kesildi ya. karnım doymi yediklerim haz ver mii ne dir biz bu kadınların çektiği..
biraz önce birisi çikolata getirdi almadım arkadişler ama kendimle gurur duymuyom mutsuzum ve açım ben
50 leeeer bir gelseleee bende bıraksam dietiii karnım doyana kadar yeseeeem açım beeen açım of aman aman açımmm

sabah yediğim kurabiye doyurmadı beni öğlene yemek yok kayısı kurusu karın doyir miii. ben en iyisi yağsız bir kaşarlı tost söylim kendime öğlende bu soğukta acık çıkıp yürüyem. ama buzda kayar düşersem suçlusu sizsiniz ha vicdan azabı yaptırıyonuz bana bu hafta bildirimde eksi çıkmam gereeeek.

Çok geçmiş olsun, üzülme o kadar. Düzelicektir emin ol, benim kızım da hasta. Böyle böyle büyüyecekler. Allah hepimizin çocuklarına şifa versin. Bir de bu yarım mekik dediğiniz nasıl oluyor?
Doğum günün kutlu olsun.

Son düzenleme:
Günaydın kızçeler

İşlerden dolayı erken gelemiyorum artık üzülüyorum bu duruma :26:

Geçmişe baktım ama alıntılarımı nasıl başardıysam sildim

Dilek' çim tekrar gülegüle kullan canım yeni oyuncağını kurcala mıncıkla
Suzi akşam coşmuş coşturmuşsun ben o saatte 3. rüyamı filan görüyodum sanırım çok uykucu oldum şu sıralar
Black' cim açım demene karşılık sana acı yok rocky acı yok diyorum
Tuğba
' cım şaka yapıyosun da arkadaşlar ciddi anlayıp başka topiklere giderse
Doğum günü olan arkadaşlar vardı nice yıllara diyorum
Hastalara şifa , dertlilere deva, bizim gibi kilosundan memnun olmayan arkadaşlara zayıflık nasip eyle yarabbim dua edesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…