Günaydın arkadaşlar...
Güzel birgün olsun...
msjini gördüm yazmadan gitmeyeyimgünaydin fistik dün energy patlamasi vardin gece gece topikde cok eglenceliydin gercekden
ama halen gülüyom uykusuz kaldim ama deydi
öptüm sizleri güzel bi gün olsun hepimiz icin gülücükler yüümüzden eksilmesin kizlar
Günaydın suzinin ortisiii
Valla topik coşmuş coşturmuşsun kızları.
Uykum olmasaydı iki de ben göbek atardım.
Ben akşamları giremiyorum. Mahrum kalıyorum ya.....
canım ben hiç ama hiç imkan vermiyorum,,çok karamsarım belki ama imkansız gibi bir haftada 57 olmam[/B
hep geç kalmalardan kaynaklanıyo,metabozlimamız geç çalışmaya başlıyo geç kalkıncaanapcxam bilmem,1 hafta boyunca erken kalkmaya çalışıcam ve suyumu düzenli bişekilde 3 lt içicem inşallah başarırım genede:26:
Kolaysa o versinde görelim. O 55 i görsün öpsünde başına koysun heh.
sonunda gelebildimalinti yapmayi bile özlemissim
bebegim dedigim gibi cep beni daha cok agressiv yaptisayfa yükleniyo bekle anam bekle sonra sayfa geliyo alinti yapiyon yine bekle pes ettim :84:
anlatamadim kadin geldiginden beri biri diyo mesela suzan makas verebilirmisin dur bende var diye veriyo kalem silgi fark etmiyo sürekli böyle gitti
bugünde isarkadasi foliye istedi o verdi oda öglen molasina cikinca kadinlan tek kaldimdedim senin adin suzan degil benim adima konusuyorsun benim adima birseyler yapiyorsun yapma hep ön plan da olmak istiyor lafa karisiyo zaten ama yeter susturdum bi 5 dakika ama sonra yine masallah döktürdü yine konusma rekoru varsa kesin guiness rekorlar kitapina girer
bu kadar kafana takıp.stres yapma cnm.ne demişler can çıkar,huy çıkmaz.onunda huyu öyle demekki.
ha benim sporu anlatcakdimdün annemden cocugu almaya gittim bak ne aldim dedi baktim jimnastik topu baban gelsinde pompayla sisirsin dedi
babami beklermiyim basladim kendim sisirmeyetansiyonum düstü üfür üfür yildizlar dolasdi artik etrafimda ama sisirdim
kocaman top önce üstünde biraz zipladimkilavuz yokki bakayim da yapayim ilk kez kocaman bir top görmüssüm
top altimda karnimin üstüne yattim toplan gidip geliyombirden top beni firlatip atti mutfak dolabina dogru bacaklar havada ugur böcegi gibi
bugünde annemden caldim gene topu ama zipliyorum üstünde sadekorktum kendimi topa birakmiyorum artik
bi yarim saat ugrastimama cok zevkli birde firlatim atmasza iyide babamda diyo bugün bende toplan oynuyordum annenin ayaklarina düstüm annende ayaklarimi mi öpecen dedi diyo top yuvarlaktır diye boşuna dememişler demekki...
rezzancım bi şarz makinası bulamadınmı cnm takıverseydin hemen..Ohhh be bu ne coşku kızlar.
Kıskandım sizi bense pil bitmiş iş bitmiş.
biri beni tutsun energy patlamasi yasiyorum
benide çağırsaydınız kolbastı,horon falanda oynardık. enerji falan kalmazdı ozaman..
Herkese günaydınlarrr,
Antalya yağmurlu bir güne başladı. Nasılsınız, nasıl gidiyor arkadaşlar? Bir de ben diyorum ki cuma günleri beden ölçülerimizi de yazsak nasıl olur? Aslında 70-79 aralığındakiler diyor ama 70 kilo ile boyu 1.70 cm olan kişi ile benim aramda çok fark var. Benim boyum 1.55 cm çünkü. Benim düşüncem vücut kitle indeksine göre takımlar olsa, kilo ve boyu birbirine uygun olan insanlar aynı ortamda olabilirdi. Neyse, sonuçta amacımız kilo vermek. Herkese kolay gelsin.
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Yeni gelenler hoşgeldinizzzzz
Dünkü menümü de paylaşayım,
2 dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
6 zeytin
2 dilim peynir
az reçel
tereyağlı yumurta
2 mandalina
10 badem
limonlu yeşil çay
patlıcan oturtma kıymalı
salata-1 dilim ekmek
1 elma
5 köfte
az çorba
domates-maydanoz
4 kuru kayısı
haftalar sonra spora başladım...
lesliyle 37 dak
ve 50 mekik....
canım alışınca hiç zor değil,,50tane neki,,sabah akşam çekiyorum 50er tane,,inanki çok hissediliyo nasıl yandığı vücudun,,bikaç gün dene önce 20yle başla sonra artırarak devam et 10ar 10ar,,faydasını görünce yapmak istiyceksin,50 mekiği kendin mi çekiyorsun, yoksa mekik aletiyle mi? Ben de mekik aletlerinden alıcam yoksa, kendi kendime mümkün değil çünkü 50 tane.
bembeyaz bir sabahtan hepinize günaydın hanımlar..
geceden başladı yağmaya.sabah hertaraf bembeyazdı ama yinede çok yağmış sayılmaz.
MONAROSA beni kırmayıp burayada kar gönderdiğin için çok tşkler cnm
inşallah hepimiz için bol iradeli bir gün olur..
Bugün ne zamandır düşündüğüm noteboogu aldım.:119:
Bi yandan onunla elleşiyorum.
Bilgisayarcı olmama rağmen nedense hiç sevimli gelmiyodu notebooklar ama bilgisayarım yavaşlayınca artık parça değiştirmek yerine bi alayım dedim.
:119:
uff ben bugün çok kötü bişey yaptım çikolata yedimşuan inanılmaz derecede suçlu hissediyorum.
cok sükür gecmis canim atesiyine birsey buldun bizi merak ettitirecek daha kelebegi bulamamisken simdide kabartma kesin rüyamda kabartmalar ucacak birde ben diyorum tugba nasil kabartma tozu yiyo diye rezzan sormasa ben kabartma tozu yedin sanettcem
mücver gibi mi yani :26:
iyi geceler canim :92:
cok bilmislerkendileri versinler gercektende homini girtlak karsimizda yiyorlar ondan sonra biz göze batiyoruz
cosdum kizlar
evin halide sanki atombombasi düsmüsbiri gelsede bi el ativerse
bi yarim saat ugrastimama cok zevkli birde firlatim atmasza iyide babamda diyo bugün bende toplan oynuyordum annenin ayaklarina düstüm annende ayaklarimi mi öpecen dedi diyo
tubiş geçmiş olsun kızının iyileşmesine sevindim.. inşallah uyku düzenini ayarlayabilirsin cnm ama çocuklar küçükken bu biraz zor oluyor neyazıkki..
bu arada suyu günde 3 litreye bağlama zaten içtiğin karışımda su zaten hesaplarken onuda dahil etmelisin.eğer çok spor yapıp ter atıyorsan suyu çoğaltabilirsin.
yoksa fazlası böbreklerine zarar cnm..
günaydın kızlar!
dünkü menümü yazayım
sabah uyanınca 1 fincan limonlu yeşil çay
30 dk sonra 1 bardak elmalı limonlu karışım
sabah: 2 dilim uno light denge ekmek
2 ince dilim beyaz peynir
marul
1 bardak elmalı limonlu karışım
öğle:
5-6 yemek kaşığı kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 portakal
1 bardak elmalı limonlu karışım
akşam:
5 adet mercan balığı(ama kızarmış)
bol bollll salata
ara öğün:
1 adet mandalina
1 avuç badem(dayanamadım)
gün içinde;
2 fincan yeşil çay
1 fincan liptonun 5i bir arada çayı
1 fincan kirazsapı ve mısır püskülü
3 litreden fazla su
3,5 km yürüyüş(bantta) ayrıca öğle arası 30dk yürüyüş
25 mekik(anca bu kadar yapabildim)
slm kızlar
günlerdir giremiyorum nete.laptop yoktu.benim telde nete girmiyo
neyse dün akşam gezmeye gittik ve gittiğimiz akrabanın yan bloğunda kiralık 2 tane boş daire old.öğrendik.eşim tutalım dedi.ben hayret ettim tabi.çünkü oturduğumuz evde 3.yılımız ve eşim asla taşınmaya yanaşmadı.aslında taşınmaya niyetlendik ama bi türlü kısmet olmadı ev bulamadık bulduğumuzun kiraları bize fazlaydı falan.tabi taşınalım demesinin asıl nedenlerinden biri ev sahibinin evi satacak olması ve 2 gün önceki kavgamız.acaip kavga ettim kaynanam yüzünden.geçen gün evimi karıştırmıştı yine herzamanki gibi.neyse bugün gidip ev sahiplerinin telefonlarını alacağım.inş olurda bende kurtulurum.ama eğer taşınırsak internet gidecek çünkü burda apartmandan bağlanıyorum.ençok buna üzülüyorum.inş ordada bi şekilde nete girerimde sizden kopmam.
hatta bi düşüncemiz daha var.taşınacamız site yeni yapıldı etrafı heryer inşaat hala.30-40 milyar peşinat istiyolar aylık ödemesi 525 tl.eşimle konuştuk biraz.keşke alabilsek evi kızlar.ha bizde para yok ama sağdan soldan borç para istesek krediye falan bulaşmadan diyoruz.ahhh ahhh zaten kira 300 tl üstüne 200 tl daha ödeyip keşke ev sahibi olsak.ozaman bende çalışırım dedim.bakalım hayırlısı.eşim bugün eşi dostu akrabayı arayacak.bende hem kiralık hem satılık dairelere bakacağım.hakkımızda hayırlısı olsun....
bu arada ortim ruweyda.seni çok ihmal ettiğimin farkındayım.ve taşınırsak belkide hiç gelemeyeceğm.oyüzden canım beni ortilikten atabilirsin.hepinizi öpüyorum.kızlar inş diğer evdede net olurda yine görüşürüz.hepinizi öptüm.ev işi olursa kiralık yani hafta sonuna taşınacağız....
eğer uğrayamazsam hakkınızı helal edin.sizin sayenizde 3-4 kilo verdim.inş böyle devam ederim.ortim bu arada dün 73.2 olmuştum acaip sevindim.inş çok güzel kilolar verirsiniz hepinize byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?