70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar...
Güzel birgün olsun...

Günaydın suzinin ortisiii

Valla topik coşmuş coşturmuşsun kızları.
Uykum olmasaydı iki de ben göbek atardım.

Herkese günaydınlarrr,
Antalya yağmurlu bir güne başladı. Nasılsınız, nasıl gidiyor arkadaşlar? Bir de ben diyorum ki cuma günleri beden ölçülerimizi de yazsak nasıl olur? Aslında 70-79 aralığındakiler diyor ama 70 kilo ile boyu 1.70 cm olan kişi ile benim aramda çok fark var. Benim boyum 1.55 cm çünkü. Benim düşüncem vücut kitle indeksine göre takımlar olsa, kilo ve boyu birbirine uygun olan insanlar aynı ortamda olabilirdi. Neyse, sonuçta amacımız kilo vermek. Herkese kolay gelsin.
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Yeni gelenler hoşgeldinizzzzz

Dünkü menümü de paylaşayım,
2 dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
6 zeytin
2 dilim peynir
az reçel
tereyağlı yumurta

2 mandalina
10 badem
limonlu yeşil çay

patlıcan oturtma kıymalı
salata-1 dilim ekmek

1 elma

5 köfte
az çorba
domates-maydanoz

4 kuru kayısı

Son düzenleme:

tubiş geçmiş olsun kızının iyileşmesine sevindim.. inşallah uyku düzenini ayarlayabilirsin cnm ama çocuklar küçükken bu biraz zor oluyor neyazıkki..
bu arada suyu günde 3 litreye bağlama zaten içtiğin karışımda su zaten hesaplarken onuda dahil etmelisin.eğer çok spor yapıp ter atıyorsan suyu çoğaltabilirsin.
yoksa fazlası böbreklerine zarar cnm..

Kolaysa o versinde görelim. O 55 i görsün öpsünde başına koysun heh.
katılıyorum sana.

cnm benimde boyum 156 hedef kilomda 55..

Son düzenleme:
bembeyaz bir sabahtan hepinize günaydın hanımlar..
geceden başladı yağmaya.sabah hertaraf bembeyazdı ama yinede çok yağmış sayılmaz.
MONAROSA beni kırmayıp burayada kar gönderdiğin için çok tşkler cnm
inşallah hepimiz için bol iradeli bir gün olur..

50 mekiği kendin mi çekiyorsun, yoksa mekik aletiyle mi? Ben de mekik aletlerinden alıcam yoksa, kendi kendime mümkün değil çünkü 50 tane.
canım alışınca hiç zor değil,,50tane neki,,sabah akşam çekiyorum 50er tane,,inanki çok hissediliyo nasıl yandığı vücudun,,bikaç gün dene önce 20yle başla sonra artırarak devam et 10ar 10ar,,faydasını görünce yapmak istiyceksin,
heleki ertesi gün karnındaki acıyı hissdince işe yaradığını görüceksin

evet bende sabah şaşırdım bi dolu kar olmuş,,ablam msnden sabah dedi bugün kardan adam yapalımmıııı diyee yapalım dedim,,ay ne fenayız heee,,çocuklar doğru dürüst kar görmediler,bizim yaptığımız hainliğe bakın

Son düzenleme:
ya ben hergün bu vaziyette uyanmaktan bıktıııım,istemiyorum artık

ben böyle uyanmak istiyorum dalga sesleriyle hışıltılarla,,böyle çığıran çocuk sesleriyle uyanmaktan bıktıııııııımmm:84:

Son düzenleme:
güle güle kullan parmaklarında paralansın,,hayırlı olsun bide
uff ben bugün çok kötü bişey yaptım çikolata yedim şuan inanılmaz derecede suçlu hissediyorum.

oda güzel canım,suçluluk duymasaydın kork derdim kendinden,ama tamamen doğru yoldasın,,bidahakine canın bişey isterse listedeki alternatifleri dene,işe yaramazsa gel beni döv:94::83:

günaydın kızlar!
dünkü menümü yazayım

sabah uyanınca 1 fincan limonlu yeşil çay

30 dk sonra 1 bardak elmalı limonlu karışım

sabah: 2 dilim uno light denge ekmek
2 ince dilim beyaz peynir
marul
1 bardak elmalı limonlu karışım
öğle:
5-6 yemek kaşığı kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara öğün:
1 portakal
1 bardak elmalı limonlu karışım
akşam:
5 adet mercan balığı(ama kızarmış)
bol bollll salata

ara öğün:
1 adet mandalina
1 avuç badem(dayanamadım)
gün içinde;
2 fincan yeşil çay
1 fincan liptonun 5i bir arada çayı
1 fincan kirazsapı ve mısır püskülü
3 litreden fazla su
3,5 km yürüyüş(bantta) ayrıca öğle arası 30dk yürüyüş
25 mekik(anca bu kadar yapabildim)

slm kızlar
günlerdir giremiyorum nete.laptop yoktu.benim telde nete girmiyo
neyse dün akşam gezmeye gittik ve gittiğimiz akrabanın yan bloğunda kiralık 2 tane boş daire old.öğrendik.eşim tutalım dedi.ben hayret ettim tabi.çünkü oturduğumuz evde 3.yılımız ve eşim asla taşınmaya yanaşmadı.aslında taşınmaya niyetlendik ama bi türlü kısmet olmadı ev bulamadık bulduğumuzun kiraları bize fazlaydı falan.tabi taşınalım demesinin asıl nedenlerinden biri ev sahibinin evi satacak olması ve 2 gün önceki kavgamız.acaip kavga ettim kaynanam yüzünden.geçen gün evimi karıştırmıştı yine herzamanki gibi.neyse bugün gidip ev sahiplerinin telefonlarını alacağım.inş olurda bende kurtulurum.ama eğer taşınırsak internet gidecek çünkü burda apartmandan bağlanıyorum.ençok buna üzülüyorum.inş ordada bi şekilde nete girerimde sizden kopmam.
hatta bi düşüncemiz daha var.taşınacamız site yeni yapıldı etrafı heryer inşaat hala.30-40 milyar peşinat istiyolar aylık ödemesi 525 tl.eşimle konuştuk biraz.keşke alabilsek evi kızlar.ha bizde para yok ama sağdan soldan borç para istesek krediye falan bulaşmadan diyoruz.ahhh ahhh zaten kira 300 tl üstüne 200 tl daha ödeyip keşke ev sahibi olsak.ozaman bende çalışırım dedim.bakalım hayırlısı.eşim bugün eşi dostu akrabayı arayacak.bende hem kiralık hem satılık dairelere bakacağım.hakkımızda hayırlısı olsun....

bu arada ortim ruweyda.seni çok ihmal ettiğimin farkındayım.ve taşınırsak belkide hiç gelemeyeceğm.oyüzden canım beni ortilikten atabilirsin.hepinizi öpüyorum.kızlar inş diğer evdede net olurda yine görüşürüz.hepinizi öptüm.ev işi olursa kiralık yani hafta sonuna taşınacağız....

eğer uğrayamazsam hakkınızı helal edin.sizin sayenizde 3-4 kilo verdim.inş böyle devam ederim.ortim bu arada dün 73.2 olmuştum acaip sevindim.inş çok güzel kilolar verirsiniz hepinize byeee

gibi gibide pek mücverle alakasıda yok gibi gibiamaan nebiliyim yaa,ben bugün resmini çekeyimde göstereyim sizeesonuçta 1 poşet duruyo orda,,mideme incek en azında 6-7 tanesi dahaa

evin halide sanki atombombasi düsmüs biri gelsede bi el ativerse
valla hiiiç kusura bakma,,ben zar zor hergün, eşim gelmeden, gece 1e gelirken saat ışık hızıyla topluyorum atom bombası düşen evimii,,bide gün içinde topladıklarımda var,,nasıl 2 saatte bir ev bu hale geliyo anlamıyorum,,adamda evi hep toplu görüyo,,sanıyoki,2 çocukevi hiiiç dağıtmıyoo,,ama hergün başını şişiriyorum valla,çocuklar bugün şunu yaptı bunu yaptı diyeebu çocukları biyere tıkmammı lazım illakii,toplu duraması için ev:84::84::84:
bi yarim saat ugrastim ama cok zevkli birde firlatim atmasza iyide babamda diyo bugün bende toplan oynuyordum annenin ayaklarina düstüm annende ayaklarimi mi öpecen dedi diyo

valla benide sabah sabah coşturdun heeeeeeehobaaaaaaa
biliyorum zarar ama 3 litreden fazlası zarar canım,,içecek ne olursa olsun,,suyla kıyaslanmamalı,,su bambaşka bişey vucut için,,oyüzden karışı katmam doğru olmaz

kız kahvaltı hariç(çok az gibi sankii) menün çok güzel olmuş,,bide bademe dayanamadım deme bidaha ara öğün olarak rahat tüketebilirsin 1 avuç
spordada yürüyüş iyi olmuş valla,,mekik az maz deme hepside işe yarıyo,,ama alıştıkça arttırsan iyi olabilüü

ay kıyamam yaa:26:,,inşallah uygun bişeyler bulursunuzda ev sahibi olursunuz en azından bidaha taşınma derdiniz olmaz,,ya bide havalar çok soğudu,karda var nasıl taşıncanız hafta sonuu:26:

ben kahvaltı hazırlmaya gidiyorum görüşürüz 15ten sonra(eşim işe gidince ve çocukları uyutuncaa)​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…