Günaydın kızçeler
İşlerden dolayı erken gelemiyorum artık üzülüyorum bu duruma :26:
Geçmişe baktım ama alıntılarımı nasıl başardıysam sildim
Dilek' çim tekrar gülegüle kullan canım yeni oyuncağınıkurcala mıncıkla
Suzi akşam coşmuş coşturmuşsunben o saatte 3. rüyamı filan görüyodum sanırım çok uykucu oldum şu sıralar
Black' cim açım demene karşılık sana acı yok rocky acı yok diyorum
Tuğba' cım şaka yapıyosun da arkadaşlar ciddi anlayıp başka topiklere giderse
Doğum günü olan arkadaşlar vardı nice yıllara diyorum
Hastalara şifa , dertlilere deva, bizim gibi kilosundan memnun olmayan arkadaşlara zayıflık nasip eyle yarabbimdua edesim geldi
keşke iki tanesini de bana yollayaydın fırından çıkmış sıcacık poça
olan olmuş pişmanlık fayda etmez bolcana su ve yeşil çay iç ve hemen spor yap acık yada yürü...3,5 poça dünyanın sonu değil kız ben diyetin tam orta yerinde moralim bozuk diye koca bir paket cips hüplettiğimi bilirim ...
ay son 3 gündür çok sıkıyom birşey yemiyom hayatla bağlantım kesildi ya. karnım doymi yediklerim haz ver mii ne dir biz bu kadınların çektiği..
biraz önce birisi çikolata getirdi almadım arkadişler ama kendimle gurur duymuyom mutsuzum ve açım ben
50 leeeer bir gelseleeebende bıraksam dietiii karnım doyana kadar yeseeeem açım beeen açım of aman aman açımmm
sabah yediğim kurabiye doyurmadı beni öğlene yemek yok kayısı kurusu karın doyir miii. ben en iyisi yağsız bir kaşarlı tost söylim kendime öğlende bu soğukta acık çıkıp yürüyem. ama buzda kayar düşersem suçlusu sizsiniz havicdan azabı yaptırıyonuz bana bu hafta bildirimde eksi çıkmam gereeeek.
ha benim sporu anlatcakdimdün annemden cocugu almaya gittim bak ne aldim dedi baktim jimnastik topu baban gelsinde pompayla sisirsin dedi
babami beklermiyim basladim kendim sisirmeyetansiyonum düstü üfür üfür yildizlar dolasdi artik etrafimda ama sisirdim
kocaman top önce üstünde biraz zipladimkilavuz yokki bakayim da yapayim ilk kez kocaman bir top görmüssüm
top altimda karnimin üstüne yattim toplan gidip geliyombirden top beni firlatip atti mutfak dolabina dogru bacaklar havada ugur böcegi gibi
bugünde annemden caldim gene topu ama zipliyorum üstünde sadekorktum kendimi topa birakmiyorum artik
Aferin sana, ne de güzel yapmışın, neyse ki sabah. 1 saat leslie cezası veriyorum ben sana.
Toplu alıntı nasıl yapılıyor kızlar?
Günaydın kızçeler
İşlerden dolayı erken gelemiyorum artık üzülüyorum bu duruma :26:
Geçmişe baktım ama alıntılarımı nasıl başardıysam sildim
Dilek' çim tekrar gülegüle kullan canım yeni oyuncağınıkurcala mıncıkla
Suzi akşam coşmuş coşturmuşsunben o saatte 3. rüyamı filan görüyodum sanırım çok uykucu oldum şu sıralar
Black' cim açım demene karşılık sana acı yok rocky acı yok diyorum
Tuğba' cım şaka yapıyosun da arkadaşlar ciddi anlayıp başka topiklere giderse
Doğum günü olan arkadaşlar vardı nice yıllara diyorum
Hastalara şifa , dertlilere deva, bizim gibi kilosundan memnun olmayan arkadaşlara zayıflık nasip eyle yarabbimdua edesim geldi
keşke iki tanesini de bana yollayaydın fırından çıkmış sıcacık poça
olan olmuş pişmanlık fayda etmez bolcana su ve yeşil çay iç ve hemen spor yap acık yada yürü...3,5 poça dünyanın sonu değil kız ben diyetin tam orta yerinde moralim bozuk diye koca bir paket cips hüplettiğimi bilirim ...
ay son 3 gündür çok sıkıyom birşey yemiyom hayatla bağlantım kesildi ya. karnım doymi yediklerim haz ver mii ne dir biz bu kadınların çektiği..
biraz önce birisi çikolata getirdi almadım arkadişler ama kendimle gurur duymuyom mutsuzum ve açım ben
50 leeeer bir gelseleeebende bıraksam dietiii karnım doyana kadar yeseeeem açım beeen açım of aman aman açımmm
sabah yediğim kurabiye doyurmadı beni öğlene yemek yok kayısı kurusu karın doyir miii. ben en iyisi yağsız bir kaşarlı tost söylim kendime öğlende bu soğukta acık çıkıp yürüyem. ama buzda kayar düşersem suçlusu sizsiniz havicdan azabı yaptırıyonuz bana bu hafta bildirimde eksi çıkmam gereeeek.
offf bi sürü alıntı yapmıstım ama sılındı
herkese gunaydın dun fazla kacırmadım kayınvaldemde ama bı suru yemek getırıdk hepsını yıyemeyız çöpe gitmesinide hıc ıstemıyorum nolcak bılmem
hı hı donuyıo vallaBlackkkk niye böylee sağlıksız besleniyosunn.?
Erzurumda totonuz donuyodur dimi.:26:
amin diyorum dualarına...
ya ben açım açım diye şarkı söylerkene eşim aradı. öğlen yemek yeme sana nohut ezmesi getirecem dedi. hani bir anlatmıştım yapılışını. nohuttan yapılıyo ekmeğin içine sürüp yiyorsun bol baharatlı feci birşey. çok güzel ama emin olamadım ne etsem ki. içinde ne var sayam siz karar verin. nohut (haşlanmış), çok az yağ(sıvı), bolca baharat biber kekik aklınıza ne gelirse birazda soğanla birlikte ekmek lavaş ekmeğine bolca sürüp dürüm olarak yeniyor. içine patates kızartmasıda konuluyor ama tabii onu koydurtmayacağım. yiyim mi kızlar ne dersiniz. nohutun kalorisine bir bakıp gelem
ama ama am ben sporumu yapmıştımki:26:
Amiiinn aminnnn diyorumm bendeee.:119:
Dua saatine denk gelirde kabul olur ins.
Sen bebiş mi emziriyorsun, o zaman seni affettim, cezanı bebişine süte çevirdim.Hadi bakalım iyisin
amin diyorum dualarına...
ya ben açım açım diye şarkı söylerkene eşim aradı. öğlen yemek yeme sana nohut ezmesi getirecem dedi. hani bir anlatmıştım yapılışını. nohuttan yapılıyo ekmeğin içine sürüp yiyorsun bol baharatlı feci birşey. çok güzel ama emin olamadım ne etsem ki. içinde ne var sayam siz karar verin. nohut (haşlanmış), çok az yağ(sıvı), bolca baharat biber kekik aklınıza ne gelirse birazda soğanla birlikte ekmek lavaş ekmeğine bolca sürüp dürüm olarak yeniyor. içine patates kızartmasıda konuluyor ama tabii onu koydurtmayacağım. yiyim mi kızlar ne dersiniz. nohutun kalorisine bir bakıp gelem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?