70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bişey dicem bu çizelgedeki dilim aralıkları haftalıkmı
anammm ben yandım herkes 2-3 2-3 kiloları vermiş en kilolu benimmm aranızda :86:
ağlıcam şimdiiiiii

Ama sen daha yenisin, ben 9 aralıkta başladım mesela. 1 ay oldu, haftada 500-800 gr. arası versen senin de öyle olur merak etme. Yeter ki listemize uymaya çalış, kaçamak yapma. Gerisi gelir.

maaşallah daha çok gider inşaallah
kimlere yazdın bakim sen bunu kız
Bence yeme canım :26: onun yerine tavuk şiş filan yaptırsın getirsin sana eşin
canım yok etrafta lokanta bide söylemesi ayıp parasızım oda tabii. iki kişi bir ay sonunu getiremiyoz. cüzdanda 5 tl var ayın 15 i ne kadar bozdur bozdur harca
öğle için 400 kalori çok mu olur. nohut protein ve karbonhidratta var tabii. hala düşünüyom onu yemezsem tek seçenek tost ?

Komşun yok mu verebileceğin, birazını ver gitsin. Yoksa sana yazık olacak
yok canım malesef olsada veremem ya yemek kendı yaptıgım bısey olsa neyse esıme yedırcem cogunu
dılegın dedıgı gıbı cok saglıksı zbeslenıyosun bos yere ac kalıyosun ve kılo veremıyosun sonuc husran oluyo yapma boyel bı duzen kur kendıne bence
nafın dedıgı gıbı bısey getırırse tabıkı yeme ama oyle bı alternatıf yoksa bence ye sonuct aogle yemegı cokta zararlı bısey deıl gıbı yanı fasfood kadar yemezsen bu sefer daha saglıksız seyelr yemek zorunda kalcaksın ve aksam daha cok acıkacaksın en aızndan sevdıgın bıseyı yemıs olursun
Hmmm :26:
Napmalı ki acaba eşine yedir dicem de onun da bi kotası vardır.
valla aynen oyle deılekcım mecburen esıne dayıycam allahtan bu hafat evde vakıt gecırıyor yeme ıhtımalı yuksek ama bı corba var karedsım yapmıstı oglan ıcın sebze onu yemez bende ıctım 1 kere o mecburen dökülcek üzülsemde

msj alınmıstır

Merhaba kızlarr

kızlar ben dikkat edıyorum ama çoook acıkıyorum yınede sabretmeye calısıyorum :) her gun de 2 lt

suyumu da ıcıyrum ohh ınsallah vercem bu haftaa

çok faydalı bilgiler canım teşekkürler

Ama sen daha yenisin, ben 9 aralıkta başladım mesela. 1 ay oldu, haftada 500-800 gr. arası versen senin de öyle olur merak etme. Yeter ki listemize uymaya çalış, kaçamak yapma. Gerisi gelir.

Haklısın canım kaçamak yapmıyorum aslında ben buraya üye olmadan 1 hafta önce başlamıştım diyete 1 kilo öyle verdim
bu sabah tartıldığımda 72.8 çıktım şaşırdım

herkese merhabalar. maşallah kızlar bu ne hız böyle. dün pc bozuldu giremedim. biraz önce yapıldı bi bakayım dünden beri neler olmuş dedim. sayfalar yazmışsınız bakamadım. bilmediğim olaylar mı var yoksa aşkamı geldiniz. dün menümü yazamadım artık bu akşam yazarım inşallah.

selammm kızlarrrr..
dün akşam sadece yarım kase çorba içmiştim kalktığımda
okadar hafif hissediyordum ki
bundan sonra akşamları hafif geçirmeye karar verdim
çok hızlı gitcek gibi kilolar...

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Nerede yaşıyorsun cnm? İstanbuldamısın. Valla bende peşinatı düşük böyle taksitle bir yere girmek istiyorum hayırlısı bakalım. Bende kiradayım çok zor kiracılık insan istiyo kendi evi olsun. Taşınmak zorunda kalmak çok kötü. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

ben kahvaltı hazırlmaya gidiyorum görüşürüz 15ten sonra(eşim işe gidince ve çocukları uyutuncaa)​

Görüşürüz Tubişş.

Aman nazar değmesin gitsin biran evvel kilolar.

NaF'ım cnm ne oldu sana böyle çok hüzünlü geldi msj. Ben bişey anlamadım cnm Köşeli jeton benim ki sanırım.

canım geç kaldım mı bilmiyorumm ama yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Selam canımcım kilo vermene sevindim ins giderek ufalırız hep beraber

Dilekcim, yeni bilgisayarın hayırlı olsun.
Umaycım, kızın hastaymış sanırım çook geçmiş olsun.

Çok alıntı yapamadım kızlar benim kız başımda. Daha bişeyler yazacaktım ama unuttum ki. Kızıma bilgisayar bozuldu dedim biraz alışkanlığı bitsin istiyorum laptoptan giriyorum, şimdi geldi başımda ağlıyoo neolursun anne oyun aç bana diye kollarımdan çekiştiriyor. Offf ya bi rahat yok. Akşam kocadan giremezsin gündüz kızlardan. Bizim hiç birşeye hakkımız yokmu? Havada kapalı, soğuk, evde bir sürü iş bunalıma girdim valla. Yine gelirim sonra.

selammm kızlarrrr..
dün akşam sadece yarım kase çorba içmiştim kalktığımda
okadar hafif hissediyordum ki
bundan sonra akşamları hafif geçirmeye karar verdim
çok hızlı gitcek gibi kilolar...

Çok azimlisin valla helal
Cuma görüceğin rakamı en az senin kadar bende merak ediyorum.

Günaydın canım. Valla topik pek aktif yeni düzenden sonra

Merhaba kızlarr
kızlar ben dikkat edıyorum ama çoook acıkıyorum yınede sabretmeye calısıyorum :) her gun de 2 lt
suyumu da ıcıyrum ohh ınsallah vercem bu haftaa

Selam şeker
Cumaya mükafatını alıcaz ins

Günaydın çıtırlar
Bu sabah aştım biraz kendimi
Fındık ezmeli ekmek yidim
Ama çok özlemişim rüyadaydım sanki gözlerim kapalı yemişim
Akşama kadar bişi yemem artık

Akşama kadar bişi yemezsen gene hata yaparsın canım.
Çok acıkır bu sefer tümden dalarsın yemeklere o yzden az az olsa da ye

öncelikle çoook geçmiş olsun inşallah kızın iyi olur. ve doğum günün kutlu olsun

Geçmiş olsun tekrar canım. Umarım bugün toparlar kendini.

çok teşekkür ederim arkadaşlar... yarım mekikte tam olarak kalmıyorsun ayakların bükülü oluyor karnını sıkıp yarım kalkıyorsun ama ağırlığı boyuna değil karına vermek gerekiyor ben tam yapamıyorum bu şekilde yapıyorum bisüre sonra karnın yanmaya başlıyor zaten

Toplu alıntı nasıl yapılıyor kızlar?
her yazılanın altında alıntı ile cevapla varya onun hemen yanında bir işaret var alıntı yapmak istediğin olunca ona tıklıyorsun tik işareti çıkıyor en sondada konuya cevap ver çıkıyor ama aralara yazman gerekiyor [/QUOTE]ile başlayıp onunla bitecek [/QUOTE]yazdıktan sonra o şekilde aralara yazarsan çıkar yorumun

Teşekkür ederimmmm.
Bende depresyondayım ya hava kapalı iş sıkıcı yemek yiyemiyorum yetti canıma tak etti
Güneşli günleri özledimm benn.

Hııı ben anladım bunu.
Bazı insanlarda hırs çok var maalesef.
Hiçbişeye sahip olamayanlar hırs yapıyolarmış bi kitapta okumuştum.
Seni sen yapan NaF belli zaten çevrendekilere bi bak durumu anlarsın.
Ben bile taa İstanbul'dan seni çok sevdim. (çok uzak ya)
Amacımız kilo vermek derken güzel güzel arkadaşlıklar edindik.
Benimde senin gibi hırsım yok.
Hayatı rahat yaşamayı seviyorum. :119::119:
Hayat sakin yaşanınca güzel bence ego, hırs vs bize göre değil.
Ayrıcaaa senin yüzünden hasta oldum herkes bana diLo yerine diLaver diyoo alacağın olsun.
Seni seviommm bideee

biöncekinde alıntı yaptım ama yorum yazmayı unutmuşum çok teşekkür ederim benim kızım 15 aylık olmasına rağmen ben onun yanında giremiyorum nete izin vermiyor üstüme tırmanıyor bende hep onu uyuturken giriyorum

Çok azimlisin valla helal
Cuma görüceğin rakamı en az senin kadar bende merak ediyorum.

azimli olmak zorundayım bebeğim ya
valla çook sıkıldım artık
en güzel yaşlarımızı heba etmek istemiyorum daha fazla..
bir de cidden korkuyorum artık eski düzen gitseydim eğer
obez olcaktım buna eminim..

Bu arada bu hafta hiç cıss yemedim.
C.tesinden beri dikkat ediyorum yediğime içtiğime reglden sonra iyi oldu.
Umarım cuma günü mükafatını alırım.:119:
Korkumda tartılmıyorum valla
Bi 7 rakamından uzaklaşayım hemde süpriz olsun cuma ne göreceğim.:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…