benım kayınvaldemden getırdıkelrım arasında da var pırasa bende ondan yıcem sanırım en masumu ooo
Kızlar bende ancak toparlarnırım öpüyorum sizleri iyi akşamlar yarın görüşürüz
bende doğuşun yeşil çayınıherkese merhaba
kızlar içtiğimiz bitki çaylarını sallama olarak mı içiyorsunuz mesela ben lipton un yeşil çayını aldım ve bu bana çok ağır geliyor daha önce doğadanın içiyordum siz hangisini kullanıyorsunuz
yeşil çayı içerken kaynamış suyun içine attığınızda ne kadar bekletiyorsunuz 3-4 dk diyor ama oda çok acı oluyor sizler nasıl içiyorsunuz
Kızlar ya demin aynaya baktım da.
Belimden incelmişim gibime geldi.:26:
Dizin yarım karış üst kısmında bacaklarım işte orasıda incelmiş gibime geldi.:26:
Lakin totoda ve basenlerde milim incelme belirtisi yok.
tatlı isteğine alternatifler var işte dene birini,faydasını görmezsenkızlar su an tokum ama canım bıseyelr atıstırmak ıstıyo aklımdan cıkmıyo elım gıdıp gelıyo ne yese dıyesu ana kadar yedıklerım yazayım sızınkılerın yanında cok amaaaa napııımmm ben hep boyleyım zaten
sabah
sımıt sandvıc (boyle el kadar sımıt düşünün dıkdörtgen ıcıne beyaz peynrı domates 1 marul salatalık ıncecıkte krımızı bıber koymuslardı onu yedım
saat 12 de 1 avuc beyaz leblebı
13 de 1 kase ezogelın corba
1 porsıyon terbıyelı köfte
1 dılım kepek ekmek
şimdi canım tatlı ıstıyo bı yesılcay yapayım dıyom ama canım tatlı ıstıyooooo
dünki menüm
sabah
2 dlim t.b ekmek arası
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
ara
1 elma
1 fincan nesacfe sekersiz sade
ögle
çorba
salata
ayran
ara
2 adet eti form
akşam
2-3 kaşık yogurt
1 armut
1 elma
2 litre su
en zor giden kısımlara bakıyosunda ondan canım,,acele etmesen diyorum nasılsa gitcek
komşu çağırdı birazdan oturmaya gidecem
önce menümü yazayım sonra biraz geçmişe bakayım.
sabah:ballı sirkeli su
kahvaltı:
bir yumurta
üç zeytin.kk peynir
biraz pekmezli yoğurt
bir çay kaşığı çikolata(dayanamadım)
iki dilim ekmek
ara:
altı tane kuru erik
öğle:
bir kase çorba
küçük kase yoğurt
yeşil fasulye
ara:
bir elma
bir incir
akşam:
bir kase çorba
akşam hafif yedim. inşallah komşumun ikramı olmaz.
gün boyu 2.5lt su
Askerde canım Erzurumda askerlik yapıyo bu sefer komple bitecek ins
ahahahahahah sende artık bizdensinnn şarkılar söylenmiş
Suzi cumadan sonra benimsin
Sacından sürüycem seni zayıflatcam bak
Hommmmmmmmmmm davşannnnn olsunnnnn arzuu ablaa
Ay sorma sayfa açıktı işe dalmışım 3 sayfa ilerlemiş hemen.
Black yapıyodu o juiliana mı ne oysa
Yaşasın blackkk yaza kadar 38 beden olsun blackk
Hiç göstermiosun canım sen sesinde tipinde konuşmalarında hiç benzemio valla.
Sorma ya çok yönlü oluyo bu topiğe girenler
Hoşgeldinn.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
burdan yapabilirsin
Yapamazsan boy, başlangıç kilo, hedef kilo, şu anki kilonu yazarsan ben yapar linki atarım.
olsunn ortim bi gün isyerinde olmadigimda sana özel bi gün yapayimBen akşamları giremiyorum. Mahrum kalıyorum ya.....
sen iste kolbasti da yapmayi seviyomda altdakinin lambasi yerinden oynarsa karismambu kadar kafana takıp.stres yapma cnm.ne demişler can çıkar,huy çıkmaz.onunda huyu öyle demekki.
top yuvarlaktır diye boşuna dememişler demekki...
benide çağırsaydınız kolbastı,horon falanda oynardık. enerji falan kalmazdı ozaman..
isallah canim hayirlisiyla olur da kurtulursun kaynanadan uzakdir isallahda kolay kolay gelemezslm kızlar
günlerdir giremiyorum nete.laptop yoktu.benim telde nete girmiyo
neyse dün akşam gezmeye gittik ve gittiğimiz akrabanın yan bloğunda kiralık 2 tane boş daire old.öğrendik.eşim tutalım dedi.ben hayret ettim tabi.çünkü oturduğumuz evde 3.yılımız ve eşim asla taşınmaya yanaşmadı.aslında taşınmaya niyetlendik ama bi türlü kısmet olmadı ev bulamadık bulduğumuzun kiraları bize fazlaydı falan.tabi taşınalım demesinin asıl nedenlerinden biri ev sahibinin evi satacak olması ve 2 gün önceki kavgamız.acaip kavga ettim kaynanam yüzünden.geçen gün evimi karıştırmıştı yine herzamanki gibi.neyse bugün gidip ev sahiplerinin telefonlarını alacağım.inş olurda bende kurtulurum.ama eğer taşınırsak internet gidecek çünkü burda apartmandan bağlanıyorum.ençok buna üzülüyorum.inş ordada bi şekilde nete girerimde sizden kopmam.
hatta bi düşüncemiz daha var.taşınacamız site yeni yapıldı etrafı heryer inşaat hala.30-40 milyar peşinat istiyolar aylık ödemesi 525 tl.eşimle konuştuk biraz.keşke alabilsek evi kızlar.ha bizde para yok ama sağdan soldan borç para istesek krediye falan bulaşmadan diyoruz.ahhh ahhh zaten kira 300 tl üstüne 200 tl daha ödeyip keşke ev sahibi olsak.ozaman bende çalışırım dedim.bakalım hayırlısı.eşim bugün eşi dostu akrabayı arayacak.bende hem kiralık hem satılık dairelere bakacağım.hakkımızda hayırlısı olsun....
bu arada ortim ruweyda.seni çok ihmal ettiğimin farkındayım.ve taşınırsak belkide hiç gelemeyeceğm.oyüzden canım beni ortilikten atabilirsin.hepinizi öpüyorum.kızlar inş diğer evdede net olurda yine görüşürüz.hepinizi öptüm.ev işi olursa kiralık yani hafta sonuna taşınacağız....
eğer uğrayamazsam hakkınızı helal edin.sizin sayenizde 3-4 kilo verdim.inş böyle devam ederim.ortim bu arada dün 73.2 olmuştum acaip sevindim.inş çok güzel kilolar verirsiniz hepinize byeee
gibi gibide pek mücverle alakasıda yok gibi gibiamaan nebiliyim yaa,ben bugün resmini çekeyimde göstereyim sizee sonuçta 1 poşet duruyo orda,,mideme incek en azında 6-7 tanesi dahaa
valla hiiiç kusura bakma,,ben zar zor hergün, eşim gelmeden, gece 1e gelirken saat ışık hızıyla topluyorum atom bombası düşen evimii,,bide gün içinde topladıklarımda var,,nasıl 2 saatte bir ev bu hale geliyo anlamıyorum,,adamda evi hep toplu görüyo,,sanıyoki,2 çocukevi hiiiç dağıtmıyoo,,ama hergün başını şişiriyorum valla,çocuklar bugün şunu yaptı bunu yaptı diyee bu çocukları biyere tıkmammı lazım illakii,toplu duraması için ev:84:
valla benide sabah sabah coşturdun heeeeeee hobaaaaaaa
biliyorum zarar ama 3 litreden fazlası zarar canım,,içecek ne olursa olsun,,suyla kıyaslanmamalı,,su bambaşka bişey vucut için,,oyüzden karışı katmam doğru olmaz
kız kahvaltı hariç(çok az gibi sankii) menün çok güzel olmuş,,bide bademe dayanamadım deme bidaha ara öğün olarak rahat tüketebilirsin 1 avuç
spordada yürüyüş iyi olmuş valla,,mekik az maz deme hepside işe yarıyo,,ama alıştıkça arttırsan iyi olabilüü
zipla zipla cok güzel oluyohe bende aylardır elimde poşetle geliyom işyerine alışıyorlar boşverin...
aslında haklısın ben ne zaman kilo sorunum ile uğraşmayı bıraksam zayıflıyom. ama şu halimlede bırakmaya hiç niyetim yoook en az 10 kilo gitmeden yavaşlamayacağım...
iyi bakalım iyiki doğdun o zaman canım. e insan doğum gününde de yenezse çatlar dimi
su iç canım. fazla yediklerimizin en kolay ve güzel telafisi fazla su içmek tabii artı spor yapmak. ama aklınızda bulunsun her ağzınıza attiğiniz fazla için miktarı ile orantılı fazladan su için...
kız fırında balığı fındıklı balık diye okudumya diyom bu nasıl birşey ki balığın yanına fındık koyup fırında mı yapıyo acabaaa ay hiç güleceğim yoktu. bu arada menüde eyi eyi
ya bende merak ettim ama yazmışın ooo artık rüyalarıma kabartmalar girer.
veririsin kız kas kendini kocişe inat tuba tuba tuba tuba ...
hım onlar için kolay tabii. benimkide iki gün yemez hemen kilo veriri ben haftalarca aç kalsam gr gider anca.
çok güzel hikaye. benimde topum var bende mi bir zıplasam onunla. plate için almıştım ama daha hiç kullanamadım
dogum günün tekrar kutlu olsun canimmerhaba kızlar ne çok yazmışsınız yaa oku oku bitiremedim dün buraya yazdıktan sonra izin aldım kızımın yanına gittim düşüremedik bir türlü ateşini ama keyfi yerinde iştahıda öyle ben anlamadım bu nasıl bir ateş kulaktan 38 oluyor ama oyunlar yapıyor bize, birde babamla tartıştık boşuna evham yapıyorsun diyor bana napayım korkuyorum işte akşam acile gittik ordaki doktor bizim doktoru aradı ilaç yarından itibaren etki eder eve gitsinler fitil atsınlar duş aldırsınlar falan dedi annemde bizde kaldı gece kızım annem ve ben yattık ama hiç uyumadık gece yine 38,7 oldu kulaktan ateşi fitil şurup derken sabaha doğru düştü bugünde okula geldim ama aklım evde tabiii çalışan anne olmak çok zor evladının yanında olamıyorsun herşeye izinde alınmıyor neyse işte benden bukadar dün ne yedim bende bilmiyorum bakalım bugün nasıl geçecek neolur dua edin bizim için ilk defa böyle oldu kızım çok korkuyorum
bende notebook kullanıyorum okula çantamda getiriyorum çok rahat oluyor ama bazende çileden çıkarıyor çok yavaşlıyor özellikle facebookta
geçmiş doğum günün kutlu olsun, bugünde benim doğum günüm
çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindim senin çocuklar kaç yaşında 12ye kadar yatıyorlarmı öyle yatıyorlarsa süpermiş uykuyu çok severim bende ama uyuyamıyorum 15 aydır
inşallah çok sağol ilaç içiremiyorum işte kendinden geçiyor içmeyecem diye
çok güldüm valla süpermiş
günaydın canım , dediğin gibi olursa topik iyice karışır hem öyle olsa bizimde topikten gitmemiz lazım 70in altındayız burası güzel boşver takılıyoruz
50 tane tam mekikmi çekiyorsun, ben ayaklarımı büküp 70 tane yarım, ayaklarımı uzatıp 70 tane yarım daha çekiyorum birde 50 tane yanlara doğru çekiyorum tam mekik denedim 30 tane zor çektim
ayyy canım gülmekten karnıma ağrılar girdi, Allah'da seni güldürsün emi
offf bi sürü alıntı yapmıstım ama sılındı
suziiii alemsınız aılecek gece cosmussunuz
rüyanda beni görseydin yaGünaydın kızçeler
İşlerden dolayı erken gelemiyorum artık üzülüyorum bu duruma :26:
Geçmişe baktım ama alıntılarımı nasıl başardıysam sildim
Dilek' çim tekrar gülegüle kullan canım yeni oyuncağınıkurcala mıncıkla
Suzi akşam coşmuş coşturmuşsunben o saatte 3. rüyamı filan görüyodum sanırım çok uykucu oldum şu sıralar
Black' cim açım demene karşılık sana acı yok rocky acı yok diyorum
Tuğba' cım şaka yapıyosun da arkadaşlar ciddi anlayıp başka topiklere giderse
Doğum günü olan arkadaşlar vardı nice yıllara diyorum
Hastalara şifa , dertlilere deva, bizim gibi kilosundan memnun olmayan arkadaşlara zayıflık nasip eyle yarabbimdua edesim geldi
allahım sabah sabah ne güldüm allah iyiliğini versin. uğur böceği benzetmen süper olmuş yaaa huuuu süpersin arkadaşım
slm kızçeler o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım valla son 10 sayfada vazgeçtim artık.ben bugün 68,5 i gördüm kızlar en son ramazanda gördüm ben bu kiloyu o yüzden acayip mutluyum hatta uçuyorum
tesekkürler canim güzel bilgilerin icinKızlarr, az önce gazetede bir yazı okudum. İlginizi çekeceğini düşünüyorum.
[h=1]Greyfurttaki mucize[/h]
11 Ocak 2012
[h=2]İç Hastalıkları ve Metabolizma Uzmanı Dr. Ayça Kaya, zengin bir lif kaynağı olan ve içerdiği enzimler nedeni ile kanseri önlemekten, kolesterolü düşürmeye; cilt problemlerine iyi gelmekten, akne üzerindeki olumlu etkilerine, içerdiği C vitamini sayesinde diş eti kanamalarından, metabolizmayı hızlandırmaya kadar pek çok özelliği olan greyfurt meyvesinin faydalarını anlatıyor.[/h]
Belki de yüzyılın en mucize meyvelerinden biri olan Greyfurt, turunçgiller familyasının en değerli üyelerinden biridir. 1 adet greyfurt ortalama 50 kalori ve 80 mg C vitamini içerir. Son yapılan araştırmalarda greyfurtun lycopene ve liminoids içerdiği, ve bu maddelerin bir çok kanser türüne karşı koruyucu etki gösterdiği kanıtlanmıştır. Bu kanser türlerinin başında prostat kanseri gelir. Bununla birlikte içerdiği naringin ve naringenin gibi flavonoitlerin de ağız kanserini oluşumunu belirgin biçimde azalttığı görülmüştür.
METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR KİLO VERDİRİR
Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye de etkisi olan greyfurt, insülin direncini kırıyor; öğünlerden önce yenilecek yarım greyfurt iştah kontrolüne yardımcı olyor. Scripps Klinik uzmanlarından Dr. Ken Fujioka’nın 100 kadın ve erkek üzerinde yürüttüğü 12 haftalık bir pilot greyfurt zayıflama araştırmasında, günde üç kere olmak üzere her öğünde yarım greyfurt tüketen bireylerin, normal yeme alışkanlıklarını değiştirmeksizin çalışma sonunda ortalama 3 ila 4 kilo arasında kilo kaybettikleri kaydedildi.
SİVİLCELERİN DÜŞMANI
Antioksidan özelliği de olan greyfurt, cildin kolajen sentezini artırması ve yapısını kuvvetlendirmesi nedeniyle akne tedavisinin etkili silahlarından biri. Greyfurt, içeriğindeki C vitamini nedeniyle, akne oluşumunu azaltması ve mevcut aknelerin gerilemesi gibi etkilerinin yanında izlerin gerilemesi konusunda da faydalı. Cilt tarafından emildiğinde, 72 saat kadar uzun bir süre ciltte kalabilen greyfurtun en önemli avantajı etkinliğinin uzun sürmesidir.
FAYDALARI BİTMİYOR
Greyfurt içerdiği C vitamini ile diş eti kanamaları olan kişilerde, bu şikayeti ciddi oranda azaltır. Yara iyileşmesini hızlandırır. Enfeksiyonlara karşı bağışıklık sistemini güçlendirir. Özellikle içerdiği yüksek lif kabızlığa karşı en iyi ilaçlardan biridir. Sindirim sistemi işleyişini düzenler ve dengeler. Sigara bağımlısı olanlarda nikotin ihtiyacını azaltır ve nikotinin vücuttan atılmasını sağlayarak detoks etkisi gösterir. Günde 1 tane greyfurt yenilmesi kalp hastalıklarını azaltır. Kötü kolesterolü %25 azaltır, iyi kolesterolü %25 artırır.
İLAÇLARLA BİRLİKTE TÜKETİRKEN DİKKAT
Ancak bazı ilaçları kullanan hastaların dikkatli olması gerekiyor. Çünkü greyfurt, karaciğerimizde bulunan sitokrom p450 denilen bir enzimi baskılıyor. Sitokrom p450, karaciğerimizde ve bağırsağımızda, dışarıdan aldığımız ilaçları metabolize eder ve bu ilaçları zararsız hale dönüştürerek vücudumuzdan atar. Bu enzim baskılanıp çalışmayınca ilaçlar metabolize edilmediği için vücutta birikerek zehirleyici etki yapar. Özellikle kolesterol ilaçlarında, alerji ilaçlarında, HIV tedavisinde kullanılan ilaçlarda, bazı antidepresanlar ve antihipertansifleri kullananların bu konuda dikkatli olmalarında fayda var. Bir bardak greyfurt suyu içilmesi bile bu etkiye neden olabilir. Greyfurt suyunun etkisinin geçmesi için en az 24 saat geçmesi gerekir.
seni ariyor gözlerim kac gündür merak ettim seni eheuheueheuMerhaba kızlarr
kızlar ben dikkat edıyorum ama çoook acıkıyorum yınede sabretmeye calısıyorum :) her gun de 2 lt
suyumu da ıcıyrum ohh ınsallah vercem bu haftaa
1 saatdir bende boguldum bogulacamherkese merhabalar. maşallah kızlar bu ne hız böyle. dün pc bozuldu giremedim. biraz önce yapıldı bi bakayım dünden beri neler olmuş dedim. sayfalar yazmışsınız bakamadım. bilmediğim olaylar mı var yoksa aşkamı geldiniz. dün menümü yazamadım artık bu akşam yazarım inşallah.
hadi isallah fistik yüzün gülerBu arada bu hafta hiç cıss yemedim.
C.tesinden beri dikkat ediyorum yediğime içtiğime reglden sonra iyi oldu.
Umarım cuma günü mükafatını alırım.:119:
Korkumda tartılmıyorum valla
Bi 7 rakamından uzaklaşayım hemde süpriz olsun cuma ne göreceğim.:119:
arkadaşlar ben bu dostluğa muhabbete bayıldım yyaaaa keşke bigün belirleyip toplanıp yüzyüze konuşabilsek bi muhabbet kursak samimi güzel. bu arada güzel temenniler için çoooooook çoooooooook teşekkürler canlarım
:18:kızlar ben geldim ama ark.çocuğun doğum günü var.hediyesini aldım birazdan çıkıcam
kesinlikle orda cıss yerim.tutamam kendimi biliyorum..offff
napicam ben yaa
:80:yarın misafirlerim olacak bir sürü işim var ben burda takılıyorum. işlerimi bitireyim hemen koşarım. görüşürüz kızlar.
yok canım niye alınayım......
doğum günün kutlu olsun...arada olur öyle..
telafi edersin.
canım bebek bugün ameliyat oldu..henüz durumu bilmiyorum..dr la görüşememişler..
bebeğide görememişler..
tek başıma gidemem..oğlumla otobüsde yolkuluk düşünemiyoru..
7 saatlik mesafe..
hf sonu eşim götürürüm diyor..
inşalah bebişimizin başka sorunu yoktur
ortalığı coşturmuşu suzi..
çok gldürdün beni....
yok canım ya..geçenlerde bi mağazada bu ne demiştim de eşim soğutucu demişti..
ne gerekse demiştim..
gerekliymiş demekki..
canim aklim sendetubiş geçmiş olsun kızının iyileşmesine sevindim.. inşallah uyku düzenini ayarlayabilirsin cnm ama çocuklar küçükken bu biraz zor oluyor neyazıkki..
bu arada suyu günde 3 litreye bağlama zaten içtiğin karışımda su zaten hesaplarken onuda dahil etmelisin.eğer çok spor yapıp ter atıyorsan suyu çoğaltabilirsin.
yoksa fazlası böbreklerine zarar cnm..
katılıyorum sana.
kadını bence fazla önemseme..
huyu öyly demek ki yle mutlu oluyor..
Karbonhidrat içeren besinlerin dikkatli bir biçimde tüketilmesi gerekmektedir. Kilo vermek isteyen bir kişinin karbonhidrat miktarını iyi ayarlaması durumunda kilo vermesi mümkündür. Vücutta olması gerekenden fazla karbonhidrat oranı olduğunda vücut ihtiyacı olanı yaktıktan sonra kalanı yağa dönüşmektedir. Dolayısı ile karbonhidrat içeren besinler tüketilirken oldukça dikkatli davranılmalıdır.
Yapılacak olan diyetlerde karbonhidrat oranı düşük besinlerin tercih edilmesinin kilo vermeyi hızlandırdığı bilim adamları tarafından ortaya konulmuş bir tezdir. Ekmek gibi unlu ürünlerin tüketilmesi oldukça uzak durulması gerekilen bir konudur.
bir sitede okudum sizle paylaşmak istedim
Karbonhidrat oranı ideal olarak %30-40 dır. Bu oranın daha düşük olması elbette kilo kaybı için daha yararlıdır. Lifli besinlerin alınması da bir diğer önemli unsurdur. Lif yapısı itibari ile tokluk hissi verebilir. Aynı zamanda lif tüketildiğinde su ihtiyacı oldukça artacaktır. Zayıflamanın en önemli yardımcısı su lif ile beraber ayrılmaz ikilidir.
Karbonhidrat dikkatli tüketildiğinde kilo için zararlı olmayan besinlerdir. Ayrıca karbonhidratlar üç sınıfa ayrılmaktadır. Basit, birleşik ve kompleks. Bu üç madde içerisinden en sağlıklı olan karbonhidrat kompleks (nişasta vb. gıdalar) � dır.
Bir çok kişi tarafından düşük karbonhidratlı ancak yüksek proteinli diyetler uygulanmaktadır. Karbonhidratın düşük olması özellikle karaciğerde depolanan glikojeni yok etmektedir. Dolayısı ile vücutta aşırı su kaybı meydana gelmektedir. Oldukça popüler olan bu yöntem aslında bilindiği kadar kalıcı ve etkili olmamaktadır. Aslında kaybedilen fazla kilolar değil su ve kaslardır.
Karbonhidrat vücut için önemli bir yakıt kaynağıdır. Yani vücutta karbonhidrat seviyesinin aşırı düzeyde azalması kişinin daha bitkin bir hale bürünmesine neden olmaktadır. Daha çabuk yorulabilir ve gerekli olan egzersiz hareketlerini yapamaz hale gelebilirsiniz. Bu nedenle karbonhidrat seviyesinin vücutta dengeli bir düzeyde korunması kilo vermeniz için oldukça dikkat edilmesi gerekilen bir maddedir.
allahin izniyle hayirli haberlerle gel isallahalıntılarım nedense çıkmıyor..
canım sıkkın zaten...
kendinize iyi bakın..
asagida gülümsemelleri görünteleme var oraya bakin bi kizlar :26:yaaaa sorma benim de yokkkk biz üvey evlatmıyız?
Sevdiceğimin gelmesine 119 gün kalmış bu arada.:119:
57 olmam gerekkk
NaF hadi Hommm layalımmmmm
Secret yapalım
iyi olur da kadin kurnazSuzii çeneli kadın napıyobak aklıma ne geldi sen onun içeceğine sakinleştirici koysan kadın mayışsaa sesi bile çıkmasa nasıl olur
gel canim gelHııııııııı?
İyimisin suzi, yardım lazım mı?
Okumak için ekrana yapıştım yaa. Akşamdan kalmalık yaramamış suziiicik.
Senaryo istemiyoz seni istiyoz
Bekliyorumm
Ben 55 kiloyken de recim yapıyodum :26: memnuniyetsizim şahsen
Hommmm karakedi de yaza kadar 58 olsun hommmmmmmmmm
Hadi bakalım hayırlısı
Kabartmayı unutmuştum
Cuma mımisafirim olmazsa bende gelirim
aa gerçekten mi çok sağol canımpek yakın değil ama bakarım oraya
Nice senelere inşallah canım
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... sitesine giriyorsunuz veee aşağıdaki resimleri takip ediyosunuz.
Yapın olmazsa yardımcı oluruz.
Eki Görüntüle 322486
Eki Görüntüle 322489
Eki Görüntüle 322487
Eki Görüntüle 322488
Eki Görüntüle 322490
Eki Görüntüle 322491
Marifetli hatun
Bence ara söyle ama tembihle babanı canım :26:
:18::18:Askerde canım Erzurumda askerlik yapıyo bu sefer komple bitecek ins
ahahahahahah sende artık bizdensinnn şarkılar söylenmiş
Suzi cumadan sonra benimsin
Sacından sürüycem seni zayıflatcam bak
Hommmmmmmmmmm davşannnnn olsunnnnn arzuu ablaa
Ay sorma sayfa açıktı işe dalmışım 3 sayfa ilerlemiş hemen.
Black yapıyodu o juiliana mı ne oysa
Yaşasın blackkk yaza kadar 38 beden olsun blackk
Hiç göstermiosun canım sen sesinde tipinde konuşmalarında hiç benzemio valla.
Sorma ya çok yönlü oluyo bu topiğe girenler
Hoşgeldinn.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
burdan yapabilirsin
Yapamazsan boy, başlangıç kilo, hedef kilo, şu anki kilonu yazarsan ben yapar linki atarım.
laf yetiştirmek için takla atcam yakında
Bak bu son olsun suzimm yaz geliyyy
evet suzicim denk gelemıyoz malum sen gecelerın partılerın kadınısın
ıns beraber görürüz de tavşanları yapar zıp zıp zıplarız canımmm
Ben seni hep 22 görüyom dermişimama cidden öyle
Uww beybiiçok mesudum şu anda
Ahahhaha
Hommm suzi 300-500 den kurtulsun hommmmmmmmmm
Hahahhaha parti kadını suzi
:26:1-2 ay öncesi ölçmüşüm bide 2 hafta önce falan sanırım.
Her yerden 2 santim gitmişti.
Toto hariççç
Cuma gene ölçer yazarım artık
ay aynen ayrılmaz parçam ya
Ben nereye onlar benle tın tın gidiyoruz
:26:ben çıkıyorum totocanlar
ifade vermeye gelirim akşam bugün
öğlen çok kaçırdım sanki
Kızlar bende ancak toparlarnırım öpüyorum sizleri iyi akşamlar yarın görüşürüz
bende cıktım kızlar görüşürüz iyi akşamlar
Bende kaçar.
Akşama bişey olmazsa gelirim.
Öptüm sizi. İyi akşamlar.
bi bende yokiyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz. ben bugün çok yoğundum yaa ara öğünlere vakit bulamadım düzensiz oldu menüm. su içmeye bile vakit bulamadım. okuduğum kadarıyla herkeste irade tam ne güzel...
yaaa kızlarrrr ne dicemmm
bu topik bana hem buraya yazıp hem de yemek yapmayı öğretti
10 dk içinde prasayı koydum ocağa bir de brokoli haşladım arada gelip buraya yazıyorum bide
BUGÜNKÜ MENÜM
Sabah=10.00
•domatesli sahanda yumurta (yarım porsiyon diyim)
• 4 zeytin
• 1 kibrit kutusu peynir
• 1 tatlı kaşığı bal
• Salata
• 2 dilim tam b. ekmeği
• Çay (Şekersiz)
10 dk sonra karışımdan 2bardak
ara
Saat 11.30
• yeşil çay
• 1 adet yeşil elma
Öğle
Saat 13.00
• susuz kırmızı et
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• yeşil Salata
10dk sonra karışımdan 2 bardak
ara
Saat 14.45
• 1portakal - 2 adet grisini
• 7otlu çayımı içtim
Akşam
Saat 17.00
• 8 yemek kaşığı pırasa yemeği
• Yarım kase yoğurt
• 1 kase çorba
• 1 ince dilim ekmek
• yeşil salata
birazdan karışımdan 2 bardak
son ara
Saat 21.00
• 2 tane meyve + 1 su bardağı süt(içmeyi düşünüyorum)
toplamda 1 lt su içtim,,2. şişenin yarısındayım 1.5lt oldu diyelim
gün içinde 1 bardak daha yeşil çay içtim
Kızlar ya demin aynaya baktım da.
Belimden incelmişim gibime geldi.:26:
Dizin yarım karış üst kısmında bacaklarım işte orasıda incelmiş gibime geldi.:26:
Lakin totoda ve basenlerde milim incelme belirtisi yok.
komşu çağırdı birazdan oturmaya gidecem
önce menümü yazayım sonra biraz geçmişe bakayım.
sabah:ballı sirkeli su
kahvaltı:
bir yumurta
üç zeytin.kk peynir
biraz pekmezli yoğurt
bir çay kaşığı çikolata(dayanamadım)
iki dilim ekmek
ara:
altı tane kuru erik
öğle:
bir kase çorba
küçük kase yoğurt
yeşil fasulye
ara:
bir elma
bir incir
akşam:
bir kase çorba
akşam hafif yedim. inşallah komşumun ikramı olmaz.
gün boyu 2.5lt su
Paçiler bugünki menüm:2::2::2::2::2:
Sabah bir bardak su içtim
ardından spor yaptım
saat 10 gibi kahvaltı
3.5 poğaça:26:
1 yumurta :26:
2 dilim kepek ekmek
2 zeytin
2 bardk çekersiz çay:44:
ara karışım 1.5 bardak 1.5 bardka su
13 gibi 2 ade kuru incir 1 elma (sabah poğaça yedim için yemedim)
1.5 su bardağı su ve karışım
saat 16 2 adet eti form
18.30 akşam yemeği
5-6 çinekop balık kızartma:2::2::2:
1.5 dilim b.ekmeği
5-6 kaşık çorba
3-4 kaşık salata
karışım su
ve yatana kadar su
çok kötü menüm var kızlar yavaş yavaş vurun acıtmadan
Allah kavuştursun.
slm kızlar
sabah
kalkar kalkmaz ılık su
kahvaltı
1haşlanmış yumurta
2dilim ekmek arası kaşarlı tost
2zeytin
5çatal krem peynir
2çatal beyaz peynir
1bardak sıcak limonlu su
ara
1bardak süt
1tane ceviz
3fındık
öğle
4yemek kaşıgı pırasa
3kaşık yoğurt
1küçük parca tavuk
ara
1elma
akşam
2yemek kaşıgı pırasa
2kaşık yoğurt
1tavuk kanat
gün boyu 2.5lt su
koşubandında 4kilometre
60 mekik
daha bi şiey yemeyi düşünmyrm umarım yemem
bi bardak sıcak limonlu su içerim acıkırsam
sabah:saat 9 da sağlıkocağına yurudum sabah yuruyuşu oldusaat 10.30 da kahvaltıya oturdum..
yarım dilim tam bugday ekmeği
1 yumurta haşlama
küçük peynir
1 çay kaşığı bal
1 adet zeytin
1 küçük domates ve kırmızı biber yarım
maydonoz bir tutamcık
3 adet badem
7 adet kabuklu fındık ( Doktorumda dinlemiştim normal insanın gunde 7 adet yemesi lazımmış)
3 fincan çay
öğlen: kahvaltıyı geç yapınca canım bişey istemedi...
ikindi yani saat 3 gibi bol nescafeli süt
Akşam:
az nohut yemeği
1 dilim fırın makarna
1 su bardağı ayran
Gün içinde içtiğim su bardakla sayıyorum 5 bardaktır hala da devam ediorum içmeye
Paçiler bugünki menüm:2::2::2::2::2:
Sabah bir bardak su içtim
ardından spor yaptım
saat 10 gibi kahvaltı
3.5 poğaça:26:
1 yumurta :26:
2 dilim kepek ekmek
2 zeytin
2 bardk çekersiz çay:44:
ara karışım 1.5 bardak 1.5 bardka su
13 gibi 2 ade kuru incir 1 elma (sabah poğaça yedim için yemedim)
1.5 su bardağı su ve karışım
saat 16 2 adet eti form
18.30 akşam yemeği
5-6 çinekop balık kızartma:2::2::2:
1.5 dilim b.ekmeği
5-6 kaşık çorba
3-4 kaşık salata
karışım su
ve yatana kadar su
çok kötü menüm var kızlar yavaş yavaş vurun acıtmadan
sabah
yarım domates salatalık
kk büyüklüğünde peynir
5 zeytin
az maydonoz
1 dlm çavdar ekm.
yeşilçay
ara
1 elma
öğlen
1 kase çorba
yoğurt
1 dlm çavdar ekm.
ara yok
akşam
1 kase çorba
3 köfte
az yağlı salata
ara (birazdan)
1 çay ba. süt
1 kivi
hava soğuk olunca su içemiyorum ben. 1 lt su ancak olmuştur daha
iyi akşamlar..
bugün yediklerim...
sabah 1 tane portakal
sabah tost(2 dilim ttb ekm+1 kk beyaz peynir+3 dilim sucuk+1 yeşil biberli)
3 zeytin..
1 haş yum..
ara 2 mandalina
öğlen
lahana çorbası
1 kaşık pilav
1 kaşık kuru fasulye..
1 bar ayran..
ara 1 tane muz..
akşam
1 tabak k.bahar
yarım kase yoğurt
yarım kase haş. tavuk..
buraya kadar herşey iyi derken..
çocuklara köfte yapmıştım.
bi tane yiyeyim derken oldu 5 köfte..
gün boyu
1.5 lt su
1 bar rezene
karışımdan 6 bardak
2 fincan karışık bitki çayı
bu sabh tartıda güzel rakamlar
görmüştüm..bu 5 köfte umarım sürpriz yapmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?