70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

EGZERSİZ GENÇLİK İKSİRİ

Egzersiz hareketleri, gençliğin en güçlü kaynağı olan “BÜYÜME HORMONU” nu doğal yoldan yükseltir. Bu hormon gençlik iksirinin ta kendisidir! Tümüyle daha genç olmamızı ve görünmemizi, yağları yakmamızı, kas kütlemizin artmasını, dayanıklı olmamızı ve yaşama güvenle bakmamızı sağlar.

Sellülit, kılcal damar çatlamaları, varislerin hepsi dolaşım sorunudurlar. Kırışıklık ve sarkmalar ise hormonlarımızın zamanla düşmesiyle ilişkilidir. Spor yapan insanların cildi hemen canlanır. Yüzüne renk gelir, cildi gerilir, nem dengesi düzelir, gözleri parlar! Karın bölgesindeki yağları eritmenin, vücudu şekle sokmanın, sıkılığını korumanın biricik yolu da, hiç kuşkusuz, spor yapmaktır..

HAREKETSİZ YAŞAM OLMAZ

§ Merkezi sinir sistemi : Hareketsizlik halinde duygular, tepkiler, davranışlar, yavaşlayarak zihin durgunlaşır. Düşünme ve tepki verme yeteneği giderek kaybolur.

§ Kas sistemi: Kullanılmayan kaslar hızla zayıflarlar. Sonuçta vücudumuz içi boş bir çuval gibi sarkar ve gücünü kaybeder. Zamanla vücut koordinasyonu ve denge bozulmaya başlar.

§ Ya kemikler? Kemik yapısını güçlendirebilen tek şey, onları biraz zorlamaktır. Onları zorlamazsanız, kemikler incelir, taşıma gücü azalır, çatlar, kırılır..

§ Eklemler: Spor ve hareket, bir bakıma eklemleri yağlar ve onların oynak kalmasını sağlar.

§ Kalbimiz ve kan dolaşımı: Hareketsizlik kalp kaslarının zayıf düşmesine yol açar. Bunun sonucunda diğer organlara kan pompalanması güçleşir, kan basıncı bozulur ve kanda pıhtılaşma görülür. Bütün bunlar kalp ve damar hastalıklarına, nefes darlığına ve beyinde tahribata yol açar.

§ Solunum: Hareketsiz kalırsanız, nefesiniz gitgide daralır, içinize yeteri kadar hava ve oksijen alamazsınız ve öksürme yeteneğiniz kaybolur. Öksüremeyince akciğerlerimizi nasıl koruruz?

§ Sindirim Sistemi: Hareket etmezseniz kabızlık kaçınılmazdır. Zamanla böbreklerin faaliyeti de yavaşlar, idrar azalır, sodyum, kalsiyum kaybı başlar, böbrek taşları baş gösterir.

§ Hormonlar ve enzimler: Hareketsiz bir yaşam sürerseniz çabucak yaşlanırsınız. Vücudunuz kendini yenilemekten aciz kalır. Hormonlar ve enzim üretimi erkenden tükenir, metabolizmanız bozulur.

PuCCaaaaaaaa bayıldım valla yaşadığın değişime. ve biraz daha hırslandım
eşimin ablasıda 7 kilo vermiş zaten... çok daha dikkatli olucam artık

Bir çift dambılı elinize alın ve step sehpasına çıkın. Kollarınızı yanlara sarkıtın ve belinizi 90 derece bükün. Yavaşça tek ayanızın üstünde dengelenirken diğer ayağınızı kaldırın. Tekrar doğrulun ve belinizi düzleştirin. Bu hareketi 8-10 tekrar yaptıktan sonra diğer bacağı kaldırmak için başlayın.

Bir çift dambılı elinize alın ve step sehpasına çıkın. Kollarınızı yanlara sarkıtın ve basenler yere paralel oluncaya dek çömelin. Yukarıdan baktığınızda dizleriniz ayak parmaklarınızı geçmesin ve beliniz düz olsun. 1-2 saniye bekledikten sonra tekrar başlama pozisyonuna dönün. 15 tekrar yapmaya özen gösterin.

Bir çift dambılı elinize alın ve step sehpasına çıkın. Dirseklerinizi bükülü olsun. Ters el ve ters dizinizi aynı zamanda kaldırın. Sağ diz ve sol el yukarı gelecek şekilde ayarlayın. Daha sonra diğer tarafı yaptığınızda bu bir sayılacak. Dizinizi mümkün olduğunca yukarı çekin ki poponuz iyi bir sıkılaşmaya maruz kalsın. 8 takrar yapmaya çalışın.

Sağ elinize bir dambıl alıp step sehpasına çıkın ve sol ayağınızı aşağıya sarkıtın. Sol ayağınızı olabildiğince yukarı kaldırırken sağ elinizle dambılı da omuz seviyesine kadar yükseltin. Başlangıç pozisyonuna dönün ve 8-10 tekrar yaptıktan sonra diğer tarafa geçmeyi unutmayın.

Bir çift dambılı elinize alın ve step sehpasına çıkın. Kollarınızı yanlara sarkıtın ve sol ayağınızın topuğunu boşta kalacak şekilde uca yerleştirin. Sağ ayağınızı hafif öne alarak kaldırın ve sol parmak uçlarınızda yükselin. 15 tekrar yaptıktan sonra sağ ayağınızı yerleştirerek bu tarafı çalıştırın.

Sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, biraz beyaz peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay ( bu arada 3 gün oldu şekeri bıraktığım)
Ara: 1 yeşil çay, 1 avuç leblebi, badem, 1 tane kuru erik
Öğlen: 1 kase çorba, 2 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt
Ara: Kızlar filmin koptuğu yer. Suçumu itiraf edeyim.
2 tane elmalı pay, şekersiz çay.
1 7 otlu çay
Akşam: 4-5 kaşık ıspanak yemeği
2 lt su. Of gecenin sonuna kadar da içerim 1 lt daha inşallah.

yaaa uzağız canım benim ben bursadanım

albüm yaptım 73_75 kilo aralığındaki fotolarımdannn
umarım 2_3 ay sonra hedefime ulaşıppp
yeni fotoları eklerimm yanınaa

Ben seni hep 22 görüyom dermişim ama cidden öyle

Uww beybii çok mesudum şu anda

Ahahhaha

Hommm suzi 300-500 den kurtulsun hommmmmmmmmm

Hahahhaha parti kadını suzi
oyleyim canim ama ruhen kendimi hic 30mus gibi hissetmiyorum kadinlar hissettikleri yastadirya bende oyle

cok gecmis olsun canim rabbim sifalar versin

selam millet.yine ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim yahu. neyse menümü yazayım:
KAHVALTI
bir fincan yeşil çay
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim tambuğday ekmek salçalı yağsız
ARA
1 elma
ÖĞLE YEMEĞİ
mantar yemeği tavuk ciğerli sulu 1 porsiyon kadar
4 kaşık yoğurt
1 dilim tambuğay ekmek
ARA
1 muz
AKŞAM
1 kase tavuksuyu çorba
mantar yemeği tavuk ciğerli sulu yarım porsiyon
1 küçük kase yoğurt
şimdiye kadar 2 litre su içtim yatana kadar 2,5 litreye çıkartırım
bide 1 bardak daha yeşil çay içerim çay şekersiz bu arada

ilk menü yayınlayışım kızancıklar bana eksiği fazlayı bildirin ki düzelteyim hepinizi çoook öpüyorum sabaha görüşürüz artık öpüldünüz...

ben beğendim menünü sadece muz yerine başka bir meyve tüketebilirsin
ille de yerim diosan yarım muz yemeni tavsiye ederim.
çünkü çok kalorili bi meyve...

hem öğlen hem sabah tavuk pırasa olmuşun kız :)
fırın makarna acık ağar kaçmış gibi ama güzelde oluyo bende severşm yav özledim makarnayı...
3.5 poça ve 2 dilim ekmek mi
gayet güzel menüüüün

ev köftesi ise çok sorun olmaz
çok güzel
oh oh şahane
anam elmelı payları yeni gördüm afiyet olsun ne diyek
gayet iyi canım bir arkadaş muzu önermem demiş ama bence en azından iki günde bir muz yiyin arkadaşlar kaslar için gerekiyor. kasılmalrı ve spazmları engelliyor

ay menüler hep çok güzel bende size rezil menümü yazam
sabah : 1 kocaman kurabiye(çay tabağı büyüklüğünde vardı sanırsam)
ara kayısı kurusu 3-4 tane
öğle
1 ayran lavaş arası nohut ezme(içinde nohut baharat çok az yağ ve soğan var)
ara kayısı kurusu 3-4 tane
akşam
5 adet köfte parmak büyüklüğündelerdi
salata çok az bir lavaş
veeeee kola içmeyin diye o kadar nara atn ben yanında bir tane de zero kutu içtim

akşam marketteydim yeni geldik aldıklarımızı yerleştirdim çooook yoruldum ya daha spor yapacam nasıl yapacaksam puf puf ne zor ev iş ev iş ev iş özel hayatıma zaman yok ya...

birde birşey soracam kocaman bir beyaz lahana aldım salatasını yapacam iyi bir tarifi olan varmı varsa yazabilir mi

Son düzenleme:

Ben didimmm onuuuuu
yiyelim tabi muz ama sık değil birde yarım yiyorum ben mesela muzu
1 tanesi fazla geliyor..

Ben didimmm onuuuuu
yiyelim tabi muz ama sık değil birde yarım yiyorum ben mesela muzu
1 tanesi fazla geliyor..

ay canım o kadar yazı var ki farketmedim muzu şunun için öneriyom aslında senle aynı şeye geliyor iki günde bir tane yemek lazım. çünkü potasyum oranı çok yüksek ve bu kas krampları için çok faydalı potasyum genel olarak herşeyde yok. ama haklısın tbi şeker oranı yüksek bir meyve yine de
kız lahana salatası tarifi biliyon mu netten bakim de bulamadım çok tarif var. haşlamak lazım mı emin olamadım

evet canım tüketelim ama sık değil...
canım haşlayarak yapmam ben beyaz lahana salatasını
normal kırmızı lahana gibi sirkeyle az tuzla ovuyorum..
diğer salata malzemeleriyle karışıtırp yapıyorum
normal salata yani bi numarası yok

hım teşekkür ya ben biryerde yedim tadını çok sevdim tam diyet yemeği olur dedim ama nasıl yapılır bilmiyom çok kırt kırt olmuyo mu haşlamayınca neyse yarın bir deneyem... bu arada resimlerine baktım çok güzelsin maşallah ve kilonu hiç göstermiyon boyun kaç

yatmaya hazirlaniyordum qiviyi gördüm canim yaa seni cok özlemissim alintilarimi yarida birakdim sohbetlerini özledim nasilsin

cok sagol canim benim partüsü almis
BenSuzi anne ve babanın evlilik yıldönümü kutlu olsun canımmm..
daha uzun yıllar birlikte güzel günler görsünler inşallahhh
isallah canim benim cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…