dilekcim benim hayatım hep kilo sorunlarıyla geçti..ben kendimle barışık biriyimdir.hayata hep pozitif yaklaşırım.fakat eşim kilo zerre kadar sefmez.bir kilo alsam bile gözünden kaçmaz hemen anlar.yanıa gelirken ilk baktığı yerim göbeğimdir.küçülüp küçülmediğine bakar.nefret eder göbekten.bende tabi onun o bakışlarından nefret ediyorum...bu yüzden yanına bile gelmiyorum.farklı odalarda oturuyoruz.onu yalnız bırakıyorum.tv ile başbaşa.ben her defasında zayıflıcam gitçek bu fazlalıklar dedim.oda hep umutlandı.şimdi benden umudunu kesmiş durumda.bende kendimden umudu kestim.beni bu halimle beğenmediği için bende yanına gitmiyorum.bunun için hiç tepki göstermedi.yine gaza gelirim diye bekliyo galiba ama benim iyice yiyesim geliyo..napicam ben yaaa..offffff ben bile kendimden umudu kestimm...bazen açlık grevi yapasım geliyo onuda becemiyorum yaaaaa...
cnm bizim burda özel bir diyetisyen yok.devletin var.ona bir kere gittim.yağ ölçümü falan yaptı.tahlil bile istemedi.76 kilo geldim.elime bir liste verdi.bunları uygula iki hafta sonra yine gel dedi.tabi ben liste uygulamadığım için bidaha gitmedim.gitsemmiki acaba:26:
cmt misafirim gelicek..
bebek görmeye ve ev görmeye..
tonla yapılcak işim var....
camlar silincak..2 tane halı silincek..
heryer kaldırılıp süpürüp silinecek..
bnyo tuvalet...
kapılar..
ve ikramlar..
ben accık ucundan başlıyayım..
hadi bana kolay gelsin..
bugün perşembe unutmayın....
dıp dıp dıp dıp dıp dıp yarın bildirim var..
Kızlarr nabersiniz geldim gördüm ki iyisiniz.
Benim keyfim yok bu aralarMuhasebe çok yoğun olduğu için hiç giremiyorum bile.
Dilek'ten bilgileri alıyorum ama. Şen şakrakmışsınız bayağı Allah bozmasın :)
Öptüm hepinizi
NaF seni yakalıcammm az kaldı sana yetişmeme.
Kaç yoksa seni geçerim hhihiihihih :)
şimdiye kadar yedıklerim
tam bugday ekmegınden kasarlı tost hepsını yemedım mıdem yandı nedense
ara 1 tane yulaflı bıskuvı
acaili yesil cay
öğlen
1 kase mercımek corba
1 porsıyon bezelye
salata
3 ısırık ekmek
elma cayı
neysekı bugun canım tatlı ıstemıyo hatta yemekhanede en sevdıgım tatlı cıkmıstı burma kadayıf almadım posette yanıma alıyodum yoksa yemesem bıle esımle payalsıyodum muz aldım kucuk 2tane onun yerıne arada bı tane yerım kucuk ama dedıgım gıbı asıl sorun aksam dun pırsa yemedım oglanın artanalrını yemek zorunda kaldım bugun pırsa ve yogurt yıcem ınsallah
Erkekler böyle canım yaa benim eşimde sabah canımı sıktı bu konudaama benimde konuşacağım günler gelecek sende böyle düşün
Git bence bırakma listeye uymaya çalışpara verdiğimiz diyetisyende elimize liste tutuşturuyo canım ama mecbur uyuyoruz
Kolay gelsin canım
Valla Arzucum bizde yarından itibaren sıkı yönetim ilan ediyoruz müşavir bugün haftaya cumaya kadar istiyorum bankaları vs dedi :18::18:
Eyvahh başlayayım kaçmaya şimdiden
Bizim yemekhane tırt doğru düzgün yemek çıkmıyo bırak meyveyi
dilek demin görmedin sanirsamben gecen hafta bildirim yapmadim canim nasil yapcez :26:
gecen hafta: cuma günü artidaydim onu mu yazayim :26:
şimdiye kadar yedıklerim
tam bugday ekmegınden kasarlı tost hepsını yemedım mıdem yandı nedense
ara 1 tane yulaflı bıskuvı
acaili yesil cay
öğlen
1 kase mercımek corba
1 porsıyon bezelye
salata
3 ısırık ekmek
elma cayı
neysekı bugun canım tatlı ıstemıyo hatta yemekhanede en sevdıgım tatlı cıkmıstı burma kadayıf almadım posette yanıma alıyodum yoksa yemesem bıle esımle payalsıyodum muz aldım kucuk 2tane onun yerıne arada bı tane yerım kucuk ama dedıgım gıbı asıl sorun aksam dun pırsa yemedım oglanın artanalrını yemek zorunda kaldım bugun pırsa ve yogurt yıcem ınsallah
Herkese merhabalar,
Ne çok sayfa birikmiş, oku oku bitmiyor.
Menümü yazayım, çok işim var, maalesef bugün.
[TABLE="width: 123"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 92"]
[TR]
[TD="width: 123, bgcolor: transparent"]2 dilim tahıllı ekm.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]1 domates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]1 haşl.yumurta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]6 zeytin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]1 kk peynir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]2 kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]2 mandalina[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]1 tbk.kereviz-salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]1,5 dilim ekmek[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]1 sade kahve[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]1 tas merci.çorba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]4 kaşık kabak yem.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]1 kase yoğurt[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben form cayı bıtkı cayı ıcmıyom sevmıyom bı tek yesılcay ve sıyah cay ıste yada meyve cayıKayısılı içeyim dedim midem altüst oldu ya. Hele mısır püsküllüyü söylemek bile istemiyorum.
Maydanozlu ve 7 otlu çay var sadece içebildiğim. Onlardan da fena sıkıldım
bızım ana yemek artı 4 ceşit de secmelı oyuzden brını yemsen bırını kesın begenıyosun yogurt ve meyveyıde yanıma alıyorum geneldeErkekler böyle canım yaa benim eşimde sabah canımı sıktı bu konudaama benimde konuşacağım günler gelecek sende böyle düşün
Git bence bırakma listeye uymaya çalışpara verdiğimiz diyetisyende elimize liste tutuşturuyo canım ama mecbur uyuyoruz
Kolay gelsin canım
Valla Arzucum bizde yarından itibaren sıkı yönetim ilan ediyoruz müşavir bugün haftaya cumaya kadar istiyorum bankaları vs dedi :18::18:
Eyvahh başlayayım kaçmaya şimdiden
Bizim yemekhane tırt doğru düzgün yemek çıkmıyo bırak meyveyi
Hmmm bi düşünelimm. Geçen haftaki kilonu biliosan ona göre bildirim yaparsın canım.
Afiyet olsun güzelmiş.
Güzelmişte yediklerinin saatleriyle yazsan süper olur yada sabah ara öglen diye.
Düzelttim canım, benim bilgisayar bozuldu gibi bişey. Çooook ağır.:18:Hmmm bi düşünelimm. Geçen haftaki kilonu biliosan ona göre bildirim yaparsın canım.
Afiyet olsun güzelmiş.
Güzelmişte yediklerinin saatleriyle yazsan süper olur yada sabah ara öglen diye.
Aaa evet ondan bende seviyorum bu hafta alıpta ondan içiyim bari :)
Kızıımmmm kaç istediğin kadaan anca kaçarsın :) az kaldıkiiiiii 6 yı görmeme :))))
Ah o müşavirlerii napmalıı
(aramızda müşavir var mı ki :) öperim hepsini öperiimm oyy oy )
kizlar kafama bi agri girdi sonk sonk ediyo kafamin icihap da yokdun ama yandaki odada kadinda varmis yuttum
havadan mi ne sanki yaz günü gibi günes var disarida 2-3 gündür oglum diyo anne nezaman kartopu oyniyacaz burda kar yagmadi normalde hersene yagardin
kactim geri
ben form cayı bıtkı cayı ıcmıyom sevmıyom bı tek yesılcay ve sıyah cay ıste yada meyve cayı
bızım ana yemek artı 4 ceşit de secmelı oyuzden brını yemsen bırını kesın begenıyosun yogurt ve meyveyıde yanıma alıyorum genelde
saol canımıns gzuelde kapatırım gunu:18:
Çok fena uyku bastı ya.
6 olsa da gitsem. Uyusam peff.:122:
5 dakika ya bende cikiyorum canim :80:slm kızlar çok yoğundum gelemedim. geçmişe bakam gelem diyecem ama az sonra da çıkacam yav. neyse akşam bakarız. bir slm verip uçalııım
Çok fena uyku bastı ya.
6 olsa da gitsem. Uyusam peff.:122:
5 dakika ya bende cikiyorum canim :80:
ben cikiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?