70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Erkekler böyle canım yaa benim eşimde sabah canımı sıktı bu konuda ama benimde konuşacağım günler gelecek sende böyle düşün

Git bence bırakma listeye uymaya çalış para verdiğimiz diyetisyende elimize liste tutuşturuyo canım ama mecbur uyuyoruz

Kolay gelsin canım

Valla Arzucum bizde yarından itibaren sıkı yönetim ilan ediyoruz müşavir bugün haftaya cumaya kadar istiyorum bankaları vs dedi :18::18:

NaF seni yakalıcammm az kaldı sana yetişmeme.
Kaç yoksa seni geçerim hhihiihihih :)

Eyvahh başlayayım kaçmaya şimdiden

Bizim yemekhane tırt doğru düzgün yemek çıkmıyo bırak meyveyi

Kızıımmmm kaç istediğin kadaan anca kaçarsın :) az kaldıkiiiiii 6 yı görmeme :))))

Ah o müşavirlerii napmalıı
(aramızda müşavir var mı ki :) öperim hepsini öperiimm oyy oy )

dilek demin görmedin sanirsam ben gecen hafta bildirim yapmadim canim nasil yapcez :26:

gecen hafta: cuma günü artidaydim onu mu yazayim :26:

Herkese merhabalar,
Ne çok sayfa birikmiş, oku oku bitmiyor.
Menümü yazayım, çok işim var, maalesef bugün.

2 dilim tahıllı ekm.
1 domates
1 haşl.yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı

2 mandalina

1 tbk.kereviz-salata
1,5 dilim ekmek

1 sade kahve

1 tas merci.çorba
4 kaşık kabak yem.
1 kase yoğurt

Son düzenleme:
kizlar kafama bi agri girdi sonk sonk ediyo kafamin ici hap da yokdun ama yandaki odada kadinda varmis yuttum

havadan mi ne sanki yaz günü gibi günes var disarida 2-3 gündür oglum diyo anne nezaman kartopu oyniyacaz burda kar yagmadi normalde hersene yagardin
kactim geri

dilek demin görmedin sanirsam ben gecen hafta bildirim yapmadim canim nasil yapcez :26:
gecen hafta: cuma günü artidaydim onu mu yazayim :26:

Hmmm bi düşünelimm. Geçen haftaki kilonu biliosan ona göre bildirim yaparsın canım.

Afiyet olsun güzelmiş.

Güzelmişte yediklerinin saatleriyle yazsan süper olur yada sabah ara öglen diye.

çay konuşulmuş kızlar benim gittiğim diyetisyen yeşil çay iç ama kesinlikle sade olsun demişti. tadı çok kötü ama ben öyle içiyorum malesef

Kayısılı içeyim dedim midem altüst oldu ya. Hele mısır püsküllüyü söylemek bile istemiyorum.
Maydanozlu ve 7 otlu çay var sadece içebildiğim. Onlardan da fena sıkıldım
ben form cayı bıtkı cayı ıcmıyom sevmıyom bı tek yesılcay ve sıyah cay ıste yada meyve cayı
bızım ana yemek artı 4 ceşit de secmelı oyuzden brını yemsen bırını kesın begenıyosun yogurt ve meyveyıde yanıma alıyorum genelde
Hmmm bi düşünelimm. Geçen haftaki kilonu biliosan ona göre bildirim yaparsın canım.

Afiyet olsun güzelmiş.

Güzelmişte yediklerinin saatleriyle yazsan süper olur yada sabah ara öglen diye.

saol canım ıns gzuelde kapatırım gunu:18:

Afiyet olsun güzelmiş.

Düzelttim canım, benim bilgisayar bozuldu gibi bişey. Çooook ağır.:18:

Kızıımmmm kaç istediğin kadaan anca kaçarsın :) az kaldıkiiiiii 6 yı görmeme :))))

Ah o müşavirlerii napmalıı
(aramızda müşavir var mı ki :) öperim hepsini öperiimm oyy oy )

Çok seviniyorum senin adına canım

Öhömm müşavir arkidişim var

Geçmiş olsun canım :26:

Çok şanslısın yemek konusunda canım

slm kızlar çok yoğundum gelemedim. geçmişe bakam gelem diyecem ama az sonra da çıkacam yav. neyse akşam bakarız. bir slm verip uçalııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…