kızlar desteklerinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum..ama inanın kendimi berbat hissediyorum..
bu yeme işine ne zaman odaklansam bende ters tepiyo.üzerimde büyük bir yük hissediyorum.
kendimi büyük bir baskı altında hissediyorum.tabiki pes etmek yok..lakin bu durum beni ziyadesiyle olumsuz etkiliyor.
bunalıma sokuyor..hergün yeni bir gün.yeni bir başlangıç diye başlıyorum.ancak devamı gelmiyor..
sonra kendimi suçluyorum.kızlar bu hep böle suratıma tokat gibi iniyo..eşimin artık zayıflayacağıma dair inancı kalmadı.
kiloyu günahı kadar sevmez.bu halimle beni beğenmediğini söledi zaten..beni gaza getirmek için elinden geleni yaptı ..
eşimi çok seviyorum kızlarr.ama ben artık kendimde o gücü göremiyorum..bıkkınlık oluştu..
napicam ben yaa offf yaaaa...
kızlar desteklerinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum..ama inanın kendimi berbat hissediyorum..
bu yeme işine ne zaman odaklansam bende ters tepiyo.üzerimde büyük bir yük hissediyorum.
kendimi büyük bir baskı altında hissediyorum.tabiki pes etmek yok..lakin bu durum beni ziyadesiyle olumsuz etkiliyor.
bunalıma sokuyor..hergün yeni bir gün.yeni bir başlangıç diye başlıyorum.ancak devamı gelmiyor..
sonra kendimi suçluyorum.kızlar bu hep böle suratıma tokat gibi iniyo..eşimin artık zayıflayacağıma dair inancı kalmadı.
kiloyu günahı kadar sevmez.bu halimle beni beğenmediğini söledi zaten..beni gaza getirmek için elinden geleni yaptı ..
eşimi çok seviyorum kızlarr.ama ben artık kendimde o gücü göremiyorum..bıkkınlık oluştu..
dilekcim benim hayatım hep kilo sorunlarıyla geçti..ben kendimle barışık biriyimdir.hayata hep pozitif yaklaşırım.fakat eşim kilo zerre kadar sefmez.bir kilo alsam bile gözünden kaçmaz hemen anlar.yanıa gelirken ilk baktığı yerim göbeğimdir.küçülüp küçülmediğine bakar.nefret eder göbekten.bende tabi onun o bakışlarından nefret ediyorum...bu yüzden yanına bile gelmiyorum.farklı odalarda oturuyoruz.onu yalnız bırakıyorum.tv ile başbaşa.ben her defasında zayıflıcam gitçek bu fazlalıklar dedim.oda hep umutlandı.şimdi benden umudunu kesmiş durumda.bende kendimden umudu kestim.beni bu halimle beğenmediği için bende yanına gitmiyorum.bunun için hiç tepki göstermedi.yine gaza gelirim diye bekliyo galiba ama benim iyice yiyesim geliyo..napicam ben yaaa..offffff ben bile kendimden umudu kestimm...bazen açlık grevi yapasım geliyo onuda becemiyorum yaaaaa...
Benim yaptığımı yap canım bi diyetisyene başvur. En azından para veriyorum zayıflamam lazım diyetisyene gitti yine zayıflayamadı diyecekler dalga geçicekler yoksa diye motive olursun.
Yada sana olmayan kıyafetleri hemen koş aynanın karşısında dene çıkart giy moralin yeterince bozulur bugün kendini tutarsınbunu her sabah yaparsan inat edersin belki gaza gelirsin.
Bugün canım sıkkındı ama kendime geldim toparlandım
Herşey çok güzel olacak kızlarrzayıflayıp boy boy resimler çekilcezz
Ümitsizlik yokkkkk
Ağaoğlu gibi söylüyorummm yaptım olacakk
Gel çarşamba gellllllll
:26: 30 seneyi gecti canimbu zamande nerde 30 seneyi geckin evlilikler sagol canim
ruveydacıımmm sen kendini sıkarak başlama olaya herşeyden yiyerek zayıflaa
çikolatatda ye bisküvide ye pastada ye ama eme düzenini şekillendir şu ana kaddar nasıl
besleniodun sadece miktar azalt öğün çoğalt emin ol çok zor deil kendine yük etme diyeti
bi kere istikrar önemli onu bi sağlaya bilsen gerisi kendliğinden gelicek
dün bi tv programında zdinledim Aşkım Kapışmak biliosunundur davranış bilimleri uzmanı
diokii 3 tane 21 günlük süreç vardır mesela diyet içinn
ilk 21 gün düzenli sağlıklı bir beslenme yaparsanız zor ve acı verici olur
ama 2. 21 günde artık yaptığınız değişiklikler size mutluluk vermeye başlar
3.. 21 günde ise artık nötr hale gelir yani artık sıradanlaşır zve otomatikleşir
kendiliğinden devam eder ama ilk 21 gün çok önemli yılmadan spes etmeden devam edin
kendinizdeki değişikliği görünce şevk gelir ve sonrasında siz farkında olmadan devam ettirirsinz dio
sadece diyet için deil hayatınızdaki herhangi bi değişiklik içinn
yapılamayacak bişi yokkk sen eşin için deil kendin için zayıflamak istemeye başlayınca yapabilirsin bunu
o istio bu istio die insan sadece zorunluluk görürü bunu
bi de karar aldıktan sonraaa ertelememk lazımmm diyete başlayınca anında uygulamaya geçmek lazım ki şevkin krılmasın
hiiiçç üzme kendiniiii sen kararını al kendinn için sadece sonrası kolay inş..
canım kolaylık olması için şöle yap hergün normal diyet düzenine devam et
ama her güne sadece 1 tane değişik bişi koy mesela
p.tesileri 1 kare çikolata yicem de
çarşambaları kek veya pasta örneğin yanii
ve o günü bekle yemek için günü ve miktarı belli oluncada kaçırmamış olursunnn
dilekcim benim hayatım hep kilo sorunlarıyla geçti..ben kendimle barışık biriyimdir.hayata hep pozitif yaklaşırım.fakat eşim kilo zerre kadar sefmez.bir kilo alsam bile gözünden kaçmaz hemen anlar.yanıa gelirken ilk baktığı yerim göbeğimdir.küçülüp küçülmediğine bakar.nefret eder göbekten.bende tabi onun o bakışlarından nefret ediyorum...bu yüzden yanına bile gelmiyorum.farklı odalarda oturuyoruz.onu yalnız bırakıyorum.tv ile başbaşa.ben her defasında zayıflıcam gitçek bu fazlalıklar dedim.oda hep umutlandı.şimdi benden umudunu kesmiş durumda.bende kendimden umudu kestim.beni bu halimle beğenmediği için bende yanına gitmiyorum.bunun için hiç tepki göstermedi.yine gaza gelirim diye bekliyo galiba ama benim iyice yiyesim geliyo..napicam ben yaaa..offffff ben bile kendimden umudu kestimm...bazen açlık grevi yapasım geliyo onuda becemiyorum yaaaaa...
Ahh bu erkekler.
Canım inan ki tek değilsin.
Kilo vermeye çalışan ama eşi tarafından dalga geçilen o kadar kadın var ki.
Sana burda bir sürü örnek sunabilirim.
Ümidini kaybetme lütfen. Black'in dediği gibi biraz ara verebilirsin rahatlaman açısından.
Burda nadirdir hedeflediği ayda hedeflediği kiloya düşen kısçe.
Misal ben hazirandan beri debeleniyorum canım vermek için.
Oluyor ama zamanın geçmesi gerekiyor biraz.
Senin yerine kendimi koydum şey gibi hissediyorsun sanki.
Tamam eşin kilo verememene takık ama sende veremediğin ve onun yüzündeki hayal kırıklığını gördüğün için kendine kızgınsın.
Burda elimizden geleni yapmaya çalışırız sana.
Nasıl motive olursun bilmiyorum ama başarı öykülerine bak biraz.
Burda kilo veren kısçelere sorabilirsin.
Kilo almak tamamen psikolojik canım.
Canımız sıkıldığında hop elimzde birşeyler oluyor hemen.
Yardıma ve desteğe her daim açığım ben.
Yemek yedim geldim kimse yazmamış
Yemek yedim geldim kimse yazmamış
ben de tıkınmakla meşguldum
Afiyet olsunn
Bende toplantıdan çıktım şimdi
Afiyet olsun canımcım.
Saol canımm sen yemedin mi yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?