70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim yaptığımı yap canım bi diyetisyene başvur. En azından para veriyorum zayıflamam lazım diyetisyene gitti yine zayıflayamadı diyecekler dalga geçicekler yoksa diye motive olursun.

Yada sana olmayan kıyafetleri hemen koş aynanın karşısında dene çıkart giy moralin yeterince bozulur bugün kendini tutarsın bunu her sabah yaparsan inat edersin belki gaza gelirsin.

dilekcim benim hayatım hep kilo sorunlarıyla geçti..ben kendimle barışık biriyimdir.hayata hep pozitif yaklaşırım.fakat eşim kilo zerre kadar sefmez.bir kilo alsam bile gözünden kaçmaz hemen anlar.yanıa gelirken ilk baktığı yerim göbeğimdir.küçülüp küçülmediğine bakar.nefret eder göbekten.bende tabi onun o bakışlarından nefret ediyorum...bu yüzden yanına bile gelmiyorum.farklı odalarda oturuyoruz.onu yalnız bırakıyorum.tv ile başbaşa.ben her defasında zayıflıcam gitçek bu fazlalıklar dedim.oda hep umutlandı.şimdi benden umudunu kesmiş durumda.bende kendimden umudu kestim.beni bu halimle beğenmediği için bende yanına gitmiyorum.bunun için hiç tepki göstermedi.yine gaza gelirim diye bekliyo galiba ama benim iyice yiyesim geliyo..napicam ben yaaa..offffff ben bile kendimden umudu kestimm...bazen açlık grevi yapasım geliyo onuda becemiyorum yaaaaa...

ruveydacıımmm sen kendini sıkarak başlama olaya herşeyden yiyerek zayıflaa

çikolatatda ye bisküvide ye pastada ye ama eme düzenini şekillendir şu ana kaddar nasıl

besleniodun sadece miktar azalt öğün çoğalt emin ol çok zor deil kendine yük etme diyeti

bi kere istikrar önemli onu bi sağlaya bilsen gerisi kendliğinden gelicek

dün bi tv programında zdinledim Aşkım Kapışmak biliosunundur davranış bilimleri uzmanı

diokii 3 tane 21 günlük süreç vardır mesela diyet içinn

ilk 21 gün düzenli sağlıklı bir beslenme yaparsanız zor ve acı verici olur

ama 2. 21 günde artık yaptığınız değişiklikler size mutluluk vermeye başlar

3.. 21 günde ise artık nötr hale gelir yani artık sıradanlaşır zve otomatikleşir

kendiliğinden devam eder ama ilk 21 gün çok önemli yılmadan spes etmeden devam edin

kendinizdeki değişikliği görünce şevk gelir ve sonrasında siz farkında olmadan devam ettirirsinz dio

sadece diyet için deil hayatınızdaki herhangi bi değişiklik içinn

yapılamayacak bişi yokkk sen eşin için deil kendin için zayıflamak istemeye başlayınca yapabilirsin bunu

o istio bu istio die insan sadece zorunluluk görürü bunu

bi de karar aldıktan sonraaa ertelememk lazımmm diyete başlayınca anında uygulamaya geçmek lazım ki şevkin krılmasın

hiiiçç üzme kendiniiii sen kararını al kendinn için sadece sonrası kolay inş..

canım kolaylık olması için şöle yap hergün normal diyet düzenine devam et

ama her güne sadece 1 tane değişik bişi koy mesela

p.tesileri 1 kare çikolata yicem de

çarşambaları kek veya pasta örneğin yanii

ve o günü bekle yemek için günü ve miktarı belli oluncada kaçırmamış olursunnn

cnm bizim burda özel bir diyetisyen yok.devletin var.ona bir kere gittim.yağ ölçümü falan yaptı.tahlil bile istemedi.76 kilo geldim.elime bir liste verdi.bunları uygula iki hafta sonra yine gel dedi.tabi ben liste uygulamadığım için bidaha gitmedim.gitsemmiki acaba:26:

:26: 30 seneyi gecti canim bu zamande nerde 30 seneyi geckin evlilikler sagol canim

maşallah..nice 30 yıllarını görürsünüz inşallah..
şimdikilerin sabrı yok ne yazıkki..
ufak bi pürüzde sen yoluna ben yoluma...

canım benim yazılarında aynen beni tarif ediyorsun. aynı şeyleri yaşamışız. bende eşimin bir lafına çok içerleyip bu işe tam gaz başlamıştım. ilk ay 3 kilo verdim sonrası malum. geçen ay bende tam bir bunalımdaydım. bu sebeple 10 gün kadar diet falan unutup topiğe bile girmedim. aç lakıyoz olmuyo spor yapıyoz lmuyo gitmiyorda gitmiyor. ama inan suç bizde belki de zayıflamayı bu kadar takmak kilo vermemize engel oluyor. bak ne diyeceğim rejimi dieti unut. ben de sağlıklı beslenme dönemine geçiyorum. 10 gün mola ver kendine. ama yediklerini üşenme hergün bir kağıda yaz. ne yediğini gör. yani hayatında neyi hatalı yaptığından eminol. hatta burayada yazabilirsin. sonra beraber oturup sağlam kafa düşünelim. neyi değiştirirsek kilo verme başlar. basit şeylerle başla. kızartma hamur işi mantı börek makarnayı defet mek gibi. ben 3 aydır makarna nerede ise yemedim. ve delice çok severim inan. sen bir düşün bakalım gün içinde normal yaşamında neler yiyorsun ona göre kararlar alalım. dediğim gibi rejim diet kelimelerini unut yok onlar sadece sağlıklı beslenme hedef... cevap bekliyom bak saat bire kadar buradayım. çok dertli gördüm seni dayanamadım istersen özelden cep tel at konuşada biliriz....

cmt misafirim gelicek..
bebek görmeye ve ev görmeye..
tonla yapılcak işim var....
camlar silincak..2 tane halı silincek..
heryer kaldırılıp süpürüp silinecek..
bnyo tuvalet...
kapılar..
ve ikramlar..
ben accık ucundan başlıyayım..
hadi bana kolay gelsin..
bugün perşembe unutmayın....
dıp dıp dıp dıp dıp dıp yarın bildirim var..

melojcum desteğin için çok sağol arkadaşım.benim sorunum tıkanırcasına yemek bunu nefes alamadığım zaman daha çok hissediyorum yerken hissetsemde bırakamıyorum.iştahıma engel olamıyorum.bazende keşke hasta olsamda yiyemesem diyorum o derece yani.pişmanlık duyuncada zaten bu depresyon belirtisi oluyo..o zamanda yiyecekler bana sakinleştirici etkisi yapıyo.yiyemediğim zaman ise asabi oluyorum çocuklara bağırıp duruyorum..

arkadaşlar sayenizde biraz daha iyim sanki..iyiki varsınız yaa...içim biraz olsun rahatladı..

Ahh bu erkekler.
Canım inan ki tek değilsin.
Kilo vermeye çalışan ama eşi tarafından dalga geçilen o kadar kadın var ki.
Sana burda bir sürü örnek sunabilirim.
Ümidini kaybetme lütfen. Black'in dediği gibi biraz ara verebilirsin rahatlaman açısından.
Burda nadirdir hedeflediği ayda hedeflediği kiloya düşen kısçe.
Misal ben hazirandan beri debeleniyorum canım vermek için.
Oluyor ama zamanın geçmesi gerekiyor biraz.
Senin yerine kendimi koydum şey gibi hissediyorsun sanki.
Tamam eşin kilo verememene takık ama sende veremediğin ve onun yüzündeki hayal kırıklığını gördüğün için kendine kızgınsın.
Burda elimizden geleni yapmaya çalışırız sana.
Nasıl motive olursun bilmiyorum ama başarı öykülerine bak biraz.
Burda kilo veren kısçelere sorabilirsin.
Kilo almak tamamen psikolojik canım.
Canımız sıkıldığında hop elimzde birşeyler oluyor hemen.
Yardıma ve desteğe her daim açığım ben.

evet evet kilo verme öykülerini oku çok motive edici. bir bayanın öyküsü vardı dur bulayım sana yazayım çok motive edici...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...42-kilo-zayiflayan-bayanin-basari-oykusu.html bunu herkes mutlaka okusun arkadaşlar mutlaka kendinizden birşeyler bulacaksınız ben ağlamıştım ilk okuduğumda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…