- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
iyi akşamlar kızlar
bugün ki menüm
sabah 1 bardak su
8.30 gibi sporum 9'a kadar, sonra oğluşumu doyurup kendi kahvaltım:18:
1 bardak su spordan sonra
2 çatal peynir
1 tk böğürtlen reçeli
5 zeytin
2 dilim t buğday ekmeği
2 bardak karışım
2 bardak su
ara saat 11.30 gibi 2 kuru incir 1 portakal, su
öğlen
brokoli çorbası yarım kase sebzeli, 2 kaşık yoğurt 1/2 dilim t.b ekmeği, karışım suyum
ara saat 3 gibi 1 elma 2 adet eti form
su
saat 4 de 1 kuru incir su
6.30'da akşam yemeğim
brokoli çorbası yarım kase, 2 köfte, yoğurt 2 kaşık, salata 4-5 kaşık, 1 dilim t.b.ekmeği
karışım suyum
ve artık bişey yemicem yatana kadar su
menün çok güzel erken kaltığına göre çalışıyorsun sanırım
menün çok güzel canım...
kahvaltı
1 dilim k. ekmeği, 1 dilim light peynir, haşlanmış yoğurtlu havuç
öğlen
1 bardak ayran,1 simit,,
akşam
1 parça haşlanmış tavuk,2 yk kereviz, salata
1 saat yürüyüş
su nerdeyse hiç içmedim...
Sabah
Bir poğaça
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
1 tabak kapuska
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
iki kaşık türlü
bir kaşık tavuklu pilav
yarım nar, 2 litre su.
Ama bugun 10. gün olmasına, hafta içi her gün yürüyüş yapmama ve ASLA çikolata bisküvi vs. yemememe rağmen VE RE Mİ YO RUM!
çok üzülüyorum
slm kizlarben hic kilo veremiycem ya iyice bunalima girdim
6 yi zor görürüm bende bu bogaz varken 2013 de bile görememaaa depresyona girdim :84:
sabah
limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
3 küp şeker büyüklüğünde peynir
4 yeşil zeytin
yarım domates, yarım yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği
şekersiz siyah çay
ara
1 mandalina
öğlen
yarım tabak pırasa
80 gr tonbalığı
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 kuru incir
akşam
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
1 kaşık domatesli makarna
2.5 litre su.....
Veremiycem değil suzicim.
Hatırlıyosan sen buraya geldiğinde ben 75-76 kilo falandım.
Sen sürekli kaçamaklara devam ettin telafi etmeyi düşünmedin.
Bu hafta silkelenen lütfen. Yarın sana haftalık menü hazırlayalım istersen.
H.sonu alışverişini yapar h.ici de yemeklerini ayarlarsın.
Afiyet olsun güzelmiş menün.
Sizde böyle dedikce motive oluyorum bende saolun kısçeler.
Afiyet olsun canım ton balığıyla pırasa ne alaka desem de güzel menü olmuş.
Canım zaten yakında senin menülere başlayacağım...ben kuşhan diyetini yapıyorum bugün 9. günüm ama kilomda abartı bi değişiklik yok...
mesela bugün anem nohut pilav yapmis esime götürdüm yesin diye bende yarin öglen yerimm diye düsündüm telefonda kavga ettim televizyon vergi yeri ile kapatir kapatmaz sinirden oturdum esimin yanina yedim de yedim simdi de kendimi kötü hissediyorum
aynı anda yemedimmm
ilk önce pırasa yedim doymadım
1 saat sonra falan yedim tonbalığını
öğlen saatiydi
Ben c.tesinden beri dikkat ediyorum.
Yarın sonucu görücem bakalım.
Umarım kötü bi sonuç görmem.
Kuşhan diyetini bilmiyorum.:26:
Benim diyetisyenin verdiği menü bakalım işe yarıycak mı.
mrerak etme canım daha çok var,,bu iradeyle olursun sen 57Zamanımız bol 119. gün bitti 118 gün kaldı.
Senin minnak nasıl oldu bu arada?
Akşam keşke yogurt ve salata da yeseymişsin hem tok tutardı seni baya.
Afiyet olsun.
kızlar desteklerinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum..ama inanın kendimi berbat hissediyorum..
bu yeme işine ne zaman odaklansam bende ters tepiyo.üzerimde büyük bir yük hissediyorum.
kendimi büyük bir baskı altında hissediyorum.tabiki pes etmek yok..lakin bu durum beni ziyadesiyle olumsuz etkiliyor.
bunalıma sokuyor..hergün yeni bir gün.yeni bir başlangıç diye başlıyorum.ancak devamı gelmiyor..
sonra kendimi suçluyorum.kızlar bu hep böle suratıma tokat gibi iniyo..eşimin artık zayıflayacağıma dair inancı kalmadı.
kiloyu günahı kadar sevmez.bu halimle beni beğenmediğini söledi zaten..beni gaza getirmek için elinden geleni yaptı ..
eşimi çok seviyorum kızlarr.ama ben artık kendimde o gücü göremiyorum..bıkkınlık oluştu..
napicam ben yaa offf yaaaa...
dilekcim benim hayatım hep kilo sorunlarıyla geçti..ben kendimle barışık biriyimdir.hayata hep pozitif yaklaşırım.fakat eşim kilo zerre kadar sefmez.bir kilo alsam bile gözünden kaçmaz hemen anlar.yanıa gelirken ilk baktığı yerim göbeğimdir.küçülüp küçülmediğine bakar.nefret eder göbekten.bende tabi onun o bakışlarından nefret ediyorum...bu yüzden yanına bile gelmiyorum.farklı odalarda oturuyoruz.onu yalnız bırakıyorum.tv ile başbaşa.ben her defasında zayıflıcam gitçek bu fazlalıklar dedim.oda hep umutlandı.şimdi benden umudunu kesmiş durumda.bende kendimden umudu kestim.beni bu halimle beğenmediği için bende yanına gitmiyorum.bunun için hiç tepki göstermedi.yine gaza gelirim diye bekliyo galiba ama benim iyice yiyesim geliyo..napicam ben yaaa..offffff ben bile kendimden umudu kestimm...bazen açlık grevi yapasım geliyo onuda becemiyorum yaaaaa...
iste o an sinirden olan bana oluyoBen c.tesinden beri dikkat ediyorum.
Yarın sonucu görücem bakalım.
Umarım kötü bi sonuç görmem.
Kuşhan diyetini bilmiyorum.:26:
Benim diyetisyenin verdiği menü bakalım işe yarıycak mı.
Sinirini yemekten almaktan vazgeç.
Zararı bi tek sana oluyor başka hiç kimseye değil.
Bi olay seni sinirlendirdiyse önce bi otur sakinleş.
Gün içinde o kadar bizi sinir edecek olaylarla karşılaşıyoruz ki hepsinde yersek ooo oooo
Hııı öyleyse iyimiş.
Ooo zeynep gelmiş.
Sabah
Bir poğaça
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
1 tabak kapuska
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
iki kaşık türlü
bir kaşık tavuklu pilav
yarım nar, 2 litre su.
Ama bugun 10. gün olmasına, hafta içi her gün yürüyüş yapmama ve ASLA çikolata bisküvi vs. yemememe rağmen VE RE Mİ YO RUM!
çok üzülüyorum
06:50
1 ceviz
08:30
1 dilim ekmek,
Domates,
Peynir,
7 otlu çay
10:50
1 kuru incir
12:50
Kırmızı lahana salatası ( 2 yk yoğurtla)
1 dilim ekmek,
4 yk ıspanak,
2 yk yoğurt
16:05
1 tane ananaslı activa
18:00
2 etiform
19:00
Yarım kepçe çorba,
2 yk yoğurt ( 1 tk öğütülmemiş keten tohumu attım)
3 yk tavuklu bezelye,
Salata
kahvaltı
1 dilim k. ekmeği, 1 dilim light peynir, haşlanmış yoğurtlu havuç
öğlen
1 bardak ayran,1 simit,,
akşam
1 parça haşlanmış tavuk,2 yk kereviz, salata
1 saat yürüyüş
su nerdeyse hiç içmedim...
sabah
limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
3 küp şeker büyüklüğünde peynir
4 yeşil zeytin
yarım domates, yarım yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği
şekersiz siyah çay
ara
1 mandalina
öğlen
yarım tabak pırasa
80 gr tonbalığı
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 kuru incir
akşam
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
1 kaşık domatesli makarna
2.5 litre su.....
gündüzcü melojj burda naptin canimheycan var mi heycan yarin icin
gündüzcü müüü ihihih ben mazbut ev hanımıyım geceleri evimde kocamın yanına ilişir otururumm ihihi
evet yaa ehycanlıyım gerçi bu hafta 3 gün biraz abarttım ama diğer günler döndüm kendime
inş. toparlamışımdır ama bu sefer 58 i gördükten sonra bi daha yukarıda çıkmak istemiorm
onun heyecanı var üstümde vermek kalsın geçen haftaki kilom olsun razıyımmm
anladim canim isallah canim istedigin gibi olur hadi bakalim ben kendimden umutum yok ama bildirimleri merak ediyorum sanki ben vermissim gibi seviniyorum birimizden biri verdimi gecen hafta 75.3 cikdim bakalim gerci reglimde gecikdi ahada bahanemi buldum
haftaya bende güzel bi bildirim yapcam artik
arkadaşlar hep çok güzel menü demişler evet güzel bencede ama çok az değilmi ben doymam bu menüyle ve aklım hep yemekte olur06:50
1 ceviz
08:30
1 dilim ekmek,
Domates,
Peynir,
7 otlu çay
10:50
1 kuru incir
12:50
Kırmızı lahana salatası ( 2 yk yoğurtla)
1 dilim ekmek,
4 yk ıspanak,
2 yk yoğurt
16:05
1 tane ananaslı activa
18:00
2 etiform
19:00
Yarım kepçe çorba,
2 yk yoğurt ( 1 tk öğütülmemiş keten tohumu attım)
3 yk tavuklu bezelye,
Salata
teşekkür ederim.... hergün görenler farkediyorlarmı bilmiyorum ama o bayan beni gördüğünde 75 kilo falandım nerdeyse 9 kilo fark var farketmesi normal, 3 kilo verdim ama değişimi ben farkediyorum ya o bile beni motive ediyorkızının iyileşmesine sevindim canım..
ne güzel ya benim bazı tanıdıklarım kilo verdiğimi farketseler de
dile getirmiyorlarr çok sinir bi durum
yanlış değilsem nerdeyse 20 kilo vermişsin bence durması normal hem 60 kilo çoğu insan için ideal kilo ve senin boyunda var sanırım moralini bozma bence biraz dinlen kilon sabit kalsın yetermrerak etme canım daha çok var,,bu iradeyle olursun sen 57ama ben sen 57 olduğunda kaç kiloda olurum ona artık ümidim yok
canım geçmişi okurken denk geldim hemen cevap vereyim dedim,şu zamanlarımdaki beni anlattın sanki,oysaki önceden benim eşim hep gaza getirmek için kilo veremezsin derdi,,iddaya falanda girerdik,,gaza gelip verirdim,,ama beğenmiyorum bu halini diyede tek lafını duymadım,,oyüzden minnet borçluyum o konuda ona,,hiç iğrenerek bakmadı ..
destek değil köstek oluyodu gerçide veremezsin diye diye :))
ama ben aksini alıp düşünüp gaza geliyodum,,ve şimdi nezaman o zamanları konuşsak ,,ben diyorum eşime,sen hiç yardım etmedin destek olmadın ben kendim başardım diyince,,yok yaa ben olmasaydım gaza getirmeseydim veremezdin vs. diyo,,ve aslında doğru söylüyosun diyip
gerçekten motivasyon çok önemliiama ozamanlardaki irademi bugünlerde gösteremiyorum,,aylardır neler yaptım neler yanlış üstüne yanlış,,hiç eski düzenime göre beslenmedim hiç,,fazla kaçırdığım günleri diğer günler telafi ediyorum allahtan ama sadece yerimde saymama korumama yardımcı oluyo bu,,ama ben kilo vermek istiyorum halen,,ve veremedikçe sinirlerim alt üst oluyo,ağlamak istiyorum anlıycan bugünlerde aynı durumu bende yaşıyorum kader arkadaşım benim:13:ama nasıl eski moralime kavuşucam bilmiyorum,çocuklar,ev,eş,hepsi üstüme üstüme geliyo sanki bunalıma girmiş gibi hissediyorum hayata küstüm resmen oof oof,,sabret sabret nereye kadar gider bilmiyorum,,rahat bi nefes alamıyorum,tüm günüm çok yorucu geçiyo,çocuklar bensiz bişey yapmıyo hep başımdalar,,depresyona girmessem iyidir...bide üstüne eşimle iddaya girdik ama 15inde son ve ben 57yi rüyamda görücem buna eminim,,kaybettim artık,çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?