70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bukadar kilonun nasıl gittiği anlaşıldı
çok güzel menü

slm kizlar ben hic kilo veremiycem ya iyice bunalima girdim

6 yi zor görürüm bende bu bogaz varken 2013 de bile göremem aaa depresyona girdim :84:
caanııım kıyamam sana. ya ben şaka yaptım. 2013 e 50leri görün inşallah emi :) girme depresyona kız...

ayy ne güzel menüler ya. ah ah yarın hepiniz vereceniz biliyom sizden gaza geliyom haftaya bende çok güzel yiyecem. pazar günü bir haftalık yemek yapacam atacam dolaba taşıyacam hergün

valla suzi bende artık seni saçından süriicemmm

ben geleli 2 ay oluo bak 61.4 le geldm 58.6 oldum

sen hala aynı yerde duruon yapma böleeeeeeeeee
oh oh ver gazi gercekden de ya yarim seneden beri burdayim tugbaylan dilek az ugrasmadilar benlen :83:
benden toparlayayim artik kendimi

bu yeşilçayı nasıl içiyorsunuz yaa benim midemi bulandırıyor..

yap valla taşıı
ben de çoğu zaman 2_3 gün yiyorum yaptığım sebze yemeğini
eşim yemiyor sebze malum
ne güzel işte sevinmelisin kıskanıyolar seni, totonu kaşı onları görünce çatlasınlarda patlasınlar

benim kociş bıdı bıdı edio kızlar çıkıormmm öptüm muaahhh
tamam canim görüsürüz :80:
caanııım kıyamam sana. ya ben şaka yaptım. 2013 e 50leri görün inşallah emi :) girme depresyona kız...

canim benim ben sana kirilirmiyim hic karakedim benim isallah canim yedim sistim ondan girdim depresyona

tşk ederim canım bende bekarken bundan 2 yıl önce muhasebecilik yaptığım yıllarda 6'da kalkardım 58 kiloydum ne aşağı ne yukarı çıkmıştım
sabahları erken kalkar namazımı kılar bildiğim duaları okur evden çıkardım otobüse 2 durak önce biner 2 durak öncesi inerdim maksat yürüyüş olsun
çünkü akşama kadar totom sadece günde 3 defa wcye gitmrk için kalkardı
yürüyüş çok önemli
şimdi çocuk var çok sık çıkamıyorum malum hava şartları kendi sağlığımız derken çocuğun sağlığından olmak Allah korusun
çalışan arkadaşlara tsavsiyem özellikle masa başı işinde çalışanlar bunları uygulasın çok güzel basen karın çalışıyo

ay çok doğru söylüyon ben denizde evdev arabaya işe git otur masaya günde 3 kez wc kalk sonra işyerinden arabaya eve gir otur evde. nası ericek o toto tabii

ilk içtiğimde bu ne ya çimen suyu gibi demiştim. hala aynı tadı benim için ahanda bahçeden otu çimeni yolmuşlar kaynar suya koymuşlar olmuş sana yeşil çaaaaaay

ahahahaha
karakedimmm madem sen içmionn içenleri de tiksindirme yahuuuuuu
ahan da yeşil çay iccektim içesim kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…