70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar nasilsiniz bugun yeni girebildim nekadar cok sayfa birikmis

kizlar juilliana basladim bugun 3gunumdu ve felaket yoruldum git gide eksilicene artiyo acilar herkese tavsiye ederim lesliede 5mil yapiyodum bikere bile boyle agrilar gormedim bide kizlar evlendigimizde aldigim pardesum vardi sadece bir kac ay giyebilmistim yazlikti ustunede hamilelikte dogumdu tabi buyaz icine giremedim turkiyeye geldigimde yeni almak zorunda kaldik biraz once eski pardesumu denedim ve tam oldu nasil sevindim anlatamam esim vavvvv sahane gitmis kilolar dedi ve ustune ekledi 2kilodaha versen tam olucak

kızlar benim eşim rizeli ben spor yaparken dalga geçiyo
açıyo karadeniz kanalı al sana diyo spor horın çek bak nasıl zayıflıyon
ben onlar gibi oynasam kalpten giderim:92: :92: :92:

ozaman bizde sana WOOOOOOOOOOOW diyelim

işte en büyük haz..
dolap bekçisi kıyafetlerin tek tek ortaya çıkıp
denenmesi ve mutlu son

tebrikler canııım

ay benimkiylede tv kavgası yapıyoz. benim bilgisayar çalıştırmıyo dvd jullianı anca tv de yapabiliyom şimdi isticem vermeyecek gene tv yi

ay anca köstek oluyo zayıflamama gıcık ya birde destek ol da görelim

benimde annem rizeli, hemşerilermiş...

ozaman bizde sana WOOOOOOOOOOOW diyelim

işte en büyük haz..
dolap bekçisi kıyafetlerin tek tek ortaya çıkıp
denenmesi ve mutlu son

tesekkurler kizlar gercekten insan kendini bi mutlu hissediyo cok iyi geldi bana simdi tam gaz devam

canim bizde hic oyle sorunyok bizde bi leptopvar bide tvye takilan pc ben aciyorum televizyonu gecip karsisina yapiyorum hatta esimden leptopu aldim diye sen gidip sporunu yapsana dedi bende gunduz yaptim bile dedim benim esim destekliyo bide arada benim icin cikolata almalarini saymassak buyuk destekcim diyebilirim

ay kafam sisti yine bütün gün zaten kadinin cenesinden bikmissim simdi de kizarkadasim aradi 1 saatdir konusuyo :102: ben normalde severim sohbet etmeyi dinleyip fikir vermeyi ama bu kadin hayatima gireli kafam kaldirmiyo artik

ben de limonsuz içemiyorumm
limon alıo ağır tadı
evet bütün limonu sIkIyorum icine
ben her türlüsünü denedim. limonlu tarçınlı bergamutlu içine de bir ben kaldım sıkmadığım ama nafile hala yorumum aynı ÇİMEN SUYU GİBİ içemiyom birtürlü bööööö
:120: isirgan otu cayi da güzel kizlar denedinizmi hic
ahahahaha
karakedimmm madem sen içmionn içenleri de tiksindirme yahuuuuuu
ahan da yeşil çay iccektim içesim kaçtı

tebrikler canim sen nasil yaptin juilliana yi canim ben indirememisdim sen satin mi aldin :26: gerci burda türk kitap evi var orda bulabilirmiyim ki keske indirebilseydim cünkü yaparmiyim bilmiyorum spor geriyo sanki beni totomu kaldiramiyorum baslayamiyorum bi türlü bi ara leslie yi yapmaya calisiyordum kendimi tuhaf hissettim evde oldugum yerde yürümek
ben zaten esimin yaninda yapmiyorum benimkide dalga geciyo horon kolbasti iyi fikir aslinda yapsakmi

neyse anlaştık 5 dk sonra verecekmiş tv yi. benimkide sağolsun akşamları yanımda hapur hupur çikolataları kekleri götürerek desteğini esirgemiyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…