ay kafam sisti yinebütün gün zaten kadinin cenesinden bikmissim simdi de kizarkadasim aradi 1 saatdir konusuyo :102: ben normalde severim sohbet etmeyi dinleyip fikir vermeyi ama bu kadin hayatima gireli kafam kaldirmiyo artik
evetbütün limonu sIkIyorum icine
:120: isirgan otu cayi da güzel kizlar denedinizmi hic
tebrikler canim sen nasil yaptin juilliana yi canim ben indirememisdim sen satin mi aldin :26: gerci burda türk kitap evi var orda bulabilirmiyim ki keske indirebilseydim cünkü yaparmiyim bilmiyorum spor geriyo sanki beni totomu kaldiramiyorum baslayamiyorum bi türlü bi ara leslie yi yapmaya calisiyordum kendimi tuhaf hissettim evde oldugum yerde yürümek
ben zaten esimin yaninda yapmiyorumbenimkide dalga geciyo horon kolbasti iyi fikir aslinda yapsakmi
tesekkurler canim konuyu acan kiz linki gonderdi canim ben anlamamda esim olinkden indirdi indirirkende film buyuklugunde dedi 1.leveli yapiyorum 27dakika suruyo bendekinde arkadaki kizlardan biri sarisin biri siyahi ve sarisin kiz kolayi yapiyo bende ona bakarak yapiyorum digeri cok zor sinav cektiriyo mekik cektiriyo boks yaptiriyo ne ararsan var yani baya zor geldi bana ama birakmak yok
tesekkurler canim konuyu acan kiz linki gonderdi canim ben anlamamda esim olinkden indirdi indirirkende film buyuklugunde dedi 1.leveli yapiyorum 27dakika suruyo bendekinde arkadaki kizlardan biri sarisin biri siyahi ve sarisin kiz kolayi yapiyo bende ona bakarak yapiyorum digeri cok zor sinav cektiriyo mekik cektiriyo boks yaptiriyo ne ararsan var yani baya zor geldi bana ama birakmak yok
sağol buldum canım ama beceremedim yav neyse sonra uğraşam ben bir gidip 20 dk michella ile görüşem gelirim kızlar öpüldünüz
sağol buldum canım ama beceremedim yav neyse sonra uğraşam ben bir gidip 20 dk michella ile görüşem gelirim kızlar öpüldünüz
linki gönderme imkanın var mı canım...
hop hop selam söle michellaya:80:
canim simdi suziye gonderdim 10 dakika sonra tekrar gonderebiliyorum
Benim uyku basti kizlar cocugu da yatirayim 9.30 olmus uyuyamazsam gelirim :92:
Gecenin Güzel Yüzü Yüreğinize Dokunsun Kabuslar Sizden Uzakta Melekler Baş Ucunuzda Olsun.. iyi Geceler..
Eki Görüntüle 325463
sagol canim benim
iyi akşamlar...
yine alıntılarımda sorun var ..anlamadım gitti..
yeşil çayı konuşmuşsunuz..
valla ben de kendilerini sevemedim ama napim yağları yakıyo diye katlanıyorum..
betül ne güzel olmayn kıyafetine girebilmek..
bi hevesle lesliye başlamıştım..
ilk kşamda sona erdi..
ama 3 ündür kolay mekik çekiyoruz oğlumla...
50 tane çakti az önce karnım acıyor heralde işe yarar..
jillianı indirmeyi beceremedim..
bugün d&r den aldım..n
ne zaman yaparım bilmiyorum..
kendimi hazır hisstmem laım..
3 saate yakında avm de yürüdüm sallana sallana..
3 saate yakında avm de yürüdüm sallana sallana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?