70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kız nirelerdesin

yazsana kız progrmı bende yükleyeeeem

ne kusuru canım yalnız ikinci kez bana yolladın pucca ya da yolla bak listeye giremiysen...

yanlislikla oldu canim kusura bakma yazcaktim yanlis bastim tekrar gonderdim sana simdi puccaya gonderdim

Öhömm Öhömmm arkadaşlar orti bildirimlerini lütfen yapalım bu hafta listemiz hem kalabalık hem güzel olsun olmaz mı

Birde huyu huyuma suyu suyuma kilosu kiloma bir orti arıyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali

merhaba kizlar kilo bildirimim
baslangic 70,2
gecen hafta 61,2
buhafta 60,9
giden 300gr
toplamda giden 9.300
hedef 55

buhafta az vermisim ama wc problemim var haftaya daha guzel bildirimde bulunurum insaallah
olsun oda güzel en azından artıda deilsin

Yemeğimi yedim ama patlıycam resmen.
Uyku bastı hava güzel bugün İstanbul da.
Güneşli her ne kadar soğukta olsa güneş olsun yeter valla.
İnsanın morali düzgün oluyor.:119:
evet bugün ist'da hava çok gzüel bende oğluşumu aldım yürüyüş yaptık geldik biraz totoöuz dondu ama:26:

ne güzel yazmışsın öyle..tebrik edrim cnm..
teşekkür ederim canım

süper süperrrrr

canım aynı şekilde benimde oğlum 17 aylık aynı şeyleri bende düşünüyorum
ilk çocuğum bende bir kaç sene sonra tekrar çocuk düşünürsem tekrar kilo al ver ufffff
bu arada çok geçmiş olsun canım

merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni döndüm çok önce hesabım açılmıştı ama sonra 1,5 yıl kadar ara verdim o zaman 69-60 kilo grubundaydım şimdi 75 olduğumdan buradayım :)) merhaba
hoşgeldiiin
anlatamiyorumki canim kendine dokunmadigi icin budami dokunur diyo sadece
böö nefret ederim iç yağ mı
benim ortim yok ama istemim de kız kaçıyolar sonra şimdi orti olalım diyecem arada 3 kilo fark var hem senide kaçırmayam topikten
yanlislikla oldu canim kusura bakma yazcaktim yanlis bastim tekrar gonderdim sana simdi puccaya gonderdim
olsun canım ne olacak...

yeni arkadaş alıntı çıkmamışta...canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html ye bakarak yapmaya çalış yapamazsan yardımcı oluruz

ben de yeni orti arıyorum
ortiden yana yüzüm gülmedi

merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni döndüm çok önce hesabım açılmıştı ama sonra 1,5 yıl kadar ara verdim o zaman 69-60 kilo grubundaydım şimdi 75 olduğumdan buradayım :)) merhaba

Hoşgeldinnnnn

slm kız nirelerdesin

yazsana kız progrmı bende yükleyeeeem

ne kusuru canım yalnız ikinci kez bana yolladın pucca ya da yolla bak listeye giremiysen...

Diyetisyen için ön hazırlık kan tahlili yaptırmaya gitmiştim canım benim

ben kocaman fıçı suyumu yanıma alıyorum
az yersin sende mona artık ileriki yaşlarda seni düşünemiyorum

ııııyyyyyyykkkk içyağ ve lahana böööğğğkkkkkkkkkk
merhaba arkadaşlar,
hoşgeldin canım

Orti istemiyomusun :26: istiyomusun kız anlamadım

ben de yeni orti arıyorum
ortiden yana yüzüm gülmedi

Ne diyosun bu bi izdivaç teklifimi :123:

az yiyok ya işte mükafatını da alıorum çok şükür..
niye kız kilo alırım diye mi???

hıhı sakın aman dikkat et
bikere benimde başıma gelmişti o cırtlama
hemde misafirlikte allahdan kimse yoktu yanımda
çocuğu yatağa koyarken dizimi yatağa koydum çocuğu yatırırken cırttttttttttt

nası yani boşuna mı kilo verdiğini düşünüyorsun..
yanlışmı anladım..
boşuna diye düşünmüyorum ama çok fazla heveslenmiyorum

canim benim kizimda asi vurulurken yikiyo ortaligi ama ben hep yaninda bulunuyorum zaten oda gozleriyle bana bakiyo bitarafdan igneden hemen sonra kucagima aliyorum susuyo canim bebegini yanliz birakma derim ozaman daha cok aglar

ben yalnız bırakmıyorum eşim yanında oluyor hep yoksa hemşireyle bırakamam zaten, işte gözleriyle bana bakıyor yaa o beni mahvediyor aşıda bukadar etkilenmiyorum ama iğnede kötü oluyorum işte

Evet iğne çok zor ama sonuçlarını düşününce, mecbur kalınca yaptıracaksın, onların iyiliği için. Biz de mecbur kalmadıkça iğne vurdurmayız, ama o kadar da hassas olma, onun iyiliği için diye düşün. Daha ilk çocuğun olduğu için hassassın. 2.ci de daha rahat olursun. Şurda 2-3 ay sonra yaz gelecek. Çocuklarımız da o zaman daha rahat büyüyecekler merak etme. Kış zamanı maalesef hepimizde aynı dert var. Büyüyünceye kadar yapacak bişey yok. Bir de şu puccanın diyet listesinden bende istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…