slm kız nirelerdesin
yazsana kız progrmı bende yükleyeeeem
ne kusuru canım yalnız ikinci kez bana yolladınpucca ya da yolla bak listeye giremiysen...
Ihmm başlıyım cevaplamaya..
Tavuk ve eti sadece öğlen yemeğine yazdı canım. Sebze akşamları daha hafif geliyor bide mideyi çalıştırıyor.
Tavuk ve et yenilince o kadar verilmiyor bi ara ben denemiştim.
Sebze ağırlıklı beslenince daha kolay gidiyor kilo.
Ama mesela dün akşam bezelye vardı içinde kuşbaşı doğranmış tavuklar vardı 2-3 ufak parça onlardan yedim ben.
Heptende kısmadım yani.
Akşam için sadece elma yazdı gündüzdeki arada 2 tane mandalina da var zaten bi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Meyve sonuçta çokta güzel ara olur.
Listenin arkasına yazmıştı yazmayı unutmuşum 8 çay bardağı herhangi istediğim bi bitki çayı içmemi söyledi.
Kekik, yeşilçay vs.
Özelime de msj at canım.
Ne güzell bi yazı bu böyleee.
Katılımın hep daim olurda hep beraber güzel kilolar veririz.
olsun oda güzel en azından artıda deilsinmerhaba kizlar kilo bildirimim
baslangic 70,2
gecen hafta 61,2
buhafta 60,9
giden 300gr
toplamda giden 9.300
hedef 55
buhafta az vermisim ama wc problemim var haftaya daha guzel bildirimde bulunurum insaallah
evet bugün ist'da hava çok gzüel bende oğluşumu aldım yürüyüş yaptık geldik biraz totoöuz dondu ama:26:Yemeğimi yedim ama patlıycam resmen.
Uyku bastı hava güzel bugün İstanbul da.
Güneşli her ne kadar soğukta olsa güneş olsun yeter valla.
İnsanın morali düzgün oluyor.:119:
teşekkür ederim canımne güzel yazmışsın öyle..tebrik edrim cnm..
süper süperrrrrAra ara benim evrim geçirmiş halimi koyayım bari moral olsun bana
Eki Görüntüle 325726 Eki Görüntüle 325725 Eki Görüntüle 325721 Eki Görüntüle 325722 Eki Görüntüle 325727
84 - 81/80 - 74 - 73 - 71.3
kızlar birde beni şu düşünce olumsuz etkiliyor 15 aylık kızım var şuan değil belki ama bikaç sene sonra bir çocuk daha düşünüyorum Allah kısmet ederse, şimdi diyorum okadar uğraşıp kilo vereceğim sonra hamile kalıp yine şişeceğim
kızımı doktora götürdü annemler antibiyotiğe rağmen boğazı geçmemiş kenarları iltihaplanmış demiş 3 iğne vermiş iğne yapılırkende ben hiç yanında duramıyorum geçen gece hastanenin dışına kaçtım çığlıklarını ordan duydum kulağımı kapattım tamam zor zamanında yanında olmuyorum ama yanında olursamda hem yüzü gözümden gitmiyor hemde sesi kulağımdan
bayanlar bu arada iletilerinizde gözüken kilo kontrol panelini nasıl yapıyorduk müsait olup vakti olan bir arkadaş bana anlatabilirmi çok teşekkür ederim şimdiden
hoşgeldiiinmerhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni döndüm çok önce hesabım açılmıştı ama sonra 1,5 yıl kadar ara verdim o zaman 69-60 kilo grubundaydım şimdi 75 olduğumdan buradayım :)) merhaba
böö nefret ederim iç yağ mıanlatamiyorumki canim kendine dokunmadigi icin budami dokunur diyo sadece
benim ortim yok ama istemim de kız kaçıyolar sonra şimdi orti olalım diyecem arada 3 kilo fark var hem senide kaçırmayam topiktenÖhömm Öhömmmarkadaşlar orti bildirimlerini lütfen yapalım bu hafta listemiz hem kalabalık hem güzel olsun olmaz mı
Birde huyu huyuma suyu suyuma kilosu kiloma bir orti arıyorumterzi kendi söküğünü dikemezmiş misali
olsun canım ne olacak...yanlislikla oldu canim kusura bakma yazcaktim yanlis bastim tekrar gonderdim sana simdi puccaya gonderdim
Öhömm Öhömmmarkadaşlar orti bildirimlerini lütfen yapalım bu hafta listemiz hem kalabalık hem güzel olsun olmaz mı
Birde huyu huyuma suyu suyuma kilosu kiloma bir orti arıyorumterzi kendi söküğünü dikemezmiş misali
merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni döndüm çok önce hesabım açılmıştı ama sonra 1,5 yıl kadar ara verdim o zaman 69-60 kilo grubundaydım şimdi 75 olduğumdan buradayım :)) merhaba
slm kız nirelerdesin
yazsana kız progrmı bende yükleyeeeem
ne kusuru canım yalnız ikinci kez bana yolladınpucca ya da yolla bak listeye giremiysen...
ben de yeni orti arıyorum
ortiden yana yüzüm gülmedi
Hoşgeldinnnnn
Diyetisyen için ön hazırlık kan tahlili yaptırmaya gitmiştim canım benim
ORTİZEDELER diye ayrı bir liste yapalım biz kendimize
kızlar bugun benim kaçamak günüm
sanırım baya cozuttum
hafta sonu dikkat edeceğim ama
sabah 4dilim ekmek yedimtost yaptım
öğlede 3kaşık bulgur pilavı yedim
bi de etli havuçlu patatesli yemek düdüklüde haşiladım....
biri beni durdursun
akşama sadece corba içeceğim
ama niyeyse bugun yediklerimden bi pişmanlık duymuyrm
sabah tartıldım ya
sizde de böyle oluyr mu
ben kocaman fıçı suyumu yanıma alıyorumsu içmeyi unutanlar varmı aranızda yada su içmeyi hatırlatcak bişeyler isteyeneler,ben çok güzel bişey buldumyaaa
pcme kurdum ve her yarım saatte bi bilgilendirici şeylerle sağ saatin üstünde kocaman su şişesi çıkıyo ve bişeyler diyo,,mesela az önce su 0 kaloridir su içmek çok yemek yemenizi frenler ve yağ yakımıda hızlandırır yazarak poffladı ve uçtu gitti..bende 1 bardak suyumu diktim
en azından pc başındayken hatırlatsınben en çok pcdeyken su içmek aklıma gelmiyo,çok iyi oldu buyaa
az yersin sende mona artık ileriki yaşlarda seni düşünemiyorumdiyete başlama maceram geldi aklıma bianda..
yaz aylarıydı..
eşimle dışarı çıkacaktık..
ve ben beyaz pantolunumu giymek istedim
yeni yıkanmıştı iyce daralmıştı yanii
hık mık diye diye giymeye çalışırken bi anda
cart diye bir ses geldi tam iki bacağının
arasından yırtılmıştı
iyi ki eşim yoktu yanımda
sonra başka bişey giydim çıktım
çok yemeye başlayıp kendimi kaybettiğim zaman hep bu manzara geliyor aklıma
ııııyyyyyyykkkk içyağ ve lahana böööğğğkkkkkkkkkkkizlar ya benim kaynana yine icyagli lahana yemegi yapiyo nerdeyse her hafta yapiyo kendime diyorum birak yapsin napicaksin diye ama bagzi kokular bana dokunuyo migrennim var diye icyag kokusuda onlardan biri hemen migrenim basliyo diyorumda basim agriyo ic yagsiz yapin olmazmi diye tabi hemen laf esitiyorum bu insana dokunurmu diye gecen esime zulum goruyorum dedim oda abartiyosun dedi ben napicam bukonuda bilemiyorum yazik degilmi banaya her hafta migren agrisi cekiyorum bu sebepten napayim sizce
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar,
az yiyok ya işte mükafatını da alıorum çok şükür..
niye kız kilo alırım diye mi???
hoşgeldiiin
böö nefret ederim iç yağ mı
benim ortim yok ama istemim de kız kaçıyolar sonra şimdi orti olalım diyecem arada 3 kilo fark var hem senide kaçırmayam topikten
olsun canım ne olacak...
yeni arkadaş alıntı çıkmamışta...canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html ye bakarak yapmaya çalış yapamazsan yardımcı oluruz
ben de yeni orti arıyorum
ortiden yana yüzüm gülmedi
az yiyok ya işte mükafatını da alıorum çok şükür..
niye kız kilo alırım diye mi???
Orti istemiyomusun :26: istiyomusun kız anlamadım
Ne diyosun bu bi izdivaç teklifimi :123:
Orti istemiyomusun :26: istiyomusun kız anlamadım
Ne diyosun bu bi izdivaç teklifimi :123:
boşuna diye düşünmüyorum ama çok fazla heveslenmiyorumnası yani boşuna mı kilo verdiğini düşünüyorsun..
yanlışmı anladım..
canım yaa zor ama,,eğer bebeğinin yanında olursan daha az canı yanar bence,,mesela benimkilerin ikiside maşallah iğnede ağlamazlar hiç..sadece aşı zamanında bi iğne vuruyolar yakıyomuymuş neymiş,ozaman azcık çığırmıştı,ama biyerde okumuştum ben,eğer bebeğinize iğne vurulurken kafasını okşarsanız acı tepkisi çok az olur gibi şeyler yazıyodu,ben hep iğneyi vurarken başını okşuyodum ve halada okşarım yani,,hiç ağlamazlar oyüzden onun yanında ol derim ben,,kıyamamyaa,sana ihtiyacı var ogibi zamanlarda,,bide ben hayatta hemşireyle bebişimi yalnız bırakamam işte ozaman dayanamam asıl,,kız 6 günlükken ateşlenmiştide damar yolu arıyolardı elinde,iğneyi soktular çıkardılar yanlış yapmışlar,bulamadık damar yolunu diye,yukarı yollamışlardı,tekrar iğne takcaklardı serum için,ve benim dışarı çıkmamı söylediler,biliyolar dayanamıycamı çünkü çok ateşliydi ağlıyodu hep,o an dışardada onun sesini çığlıklarını duydukça bende ağlamıştım dışarda çok zor bi durumduya anlıyorum seni oyüzden,,ama bidaha hiç yalnız bırakmadım vede yanındayken ağladığını görmedim..dayan canım yanında kal bebeğinin lütfen
bende sneın gıbıyım am aben kendı cocuguma deıl kımseye dayanamıyom bzıde acıel gıttıgımızde oglana hava vermeden once burnunu acalım dedıler baska bı odaya gectık orda krızde bı gencı gördüm cok etkılendım ben cıksam esım gels ededım doktor yok bısey burnunu acıyoz dedı halbukı ben oglandan deıl cevreden etkılenmıstımbende asıda fılan yanında olurum ama bakamıyorum yaa dedıgın gıbı
canim benim kizimda asi vurulurken yikiyo ortaligi ama ben hep yaninda bulunuyorum zaten oda gozleriyle bana bakiyo bitarafdan igneden hemen sonra kucagima aliyorum susuyo canim bebegini yanliz birakma derim ozaman daha cok aglar
ayyy ben hiç dayanamam hatta 3 aylıkta hastanede damar yolu arıyorlardı 4. katta, ben en alt kata iniyordum ağlıyordum bile çok zorlanıyorum hiççç dayanamıyorum eminim herkes dayanamıyordur ama çok zayıfım ben o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?