- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kizlar ya benim kaynana yine icyagli lahana yemegi yapiyo nerdeyse her hafta yapiyo kendime diyorum birak yapsin napicaksin diye ama bagzi kokular bana dokunuyo migrennim var diye icyag kokusuda onlardan biri hemen migrenim basliyo diyorumda basim agriyo ic yagsiz yapin olmazmi diye tabi hemen laf esitiyorum bu insana dokunurmu diye gecen esime zulum goruyorum dedim oda abartiyosun dedi ben napicam bukonuda bilemiyorum yazik degilmi banaya her hafta migren agrisi cekiyorum bu sebepten napayim sizce
evet canım aynısı bende oluyodu ama bu hafta bende çozutmayı düşünmüyorum idda bitimine sayılı günler kaldı çozutursam çozutur eşim benii
oldunmu okadar yaw yıllar çok acımasız heee
saygılaar sayın ablamız saygılaar
kıslar ya ben cok fena hasta oldum kılomu olcemedım...
neyse ortı monorosa sanada ayıp oldu yaaa....
su içmeyi unutanlar varmı aranızda yada su içmeyi hatırlatcak bişeyler isteyeneler,ben çok güzel bişey buldumyaaa
pcme kurdum ve her yarım saatte bi bilgilendirici şeylerle sağ saatin üstünde kocaman su şişesi çıkıyo ve bişeyler diyo,,mesela az önce su 0 kaloridir su içmek çok yemek yemenizi frenler ve yağ yakımıda hızlandırır yazarak poffladı ve uçtu gitti..bende 1 bardak suyumu diktim
en azından pc başındayken hatırlatsınben en çok pcdeyken su içmek aklıma gelmiyo,çok iyi oldu buyaa
kizlar nasilsiniz bugun yeni girebildim nekadar cok sayfa birikmis
kizlar juilliana basladim bugun 3gunumdu ve felaket yoruldum git gide eksilicene artiyo acilar herkese tavsiye ederim lesliede 5mil yapiyodum bikere bile boyle agrilar gormedim bide kizlar evlendigimizde aldigim pardesum vardi sadece bir kac ay giyebilmistim yazlikti ustunede hamilelikte dogumdu tabi buyaz icine giremedim turkiyeye geldigimde yeni almak zorunda kaldik biraz once eski pardesumu denedim ve tam oldu nasil sevindim anlatamam esim vavvvv sahane gitmis kilolar dedi ve ustune ekledi 2kilodaha versen tam olucak
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn.
hayırlı cumalar güzel bir gün olur inşallah.
kilo bildirimi yapacam diye uykum gelmedi yatakta döndüm durdum ve sonuç: sabahın köründe bildirimimi yapıyorum.
başlangıç:75
geçen hafta:73.4
bu hafta:72.2
giden:1.200gr.
toplamda giden:2.800gr.
hedef:65
Günaydınn kısçelerrr
Sonunda beklenen gün geldii..
Dün Tuğba nasıl bildirim yapmanız gerektiğini yazmış.
Hayırlı cumalar.
Bende bildirimi yapayım.
Başlangıç: 86 :83:
Geçen hafta: 70.6
Bu hafta: 68.4 :111:
Giden: 2.200 :119:
Hedef: 65
Toplamda giden: 17.6
Bu da inş son olacak yeni rakamımın resmi: :119::119:
Eki Görüntüle 325553
Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimimi yapayım, geçmişi okumaya çalışacağım. 1 kilo vermişim, çok mutluyummm..
başlangıç:70.6
geçen hafta:68.7
bu hafta:67.7
gelen/giden:1
toplamda giden:2.9
hedef:60
günaydın herkese
puccaa nın dikkatine kilo bildirimi yapıyorum özele yazamıyorum çünkülük ondan buraya yazıyorum
başlangıç: 77,6
geçen hafta: 72,9
bu hafta: 72 :26:
giden:900 gr
toplamda giden: 5,6
hedef: 60
bu hafta iyi sonuç olmadı çünkü çok dikkat edemedim tam sopalığımbu hafta iki haftam kaldı 70 olmama annemlere gelesiye düşmem lazım ocak sonunda gelecekler
günaydın herkese;
hemen bildirimimi yapayım
başlangıç: 81
geçen hafta: 79
bu hafta : 77.5
giden :1500gr
hedef :53
toplam giden:3.5 (30/12/2011'den beri)
Günaydın kızlar
Kg bildirimim şöyle ki kg vermem yavaşladı sanırım. Haftada yarım yarım veriyorum. Buna da şükür neyseki
Başlangıç kg : 76,20 kg
Geçen hafta : 71,10 kg
Bu hafta : 70,50 kg
Giden :0,60 kg
Toplamda giden : 5,70 kg
Hedef :65,00 kg
günaydin kizlarbende bugünden baslayarak menü paylasacam birgün yiyip birgün ac kalmak zor geldi yapamadim beceremedim birakincada fazlasiyla aldim
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 75.3
bu hafta: 75.2
giden:100
toplam giden: 1.1
hedef: 65 :26:
dilekcim senin bana yoladin listeyi yapacam pazartesinden itibaren
Merhaba kızlarr ben de yazyaım kilomuuuu tam 1,5 kilo vermışımmmm
Başlangıç kg : 78,80kg
Geçen hafta : 71,50 kg
Bu hafta : 70,00 kg
Giden :1,50 kg
Toplamda giden :8,80 kg
Hedef :60,00 kg
günaydınnnnn
off ya bende 6 ları görebilecekmiyim gel 6 gel gel gel
başlangıç :81 (aslında buraya 78 ile başladım ama 81den düştüm
moral olsun diye 81 yazdım bu hafta )
geçen hafta :73,60
bu hafta :72,30
giden :1300
toplamda giden 8,7kg
hedef 60
bu hAFTAKİ BİLDİRİMİM..
çok şükür geçen haftaki artılardan kurtuldum..
baş. 79.8
geçen hf 64.7
bu hf 63.2
giden 1500 gr
toplam giden 16.6 kg
hedef 58 kg
başlangıç: 71
geçen hafta: 67.3
bu hafta: 66.2
gelen/giden: -1100
toplamda giden: 4.800
hedef: 58
hayırlı cumalar...
bildirimimi yapayım.
başlangıç 73
geçen hafta 67
bu hafta 66
giden 1
toplam giden 7
hedef 55
(bugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu)
başlangıç:72
geçen hafta buraya başlangıç kilom:69
bu hafta:67
toplamda giden:5
hedef:60
merhaba kizlar kilo bildirimim
baslangic 70,2
gecen hafta 61,2
buhafta 60,9
giden 300gr
toplamda giden 9.300
hedef 55
buhafta az vermisim ama wc problemim var haftaya daha guzel bildirimde bulunurum insaallah
su içmeyi unutanlar varmı aranızda yada su içmeyi hatırlatcak bişeyler isteyeneler,ben çok güzel bişey buldumyaaa
pcme kurdum ve her yarım saatte bi bilgilendirici şeylerle sağ saatin üstünde kocaman su şişesi çıkıyo ve bişeyler diyo,,mesela az önce su 0 kaloridir su içmek çok yemek yemenizi frenler ve yağ yakımıda hızlandırır yazarak poffladı ve uçtu gitti..bende 1 bardak suyumu diktim
en azından pc başındayken hatırlatsınben en çok pcdeyken su içmek aklıma gelmiyo,çok iyi oldu buyaa
bu arada naaaaaaf benim orti sanırım artık girmiyooo yani orti bildirimim olmayacak baktı ben zayıflayamıyom firar etti:)
yeni ortide istemeye çekiniyom. hala beraberliğimiz var aldatmak olur mu ki yeni orti istesem. ay çok gevezelik ettim yine ben kaçar
olmuştur canım naf gelince sorarız olup olmadığını garantileriz
kızlar aranıza gireli henüz 1 hafta bile olmadı ama sizlerden acayip destek alıyorum
sanki bir okul gibi açıköğretim dersi görüyormuşuz gibi
okul yıllarım aklıma geldi
sanalda olsa birbirimize destek olup inançla yol kat etmek çok güzelmiş
sağlıklı bir şekilde yemek yemesini öğrendim herşeyden önce
çünkü yaptığım diyet değil diyet olarak düşünürsek bu kiloları verdikten sonra dönüşümüde çok kolay olur
sağlıkla besleniyorum
öncden sabahları kahvaltımda doyana kadar yerdim akşama kadar acıkmazdım
aralarda kuruyemiş ekmek arası cips kola gibi yiyecekler tüketir sağlıksız beslenirdim
şimdi meyvamıda yiyorum sebzemide etimide tatlımıda
ama nasıl yenmesi gerektiğini bilerek yiyorum buda bana büyük bir haz veriyor
sizlere çok teşekkür ederim
gerçekten birlikten güç doğarya hepimiz biriz biz birlikte güçlüyüz
yaşasın 70-79 kilocuların birlikteliği
hepinizi çok çok öpüyorum
En yaşlı benim galiba kızlar...
37
Ne ara oldum bilmiyorum. Haberim yok. Yaşım hükümsüzdür...
bende 30um nezaman gecti bukadar sene ya
içyağı yok et canımvalla cıddı dıyom ben olsam bı sekıdle bı nedne bulur atardım üstüne bısey döküldü falan filan işte bul bıseyler
sonradan aklıma geldı esınle konusup anlasıp eşine at sucu sevmıyo bıdaha ıstemıyo ıcyaglı yemegı de önceden yıyodu noldu derse saglıga zararlı oldugunu düşünüyo artık dıkkat etcekmıs de
yaw ne insanlar var kendilerine dokunmayan şeyler sanıyolarki kimseye dokunmuyo,,sanki inadımıza yapıyoruz biz,dokunmasa dokunuyo demeyiz,,valla arzu ablanın dediği gibi yok et onu,,sonra ben görmedim dersin,çıldırır
ya zaten sinir oldum turkiyedeki diger gelini vermis oda cantasinda getirmis buyuk olay cikabilir oyuzden dokunamiyorum ama simdi tasinicazya bu ay icinde belki kazara yeredusebilir dimi cam kavanozda zaten
kesınlıke düşebilirişin kolaymıs cam kavonozdaysa canım halledıver bı ara
kız ne yenisi 3 ay oldu al ver al ver oyuncak oldum :)=
canım sen ne zaman başlamıştın. birde üzülme yav burada moral bulmaya varız
diyete başlama maceram geldi aklıma bianda..
yaz aylarıydı..
eşimle dışarı çıkacaktık..
ve ben beyaz pantolunumu giymek istedim
yeni yıkanmıştı iyce daralmıştı yanii
hık mık diye diye giymeye çalışırken bi anda
cart diye bir ses geldi tam iki bacağının
arasından yırtılmıştı
iyi ki eşim yoktu yanımda
sonra başka bişey giydim çıktım
çok yemeye başlayıp kendimi kaybettiğim zaman hep bu manzara geliyor aklıma
inşllh canım..
akşama bi tek çorba içerim
ya da salata yerim...
sadece 1 çeşit yemeyi düşünyrm...
dilek listeyi ne zaman yapıyrsn
yarın mı
kızlar bu karalahana yemeği varya iç yağıyla mükemmel oluyo.ben çok beğeniyorum şahsen.
ama pişerkenki o içyağı kokusu beni bile mahvediyo..çok ağır bi koku yayıyo.
o nedenle kayınvalide biraz anlayışlı olmalı.madem dokunuyo başka bişey ile pişirsin cnm..
Ara ara benim evrim geçirmiş halimi koyayım bari moral olsun bana
Eki Görüntüle 325726 Eki Görüntüle 325725 Eki Görüntüle 325721 Eki Görüntüle 325722 Eki Görüntüle 325727
84 - 81/80 - 74 - 73 - 71.3
slm kız nirelerdesinSelam kızçelerrkan tahlilimi yaptırdım artık herşey haftaya çarşamba belli olacak
Geçmişe dalmadan bi selam vereyim dedim çıkamazsam merak etmeyin
yazsana kız progrmı bende yükleyeeeemsu içmeyi unutanlar varmı aranızda yada su içmeyi hatırlatcak bişeyler isteyeneler,ben çok güzel bişey buldumyaaa
ne kusuru canım yalnız ikinci kez bana yolladıncanim kusura bakma bitarafdan kizima bakiyorum bitarafdan yaziyorum yanlis gondermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?