canim sagolunya sizdeyince aklima boylebisey geldi
hıhı sakın aman dikkat et
bikere benimde başıma gelmişti o cırtlama
hemde misafirlikte allahdan kimse yoktu yanımda
çocuğu yatağa koyarken dizimi yatağa koydum çocuğu yatırırken cırttttttttttt
benden sana iki bilezik bir çift küpe bir de ayrıca set gel bana orti ooool
he sayılır diyet evliliği diyelim ama orti kaçınca böyle kalıyon ortadaarkadaşlar bu orticik ne oluyor ne işe yarıyor
karı&koca gibim bişeymi
ahan da bana rakip çıktı
hıhı sakın aman dikkat et
bikere benimde başıma gelmişti o cırtlama
hemde misafirlikte allahdan kimse yoktu yanımda
çocuğu yatağa koyarken dizimi yatağa koydum çocuğu yatırırken cırttttttttttt
naf benim sevgili ortim tofti sana özel mesaj ile orti bildirimi yaptı acaba özel mesajımız tarafına ulaştı mı
aynen öle
ortim ol naf, seni çok mutlu edeceğim
Ara ara benim evrim geçirmiş halimi koyayım bari moral olsun bana
Eki Görüntüle 325726 Eki Görüntüle 325725 Eki Görüntüle 325721 Eki Görüntüle 325722 Eki Görüntüle 325727
84 - 81/80 - 74 - 73 - 71.3
kızlar hepinize merhaba!!
bugün sporum vardı.hocamız değişiklik yapıp yürüyüş yaptırdı.ormanda ve tempolu.
açıkçası bol bol ter attım ve çok yoruldum.eve gelince duşumu aldım ve ev bidolu iş bana bakar..
çocuklarda okuldan geldiler.yemeğimi yedim ve şimdi kilo bildirimimi yapıcam.çok şükür moralim düzeliyo.
tekrardan kendimi motive etmeye çalışıyorum..umarım muvaffak olurum..geçtiğimiz hafta 70 lerin hayalini kurmuştum.
hatta 6 ların.( suziii duy sesimi bende senin gibiyim bakkk yalnız değilsin. kader arkadaşım.300-500 suzi ve rufii olduk).
oysa geçen hafta metabolizmam o kadar hazırdıki vermeye.bide çok istikrarlıydım.ama olmadı.yiyecekler ve aç olan ruhum bunu engelleyemedi.ve
yine sonuç hüsranla bitti..neyse sağlık olsun diyelim.
tabikide önümüze bakıcaz,,,yapıcak başka bişe yok...
kilo verenleri tebrik ediyor veremeyenlerinde üzülmemesini diliyorum.bir gün olucak mutlaka vericez demi...
yürüyüşten gelince tartıldım.400 gr artıdayım.artıkın inş.bidahaki hafta 70 leri 6 ları görürüm..
kilo bildirimi:
başlangıç :76
geçen hafta:72.5
bu hafta :72.9
gelen :400
toplam giden :3100
hedef :55
isallah kizin biran önce sagligina kavusur canim benimkızlar birde beni şu düşünce olumsuz etkiliyor 15 aylık kızım var şuan değil belki ama bikaç sene sonra bir çocuk daha düşünüyorum Allah kısmet ederse, şimdi diyorum okadar uğraşıp kilo vereceğim sonra hamile kalıp yine şişeceğim
kızımı doktora götürdü annemler antibiyotiğe rağmen boğazı geçmemiş kenarları iltihaplanmış demiş 3 iğne vermiş iğne yapılırkende ben hiç yanında duramıyorum geçen gece hastanenin dışına kaçtım çığlıklarını ordan duydum kulağımı kapattım tamam zor zamanında yanında olmuyorum ama yanında olursamda hem yüzü gözümden gitmiyor hemde sesi kulağımdan
hadi hayirlisi canimSelam kızçelerrkan tahlilimi yaptırdım artık herşey haftaya çarşamba belli olacak
Geçmişe dalmadan bi selam vereyim dedim çıkamazsam merak etmeyin
cok sagol canim benimspor pek yok.. başlarda yürüyüş yapardım arada bebek küçüktü zor oluyordu..
hiç bi zaman fazla kasmadım..bu hafta menüleri yazdım hep ..gördüysen gayet rahattım..gezmemede gittim ama dikkat ettim..akşam yemeğini erken yiyip sonra bitki çayı ve su haricinde bişey içmedm bu hafta..
toplamda 6 ay gibi bi sürede..mayıs gibi başlamıştım..yazın ara verdim abarttım hatta..
ama çok hızlı gitmesini beklemek doğru değil..
geldikleri gibi göndercez inşalah kiloları..
kimdiki ortin..
benim ortilerimde beni bırakıp kaçıyor..
ben deartık orti istemiyorum..
canım suzim..
artık kararlı ol emi..
kendine eiyet ediyorsun..
pzt den itibaren yeni listenle yeni başlangıç yapcan inşallah..
canim arzucum söylemis bi fikir oda olmadi televizyonda söylediler icyag iyi degilmis hasta ediyormus insanlari demedimmi ben size dersinkizlar ya benim kaynana yine icyagli lahana yemegi yapiyo nerdeyse her hafta yapiyo kendime diyorum birak yapsin napicaksin diye ama bagzi kokular bana dokunuyo migrennim var diye icyag kokusuda onlardan biri hemen migrenim basliyo diyorumda basim agriyo ic yagsiz yapin olmazmi diye tabi hemen laf esitiyorum bu insana dokunurmu diye gecen esime zulum goruyorum dedim oda abartiyosun dedi ben napicam bukonuda bilemiyorum yazik degilmi banaya her hafta migren agrisi cekiyorum bu sebepten napayim sizce
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni döndüm çok önce hesabım açılmıştı ama sonra 1,5 yıl kadar ara verdim o zaman 69-60 kilo grubundaydım şimdi 75 olduğumdan buradayım :)) merhaba
canim benim orti yaptimi acaba sana bildirim halay ortim yapmadiysa evde yaparim canim cikacam simdi 5 dakikayaÖhömm Öhömmmarkadaşlar orti bildirimlerini lütfen yapalım bu hafta listemiz hem kalabalık hem güzel olsun olmaz mı
Birde huyu huyuma suyu suyuma kilosu kiloma bir orti arıyorumterzi kendi söküğünü dikemezmiş misali
ivet ben ortimlen evlendim bosanmaya kalktik bi kac kere dearkadaşlar bu orticik ne oluyor ne işe yarıyor
karı&koca gibim bişeymi
ahan da bana rakip çıktı
he sayılır diyet evliliği diyelim ama orti kaçınca böyle kalıyon ortada
bak birde pırlanta set takacam gel evlenek
he sayılır diyet evliliği diyelim ama orti kaçınca böyle kalıyon ortada
bak birde pırlanta set takacam gel evlenek
Evet iğne çok zor ama sonuçlarını düşününce, mecbur kalınca yaptıracaksın, onların iyiliği için. Biz de mecbur kalmadıkça iğne vurdurmayız, ama o kadar da hassas olma, onun iyiliği için diye düşün. Daha ilk çocuğun olduğu için hassassın. 2.ci de daha rahat olursun. Şurda 2-3 ay sonra yaz gelecek. Çocuklarımız da o zaman daha rahat büyüyecekler merak etme. Kış zamanı maalesef hepimizde aynı dert var. Büyüyünceye kadar yapacak bişey yok. Bir de şu puccanın diyet listesinden bende istiyorum.
canim benim orti yaptimi acaba sana bildirim halay ortim yapmadiysa evde yaparim canim cikacam simdi 5 dakikaya
ortisiz olmuyormu:44::44::44:
nazsız çıktı bizim kız iki güzel lafa kandısen ne veriyon naf kızımıza bakiiim
ben sana masum saf yüreğimi veriyorummmmSen bana hiçbişe almadın hıhhh
En yaşlı benim galiba kızlar...
37
Ne ara oldum bilmiyorum. Haberim yok. Yaşım hükümsüzdür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?