70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hf artılarda olunca bu haf telafi ettim..
ama en çok dikkat ettiğim şey hafta içi yemekten sonra cısslara dokunmamak oldu..
neler reddettim bilsen..
su böreği,profiteol,antep fıstıklı baklava,
bk de hamburger,lokum,pişmaniye....
selam arkadaşlar :)
özel uyguladığınız bir şey var mı kolay kilo alan ama vermede zorlanan biri olarak merak ettim de:)
valla hepimiz kolay kilo alıyoruz..
aldığımız kdr kolayda gitmiyor maalesef.
kızlar yaa başarı öykülerini okuyordum 5 günde 5 kilo diyeti uygulamış biri ve acaip kilo vermiş fotoda eklemiş süper olmuş ne dersiniz sağlıksızmıdır acaba?
boş ver canım onları..akşamlara dikkat et.. cısslara..
hmmm anladim cnim tabi zaten 86487 mesaji pc basinda okuyayim derkende erim erim eriyosun simdi caktim bu topigin hilesin böyle erim erim eritiyonuz kizlari :86:

ha ha ha ha ha.....

nası yani boşuna mı kilo verdiğini düşünüyorsun..
yanlışmı anladım..

ne güzel vermişsin tebrik ederim seni sormuşmuydum hatırlamıyorum canım ama 16 kgyu ne kadar sürede verdin ortalama bir de başlangıçtan beri düzenli uyabildinmi ve spor yapabildinmi?
spor pek yok.. başlarda yürüyüş yapardım arada bebek küçüktü zor oluyordu..
hiç bi zaman fazla kasmadım..bu hafta menüleri yazdım hep ..gördüysen gayet rahattım..gezmemede gittim ama dikkat ettim..akşam yemeğini erken yiyip sonra bitki çayı ve su haricinde bişey içmedm bu hafta..
toplamda 6 ay gibi bi sürede..mayıs gibi başlamıştım..yazın ara verdim abarttım hatta..
ama çok hızlı gitmesini beklemek doğru değil..
geldikleri gibi göndercez inşalah kiloları..
kimdiki ortin..
benim ortilerimde beni bırakıp kaçıyor..
ben deartık orti istemiyorum..

zerracim cizelgeme baksana agliycam 73 den 75 küsüre

sIkindidan bende yiyenlerdenim canim
canım suzim..
artık kararlı ol emi..
kendine eiyet ediyorsun..
pzt den itibaren yeni listenle yeni başlangıç yapcan inşallah..

sana hayranım zaten canım bende senın gıbı yapsam yeter zaten cok kısmak deıul hedefım yapammada az bıel kısamazken bende reddedebılsem ahh esım sabote ettı bugunde cagırmıstım ıs yerıme yemege gel dıye ızgara balık corba fılan süper olcaktı naotı gelmedı zamn kısıtlı dıye mc e gırelım dedı sonuc hüsran tabıkıde bende canımın ne zamndır ıstedıgı bısey var herseyı yıyom bı onu yemıyodum tek o kılo aldırcak sankı onu da yıyım pzt baslıycam dıkkat etmeye:26:

canım yaa zor ama,,eğer bebeğinin yanında olursan daha az canı yanar bence,,mesela benimkilerin ikiside maşallah iğnede ağlamazlar hiç..sadece aşı zamanında bi iğne vuruyolar yakıyomuymuş neymiş,ozaman azcık çığırmıştı,ama biyerde okumuştum ben,eğer bebeğinize iğne vurulurken kafasını okşarsanız acı tepkisi çok az olur gibi şeyler yazıyodu,ben hep iğneyi vurarken başını okşuyodum ve halada okşarım yani,,hiç ağlamazlaroyüzden onun yanında ol derim ben,,kıyamamyaa,sana ihtiyacı var ogibi zamanlarda,,bide ben hayatta hemşireyle bebişimi yalnız bırakamam işte ozaman dayanamam asıl,,kız 6 günlükken ateşlenmiştide damar yolu arıyolardı elinde,iğneyi soktular çıkardılar yanlış yapmışlar,bulamadık damar yolunu diye,yukarı yollamışlardı,tekrar iğne takcaklardı serum için,ve benim dışarı çıkmamı söylediler,biliyolar dayanamıycamı çünkü çok ateşliydi ağlıyodu hep,o an dışardada onun sesini çığlıklarını duydukça bende ağlamıştım dışarda çok zor bi durumduya anlıyorum seni oyüzden,,ama bidaha hiç yalnız bırakmadım vede yanındayken ağladığını görmedim..dayan canım yanında kal bebeğinin lütfen
Selam kızçelerr kan tahlilimi yaptırdım artık herşey haftaya çarşamba belli olacak
Geçmişe dalmadan bi selam vereyim dedim çıkamazsam merak etmeyin

hadi hayırlısı olsun canım,,
çarşamba bomba haberlerini bekliyoruz,
bence çıkamazsın geçmişten
bende okuyorum ama alıntılamaya gözüm yemiyo,ben alıntılayıp geçmişi bitirene kadar saat geçiyo,
bide tam cvb vercem bi aksilik çıkıyo,ya mama diye çığıran bi velet
ya kaka yapcam diyen başka velet ,
yada uykum vaar diyenler ordusu mübarek
pes ediyorum peeeeeeeeeeesss

senin yaş kaç canım.. en yaşlı ben değilimdir umarım yaa.

sen kaç yaşındasın pekiii,,bende 23 yaşındayım,bence en yaşlı sen olamazsın,ne kadar büyük ablalarımız var burdaaaa

kızlar bugun benim kaçamak günüm
sanırım baya cozuttum
hafta sonu dikkat edeceğim ama
sabah 4dilim ekmek yedim tost yaptım
öğlede 3kaşık bulgur pilavı yedim
bi de etli havuçlu patatesli yemek düdüklüde haşiladım....
biri beni durdursun
akşama sadece corba içeceğim
ama niyeyse bugun yediklerimden bi pişmanlık duymuyrm
sabah tartıldım ya
sizde de böyle oluyr mu

bende sneın gıbıyım am aben kendı cocuguma deıl kımseye dayanamıyom bzıde acıel gıttıgımızde oglana hava vermeden once burnunu acalım dedıler baska bı odaya gectık orda krızde bı gencı gördüm cok etkılendım ben cıksam esım gels ededım doktor yok bısey burnunu acıyoz dedı halbukı ben oglandan deıl cevreden etkılenmıstım bende asıda fılan yanında olurum ama bakamıyorum yaa dedıgın gıbı

heh ben varım mesela tam 30.5 yasındayım

su içmeyi unutanlar varmı aranızda yada su içmeyi hatırlatcak bişeyler isteyeneler,ben çok güzel bişey buldumyaaa
pcme kurdum ve her yarım saatte bi bilgilendirici şeylerle sağ saatin üstünde kocaman su şişesi çıkıyo ve bişeyler diyo,,mesela az önce su 0 kaloridir su içmek çok yemek yemenizi frenler ve yağ yakımıda hızlandırır yazarak poffladı ve uçtu gitti..bende 1 bardak suyumu diktim
en azından pc başındayken hatırlatsınben en çok pcdeyken su içmek aklıma gelmiyo,çok iyi oldu buyaa

Son düzenleme:

canim benim kizimda asi vurulurken yikiyo ortaligi ama ben hep yaninda bulunuyorum zaten oda gozleriyle bana bakiyo bitarafdan igneden hemen sonra kucagima aliyorum susuyo canim bebegini yanliz birakma derim ozaman daha cok aglar

En yaşlı benim galiba kızlar...
37
Ne ara oldum bilmiyorum. Haberim yok. Yaşım hükümsüzdür...

Cuma günleri serbest gün oldugu için yaptıgım çoktur.
Ama hedefime varmak için bugünde dahil h.sonuda çozutmayı düşünmüyorum.
Afiyet olsun sana. Dengelersin zaten canın sagolsun.

bende 30um nezaman gecti bukadar sene ya

diyete başlama maceram geldi aklıma bianda..
yaz aylarıydı..
eşimle dışarı çıkacaktık..
ve ben beyaz pantolunumu giymek istedim
yeni yıkanmıştı iyce daralmıştı yanii
hık mık diye diye giymeye çalışırken bi anda
cart diye bir ses geldi tam iki bacağının
arasından yırtılmıştı
iyi ki eşim yoktu yanımda
sonra başka bişey giydim çıktım
çok yemeye başlayıp kendimi kaybettiğim zaman hep bu manzara geliyor aklıma

Cuma günleri serbest gün oldugu için yaptıgım çoktur.
Ama hedefime varmak için bugünde dahil h.sonuda çozutmayı düşünmüyorum.
Afiyet olsun sana. Dengelersin zaten canın sagolsun.

inşllh canım..
akşama bi tek çorba içerim
ya da salata yerim...
sadece 1 çeşit yemeyi düşünyrm...

dilek listeyi ne zaman yapıyrsn
yarın mı

kizlar ya benim kaynana yine icyagli lahana yemegi yapiyo nerdeyse her hafta yapiyo kendime diyorum birak yapsin napicaksin diye ama bagzi kokular bana dokunuyo migrennim var diye icyag kokusuda onlardan biri hemen migrenim basliyo diyorumda basim agriyo ic yagsiz yapin olmazmi diye tabi hemen laf esitiyorum bu insana dokunurmu diye gecen esime zulum goruyorum dedim oda abartiyosun dedi ben napicam bukonuda bilemiyorum yazik degilmi banaya her hafta migren agrisi cekiyorum bu sebepten napayim sizce

evet canım aynısı bende oluyodu ama bu hafta bende çozutmayı düşünmüyorum idda bitimine sayılı günler kaldı çozutursam çozutur eşim benii
oldunmu okadar yaw yıllar çok acımasız heee
En yaşlı benim galiba kızlar...
37
Ne ara oldum bilmiyorum. Haberim yok. Yaşım hükümsüzdür...

saygılaar sayın ablamız saygılaar

Son düzenleme:

içyağı yok et canımvalla cıddı dıyom ben olsam bı sekıdle bı nedne bulur atardım üstüne bısey döküldü falan filan işte bul bıseyler

sonradan aklıma geldı esınle konusup anlasıp eşine at sucu sevmıyo bıdaha ıstemıyo ıcyaglı yemegı de önceden yıyodu noldu derse saglıga zararlı oldugunu düşünüyo artık dıkkat etcekmıs de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…