geçen hf artılarda olunca bu haf telafi ettim..canım sen gene yenı geldın ben aylardır boyleyım sıkıldım artık çözüm benım ırademde ama yemıyo sanırım
saol canım bılıyorum görüntüm kötü deil boyuma gore kılom ıdare eder ama ben ırı kemıklııyım cok bısey ıstemıyom 62 hedef koymustum ama bogazımıda tutamıyorum ıste kendımle celısıyom yanı bebek düşünüyoruz daha az kgyle hamıle kalsam daha ıyı olur tabı senıde tebrıke dıyorum bu hafat ıyıce ucmussun masallah
valla hepimiz kolay kilo alıyoruz..selam arkadaşlar :)
özel uyguladığınız bir şey var mı kolay kilo alan ama vermede zorlanan biri olarak merak ettim de:)
boş ver canım onları..akşamlara dikkat et.. cısslara..kızlar yaa başarı öykülerini okuyordum 5 günde 5 kilo diyeti uygulamış biri ve acaip kilo vermiş fotoda eklemiş süper olmuş ne dersiniz sağlıksızmıdır acaba?
ha ha ha ha ha.....hmmm anladim cnim tabi zaten 86487 mesaji pc basinda okuyayim derkende erim erim eriyosun simdi caktim bu topigin hilesin böyle erim erim eritiyonuz kizlari :86:
kızlar birde beni şu düşünce olumsuz etkiliyor 15 aylık kızım var şuan değil belki ama bikaç sene sonra bir çocuk daha düşünüyorum Allah kısmet ederse, şimdi diyorum okadar uğraşıp kilo vereceğim sonra hamile kalıp yine şişeceğim
kızımı doktora götürdü annemler antibiyotiğe rağmen boğazı geçmemiş kenarları iltihaplanmış demiş 3 iğne vermiş iğne yapılırkende ben hiç yanında duramıyorum geçen gece hastanenin dışına kaçtım çığlıklarını ordan duydum kulağımı kapattım tamam zor zamanında yanında olmuyorum ama yanında olursamda hem yüzü gözümden gitmiyor hemde sesi kulağımdan
Gençsin daha be biz makara yapıyoruz işte.
Senin şubatta düğünün var dimi? Karıştırmıyorum.
spor pek yok.. başlarda yürüyüş yapardım arada bebek küçüktü zor oluyordu..ne güzel vermişsin tebrik ederim seni sormuşmuydum hatırlamıyorum canım ama 16 kgyu ne kadar sürede verdin ortalama bir de başlangıçtan beri düzenli uyabildinmi ve spor yapabildinmi?
kimdiki ortin..bu arada naaaaaaf benim orti sanırım artık girmiyooo yani orti bildirimim olmayacak baktı ben zayıflayamıyom firar etti:)
yeni ortide istemeye çekiniyom. hala beraberliğimiz var aldatmak olur mu ki yeni orti istesem. ay çok gevezelik ettim yine ben kaçar
canım suzim..zerracim cizelgeme baksana agliycam73 den 75 küsüre
sIkindidan bende yiyenlerdenim canim
Süpersinnn
geçen hf artılarda olunca bu haf telafi ettim..
ama en çok dikkat ettiğim şey hafta içi yemekten sonra cısslara dokunmamak oldu..
neler reddettim bilsen..
su böreği,profiteol,antep fıstıklı baklava,
bk de hamburger,lokum,pişmaniye....
valla hepimiz kolay kilo alıyoruz..
aldığımız kdr kolayda gitmiyor maalesef.
boş ver canım onları..akşamlara dikkat et.. cısslara..
ha ha ha ha ha.....
nası yani boşuna mı kilo verdiğini düşünüyorsun..
yanlışmı anladım..
spor pek yok.. başlarda yürüyüş yapardım arada bebek küçüktü zor oluyordu..
hiç bi zaman fazla kasmadım..bu hafta menüleri yazdım hep ..gördüysen gayet rahattım..gezmemede gittim ama dikkat ettim..akşam yemeğini erken yiyip sonra bitki çayı ve su haricinde bişey içmedm bu hafta..
toplamda 6 ay gibi bi sürede..mayıs gibi başlamıştım..yazın ara verdim abarttım hatta..
ama çok hızlı gitmesini beklemek doğru değil..
geldikleri gibi göndercez inşalah kiloları..
kimdiki ortin..
benim ortilerimde beni bırakıp kaçıyor..
ben deartık orti istemiyorum..
canım suzim..
artık kararlı ol emi..
kendine eiyet ediyorsun..
pzt den itibaren yeni listenle yeni başlangıç yapcan inşallah..
kızlar ben akşama et pişireceğim ama nasıl pişirsem..listede ızgara diyo..
Ara ara benim evrim geçirmiş halimi koyayım bari moral olsun bana
Eki Görüntüle 325726 Eki Görüntüle 325725 Eki Görüntüle 325721 Eki Görüntüle 325722 Eki Görüntüle 325727
84 - 81/80 - 74 - 73 - 71.3
canım yaa zor ama,,eğer bebeğinin yanında olursan daha az canı yanar bence,,mesela benimkilerin ikiside maşallah iğnede ağlamazlar hiç..sadece aşı zamanında bi iğne vuruyolar yakıyomuymuş neymiş,ozaman azcık çığırmıştı,kızlar birde beni şu düşünce olumsuz etkiliyor 15 aylık kızım var şuan değil belki ama bikaç sene sonra bir çocuk daha düşünüyorum Allah kısmet ederse, şimdi diyorum okadar uğraşıp kilo vereceğim sonra hamile kalıp yine şişeceğim
kızımı doktora götürdü annemler antibiyotiğe rağmen boğazı geçmemiş kenarları iltihaplanmış demiş 3 iğne vermiş iğne yapılırkende ben hiç yanında duramıyorum geçen gece hastanenin dışına kaçtım çığlıklarını ordan duydum kulağımı kapattım tamam zor zamanında yanında olmuyorum ama yanında olursamda hem yüzü gözümden gitmiyor hemde sesi kulağımdan
Selam kızçelerrkan tahlilimi yaptırdım artık herşey haftaya çarşamba belli olacak
Geçmişe dalmadan bi selam vereyim dedim çıkamazsam merak etmeyin
senin yaş kaç canım.. en yaşlı ben değilimdir umarım yaa.
evet o düğünü olacak kişi benim...keşke o zamana kadar 67 falan olabilsem...
bende sneın gıbıyım am aben kendı cocuguma deıl kımseye dayanamıyom bzıde acıel gıttıgımızde oglana hava vermeden once burnunu acalım dedıler baska bı odaya gectık orda krızde bı gencı gördüm cok etkılendım ben cıksam esım gels ededım doktor yok bısey burnunu acıyoz dedı halbukı ben oglandan deıl cevreden etkılenmıstım
ayyy ben hiç dayanamam hatta 3 aylıkta hastanede damar yolu arıyorlardı 4. katta, ben en alt kata iniyordum ağlıyordum bile çok zorlanıyorum hiççç dayanamıyorum eminim herkes dayanamıyordur ama çok zayıfım ben o konuda
canım yaa zor ama,,eğer bebeğinin yanında olursan daha az canı yanar bence,,mesela benimkilerin ikiside maşallah iğnede ağlamazlar hiç..sadece aşı zamanında bi iğne vuruyolar yakıyomuymuş neymiş,ozaman azcık çığırmıştı,ama biyerde okumuştum ben,eğer bebeğinize iğne vurulurken kafasını okşarsanız acı tepkisi çok az olur gibi şeyler yazıyodu,ben hep iğneyi vurarken başını okşuyodum ve halada okşarım yani,,hiç ağlamazlar oyüzden onun yanında ol derim ben,,kıyamamyaa,sana ihtiyacı var ogibi zamanlarda,,bide ben hayatta hemşireyle bebişimi yalnız bırakamam işte ozaman dayanamam asıl,,kız 6 günlükken ateşlenmiştide damar yolu arıyolardı elinde,iğneyi soktular çıkardılar yanlış yapmışlar,bulamadık damar yolunu diye,yukarı yollamışlardı,tekrar iğne takcaklardı serum için,ve benim dışarı çıkmamı söylediler,biliyolar dayanamıycamı çünkü çok ateşliydi ağlıyodu hep,o an dışardada onun sesini çığlıklarını duydukça bende ağlamıştım dışarda çok zor bi durumduya anlıyorum seni oyüzden,,ama bidaha hiç yalnız bırakmadım vede yanındayken ağladığını görmedim..dayan canım yanında kal bebeğinin lütfen
hadi hayırlısı olsun canım,,
çarşamba bomba haberlerini bekliyoruz,
bence çıkamazsın geçmişten
bende okuyorum ama alıntılamaya gözüm yemiyo,ben alıntılayıp geçmişi bitirene kadar saat geçiyo,
bide tam cvb vercem bi aksilik çıkıyo,ya mama diye çığıran bi velet
ya kaka yapcam diyen başka velet ,
yada uykum vaar diyenler ordusu mübarek
pes ediyorum peeeeeeeeeeesss
sen kaç yaşındasın pekiii,,bende 23 yaşındayım,bence en yaşlı sen olamazsın,ne kadar büyük ablalarımız var burdaaaa
kızlar birde beni şu düşünce olumsuz etkiliyor 15 aylık kızım var şuan değil belki ama bikaç sene sonra bir çocuk daha düşünüyorum Allah kısmet ederse, şimdi diyorum okadar uğraşıp kilo vereceğim sonra hamile kalıp yine şişeceğim
En yaşlı benim galiba kızlar...bende sneın gıbıyım am aben kendı cocuguma deıl kımseye dayanamıyom bzıde acıel gıttıgımızde oglana hava vermeden once burnunu acalım dedıler baska bı odaya gectık orda krızde bı gencı gördüm cok etkılendım ben cıksam esım gels ededım doktor yok bısey burnunu acıyoz dedı halbukı ben oglandan deıl cevreden etkılenmıstımbende asıda fılan yanında olurum ama bakamıyorum yaa dedıgın gıbı
heh ben varım mesela tam 30.5 yasındayım
kızlar bugun benim kaçamak günüm
sanırım baya cozuttum
hafta sonu dikkat edeceğim ama
sabah 4dilim ekmek yedimtost yaptım
öğlede 3kaşık bulgur pilavı yedim
bi de etli havuçlu patatesli yemek düdüklüde haşiladım....
biri beni durdursun
akşama sadece corba içeceğim
ama niyeyse bugun yediklerimden bi pişmanlık duymuyrm
sabah tartıldım ya
sizde de böyle oluyr mu
bende sneın gıbıyım am aben kendı cocuguma deıl kımseye dayanamıyom bzıde acıel gıttıgımızde oglana hava vermeden once burnunu acalım dedıler baska bı odaya gectık orda krızde bı gencı gördüm cok etkılendım ben cıksam esım gels ededım doktor yok bısey burnunu acıyoz dedı halbukı ben oglandan deıl cevreden etkılenmıstımbende asıda fılan yanında olurum ama bakamıyorum yaa dedıgın gıbı
Cuma günleri serbest gün oldugu için yaptıgım çoktur.
Ama hedefime varmak için bugünde dahil h.sonuda çozutmayı düşünmüyorum.
Afiyet olsun sana. Dengelersin zaten canın sagolsun.
evet canım aynısı bende oluyodu ama bu hafta bende çozutmayı düşünmüyorum idda bitimine sayılı günler kaldı çozutursam çozutur eşim beniikızlar bugun benim kaçamak günüm
sanırım baya cozuttum
hafta sonu dikkat edeceğim ama
sabah 4dilim ekmek yedimtost yaptım
öğlede 3kaşık bulgur pilavı yedim
bi de etli havuçlu patatesli yemek düdüklüde haşiladım....
biri beni durdursun
akşama sadece corba içeceğim
ama niyeyse bugun yediklerimden bi pişmanlık duymuyrm
sabah tartıldım ya
sizde de böyle oluyr mu
bende sneın gıbıyım am aben kendı cocuguma deıl kımseye dayanamıyom bzıde acıel gıttıgımızde oglana hava vermeden once burnunu acalım dedıler baska bı odaya gectık orda krızde bı gencı gördüm cok etkılendım ben cıksam esım gels ededım doktor yok bısey burnunu acıyoz dedı halbukı ben oglandan deıl cevreden etkılenmıstımbende asıda fılan yanında olurum ama bakamıyorum yaa dedıgın gıbı
En yaşlı benim galiba kızlar...
37
Ne ara oldum bilmiyorum. Haberim yok. Yaşım hükümsüzdür...
kizlar ya benim kaynana yine icyagli lahana yemegi yapiyo nerdeyse her hafta yapiyo kendime diyorum birak yapsin napicaksin diye ama bagzi kokular bana dokunuyo migrennim var diye icyag kokusuda onlardan biri hemen migrenim basliyo diyorumda basim agriyo ic yagsiz yapin olmazmi diye tabi hemen laf esitiyorum bu insana dokunurmu diye gecen esime zulum goruyorum dedim oda abartiyosun dedi ben napicam bukonuda bilemiyorum yazik degilmi banaya her hafta migren agrisi cekiyorum bu sebepten napayim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?