70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy yanıltma beni suziii...annem konusu
evet ya dogum günün vardin birde o günü
ayyyy cooook güzeeelll olmusss cok coook begendim elline saglik fistik birde tabii birinci olmussun tebrikler canim benim

Son düzenleme:
Dilekciimm ellerine sağlık. Ben kendimi ara araa zor buldum. Sandım ki beni attınız listeden.

Birinci olan arkadaşımı tebrik ederim. Ama yani hiç utanması yok yaaw bu kadar da kilo verilirmi cnm.
Darısı başımıza ne diyek.

puccaaaa tebrik ediyorum seni yaa liste süper

ay bak iyice heyecanlandim ben
ay haftaya Allah izin verirse bende bu listede olucam dimii

savunun kizlarrrr ben geliyoruuuuumm

ayyyy cooook güzeeelll olmusss cok coook begendim elline saglik fistik birde tabii birinci olmussun tebrikler canim benim

Teşekkür ederim canım biraz aksaklık olmuş ama onlarda nazar boncugumuz olsun.

tebriklerrr ve ellerine sağlık PuCCaaa. 1 haftada o kadar nasıl verdin nasıl bir iraden var gerçekten tebriklerr. darısı başımıza inşallah.

Valla canım hiç cıss yemedim 7 günde.
İradene hakim olunca gidiyomuş bunu gördüm bende.
İnşallah devamı gelir teşekkürler.

puccaaa tebrikkkk ederimmmmmmmmmmm
süpersinnnnnnn
ben de 10. olmuşummm pehhhhhh
kilo veren herkesi tebrik ederimmm, kilo veremeyenleri ya da kilo alanları haftaya daha iyi görmek dileğiyleeeeee

Listede biraz aksaklık olmuş düzelttim gerçi
İns haftaya daha güzel bi liste olur.
Çoğu kısçe vermiş zaten.
Çok güzel bi durum bu.

canim benim hayat hikayem biraz farkli bu benim ikinci evliligim gebelik bolumundeki arkadaslar bilir ama burda hic konusu olmadi bende yazmadim ilk evliligim sadece 3ay surdu ve kabus bi hayattan kurtarildim gorucu usuluydu ve piskolojik destekle kendimi topladim sonra annem ve cevrem hep arkamda durdu ben bidaha asik olmadan asla evlenmem dedim ve 5yil sonra esimle tanistik asik oldum evlendik esimin ilk evliliginden 2kizi var benim malum yoktu cocugum esimin kizlari 15gunde bir gelirler hafta sonu kalirlar ve tatillerde felan uzun kalirlar sorunumuz yok kizlarla zaten sorun olcak kadar buyukte degiller bugun yine kizlari almak icin evden ciktik 2saatlik yolda oturuyolar ve arabaya binince annemi aradim bugun gorusmedik diye ve annemde senin kotu geliyo dedi bende migrenim azdi ondan dedim teli kapattiktan sonra esim yagdan dolayimi dedi evet dedim ve kiyamat koptu herseyi doktu bizim birlikte yasarken bikere bile kavga ettigimiz olmadi hep annem yuzunden kavga cikartiyosun kadin evinde rahat yasayamiyo kendi istedigini yiyemiycekmi cocugu istedigi gibi sevemiycekmi sen evin en kucugunun bir buyugusun haddini bilerek davran felan filan bende dedim ben simdi nededim basim agriyo dokuyuyo dedim bukadar laf soyledim nekadar icin doluymus felan dedim ama yol 2saat suruyo ben 2saatte agladim hatta donerken bile agladim en canimi acitan lafiysa eski esi neyse bende ayniymisim onunla ne yasadiysa benimlede aynisini yasiyomus tek farki benim annemin burda olmamasiymis cok kotu oldum cok zoruma gitti bide diyo bizim bire birken birkerebile kavga etmedik sesim bile yukselmedi sen annemi istemiyosun huzursuzluk cikartiyosun dedi bir onceki kavgadada olmuyyosa olmuyo zorlamanin aglemi yok dedi nedemek istiyosun sen dedim baska bisey soylemedi bana bu lafi nasil soyler anlam veremedim ben dusununya gecen yaz temmuzda dogum yaptim ve 1haftaligim lohosayim gittik kizlarini aldik geldik kizlar 2hafta bizde kaldi ben lohosa halimle 3cocuga baktim hicbisey bile demedim ve ben annene yada kizlarina biseymi yapiyorum dedim bi kavgada yine oda ben kizlara biseymi yapiyosun dedim dedi yani kizlar konusunda memnun annesine karsi benden memnun degil ve bugun bunu bikeredaha cok siddetli bi dille anlatti cok uzun olmus nekadar dolmusum

canim benim tekrar geldigine sevindim özledim seni

Sagol canim :)

Ebet kizlar tanismadigimiz arkadaslara da kendimi tanitayim.
25 yasindayim 3 yildir evliym 1.5 yasinda oglum var
İstanbulda yasiyrm uni mesunuym ama calismiyorum.
98 le doguma gittm emzirmeyi biraktgmda diyete basladim 91 kgdim.
Su an 79 um
Boyum 174
Boyu boyuma kgi kgkima uygun bi orti ariyorum :)

tebrikler puccccccaaaa bak ben bildim ismini anımsamadım ama kilosunu hatırlamıştım monarosada ismini vermişti mona tahminimiz doğru çıktı hahahahahhahahahahahahha
ortişim diğer haftaya biz birinci olcezzzzzz
çekilin yoldan biz geliyoruzzzzzzzzzzzzzz
kim tutar bizi ortak tey tey teyyy

Ayy inşallah cnm. Çocuklar uydu maşallah bakalım benimki bırakırsa. Ben girince nete ne oluyorsa herkesin gözüne batıyoo.

gerçekten nedir bu internet rahatsızlığı. benim eşimde elimde bilgisayarı görünce asıyo hemen suratı. çocuk uyumuş iki dakika kendime vakit ayırıcam o da gözüne batıyo

ellerine saglik canim cok guzel biliste olmus birinci olmussun tebrik ederim

Motive olmanıza sevindim valla.

puccaaaa tebrik ediyorum seni yaa liste süper

ay bak iyice heyecanlandim ben
ay haftaya Allah izin verirse bende bu listede olucam dimii

savunun kizlarrrr ben geliyoruuuuumm

ahahahha gel canım gelll bekliyoruzz teşekkür ederim ayrıca.

Ne demek canım Seni atarmıyız listeden.
Kalabalık olduk ne güzel ve listemiz süper bence.
Ben bayıldım şahsen

Canim hakli olduguna inaniyosan taviz verme bence.
Sindirme politikasi uygulamis sana.
İstedigi gibi davranmani saglamak icin kavga cikarmis baska bisey degil.
İse yaradigini gorurse kuyrugu skistikca bunu yapabilir sana.

deli lo deli lo tey tey teyyy ay bu nerenein havası oldu
başlamiş eğlence....

liste şahane gerisi bahaneeeee

ben hala bu orti işini pek anlamadım kızlar. her hafta tekrar orti mi bulunuyo. birde bunun için ayrı bir liste mi yapılıyo.

Canim hakli olduguna inaniyosan taviz verme bence.
Sindirme politikasi uygulamis sana.
İstedigi gibi davranmani saglamak icin kavga cikarmis baska bisey degil.
İse yaradigini gorurse kuyrugu skistikca bunu yapabilir sana.

rede katılıyom canım. hoş değil eşinin yaptığı taviz verme. eski evliliği ile falan karşılaştırması hoş değil. ve senin sağlık problemini ciddi almamasıda

canım benim ya inan çok üzüldüm, biliyormusun bazen insanları düşünmemek gerekiyor sen ne kadar değer verirsen karşındaki o değeri anlamayacak bir kişiyse zaten senin ettiklerin bir kar sağlamıyor. Herşeyi olurunua bırakıp önemsemiyceksin fazla mesafeni ve yerini herzaman bilecen sevmiyor olabilirsin lakin eşinin annesi olduğu için eşini seviyorsan pas geçiceksin senin için iyi yada kötü ne yaparsa yapsın her zaman mesafeli ol tartışmaya girmemeye çalış, taraf olma hiçbirzaman kendin için bebişin için ve eşin için kendini sev
eşinin söylediği kelimeler çok incitici anlıyorum lakin işte buraya hiç getirmemeye çalış eğer hep bir evin içinde yaşıyacaksanız lakin kaynananı takma kafana eden kendine eder

ben hala bu orti işini pek anlamadım kızlar. her hafta tekrar orti mi bulunuyo. birde bunun için ayrı bir liste mi yapılıyo.

Bi arkadaş seçiyosun canım kendine adı orti işte.
orti listemiz ayrı onu NaF yapıyor.
Mesela sen 1.000 kilo verdin X ortinde 1.000 verdi.
Toplamda 2.000 kilo vererek orti listesine giriyosunuz.
Ona göre listede sıranızı alıyosunuz.
Hem birbirinizi motive ediyorsunuz haftasonu.

Mesela benim ortim silverpowder ve büyük ihtimalle yeme dediğim pizzaları bu akşam midesine götürdü.
Yarın orti listesini hazırlar Naf işi olmazsa görürsün zaten.
Her hafta değişmiyo bazı kısçeler topiğe uğramıyo ortisiz kalınca başka orti bulunuyo.

ecrin29 bence de taviz verme..
en tehlikeli erkek tipi annesini eşine savunan ve sürekli
annesinin gönlünü hoş etmek için eşine baskı yapan tiptir..
bikere boyun eğersen devamı gelir..
ben bi de şuna takıldım.. ne demek ya kadının evinde kalıosun
sorun çıkartıyosun ..ozaman ayrı evde yaşatsın seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…