70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yazdıklarını okurken içim cız etti.
Sen hastalığına mı yan dilini bilmediğin bi ülke de eşinden başka kimse yok sonuçta kaynana katlanıyosun bide bu lafları işit.
İnsanın kalbi kırılmaz mı.
Redd e katılıyorum bende fazla taviz verme kendinden.
İnsanlar ezmeye başladıkları insanları stres topu gibi görüyor çünkü.
Yarın öbür gün en ufak bişeyde gene hırsını senden alır.
Bahsettiğin mevzu hafife alınabilinicek şey değil.
Allah sabır versin sana.

Canim hakli olduguna inaniyosan taviz verme bence.
Sindirme politikasi uygulamis sana.
İstedigi gibi davranmani saglamak icin kavga cikarmis baska bisey degil.
İse yaradigini gorurse kuyrugu skistikca bunu yapabilir sana.

hakliyim canim ya dusun benim kizim iki aylikken habire kucaginda oturtuyodu bende her gordugumde anne orutturma daha cok kucuk diyodum okadar cok laf yedimki buyuzden hem esimde hem ondan onlar hic cocuk buyutmemismi nevarmis oturursa felanda filan birsuru laf esimde tabi annesi kiziyo diye kiziyodu beni turkiyeye gondermeye binbir laf atan adan git su 6ayi doldur oyle gel kurtulayim su oturma konusundan dedi bende gitmiyorum biyere basindanmi atiyosun dedim ilk okul mezunuyum aciktan devam ediyorum ve nisanda sinavim var marta gidicem dedim cit cikamadi hersey ustume ustume geliyo sanki hic anlamiyolar durumumu burda tekim birtane bile arkadasim yok gordugum sadece kaynana ve kaynananin 65yas ustu arkadaslari disari esimle cikiyorum tabi ondada kaynanayla birlikte bikere ayri ciktikta ondada sorun oldu bunaldim artik sinav olmasa buay bile gitmeyi dusunuyorum ama sinava girmem lazim hedeflerim var hayatta ve bu sinava kesin girmem lazimki devam edebileyim 3dersim var zaten

oyle canim bende dedim hirsini bendenmi cikartiyosun diye amin canim amin

zaten kavgada onuda dedi ne istiyosun ayri evemi cikmayi bu asla olamiycak bisey cunku seker hastasi ve unutkanligi var her sabah seker ignesini ben hazirliyorum veriyorum ya herseyi unutuyolar ben su 3aylik bolumde bu kadini kackere seker komasindan kurtardim onlari bile unutuyolar sekeri 600e cikiyo baska baska ignelerle vurup normale indirdim bunlari hemen unutmus esim

kaynanamla konuştum tam 40 dk... kaçırdım mı bişey? ortimmm iyi bi takım olacağız seninle hissediyorum...

canim bisey yapmadimki sadece yag yuzunden benim hareketlerimi takip ediyomus tavir yapiyomusum annesine oda bunlari goruyomus ben bisey yapmiyorum diyorum anlamiyo takmis bikere kafasina oyle dedi zaten annesi neyaparsa yapsin hakliymis ben ayagimi denk alcakmisim yani haddini bil kir dizini otur citini cikartma diyo ne diyosa ne yapiyosa yapsin diyo

insanlarr nankör yaaa
ben şunu bilir şunu söylerimm hiçbir kayınvalide isterse melek olsun
gelinini asla kızı gibi benimseyip sevemezzz.. onun için o hep 'gelin'dir..
hayatını kurtarsan, baş tacı etsen yine yaranamazsın..hadi bunu anladık
kayınvaliden bişey beklenmez bunu biliyoruz.. burada suçlu ve haksız olan eşin bence
eşinin sana destek olması, annesi ve eşi arasındaki hassas dengeyi sağlamayı bilmesi gerekir...

PuCCaa senide ayrıca tebrik ediyorum bu ne başarı yaaa...Maşallah
diğer kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ama alan arkadaşlar cısss...yerinde sayan arkadaşlarımm hadi haraket...

canim ben anliyamadim yag olayini
ama anladigim kadari ile esinle sorunun var Allah yardimcin olsun canim

Cok sinirlendim canim yorum yaPmayayim hic..
Ama insanlar arkasiz gorduklerini ezmeye bayilir. Bu durumda fazla taviz verirsen tepene binerler. Kocanla yanliz bi yere gitmemen dehset buyuklukte bi yanlis bennce. 3. Dunya savasini cikarsa da umursamadan kocanla tek cikmalisin. Herkes yerini bilmeli.

konu anneleri olunca geri kalani teferruat kaliyo canim erkekler icin benimkide onlardan ben onu okadar severken bu laflari bana nasil soyledi anlamis degilim bide biz evlenirken bana sadece annesinin kisin bizimle olcani kalan zamanlarda turkiyede olcani soylemisti simdi hatirlatiyorum demissem demisim ne olmus diyo

canim ben anliyamadim yag olayini
ama anladigim kadari ile esinle sorunun var Allah yardimcin olsun canim
amin canim

ya dedigin gibi ama olmuyo iste ben ozel hayat istiyorum diyorum seni turkiyeye gittigimizde yanliz gezdiririm diyo saka gibi ama

Canım benim ne desem bilemedim. Okurken kendim yaşamış kadar üzüldüm cnm. Allah yar ve yardımcın olsun öncelikle. Burada tabiki biz nedesek boş. Arkadaşlara katılıyorum ezdirme kendini. Sen bu kadar hayatından ödün vereceksin, kendini yıpratacaksın, gurbette ailenden ayrı yaşamayı göze alacaksın sevdiğin böyle yapacak. Yani yaptığı iş değil. Erkeklerin geneli öyle. Hayat senin hayatın cnm. İnsan dilediği hayatı yaşarmış. İyi düşün cnm. Haksızlıklara insan katlanamıyor ama yapacak bir şey yoksa dayanmaya çalışıcan cnm. Üzme kendini kızın var dünya tatlısı onu düşün gerisini boşveerr.

Annem benzer durumlari yasadi..
İnsan olana yapilan iyilik soylenmez ama Allah razi olsun demeyi bilmeyenin de kafasina kakmak mubah yani..
Kendini kurtaracak olan sensin tatli dille efendilikle.. Ha olmuyosa tavizin de bi siniri var.

canım ya okudukça tepem atıyo. ne bu kaynana zulmü... özel olmayacaksa eşin ilk eşinden boşanmış mı şunun için soruyorum. ya bir erkek bir kez evliliği yıkıldı ise adımını daha bir özenli atmalı ne bileyim aynı hatalardan kaçmalı falan. sınavlarını veririsin inşallah güzelim şu hayatta bir kadın için en önemlisi öncelikle ayağını yere sağlam basabilmesidir..

hepinizden allah razi olsun kizlar siz goruyosunuz bunlari ama esim goremiyo yapicak hic bisey yok dayanicam nasil bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…