70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım cidden erkekler annelerine haddinden fazla düşkün olunca( ki genelde böyle olur)
gerçekten hiç çekilmiyorlar..bazen evli olduklarını bir eşleri olduğunu unutuyorlar..
bi erkek için herşeyden önce eşinin gelmesi gerekir ya, nasıl bu derece kör oluyorlar anlamıyorum.

ben de 1.5 senelik evliyim.. eşimde çok fazla olmasa da düşkündü ailesine annesine..
ama ben bunu engellemek için elimden geleni yaptım artık değişti.. bana laf söylettirmiyor..
aklıma şu geliyor acaba kaınvaliden eşine içinimi döktü yani seni şikayet mi etti ya da sana karşı doldurdu mu acaba??
eşin bi anda patlamış ne varsa dökmüş ortaya...

bosanmislar canim ben hep esimle yasarken derdim sen mukemmel bi adamsin nasil ayrildiniz ben hic bisey goremiyorum sende ama kaynanayla birlikte yasamaya baslayinca o hep annesini tutuyo ondan oluyo yoksa hala bire birde hicbi konuda kavga etmemisizdir

hepinizden allah razi olsun kizlar siz goruyosunuz bunlari ama esim goremiyo yapicak hic bisey yok dayanicam nasil bilmiyorum ama

Ben tam tersini dusunuyorum.
İstedigi gibi davranman icin sopanin ucunu gosteriyo, en son soyleneck lafi ilk soyluyo. Bak bu konuda cok ciddiyimmhaa.. Mesaji veriyo aklinca.
Klasik erkek davranisi..
Benimkinde de vardi tepeledim
Bakti kumas pahali basti topa dondu fabrika ayarlarina

Annem benzer durumlari yasadi..
İnsan olana yapilan iyilik soylenmez ama Allah razi olsun demeyi bilmeyenin de kafasina kakmak mubah yani..
Kendini kurtaracak olan sensin tatli dille efendilikle.. Ha olmuyosa tavizin de bi siniri var.
bundan sonra karar aldin istedigini yapsin etsin hic karsmiycam batirsin ben temizlerim diycem kendime ama iste kkonu kizima gelince kayiyo isler ama elimden geldigi kadar kizim hakkindada konusmiycam ama
dogru bildigimide yapicam
annem bisey soylemedi dedi bilemiyorum canim
allah sabır versin canım.. dayanmak zorunda olmak dünyanın en zor şeyi bence..Rabbim yardımcın olsun...

amin canim aminnnnn

belkide senindedigin gibidir bende devam ettirsem kimbilir nerelere varir ben hep alttan aliyorum belkide almamak lazim

ah ah benimki ilede ilk yıllar hep kavgalarımız annesi babası kaynaklıydı. ama ben birgün patladım. o günden beride rahat bıraktılar bizi.gerçi şuan başa sorunlarımız var ama. aileyi aştık anlıyorum o yüzden seni. ana kuzusu erkeklere hep sinir olmuşumdur.
benim kaynanaya didim ki bir gün "al oğlunu başına çal hangi kızla istiyosan evlendir istediğin gibi gelinin olsun" o günden beri pek melek benim kaynana ciddi olduğumu anlayınca korktu galibaç bir daha bana bulaşmadı. ama hala kocamı ifritliyo biliyorum . eşimde akıllandı hakkını yemeyeyim artık anası için üzmüyo beni (yani fazla üzmüya diyelimn) en güzeli mesafe canım. senede 2-3 kez gidip 3-5 gün kalıyoz. onun dışında da çooook nadiren ararım kaynanayı böyle iyiyiz ne kadar uzak o kadar iyi. ama sana ne akıl vereyim bilemedim ki. :26:aynı evde yaşamak çok zor ben kesinlikle dayanamazdım

red masallahhhhh nasil verdin canim okadar kilyoyu

Zor oldu valla :)
İnsan pisbogaz olunca..
Kilo vermek bisey degil de benim karnim ikiz karni gibi buyuktu.. Cok sarkti bi de sezeryan..
Sporla mekikle falan toplamak zor oldu. Kasiklarla dizimin ortasina sarkan sonmus bi balon gibiydi ama basardim hamdolsun
Simdi bi 65 olsam yeter hatta super olur yani ama asil hedefim
60 tabi..
Karataya uymaya calisiyorm su ralar
Kalori mi saysam devam mi etsem bilemedim

dimi canimen iyisi senin dedigin ama nerde benim migren suan tam tavanda felaket basim agriyo kizim ayagimda birazdan kacarim kizlar

herkesden allah razi olsun biraz konustum rahatladim iyiki varsiniz

belkide senindedigin gibidir bende devam ettirsem kimbilir nerelere varir ben hep alttan aliyorum belkide almamak lazim

Bilmiyorum canim ben fikrimi soyluyorum sadece..
Ama olmamasi gereken cok sey var. Esin hatali burda. Anne yerini bilecek kibgelin saysin..
Esinin cooooook buyuk haasi var

arkadaşlar birebir uyduğunuz bir diyetiniz varmı yani şu bilinenlerden. diyetisyenin verdiği diyetten sıkıldım.şöyle 1-2 haftalık başka birşey yapmak istiyorum.

dimi canimen iyisi senin dedigin ama nerde benim migren suan tam tavanda felaket basim agriyo kizim ayagimda birazdan kacarim kizlar

herkesden allah razi olsun biraz konustum rahatladim iyiki varsiniz

Sende yat hemen. Dinlen cnm. Sıkma o tatlı canını kimse için değmez evladın dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…