70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kiz uyusa uyuycamda nerde gece kusu benimki kizlar basinizi sisirdim hakkinizi helal edin

olur mu hç canım benim her zaman yaz rahatlarsın anlatmak iyi geliyo bilirim. ah ah ben o stresli dönemlerimde evde tek başıma düşün düşün kafayı yemiştim. konuş anlat içini dök. biz kadınlar anlıyoz bir tek birbirimizi...

puf size fıkra yazam kızlarda hareketlenin acık ya yoksa giip yatacam bakın
kadının biri her gün kocasının mezarına gidip dua ediyormuş ve ettikten sonrada kıçını açıp gösteriyormuş. İmam bi gün bu kadını görmüş.dayanamayıp sormuş. Neden duanız bittikten sonra kıçınızı gösteriyorsunuz ? Demiş. Kadın cevap vermiş,rahmetli sendeki bu göt ölüyü diriltir derdi,bendekide bi umut işte :))))

ay bak sanki benimde sende gönlüm var gibi ama karar veremedim simdi :26:

peki neler vaat ediyorsun bana :82:

Ben maco bi kadinim naz yapma sacindan suruyerek topigimin uyesi takimimin ortisi yaparim seni

Kizlar ben yatiyorum hayirli geceler cumlemiE

Ya ferihaya da kafam bozuldu ya gozunu cikardilar artik eceinle beraber feriha ruyama girecekler kol kola :)

Eceincim uzulme sen de.. Taslar yerine oturur zamanla.

bir yaşlı kadın ve kocasına birgün genç bir misafir gelmiş adam karısına (peteğim)çay yaparmısın demiş sonra (çiçeğim)şeker getirirmisin demişenson(gülüm)eline sağlık demiş bu lafları kıskanan genç amca hayırdır nebu lakaplar demiş yaşlı adam ise şııııı karı duymasın 3 yıl önce adını unuttumda ondan

Alışverişten sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer.

Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der.. "Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu.

Onu arabama aldım. Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim.

Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona.

Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim.

Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgmadıgı bir pantolonunu da verdim.

Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız.."

gider ayak güldümm

anlaşılan kimsenin neşesi yok bende acık kendi kendime oynayam gidem...:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kizlar kusura bakmayin benim oglan yatcaz diye pc yi kökden öldürdü

ayyy suziiiiiiiiiiiii koptummmmmmmmmmmmmm

bende 19 siradayim yani
puccaaaa tebrik ediyorum seni yaa liste süper

ay bak iyice heyecanlandim ben
ay haftaya Allah izin verirse bende bu listede olucam dimii

savunun kizlarrrr ben geliyoruuuuumm

ben aksaklik görmedim canim ama sen bilgisayarcisinya hemen fark ettin demek

Kızlar iyi geceler ben dayanamıycam yatıyorum öptüm sizi.
dilekcim party fos oldu bidahakine gecepartysuzisi olarak sana özel bi gece düzenliycem

suziiiiiii bizim parti ne oldu ya hadi oynayak acık
sen yerinde duramiyon herhalde bugün energy patlamasimi yasiyon karakedimmm
kızlar iyi geceler ben çıkıyorum.. pc bakmaktan gözüm kan topladı kötü oldu
iyi geceler canim

canim yaa ne diyecegimi bilemedim hayat insana öyle sinavlar veriyorki bazen icinden cikmaya calissanda cikamiyorsun ne diyeyim bitanem
benim de 2 inci evliliyim ilki senin gibi görücü usülü oldu gerci evli gibi deyildik bosver uzun hikaye ve simdiki esimle severek evlendim ailemi birakdim kactim esim kumar bagimlisi almanyada da var su otomatiklerden onlardan oynuyor
benim demek istedigim su canimcim ya biz bunlan böyle devam edecez yada baska yol sececez ya sabretecez belki düzellir belki esinde hatasini anlar

kizlar benimki geldi afra tafra yapiyo pc deyim diye kactim ben iyi geceler :92:

http://kadinlarkulubu.com/diyet-bas...resimlerimizi-paylasalim-71.html#post19133801

Bak gecen mayistan beri yerimde sayiyorum mehter takimi gibi 2 ileri bi geri adimlarim karisik :/
Motive olup kg vermem lazim

aaa iyi görünüyosun canim yaa

imdaaaaat kiz kaciriyolar
ayol senin topik neresi ?? :44:

iyi geceler bende kaçtıım...:
ay canlaım ya şu koca mevzunu nirden açtınız bende ifritim şuan gidip tek başıma karam karam düşünem bariii..
kocaylada olmuyo onsuzda olmuyooo aaaah hayat aaahhh

insallahh canim ama benimki 13 yasinda erken annne oldum ben coook sükür iyikide olmusum
maşallah diyelim cnmnazar değmesin..ama kardeş düşünmüyosun sanırım..

amanınnnn 13 müüü
maşallah yaaaa
ben de 23 yaşındayım erken diyorum bebek için
ama değilmiş sanırım
cnm erken değil ama başka planların varsa bilemem.annelik duygusu kadar güzel bi duygu yok..bende 24 yaşımda anne oldum..

bende 11.11.11 de evlendim ama düğünümüz 4 ubatta
ne güzel,ne güzel..

fıstık gibisin maşallah diyelim..

ne partisi yemek yeme partisimi

aman dilek duymasın..

kızlarrrr yarın eşim ankara'ya gidiyorrr
pazar günü de yokkkk
haftasonu yalnız kalmaktan nefret ediyorummmm
yalnız değilsin cnm bizler burdayız.sıkıldıkça gel..
.eşin ne iş yapıyor cnm.neden gidiyor.

26 yaşında
eşim hafta sonuda çalışıyor malesef
pcde onun yattığı odada olacak burası musait çünkü
bende onu düşündüm ama
malesef kös kös oturcam durum bunu gösteriyor
bi yolunu bulabilirsin umarım.lap top olsa kolayca odana taşıyıp ordan girebilirsin dicem ama bilemiyorum..

ay hep senin gibi biri olmayı çok istemişimdir.mesela benim eşim çok fena ve keçinin tekidir.kimse başa çıkamaz onla.
maço ve dediğim dediktir.bende az çekmedimya neyse.

ecrincim sabırlı ol tatlım.öfkeyle hareket etme sakın..eşinin sölediklerine takılma.
sinir halinde mutlaka kırıcı sözler istemeden de olsa çıkıyo..yuvayı yapandişi kuştur bunu untma cnm..

geçmişe bi daldım anca çıkabildim kızlar..
birinciliği alan dilek arkadaşımıza gösterdiği üstün sabır ve davranışlarından dolayı kocaman tebrik ediyorum..
bende sondan birinci olmuşum.
diyecek söz bulamıyorum.bir iki tokat sallayımda kendime geleyim en iyisi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…