benim kiz uyusa uyuycamda nerde gece kusu benimki kizlar basinizi sisirdim hakkinizi helal edin
ay bak sanki benimde sende gönlüm var gibi ama karar veremedim simdi :26:
peki neler vaat ediyorsun bana :82:
http://kadinlarkulubu.com/diyet-bas...resimlerimizi-paylasalim-71.html#post19133801
Bak gecen mayistan beri yerimde sayiyorum mehter takimi gibi 2 ileri bi geri adimlarim karisik :/
Motive olup kg vermem lazim
http://kadinlarkulubu.com/diyet-bas...resimlerimizi-paylasalim-71.html#post19133801
Bak gecen mayistan beri yerimde sayiyorum mehter takimi gibi 2 ileri bi geri adimlarim karisik :/
red cok iyi gozukuyosun oyle kilon varmis gibi durmuyosun masallah boy iyiymis
uzun boylu olmak ne güzel yaaa
65_70 arası bile çok iyi olur sende red..
tebrikler bu arada süper değişim
benimde boy 1.74 kilom şuan 71.5 senin kadar ince görünmüyorum
kız senin 78 lik halin benim şu halimden çok daha ince görünüyo emin ol
bir yaşlı kadın ve kocasına birgün genç bir misafir gelmiş adam karısına (peteğim)çay yaparmısın demiş sonra (çiçeğim)şeker getirirmisin demişenson(gülüm)eline sağlık demiş bu lafları kıskanan genç amca hayırdır nebu lakaplar demiş yaşlı adam ise şııııı karı duymasın 3 yıl önce adını unuttumda ondan
Alışverişten sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer.
Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..Şöyle aciklayabilirim..." der.. "Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu.
Onu arabama aldım. Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim.
Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona.
Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim.
Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sıgmadıgı bir pantolonunu da verdim.
Tam çıkmak uzereyken bana "Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. ve işte buradayız.."
ayyy suziiiiiiiiiiiii koptummmmmmmmmmmmmm
bende 19 siradayim yaniDilekciimm ellerine sağlık. Ben kendimi ara araa zor buldum. Sandım ki beni attınız listeden.
Birinci olan arkadaşımı tebrik ederim.Ama yani hiç utanması yok yaaw bu kadar da kilo verilirmi cnm.
Darısı başımıza ne diyek.
puccaaaa tebrik ediyorum seni yaa liste süper
ay bak iyice heyecanlandim ben
ay haftaya Allah izin verirse bende bu listede olucam dimii
savunun kizlarrrr ben geliyoruuuuumm
ben aksaklik görmedim canimTeşekkür ederim canım biraz aksaklık olmuş ama onlarda nazar boncugumuz olsun.
Valla canım hiç cıss yemedim 7 günde.
İradene hakim olunca gidiyomuş bunu gördüm bende.
İnşallah devamı gelir teşekkürler.
Listede biraz aksaklık olmuş düzelttim gerçi
İns haftaya daha güzel bi liste olur.
Çoğu kısçe vermiş zaten.
Çok güzel bi durum bu.
Sagol canim :)
dilekcim party fos olduKızlar iyi geceler ben dayanamıycam yatıyorum öptüm sizi.
sen yerinde duramiyon herhalde bugünsuziiiiiii bizim parti ne oldu ya hadi oynayak acık
iyi geceler canimkızlar iyi geceler ben çıkıyorum.. pc bakmaktan gözüm kan topladı kötü oldu
canim benim hayat hikayem biraz farkli bu benim ikinci evliligim gebelik bolumundeki arkadaslar bilir ama burda hic konusu olmadi bende yazmadim ilk evliligim sadece 3ay surdu ve kabus bi hayattan kurtarildim gorucu usuluydu ve piskolojik destekle kendimi topladim sonra annem ve cevrem hep arkamda durdu ben bidaha asik olmadan asla evlenmem dedim ve 5yil sonra esimle tanistik asik oldum evlendik esimin ilk evliliginden 2kizi var benim malum yoktu cocugum esimin kizlari 15gunde bir gelirler hafta sonu kalirlar ve tatillerde felan uzun kalirlar sorunumuz yok kizlarla zaten sorun olcak kadar buyukte degiller bugun yine kizlari almak icin evden ciktik 2saatlik yolda oturuyolar ve arabaya binince annemi aradim bugun gorusmedik diye ve annemde senin kotu geliyo dedi bende migrenim azdi ondan dedim teli kapattiktan sonra esim yagdan dolayimi dedi evet dedim ve kiyamat koptu herseyi doktu bizim birlikte yasarken bikere bile kavga ettigimiz olmadi hep annem yuzunden kavga cikartiyosun kadin evinde rahat yasayamiyo kendi istedigini yiyemiycekmi cocugu istedigi gibi sevemiycekmi sen evin en kucugunun bir buyugusun haddini bilerek davran felan filan bende dedim ben simdi nededim basim agriyo dokuyuyo dedim bukadar laf soyledim nekadar icin doluymus felan dedim ama yol 2saat suruyo ben 2saatte agladim hatta donerken bile agladim en canimi acitan lafiysa eski esi neyse bende ayniymisim onunla ne yasadiysa benimlede aynisini yasiyomus tek farki benim annemin burda olmamasiymis cok kotu oldum cok zoruma gitti bide diyo bizim bire birken birkerebile kavga etmedik sesim bile yukselmedi sen annemi istemiyosun huzursuzluk cikartiyosun dedi bir onceki kavgadada olmuyyosa olmuyo zorlamanin aglemi yok dedi nedemek istiyosun sen dedim baska bisey soylemedi bana bu lafi nasil soyler anlam veremedim ben dusununya gecen yaz temmuzda dogum yaptim ve 1haftaligim lohosayim gittik kizlarini aldik geldik kizlar 2hafta bizde kaldi ben lohosa halimle 3cocuga baktim hicbisey bile demedim ve ben annene yada kizlarina biseymi yapiyorum dedim bi kavgada yine oda ben kizlara biseymi yapiyosun dedim dedi yani kizlar konusunda memnun annesine karsi benden memnun degil ve bugun bunu bikeredaha cok siddetli bi dille anlatti cok uzun olmus nekadar dolmusum
Ben maco bi kadinim naz yapma sacindan suruyerek topigimin uyesi takimimin ortisi yaparim seni
Kizlar ben yatiyorum hayirli geceler cumlemiE
Ya ferihaya da kafam bozuldu ya gozunu cikardilar artik eceinle beraber feriha ruyama girecekler kol kola :)
Eceincim uzulme sen de.. Taslar yerine oturur zamanla.
maşallah diyelim cnminsallahh canim ama benimki 13 yasindaerken annne oldum ben coook sükür iyikide olmusum
cnm erken değil ama başka planların varsa bilemem.annelik duygusu kadar güzel bi duygu yok..bende 24 yaşımda anne oldum..amanınnnn 13 müüü
maşallah yaaaa
ben de 23 yaşındayım erken diyorum bebek için
ama değilmiş sanırım
ne güzel,ne güzel..bende 11.11.11 de evlendim ama düğünümüz 4 ubatta
Eki Görüntüle 326038 böyleyim....
ne partisi yemek yeme partisimi
yalnız değilsin cnm bizler burdayız.sıkıldıkça gel..kızlarrrr yarın eşim ankara'ya gidiyorrr
pazar günü de yokkkk
haftasonu yalnız kalmaktan nefret ediyorummmm
bi yolunu bulabilirsin umarım.lap top olsa kolayca odana taşıyıp ordan girebilirsin dicem ama bilemiyorum..26 yaşında
eşim hafta sonuda çalışıyor malesef
pcde onun yattığı odada olacak burası musait çünkü
bende onu düşündüm ama
malesef kös kös oturcam durum bunu gösteriyor
ay hep senin gibi biri olmayı çok istemişimdir.mesela benim eşim çok fena ve keçinin tekidir.kimse başa çıkamaz onla.Ben tam tersini dusunuyorum.
İstedigi gibi davranman icin sopanin ucunu gosteriyo, en son soyleneck lafi ilk soyluyo. Bak bu konuda cok ciddiyimmhaa.. Mesaji veriyo aklinca.
Klasik erkek davranisi..
Benimkinde de vardi tepeledim
Bakti kumas pahali basti topa dondu fabrika ayarlarina
iyi geceler bende kaçtıım...:
ay canlaım ya şu koca mevzunu nirden açtınız bende ifritim şuan gidip tek başıma karam karam düşünem bariii..
kocaylada olmuyo onsuzda olmuyooo aaaah hayat aaahhh
ne güzel genç anne olmuşsuncnm erken değil ama başka planların varsa bilemem.annelik duygusu kadar güzel bi duygu yok..bende 24 yaşımda anne oldum..
canım öğretmenim ben atama bekliyorumm
ev aldık maddi açıdan rahata ermemiz lazım..
doğu tayini var, batıda yapmak istiyorumm
ne çook engelim varmış yaaaaa
yalnız değilsin cnm bizler burdayız.sıkıldıkça gel..
.eşin ne iş yapıyor cnm.neden gidiyor.
eşim askeri personel, seminer varmış canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?