70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınlarrr,
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesinler, önümüzdeki hafta verirler inşallah.
O kadar yoğun bir topic olduk ki oku oku bitiremedim açıkçası. Biraz da bilgisayarım yavaşladı, sayfalar ilerlemiyor.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Kaçamak yapacaksanız bugün yarın yapın kızlar, pazartesi sıkı bir şekilde beslenme ve spor yapalım lütfen. Kilo vermek istiyorsak düzenli besleneceğiz. İstediklerinizi bugün yarın yiyon, hafta içi kaçamak yapmamak için. Ben bu hafta 3 gün leslie yaptım 20 dk. kadar, bir de yeşilçayın teneke kutudaki olanı daha etkili sanırsam. Daha çok yağ yaktırıyor gibi geliyor bana.

günaydın çıtırlar nasılsınız bakem benim ortide ortalarda görünmüyor gece geç saate kadar topikteydiniz dimi
okudum geçmişi sanırım suzi 5'e kadar pcdeymiş
benim misafir yön değiştirmiş sabah burda olucaktı başka akrabasına gitmiş ohh oh
inşallah hiç gelmezde ordan gider

Günaydın canım, hıhı aynen katılıyorum bende teneki kutu bergamutlu olanı içiyorum çaykur
çok güzel birazda limon sıkıyorum güzel tadı oluyor

günaydiiin kizlaaaaaaaarrrrr

saglikli , mutlu , huzurlu , az aciktigimiz , kalorilerin cayirr cayiiirrr yandigi bir gün olsun insallaahhhhhhhhhhhhhh

ay cok iyi hissediyorum kendimi coook devaaamm

korkun benden anacim korkun

o kupayi ben alicam puccaaa tahtini ele geciricem ha ha haaa

selam kızlar kilo bildirimimi bugün yapabilcem olur mu??dün annemdeydim orda da tartıldım ama tartı farklı olur die emin olamadım..kime yapcez bildirimi arkadaşlar..??

başlangıç: 71.8
geçen HAFTA: 69.7
bu hafta: 69.2
giden: 500 gr
gelen: 0
toplam giden: 2.600 gr
hedef: 65

selammmm kızlarrrrrrrr
ben kahvaltıda cozuttum bugün yaaaaa:18:
eşim gidio yarın yok diye birlikte güzl bi kahvaltı yapalım dedim
bisürü şeyy hazırladım..
patates, biber kızartması, krep, börek:18:
kreple böööörekkk yemedim ama bir tane simit yedimmm
aslında yine çok yemedim eskiden olsa 3 katını yerdim.
akşam dengelemem lazım eşim de yok zaten
az yicem akşama...

PuCCaa senide ayrıca tebrik ediyorum bu ne başarı yaaa...Maşallah
diğer kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ama alan arkadaşlar cısss...yerinde sayan arkadaşlarımm hadi haraket...

Teşekkür ederimm şekerimm.

ben senin ildigin kizlardan degilim düs yakamdan :93:

anlaşılan kimsenin neşesi yok bende acık kendi kendime oynayam gidem...62:

Gecenin oynağı senmişsin anlaşılan ya h.içi 10-11 de yattıgım için direkt uykum geliyo dayanamıyorum.

iyi geceler bende kaçtıım...:
ay canlaım ya şu koca mevzunu nirden açtınız bende ifritim şuan gidip tek başıma karam karam düşünem bariii..
kocaylada olmuyo onsuzda olmuyooo aaaah hayat aaahhh

Ahhh ahhhh diyorum bendeeee benimde uzatmalı sevdiceğim var sorunlar olsa da seviliyo gene de kerata
Allah aşılmayacak sorun vermesin blackimmm.

Teşekkür ettimm canımmcımm..

kizlar simdi korktum:18: esimi uyandirdim geri silah attilar disarida :26: sonrada bakma camdan dedim kursun gelir masallah:18:
hayirdir

İyi yapmışsın canım bakmamak en iyisi.

Günaydıınnnnn doğru bilmişsin.
Erkenden uyandırmış seni bide resimlerini gördüm boyunun uzun olması ne güzel yaaa.
Hiç kıskanmadım emin ol

günaydın kızlar....

Günaydın canım.
Artık katılmıyorsun muhabbetlere hayırdır?

Günaydın kızçeler
Dün kk birden gitti sonra mesaim bitti akşam da temizlik felan derken gelemedim geçmişe bir bakınayım bakalım

Günaydın canım işçi naftan sonra ev hanımı naf devreye girdi desene

70-79 ' un şimdiye kadar ki en güzel listesi harika harika
Ünvana ihtiyacın yok zaten bebeğim sen benim çıtırımsın tebrikler

Ayy ayyyy yirimmm senniii canımm benimmmm.yemesmileysideistiyorum.

hoşbuldum canım.. tam yerindeyim sanırım .. marta kadar bu kiloları vermem lazım yaa

Selam canım listemizi görmüşsündür zaten her cuma sabah tartılıyoruz.
Hergünde menü paylaşmaya dikkat ediyoruz.
Katılımın daim olur ins.

Günaydın canımm yzdıklarına katılıyorumm bende

Günaydın şekerim.

Balkaymaklimin tahtımdaa gözü varrrr
Hadi bakalım haftaya bomba gibi gel listede olacaksın zaten.

aaa liste yapılmış bile..bu hafta bu ne hız

Bi engel olmazsa her cuma akşam yayınlamayı düşünüyorum canım.
Böyle daha motive olucaz sanırım.

kızlar günaydın çok zamanım yok oğluşum anneee anneeeeee diye bağırıyo hiç durmadan. listeyi inceleyemedim emeği olanlara teşekkürler. geçmişi inşallah pazartesiye okucam. bana rica etsem şu Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programinın linkini özelden atarmısınız?
şimdiden çok teşekkür ederim

Günaydın canımcım.
Akşama dengelersin sen bişey olmaz.
Hem yarını var daha :))

hoşbuldum canım.. tam yerindeyim sanırım .. marta kadar bu kiloları vermem lazım yaa

Aynen öyle tam yerindesin kilo çizelgeni yapsana canım

Ne güzel dimi sayfamız çok aktif listemiz mükemmel daha ne olsun

oooo baya azimli gördüm cnm seni

Canım liste yapıldı :26:

Orti olsun canım sen toparlarsın sıkma canını

Günaydın kızlarr..
Geçmişi okudum döndümm kar yağıyo bugün İstanbul'da.
Hepimize güzel haftasonları.:119:

Uww beybi işe güce daldım bi eleman işten çıkıyo evraklarını düzenliyorum :26: dışarıda kar var sen evdesin ohh mis

Akşama bahar ile eşide geliyolar yemeğe baya kaynaşıcaz tülişle sende gelsene hani konuşmuştuk ya vınnnn hınnn olayı

O linki göndermeyi başaran varmı ki :26: ben çok denedim ama hep virüsvirüs diye çıkıyo cnm

ortimm ortimmm güzel ortimmm
evet ya kahvaltı diye teselli ediorum kendimi
akşama toparlıcam artık

Ortiimmmmm

Benimde İstanbuldan arkadaşım geliyor bu akşam yemeğe menüde balık var çok kaçırmıycam alkol almayıda düşünmüyorum bitek kaçırırsam pazar kahvaltısında kaçırırım dışarıya gitmeyi düşünüyoruz çünkü ama Pazartesi hele ki çarşambadan sonra çok fena geliyorum birinci biz olucaz ortim

ziyafet var desene
bayılırım balık menülerine, alkolsüz de gitmezzz beeeee
ama evet akşam kaçırma kahvaltıda daha güzel oluyor kaçamak
ben bugün kullandım kaçamak hakkımı
yarın melül melül bakcam herşeye
ohhhh yeahhhh babyy, birinci bizizzz ikinci kim

Son düzenleme:

Çok canım çekerse bi yerim şişmesin diye bi tek atarım oy yirim seni herşey daha güzel olmamız için orti bizim için kendimiz için

Ben şimdi yemek hazırlamaya gidiyorum çok geç olmadan yiyim sonra aç kalırsam sapıtıyorum öptüm orticimmm kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…