aynen akşama açıımmm
yarın cıss mıss yokkkk
Uww beybiişe güce daldım bi eleman işten çıkıyo evraklarını düzenliyorum :26: dışarıda kar var sen evdesin ohh mis
Akşama bahar ile eşide geliyolar yemeğebaya kaynaşıcaz tülişle sende gelsene hani konuşmuştuk ya vınnnn hınnn olayı
O linki göndermeyi başaran varmı ki :26: ben çok denedim ama hep virüsvirüs diye çıkıyo cnm
ortimm ortimmm güzel ortimmm
evet ya kahvaltı diye teselli ediorum kendimi
akşama toparlıcam artık
Ortiimmmmm
Benimde İstanbuldan arkadaşım geliyor bu akşam yemeğemenüde balık var çok kaçırmıycam alkol almayıda düşünmüyorum bitek kaçırırsam pazar kahvaltısında kaçırırım dışarıya gitmeyi düşünüyoruz çünkü ama Pazartesi hele ki çarşambadan sonra çok fena geliyorum birinci biz olucaz ortim
günaydiiin kizlaaaaaaaarrrrr
saglikli , mutlu , huzurlu , az aciktigimiz , kalorilerin cayirr cayiiirrr yandigi bir gün olsun insallaahhhhhhhhhhhhhh
ay cok iyi hissediyorum kendimi coook devaaamm
korkun benden anacim korkun
o kupayi ben alicam puccaaa tahtini ele geciricem ha ha haaa
Arada siriklik ise yariyoTeşekkür ederimm şekerimm.
Gecenin oynağı senmişsin anlaşılan ya h.içi 10-11 de yattıgım için direkt uykum geliyo dayanamıyorum.
Ahhh ahhhh diyorum bendeeee benimde uzatmalı sevdiceğim var sorunlar olsa da seviliyo gene de kerata
Allah aşılmayacak sorun vermesin blackimmm.
Teşekkür ettimm canımmcımm..
İyi yapmışsın canım bakmamak en iyisi.
Günaydıınnnnn doğru bilmişsin.
Erkenden uyandırmış seni bide resimlerini gördüm boyunun uzun olması ne güzel yaaa.
Hiç kıskanmadım emin ol
Günaydın canım.
Artık katılmıyorsun muhabbetlere hayırdır?
Günaydın canım işçi naftan sonra ev hanımı naf devreye girdi desene
Ayy ayyyy yirimmm senniii canımm benimmmm.yemesmileysideistiyorum.
Selam canım listemizi görmüşsündür zaten her cuma sabah tartılıyoruz.
Hergünde menü paylaşmaya dikkat ediyoruz.
Katılımın daim olur ins.
Günaydın canımm yzdıklarına katılıyorumm bende
Günaydın şekerim.
Balkaymaklimin tahtımdaa gözü varrrr
Hadi bakalım haftaya bomba gibi gel listede olacaksın zaten.
Bi engel olmazsa her cuma akşam yayınlamayı düşünüyorum canım.
Böyle daha motive olucaz sanırım.
Bence dvdsini almalisinkızlar günaydın çok zamanım yok oğluşum anneee anneeeeee diye bağırıyo hiç durmadan. listeyi inceleyemedim emeği olanlara teşekkürler. geçmişi inşallah pazartesiye okucam. bana rica etsem şu Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programinın linkini özelden atarmısınız?
şimdiden çok teşekkür ederim
Çok canım çekerse bi yerim şişmesin diye bi tek atarımoy yirim seni herşey daha güzel olmamız için orti bizim için kendimiz için
Ben şimdi yemek hazırlamaya gidiyorum çok geç olmadan yiyim sonra aç kalırsam sapıtıyorumöptüm orticimmm kendine dikkat et
Ben akşama ne yesem acaba tavıklı çorba var ondan bide yogurt mu yesem sadece
Sen ne yiceksin?
Sizi hiç kıskanmıyorum.
ben de tavıkkkk haşlıcammm bir de yoğurtt menümüz bilem benzerr
ooyyyy fıstığıımmmm benimmmm
çok seviyom seni kızzzz
Bende mi tavık haşlasam napsam
H.içi için bide liste çıkarmam gerek.
Bu hafta karnabahar falan da ekliyim.
Bende seni seviyorum canım iyi oldu tekrar aramıza katıldıgın
Bu linkten bakarak yapabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
teşekkür ederim kuzum oldumu acabaa..
Ortiimmmmm
Benimde İstanbuldan arkadaşım geliyor bu akşam yemeğemenüde balık var çok kaçırmıycam alkol almayıda düşünmüyorum bitek kaçırırsam pazar kahvaltısında kaçırırım dışarıya gitmeyi düşünüyoruz çünkü ama Pazartesi hele ki çarşambadan sonra çok fena geliyorum birinci biz olucaz ortim
herkese merhabalar. akşam güzel uyudum ama sabah uyandığımda kırgınlığım vardı.
listeyi merak ettiğim için biraz bakayım dedim fakat alıntı yapamadım.
DİLEK cim ellerine sağlık. birinciyi ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
şimdi pc yi kapatayım kendimi iyi hissedersem yine uğrarım.
kizlar benim isarkadasinin teki bana birkac gün önce dedi ki onun bir akrabasi 20 kilo vermisdedim nasil yapti
kiz sisman oldugu fotoyu büyütürmüs ama öyle buzdolapina falan asmamis direk yatakodasina asmissabah kalkarken aksam yatarken hep o fotograf gözüne carpiyormus oda beynine islemis sanirsamki öyle zayiflamis
canım bende bunun tam tersini durmuştum. beyin ne görürse onu kopyalıyormuş. yani şişman değilde zayıf bir fotonuzu koyarsanız gözünüzün önüne beyin o yapıya geçmeye programlıyomuş kendini. ay ben 52 kilo olduğum fotolarımı bir bulup çıkaram da asam her yere barii
Eki Görüntüle 326389
Son halim budur kızlar
Benimde zayıf halim asılı panomda ama hala beyin programlanamadı
Ağır çalışıyo benim biyin
evet çok hassasım dün iğne yaptrımaya gittik ateşi yok diye sadece antibiyotik vurdular eve geldik ateşi çıktı tansiyonum falan düştü eşimde bana kızıyor küçük emrah gibi geziyorsun evde diye, ama napayım gece uykusuz kalan kafaya takan benimEvet iğne çok zor ama sonuçlarını düşününce, mecbur kalınca yaptıracaksın, onların iyiliği için. Biz de mecbur kalmadıkça iğne vurdurmayız, ama o kadar da hassas olma, onun iyiliği için diye düşün. Daha ilk çocuğun olduğu için hassassın. 2.ci de daha rahat olursun. Şurda 2-3 ay sonra yaz gelecek. Çocuklarımız da o zaman daha rahat büyüyecekler merak etme. Kış zamanı maalesef hepimizde aynı dert var. Büyüyünceye kadar yapacak bişey yok. Bir de şu puccanın diyet listesinden bende istiyorum.
teşekkür ederim inşallah...isallah kizin biran önce sagligina kavusur canim benim
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] Puccaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 17.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sineray [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 69.0 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] tofti [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 53 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 8.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 8.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] arzuayten [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] Harran0571 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] seyyah1984 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 5.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 9.300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] Halay [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 8.300 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] 750 [/TD] [TD] 58.6 [/TD] [TD] 58.8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 19.200 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 3.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 18.900 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] RuweyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 3.100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
fikir güzel fikir ama ben yatakodasina öyle bir resim koyarsam kabuz görürüümBurasii
Ben de bi manyak benim diyodum demek benden cok varmis
Ben de bilg kullanmiyorum butun gun tel elimde onu kullaniyorum
Arka plan olarak 82 kg fotomu koydum kurbanda kg almstimda ..
Pazartesiye kadar bi diyette krar kilmaliyim :44:
Saat 7 ve canavarim hortladii :)
Gunayyyydiiiiiiin kizlar
hosgeldin canimbende 70 kiloyumm... ve 59 olmak istiyorumm...
bugün de yazacamKandım valla iki güzel lafa iki güzel göze
Orti evliliği yapmış bulunuyorum teklifine teşekkür ederim canım
Tebriklerrr
Suziii ilk defa menü yazdığını gördüm
Wowww
Gitmiş ya ona bakalım canımsenin vaadleri görmeden tamam demiş bulundum kusura bakmadın inşallah :26:
Ben unuttum yaama temizlik felandı canım çıktı zaten gelemedim
3 gün sık dişini canım yapıcak bişey yok gibi görünüyor
Kadercim yine yoğun günler seni bekliyorkoşturmaca ile zayıflarsın canım
günaydın çıtırlar nasılsınız bakem benim ortide ortalarda görünmüyor gece geç saate kadar topikteydiniz dimi
okudum geçmişi sanırım suzi 5'e kadar pcdeymiş
benim misafir yön değiştirmiş sabah burda olucaktı başka akrabasına gitmiş ohh oh
inşallah hiç gelmezde ordan gider
dilekcimm canim benimGünaydın kızlarr..
Geçmişi okudum döndümm kar yağıyo bugün İstanbul'da.
Hepimize güzel haftasonları.:119:
canim bende gec kalkdim erken kalkinca daha rahat ediyorumGünaydınn fıstıklar bi uyumuşum bi uyumuşum heryerim şişmiş
PArtiler falanda yapılmış oh oh oh
dikkat et canim hasta olmaherkese merhabalar. akşam güzel uyudum ama sabah uyandığımda kırgınlığım vardı.
listeyi merak ettiğim için biraz bakayım dedim fakat alıntı yapamadım.
DİLEK cim ellerine sağlık. birinciyi ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
şimdi pc yi kapatayım kendimi iyi hissedersem yine uğrarım.
öyle mi yapsam uuucanım bende bunun tam tersini durmuştum. beyin ne görürse onu kopyalıyormuş. yani şişman değilde zayıf bir fotonuzu koyarsanız gözünüzün önüne beyin o yapıya geçmeye programlıyomuş kendini. ay ben 52 kilo olduğum fotolarımı bir bulup çıkaram da asam her yere barii
cok güzel duruyorsun canimEki Görüntüle 326389
Son halim budur kızlar
Benimde zayıf halim asılı panomda ama hala beyin programlanamadı
Ağır çalışıyo benim biyin
canim nasil oldu simdi kizin :26:kızlar kaç saattir okuyorum nekadar çok sayfa birikmiş maşallah size sohbetiniz koyu, akşam misafirim vardı giremedim onlar gidincede şarj bitti uyudum bugünde günüm vardı ama kızım uyuyor aslında sadece para vermek için gidecektim herhalde bir uğrarız sadece zaten kızımda hasta, akşamda annemlerde çiğköfte ziyafeti var haftasonu bugün kaçamak günü olsun azıcık, gerçi ben haftaiçide yiyorum cısslardan ama bu hafta biraz daha azimliyim hastalık falan olmaz inşallah...
evet çok hassasım dün iğne yaptrımaya gittik ateşi yok diye sadece antibiyotik vurdular eve geldik ateşi çıktı tansiyonum falan düştü eşimde bana kızıyor küçük emrah gibi geziyorsun evde diye, ama napayım gece uykusuz kalan kafaya takan benim
teşekkür ederim inşallah...
liste çok güzel tebrik ederim herkesi bende sondan 3. olmuşumgüzel başarı. dilekcim senide tebrik ederim azmine hayranım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?