- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
selamlar kızlar ben geldim.....
bugün ilk kez girebildim... kızlar bugün ne soğuk hava yaa.. hemde kar var..
Teşekkürler tatlım
Vallahi yapalım 1 haftaya bişiciğimiz kalmaz
liposuctionda yapabilirizz en büyük şırıngadan alırız bacağımıza sokar yağları çekerizBacağın arkasından mangalla tutturur gergin bacaklara sahip oluruz
Aman yarabbim sadist oldum iyicee
canım bence abartılıacak birşey yok öğle yemeği yememişsin o yüzden 2 kurabiye çokta kötü değilslm kızlar bugun de cok kötü bigündü
malesef frenleyemedim kendimi
cuma 66.2yi görünce baya gevsedim o kadar gevsedim ki sabah 66.8 çıktım birgünde düşünün
sinir oldum kendime
bugun de sinirimden yedim
yine de yazayım
sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
2çatal beyaz peynir
1bardak limonlu su
ara
2 incirli kurabiyekocamın isteği üzerine yaptım malesef dayanamayıp kendim de yedim
akşam
fırında balık
salata
2.5 litre su
spor yapmam lazım bugun belki koşubandında yürürüm
çok güzel menüü. küflü peynir dediğin tulum mu ama yüzü yeşil hafif küf oluyor13 de kalkdim
öglen olsun dimi : 1 dilim kara ekmek 2 dilim küflü peynir ( ismini bilmiyom biz küflü diyoruz )
3tane sucuk 1 salam 3 tane zeytin domates,biber,
ara: 1 armut
1 activia yogurt
1 avuc ici findik
aksam: salata ,corba olarak kapatmayi düsünüyorum
nasil :26:
iyi menü bence haftasonu hepimiz abartıyoz kahvaltıda birşey olmazbugün kahvaltıda yedim de yedimmm
menüm
sabah
1 simit
3 küçük parça beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim salam
1 haşlanmış ymurta
10 dilim patates kızartması
1 çay kaşığı reçel
bol salata
şekersiz siyah çay
ara
yok
öğlen
1 haşlanmış tavuk baget
1 kanat
2 kaşık yoğurt
ara
1 elma
akşam
2 haşlanmış baget
bol salata..
2 litre su, yeşil çayımı da demlicem şimdi..
yağlı ballı ekmekler , peynirli böööreeekkk ler
Ne zahmeti seveseve
Bugün ki menümmmm
Sabah kahvaltısı;
1 tane kırılmış yumurta sosisli
1 dilim keçi peyniri
yarım dilim kızarmış ekmek yağlı ballı
Ara öğün;
1 portakal
1 kivi
Öğlen acıkmadığım için birşey yemedim
Akşam yemeği ;
2 dilim yağsız peynirli böööreeekkk
1 kase ıspanak çorbası
Bukadaycık
hoş geldin canım tam yerindesinselam arkadaşlar bende maalesef 79 kiloyum boyum 1 67 yarın bende başlıcam diyete umarım olur en azından 65 70 arasına düşsem süper olcak bundan 1 yıl önce 89 kiloydum 10 kilo verdim 1 yılda ama sürekli diyetle değil yani 3 ay diyet yapmışımdır 3 ay yapmamışımdır düzenli bilinçli bi diyetle olmadı ama insallah bu kez ideal kiloma ulaşıcam daha 20 yaşındayım gençlik gitcek şişko şişko müdahale edilmezse... evde spor yaparım ip atlarım bolbol su içerim özellikle sıcak su çok zayıflatmışdı beni form çayı falan en azından beni motive ediyo daha az yiyorum ekmek zaten sabahları yerim sadece 2 dilim umarım olucak destek istiyorum sadece......evliyim kocamda istio kilo vermemi çıtı pıtı olmamı.ben hiç olmadımki çıtı pıtı
:iyi menü bence haftasonu hepimiz abartıyoz kahvaltıda birşey olmaz:
:ben şimdik yemeğe gider gelecem ama bekleyinnnnnn
bomba gibi menümle ama atom bombası
kurabiyeyi öglen yediginden fazla etki etmez bildigim kadar ama iste pilav makarna ekmekyok canım akşama bişi yemem inşllh
dün pilav falan cok kaçırdım
bugun de kurabiye
verdiğim kiloyu 1günde aldım ya
canım sıkıldı
ay cok sagol
Ne zahmeti seveseve
selam arkadaşlar bende maalesef 79 kiloyum boyum 1 67 yarın bende başlıcam diyete umarım olur en azından 65 70 arasına düşsem süper olcak bundan 1 yıl önce 89 kiloydum 10 kilo verdim 1 yılda ama sürekli diyetle değil yani 3 ay diyet yapmışımdır 3 ay yapmamışımdır düzenli bilinçli bi diyetle olmadı ama insallah bu kez ideal kiloma ulaşıcam daha 20 yaşındayım gençlik gitcek şişko şişko müdahale edilmezse... evde spor yaparım ip atlarım bolbol su içerim özellikle sıcak su çok zayıflatmışdı beni form çayı falan en azından beni motive ediyo daha az yiyorum ekmek zaten sabahları yerim sadece 2 dilim umarım olucak destek istiyorum sadece......evliyim kocamda istio kilo vermemi çıtı pıtı olmamı.ben hiç olmadımki çıtı pıtı
canım bence abartılıacak birşey yok öğle yemeği yememişsin o yüzden 2 kurabiye çokta kötü değil
çok güzel menüü. küflü peynir dediğin tulum mu ama yüzü yeşil hafif küf oluyor
ortim erkenden dışarı çıktım bugün giremedim ama seni terketmedimgünaydın çıtırlar nasılsınız bakem benim ortide ortalarda görünmüyor gece geç saate kadar topikteydiniz dimi
okudum geçmişi sanırım suzi 5'e kadar pcdeymiş
benim misafir yön değiştirmiş sabah burda olucaktı başka akrabasına gitmiş ohh oh
inşallah hiç gelmezde ordan gider
hoşgeldinnn
burası hep soğuk , totomuz donuoooooo
yağlı ballı ekmekler , peynirli böööreeekkk leranladın sen onu anladın
takıl bize hayatını yaşa biz seni çıtı pıtı da yaparız kıtır kıtır da :44::44:selam arkadaşlar bende maalesef 79 kiloyum boyum 1 67 yarın bende başlıcam diyete umarım olur en azından 65 70 arasına düşsem süper olcak bundan 1 yıl önce 89 kiloydum 10 kilo verdim 1 yılda ama sürekli diyetle değil yani 3 ay diyet yapmışımdır 3 ay yapmamışımdır düzenli bilinçli bi diyetle olmadı ama insallah bu kez ideal kiloma ulaşıcam daha 20 yaşındayım gençlik gitcek şişko şişko müdahale edilmezse... evde spor yaparım ip atlarım bolbol su içerim özellikle sıcak su çok zayıflatmışdı beni form çayı falan en azından beni motive ediyo daha az yiyorum ekmek zaten sabahları yerim sadece 2 dilim umarım olucak destek istiyorum sadece......evliyim kocamda istio kilo vermemi çıtı pıtı olmamı.ben hiç olmadımki çıtı pıtı
hoşgeldin ortim bende sabah girebildim bugün çok soğuktu yavv istanbulda kar yğışı, elektrik yok, doğalgaz yok sorun da sorunortim erkenden dışarı çıktım bugün giremedim ama seni terketmedim
benim donmayan yerim kalmadı...
bugün ist'da ki herkes ynı sorunları yaşadı canım hatta 20 ilmişHerkse selam kızlar. Bugün stresli bir gün yaşadım. Migrenim tuttu. İstanbulda hemen hemen bütün gün ışıklar yoktu. Sucum su getirmedi, onu beklemekten içim kurudu ya. Başka yeri aradım o da getirmedi. Gittim marketten aldım. Tirajikomik bir hikaye yani. Hiç havamda değilim anlayacağınız. Kusuruma bakmayın canlar öpüldünüz.
selam kizlar nasilsiniz bende idare ederim iste
kilo olayina gelince kurtulcam bukilolardan insaallah 5.gunumdu bugun jillianda galiba ise yariycak busefer gobek gitcek gibime geliyo tabi totada
bugunku menum yani keyfim yok diye pek bisey yemek icimden gelmedi ama
oglen kalktim sadece bitane alman simidi yedim [binkere bizim simidi tercih ederim ]
ara 1avuc badem
aksam corba menemen ve bitanede mandalina yedim
esim olcemi dusunuyo bukadar yemekle ama icimden gelmiyo yemek
ben peynir delisiyimdir de ondan sordum her türlüsünü çooook severim ama maviyi ilk kez duydum:44:canim peynirin icinde mavi mavi benekleri var :26:bidahakine yemeden fotosunu ceker koyarim
bende şimdi menümü yazacam aynı cevabı veririsin bana bende kahvaltıda çeyrek bööörek yedim de :)
Anladım
Napim ama bişicik omasss göbişim çıkmadı
ay çok az yemiiin canım ya nasıl duruyon bununlaselam kizlar nasilsiniz bende idare ederim iste
kilo olayina gelince kurtulcam bukilolardan insaallah 5.gunumdu bugun jillianda galiba ise yariycak busefer gobek gitcek gibime geliyo tabi totada
oglen kalktim sadece bitane alman simidi yedim [binkere bizim simidi tercih ederim ]
ara 1avuc badem
hepsini yiyeydin bari kız cısın boşa gitmesin.sabah 8.30 spor
saat 9.30 kahvaltı
2 çatal peynir
2 zetin
1 yumurta haşlamıştım (unutmuşum yemeyi:44:)
2 dilim t.b.ekmeği
1 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli
ara bir portakal
13.45 öğle yemeği
yarım kase merci çorba
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1.5 dilim t.b.ekmeği
ara 1 kuru incir, 6 adet badem
akşam 18.45
yarım kase çorba
2 kaşık yoğrt
yarım dilim ekmek
:26::26:2 kare fıstıklı çikolata cıs yaptım
2 litre su
2 kupa yeşilçay
su devam edrim yatana kadar artık
ben peynir delisiyimdir de ondan sordum her türlüsünü çooook severim ama maviyi ilk kez duydum:44:
bende şimdi menümü yazacam aynı cevabı veririsin bana bende kahvaltıda çeyrek bööörek yedim de :)
ay çok az yemiiin canım ya nasıl duruyon bununla
hepsini yiyeydin bari kız cısın boşa gitmesin.ya bende canım da istememesine rağmen durduk yere iki tane şeker soyup attım ağzıma nasıl girdiler anlamadım ki
sabah 8.30 spor
saat 9.30 kahvaltı
2 çatal peynir
2 zetin
2 dilim t.b.ekmeği
ara bir portakal
13.45 öğle yemeği
yarım kase merci çorba
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1.5 dilim t.b.ekmeği
akşam 18.45
yarım kase çorba
2 kaşık yoğrt
yarım dilim ekmek
2 litre su
2 kupa yeşilçay
herkese merhabalar. akşam güzel uyudum ama sabah uyandığımda kırgınlığım vardı.
listeyi merak ettiğim için biraz bakayım dedim fakat alıntı yapamadım.
DİLEK cim ellerine sağlık. birinciyi ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
şimdi pc yi kapatayım kendimi iyi hissedersem yine uğrarım.
Eki Görüntüle 326389
Son halim budur kızlar
Benimde zayıf halim asılı panomda ama hala beyin programlanamadı
Ağır çalışıyo benim biyin
kızlar kaç saattir okuyorum nekadar çok sayfa birikmiş maşallah size sohbetiniz koyu, akşam misafirim vardı giremedim onlar gidincede şarj bitti uyudum bugünde günüm vardı ama kızım uyuyor aslında sadece para vermek için gidecektim herhalde bir uğrarız sadece zaten kızımda hasta, akşamda annemlerde çiğköfte ziyafeti var haftasonu bugün kaçamak günü olsun azıcık, gerçi ben haftaiçide yiyorum cısslardan ama bu hafta biraz daha azimliyim hastalık falan olmaz inşallah...teşekkür ederim inşallah...
liste çok güzel tebrik ederim herkesi bende sondan 3. olmuşumgüzel başarı. dilekcim senide tebrik ederim azmine hayranım...
Teşekkürler tatlım
Vallahi yapalım 1 haftaya bişiciğimiz kalmaz
liposuctionda yapabilirizz en büyük şırıngadan alırız bacağımıza sokar yağları çekerizBacağın arkasından mangalla tutturur gergin bacaklara sahip oluruz
Aman yarabbim sadist oldum iyicee
slm kızlar bugun de cok kötü bigündü
malesef frenleyemedim kendimi
cuma 66.2yi görünce baya gevsedim o kadar gevsedim ki sabah 66.8 çıktım birgünde düşünün
sinir oldum kendime
bugun de sinirimden yedim
yine de yazayım
sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
2çatal beyaz peynir
1bardak limonlu su
ara
2 incirli kurabiyekocamın isteği üzerine yaptım malesef dayanamayıp kendim de yedim
akşam
fırında balık
salata
2.5 litre su
spor yapmam lazım bugun belki koşubandında yürürüm
13 de kalkdim
öglen olsun dimi : 1 dilim kara ekmek 2 dilim küflü peynir ( ismini bilmiyom biz küflü diyoruz )
3tane sucuk 1 salam 3 tane zeytin domates,biber,
ara: 1 armut
1 activia yogurt
1 avuc ici findik
aksam: salata ,corba olarak kapatmayi düsünüyorum
nasil :26:
bugün kahvaltıda yedim de yedimmm
menüm
sabah
1 simit
3 küçük parça beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim salam
1 haşlanmış ymurta
10 dilim patates kızartması
1 çay kaşığı reçel
bol salata
şekersiz siyah çay
ara
yok
öğlen
1 haşlanmış tavuk baget
1 kanat
2 kaşık yoğurt
ara
1 elma
akşam
2 haşlanmış baget
bol salata..
2 litre su, yeşil çayımı da demlicem şimdi..
Ne zahmeti seveseve
Bugün ki menümmmm
Sabah kahvaltısı;
1 tane kırılmış yumurta sosisli
1 dilim keçi peyniri
yarım dilim kızarmış ekmek yağlı ballı
Ara öğün;
1 portakal
1 kivi
Öğlen acıkmadığım için birşey yemedim
Akşam yemeği ;
2 dilim yağsız peynirli böööreeekkk
1 kase ıspanak çorbası
Bukadaycık
selam arkadaşlar bende maalesef 79 kiloyum boyum 1 67 yarın bende başlıcam diyete umarım olur en azından 65 70 arasına düşsem süper olcak bundan 1 yıl önce 89 kiloydum 10 kilo verdim 1 yılda ama sürekli diyetle değil yani 3 ay diyet yapmışımdır 3 ay yapmamışımdır düzenli bilinçli bi diyetle olmadı ama insallah bu kez ideal kiloma ulaşıcam daha 20 yaşındayım gençlik gitcek şişko şişko müdahale edilmezse... evde spor yaparım ip atlarım bolbol su içerim özellikle sıcak su çok zayıflatmışdı beni form çayı falan en azından beni motive ediyo daha az yiyorum ekmek zaten sabahları yerim sadece 2 dilim umarım olucak destek istiyorum sadece......evliyim kocamda istio kilo vermemi çıtı pıtı olmamı.ben hiç olmadımki çıtı pıtı
Herkse selam kızlar. Bugün stresli bir gün yaşadım. Migrenim tuttu. İstanbulda hemen hemen bütün gün ışıklar yoktu. Sucum su getirmedi, onu beklemekten içim kurudu ya. Başka yeri aradım o da getirmedi. Gittim marketten aldım. Tirajikomik bir hikaye yani. Hiç havamda değilim anlayacağınız. Kusuruma bakmayın canlar öpüldünüz.
selam kizlar nasilsiniz bende idare ederim iste
ara 1avuc badem
sabah 8.30 spor
saat 9.30 kahvaltı
2 çatal peynir
2 zetin
2 dilim t.b.ekmeği
ara bir portakal
13.45 öğle yemeği
yarım kase merci çorba
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1.5 dilim t.b.ekmeği
akşam 18.45
yarım kase çorba
2 kaşık yoğrt
yarım dilim ekmek
2 litre su
2 kupa yeşilçay
ellerim titredi hepsini yiyecektim ama hemen gözümün önünden sakladım başka yere görmiyim diye:18::18::18:
ahhh ahhhhhhhhhhhh
bir çukulata canavarı olarak nasıl durduruyom kendimi bir bilsen bu kilolar azıcık gitsin
varya bitane dörtgenin hepsini bitrcem mıhhhhhhhhhhhhhhh
Teşekkür ederim canım.
Yüzün ne kadar zayıf ve güzel
Darısı totonun başına
Teşekkür ederim canım ins bu azmim kaybolmaz.
Sana da afiye olsun.
ahahahha ondan bende istiyorummm
Bugün büyük ablam gördü belin zayıflamış ama toton hâlâ duruyo dedi.
H.sonu menüler karışıyo biraz canım h.içi toparlarsın sen.
Ara da yemediğin başka bişi varmıydı kuzumŞaka bi yana güzelmiş. Sebzeee yeeeee kaç kere dicem bide.
Afiyet olsun canım güzelmiş.
Oooo böreekkk olmamışş yağsız diye masumlaştırma onu
Afiyet olsun canım.
Hoşgeldin canım bende hiç çıtı pıtı olmadım ama inş olacagım umudum var :)
Burda her cuma sabah tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz hergün menü paylasmaya dikkat ediyoruz.
Evet elektrikler yoktu bizde de sonra su da gitti..
Elektrik ve su olmayınca hayat kabus oluyor. Geçmiş olsun.
Moralin bozuksa az yemen normal canım ins toparlarsın kendini.
Ve cidden az olmuş.
Pilavla ekmek olmamış canım. Çikoyuda cıslara ekledik.
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?