70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin. buraya devamlı takılırsan acayip motive olursun ve kilolardan kurtulursun.

herkese iyi akşamlar. bugün hastaydım oyüzden çok dengesiz beslendim. kendime biraz önce geldim hemen menümü yazmak için oturdum.

sabah: ballı sirkeli su

kahvaltı:
kk peynir
iki zeytin
bir yumurta
biraz reçel

ara:yok

öğle:
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek

ara:yok

akşam: 16:00 da uyudum 17:00 da uyandığımda açlıktan halim yoktu.
közlenmiş patlıcan
közlenmiş k. biber
üç dilim ekmek
bir bardak ayran

bol su

slm arkadaşlar bende zyıflamak istiyorumm....
şuan 69 kiloyum ama bu topicte olmak istedim. bende 60 kilo olmak istiyorum inşallah :)

kızlar birkaç gün oruç tutmayı düşünüyorum. yarın başlıcam inşallah. oruç tuttuğumda kilo alıyorum bana kilo almadan nasıl yemek yemem gerektiğini anlatacak birileri var mı.
çok zor verdiğim 3kg. almak istemiyorum.

şuan 69 kiloyum ama bu topicte olmak istedim. bende 60 kilo olmak istiyorum inşallah :)

Hoşgeldin canım.
Katılımın sürekli olursa burda güle eğlene kilo verirsin emin ol.

Afiyyet olsun canım h.sonu herkesin menüleri karışıyor anlasılan.

arkadaşlar ben cips hastasıyım ne yapmalıyım sizce ama öyle böyle değil 10 paket bile yiyebilirim bi defada lütfen yardım edin...

Bu isteği köreltmek senin elinde canım.
Burda herkesin canı bişeyler istiyor ama önemli olan iradenle savaşabilmen.
Eve alma mesela markette falan görürsen de başka reyona yönel kafanı dağıt.

hahaha ha ha ha haaaaa yok sana cıs hakkını şekerden yana kullandın opsss dur bakalım yersen 100 mekik çektiririz:124:

Ben oruç tutarken genelde kilo veririm.
İftarda su içerek başla sonra çorbanı eksik etme sonrasında salatanı ye bol bol sonrasında yogurt ve 4-5 kaşık sebze yemeği 1 dilim de ekmek.
Sahurda da 1 dilim ekmek domates, peynir, salatalık, yeşillik, 1 tane haslanmış yumurta, bitki çayı bunlar seni tok tutar.
Allah kabul etsin.

Bi kenara not etmek en güzeli ya ben spor yapmıyorum hiç sen acaip heveslisin ve yapıyorsun bravo valla.
ins incelmişsindir.

Hayırrrr istemesinnn blackiiimmm
Akşam hani sebzeeee evdesin he bide Senden ürküom bişi demiyorum
Afiyet olsun

menün güzel canım ama kuru üzümlerden biri fazla akşam olanı keşke yemeseydincısssssssss

bende 6. gündeyiiiim ama ölçü almadım ya. yalnız foto çekmiştim şu göbiş toplansın bir anlarık işe yarıyormu
hoşgeldiiiin
ben isterim bende tam cay hastasiyim icmeden ayilamam bile

ben içiyom şu an
:125::125::125::125: ben yiyemiyom bari smile yesin dikdötgeniii

dilekçimm hoşgeldin canımcım
menün çok güzel çok iyi gidiyorsun

ya kızlarr ben de siyah çayı çok içiyorum
günde en az 15 bardak içiyorumdur şekersiz tabiii
ama metabolizmayı yavaşlatıyor, vücuttan demir atması ve kansızlık da cabası
aziçmem lazım ama tam bir tiryakiyim

teşekürler canım. uygulamaya çalışacam.

niye kız ne kötülüğümü gördün de ürküyon benden . şeker gibi kızım
ya sorma eşim geldi yine yemeyecem yemek dedi gıcık. bende bütün gün temizlik yaptım birde koca bir kase lahana salatasıııı çok yorgundum üşendim birşeyler pişirmeye
hamburger yapam dedim köftesini kızarttım sonra ucundan bir ısırdım çok yağlı(hazırdı da) bende köfteyi çıkarıp kalanı yidim...

3 dilim ekmek hemide akşammmmmmmm wuuuuuuuuuuu ama hastaymışın pas geçicem ama onun yerine vücuduna yararlı daha başka birşey yeseydin keşke geçmiş olsun tekrardan canım

menün güzel canım ama kuru üzümlerden biri fazla akşam olanı keşke yemeseydincısssssssss

Kan değerim çok düşük çıktı canım.
En az olması gereken değer 37 benimki 20
Düşün yani o yüzden yiyorum h.içi unuttugum oluyordu annem isyanlardaydı bende yiyim dedim aralarda

Ben yediğim salatalık turşularının yasını tutuyorum.
Saol canım h.sonları en az hasarla atlatmak istiyorum.
Seninkide güzeldi sabah süper kahvaltı yapmışsın.
Siyah çay evet kansızlık yapıyor açıkmı içiyorsun yoksa koyu mu?
Valla tiryakilik fena bişey annem çay içmediğimde başım ağrıyo diyo
O kadar sevmediğim için bişey diyemicem.

ballı sirkeli su nedir?

canım hem iştahı kesiyor hem de vücuttaki yağı yakıyor.
bir su bardağı ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal karıştırılıp içiliyor. ben günde iki kere sabah aç karnına ve akşam yatarken içiyorum.
mide rahatsızlığı olanlara tavsiye edilmiyor. birde mutlaka bal eklemek gerekiyor.

sennn salatalık turşusuna takılıosannn
ben sabah yediklerimi ne etcem anneeemmmmmm
ne açık ne koyu normal içiorum. aynen annen gibiyim ben de
çaysız hiç çekilmem
ama tek kötü alışkanlığım çay, çok masıııımmımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…