70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi bakalım ins gelir canım.
Bu çalışmalarının karşılığını alırsın ins benim oturupta bi kitap açmışlığım yok hala neyime güveniyosam

bilmiroum yaaa
insanlar nasıl harıl harıl çalışıo sanki hiç çalışmıomuşum gibi gelio bana
okadar çok ki atama bekleyen ,umudum kırılıyor gün geçtikçe..

kızlar stepper almış bulunmaktayım
2 senedir pek bi istekliydim almaya ancak yerine step tahtası falan alınca kaldı. Şimdi gezinirken fiyatlarına bakarken alıverdim bianda
İnş. Eliptik bisikletim gibi step tahtam gibi bi kenarda durmazlar
Durmazda eminim çünkü bi ara kendim stepper gibi yapıyordum adımlarımı bacaklarım baya sıkılaşmıştı. Ancak yağımda sorun olduğu için pek devam edemedim şimdi daha iyi olucakkk yaza kadar gram selülit istemiyorum

Ooo plan yapman süper ins ıspanagını da bulursun.
Benimki gene dertliydi Erzurumdan bugün.
Sayıp duruyodu soguk hiçbişi yok vs diye.
Aklıma sen geldin kalıcı olarak öyle bi yerde yaşamak zordur hele soguklugu da cabası.
Ben g.hanede okudum ordan biliyorum sogugu. Diğer odaya çamaşır asardık çamaşır donardı

sokaklardaydm ondan geçiştirdim... sonra pişman oldum gerçi güzel bi tavuklu salata yemedim diyee

Ay evet yeseymişsin süper olurmuş salata mideyi çalıştırıyo sebze de niye yemiyo bu kısçeler anlamıyorum.
Ispanak, pırasa, semizotu, karnabahar bunlardan hiç bıkmam herhalde ben.

sen ne dersi çalışıyorsun

kpss girmeyi düşünüyorum canım.
Barajın azcık üstünde alsam işimi görecekte bende o azim ve şevk yok ins ona da bi gün sıra gelecek.

hayırlı olsun inşallah işe yarar....

hayırlı olsun inşallah işe yarar....

inş. inş. yaaa artık benimkinden utanıyorum geçen gün dedi 72 kilo olmuşum diye dedim aramızda 5 kilo var onun bacakları ince kas benimkiler kalın toparlak bişi
Arkadaşlarının sevgilileri ne güzel incecik manken gibi ben tosuncuk gibi maşallah

sen ne öğretmeniiydin canım..bende önlisans mezunuyum geçen yıl 84 aldım atanamadım..

ingilizce öğretmeniyim canım. lisans benmki..
ya 90la bile atanamıo önlisans ve lise meznunları
ben liseden mezun olduğum sene lise mezunu olarak girdim
88 almıştım sonuç hüsran, torpil olmayınca olmuo

Bende giricem eylülde kızlar kpssye önlisans mezunuyum pc programlama.
Birde şimdi 4 senelik aöf okuyorum.
Bu sene için kitaplarımı aldım ama mayısta sınavlarım bitiyo. Mayıstan sonra eylüle kadar çalışıcam. Teknisyen olarak atansam süper olur. Gerçi şuanki işim çok iyi çok şükür ama devlete elimizi atmak lazım. Sırtımız yere gelmez.

bilmiroum yaaa
insanlar nasıl harıl harıl çalışıo sanki hiç çalışmıomuşum gibi gelio bana
okadar çok ki atama bekleyen ,umudum kırılıyor gün geçtikçe..

Sen çalışıyosun olacağı varsa olur zaten.
Herkesin anlama derecesi aynı değil canım bide orası var.
İns kazanır ve atanırsın.

Ooo hayırlısı olsun güle güle kullan. :))

ne demek tosuncuk canım...nice mankenlere taş çıkarırız biz...

ingilizce öğretmeniyim canım. lisans benmki..
ya 90la bile atanamıo önlisans ve lise meznunları
ben liseden mezun olduğum sene lise mezunu olarak girdim
88 almıştım sonuç hüsran, torpil olmayınca olmuo

yok canım önlisansta bölüm çok önemli, büro yönetimi,bilg. prog falansan 80 e kadar düştü puanlar.. hele sağlıkçılar...senin kaç alman gerekiyoo

gaziantep buranın yanında antalya kalır canım. buranın soğuğu bir başka. damdan dama kedi atlarken dondu dediklei yer ahan da burası. gece -25 oluyo yaaa. gündüz -15 i gördüm seninki nerede tam hep soracam unutuyom. ya birde hakkaten mhrumiyet burası . taze meyve sebze yooook. karadeniz 3 saat mesafe taze balık bilem yooook.
neyse kızlar ben kaçar ütüyü eşime yıkmıştım gidemde kurtaram onu sonra acıkda spor ve duş uyumazsam gelirim yine öpüldünüüüüz

bilg. programcıların puanları bayağı düşüyor canım . çok şanslısın..

kpss canım.. ataması yapılmayan öğretmenlerdenim..

Oyy kıyamam seneye benimkide gricek. Allah yardımcınız olsun canım :16:

Sen çalışıyosun olacağı varsa olur zaten.
Herkesin anlama derecesi aynı değil canım bide orası var.
İns kazanır ve atanırsın.

Ooo hayırlısı olsun güle güle kullan. :))

Sağol bebişim

bölüm ne ?? ............

Bilgisayar programcılıgı canım önlisans mezunuyum.

Ayy aynen Meslektaşmışız.
Bende ilerisi için iyi diyorum devlet işi.
Böyle her an zırt pırt işyerinden aranıyoruz bi iki gün işe gitmeyince surat oluyor.
Devlette çalışma saatleri de süper.
Hele ilerde evlenince en iyisi devlette calısmak diyorum.

haklısın canım,ben ona bişey demiyorum zaten,en iyisini yapmışsın hoşumada gitti bunu yapmamakla
ama ona lafım yokta bari nazar boncuğumu geri ver banabide mavi rengimi başka bişey istemiyorum,
alttaki yazılaraysa bayıldım,herşey hoş ve güzel,ama aması o saydığım 2 şeyama yinede son karar senin..düpe düz değilde en azından renkli olsun azcık dediydim gene:119::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…