70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar iyi geceler, hiç giremedim haftasonu ya. Bu aralar depresifim, her şey canımı sıkıyor, canım sıkkın anlayacağınız. Girdim bakındım ama yazmak gelmedi içimden. Biraz içimi dökeyim barim size.
Kiracımız var evden çıkacakmış 3 ay sonra falan. Bende kirada oturuyorum evimiz eşimin işine ters orada oturmadık kiraya vermiştik. Uyanık kiracı, ev sobalıydı. Petek döşetti. Soğuk oluyor yaptırmıyorsanız ev arayayım dedi. Benim kocamda hadi yaptıralım bari dedi. Ben o zaman da kızmıştım. Tartıştık hatta. Zaten borcumuz var şimdi ne gerek var. Yaza yaptırırız rahatlayınca falan diye. Bana kızdı insanın halinden anla sende kiracısın falan filan bir sürü konuştu. Şimdi bir sürü borca girdik. Bide kiracı demez mi çıkıcam diye. Moralimiz bozuldu tabi. 2 ay boş dursa sarsılır bütçemiz. Bizde evi satıp üstüne kredi falan alıp şöyle uygun bi ev bulup alalım diyoruz ama bakındım netten çok pahalı ya evler. En iyisi kıpırdayayım yerimden. Offf böyle işte kızlar. :26:

Ortim naber, görüşemedik nasıl oldun. Düzeldimi aranız cnm. Merak ettim seni.

Ortim naber, görüşemedik nasıl oldun. Düzeldimi aranız cnm. Merak ettim seni.

SIKMA canini canim insaallah sikinti cekmezsiniz iyi sayiliriz canim o dort donuyoda ben yuz vermiyorum

Gecenin bu saatinde ziyarteçi sayımız fulll. Allah allah. 3 üye 7 ziyaretçi. İlginç.

SIKMA canini canim insaallah sikinti cekmezsiniz iyi sayiliriz canim o dort donuyoda ben yuz vermiyorum

Öyle cnm sıkmamak lazım da ne yapcan işte karar kara düşün dur yardım eden de yok. Ne benim taraf ne koca tarafı. Kendi kendine de ancak bu kadar oluyo. Ben de çıktım işten tek maaş ne yapıcan ki zaten. Bugün birde akşamdan beri kalbime sancı giriyo sanki. Korktum valla. Ara ara giriyo sızı gibi. Sevindim cnm aman işte uymıycan kocalara. Sen iyiysen herkes iyi. Biraz süründür. Anlasın kıymetini.

canim SIKKINSIN diyede sanci yapmis olabilir ama devam ederse doktora bi gorun evet sen iyiysen herkes iyi

Ortim ben kaçtım cnm. Sabah okul var. Yatayım barim. Bu uzun günde bitsin artık. Yarın görüşürüz inşallah. İyi geceler cnmcğm.

merhaba arkadaşlar..bende grubunuza katılmak isityorum...ben sanırım en üst sınırdan başlıcam 79 kiloyum..yardımcı bir ilaçla başlıcam diyete..lütfen beni de motiv edin..birbirinize desteğinize bayıldım...ara ara giricem foruma..

cnm senin adına üzüldüm..benim aklıma şöle bie çözüm geldi ama.
bizim burda evler kiracı daha evin içindeyken kapılıyo..sizde kracınızın çıkacağını öceden duyursanız ,talibi mutlaka çıkar diye düşünüyorum..

aramıza hoşgeldin..ilacı kim tavsiye etti cnm..

Günaydın arkadaşlar..

Bol yemeli bir haftasonundan sonra kafama bi tane çakar mısınız lütfen???

Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...

Geçmişe bakmadan bi günaydın diyim dedim kısçeler.
Bugün berbat bi gün.
Ofis buz gibi. Kardan adamı getirip yanıma koysanız erimez o derece.
Sabah ve öğlen yiyeceğim ekmeğimi evde unutmuşum.
Sonra salatam için limon da almamışım.
Ve daha bi sürü şey.

Herkese günaydınlarrrr,
Güzel bir hafta bizlerin olsun, cumaya gözlerimiz tartıda mutlu olsun. Geçmişi okumaya çalışacağım, hafta sonu giremiyorum.

link varmi ? bende bir tane buldum oda fransizca ayol
Canim leslie var google da arat 3 mil opani tavsiye ederm
Ama jilliani alsan daha ii bence
14 tl mi neydi
canim ben gecen pazar kendi kendime baslamisdim diyete cuma buraya katilinca cuma tartildim 2 kilo vermisim yani 75 olmusum

o yüzden 75 den baslamak istiyorum
Tabisi canim :)

Hayirli olsun..
Kayinvaldn de sizinle mi olacak yine?
kizlarya jilliani tavsiye ederim cok yoruyo ama etrkisi daha cok olcak gibi geliyo bana
Aynen..
Cok sinir bozucu ya!
Aksam yemeginde tabagina gulun kafasini koparip koysaydin alirdi o msji

Hosgeldiiiiiiiinnnnn

Ayy iyi olmus bi yanliz kalin.. :)

Ayol onlarin domuz kokusuna kim ne yapsin..

Günaydın arkadaşlar..

Bol yemeli bir haftasonundan sonra kafama bi tane çakar mısınız lütfen???

Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...

Kendine gel kendine !!!
Nayir nnnnyiyemezsin uleeeyn!
Ay su kacamaklari ne yapmali
Hosgeldiinnnnn
Ama ilac milac alma bence

Negatif enerjiye kis kis diyoruz
Gunaydin ciniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…