Kızlar iyi geceler, hiç giremedim haftasonu ya. Bu aralar depresifim, her şey canımı sıkıyor, canım sıkkın anlayacağınız. Girdim bakındım ama yazmak gelmedi içimden.Biraz içimi dökeyim barim size.
Kiracımız var evden çıkacakmış 3 ay sonra falan. Bende kirada oturuyorum evimiz eşimin işine ters orada oturmadık kiraya vermiştik. Uyanık kiracı, ev sobalıydı. Petek döşetti. Soğuk oluyor yaptırmıyorsanız ev arayayım dedi. Benim kocamda hadi yaptıralım bari dedi. Ben o zaman da kızmıştım. Tartıştık hatta. Zaten borcumuz var şimdi ne gerek var. Yaza yaptırırız rahatlayınca falan diye. Bana kızdı insanın halinden anla sende kiracısın falan filan bir sürü konuştu. Şimdi bir sürü borca girdik. Bide kiracı demez mi çıkıcam diye. Moralimiz bozuldu tabi. 2 ay boş dursa sarsılır bütçemiz. Bizde evi satıp üstüne kredi falan alıp şöyle uygun bi ev bulup alalım diyoruz ama bakındım netten çok pahalı ya evler. En iyisi kıpırdayayım yerimden. Offf böyle işte kızlar. :26:
Ortim naber, görüşemedik nasıl oldun. Düzeldimi aranız cnm. Merak ettim seni.
SIKMA canini canim insaallah sikinti cekmezsiniz iyi sayiliriz canim o dort donuyoda ben yuz vermiyorum
Öyle cnm sıkmamak lazım da ne yapcan işte karar kara düşün dur yardım eden de yok. Ne benim taraf ne koca tarafı. Kendi kendine de ancak bu kadar oluyo. Ben de çıktım işten tek maaş ne yapıcan ki zaten. Bugün birde akşamdan beri kalbime sancı giriyo sanki. Korktum valla. Ara ara giriyo sızı gibi. Sevindim cnm aman işte uymıycan kocalara. Sen iyiysen herkes iyi. Biraz süründür.Anlasın kıymetini.
Ortim ben kaçtım cnm. Sabah okul var. Yatayım barim. Bu uzun günde bitsin artık. Yarın görüşürüz inşallah. İyi geceler cnmcğm.
canim burda motive ediyoruz birbirimizi mesela bugün kek yiycekdimkizlara dedim kafama caktilar oturdum oturdugum yerde
sagol canm evet be3nde oyle dusunuyorum yarın mesela karar veremedım 5 gunde 5 kılo dıyetıne mı baslasamm saglıklı beslenmeye mı ama su bı gercekk en etkkılı yoldan kılo vermem lazımmmmmm....
cnm senin adına üzüldüm..benim aklıma şöle bie çözüm geldi ama.Kızlar iyi geceler, hiç giremedim haftasonu ya. Bu aralar depresifim, her şey canımı sıkıyor, canım sıkkın anlayacağınız. Girdim bakındım ama yazmak gelmedi içimden.Biraz içimi dökeyim barim size.
Kiracımız var evden çıkacakmış 3 ay sonra falan. Bende kirada oturuyorum evimiz eşimin işine ters orada oturmadık kiraya vermiştik. Uyanık kiracı, ev sobalıydı. Petek döşetti. Soğuk oluyor yaptırmıyorsanız ev arayayım dedi. Benim kocamda hadi yaptıralım bari dedi. Ben o zaman da kızmıştım. Tartıştık hatta. Zaten borcumuz var şimdi ne gerek var. Yaza yaptırırız rahatlayınca falan diye. Bana kızdı insanın halinden anla sende kiracısın falan filan bir sürü konuştu. Şimdi bir sürü borca girdik. Bide kiracı demez mi çıkıcam diye. Moralimiz bozuldu tabi. 2 ay boş dursa sarsılır bütçemiz. Bizde evi satıp üstüne kredi falan alıp şöyle uygun bi ev bulup alalım diyoruz ama bakındım netten çok pahalı ya evler. En iyisi kıpırdayayım yerimden. Offf böyle işte kızlar. :26:
merhaba arkadaşlar..bende grubunuza katılmak isityorum...ben sanırım en üst sınırdan başlıcam 79 kiloyum..yardımcı bir ilaçla başlıcam diyete..lütfen beni de motiv edin..birbirinize desteğinize bayıldım...ara ara giricem foruma..
canim burda motive ediyoruz birbirimizi mesela bugün kek yiycekdimkizlara dedim kafama caktilar oturdum oturdugum yerde
sagol canm evet be3nde oyle dusunuyorum yarın mesela karar veremedım 5 gunde 5 kılo dıyetıne mı baslasamm saglıklı beslenmeye mı ama su bı gercekk en etkkılı yoldan kılo vermem
lazımmmmmm....[/QUOT
sende hoş geldin..bu diyeti yapma cnm.çok sağlıksız..sen bizleri takip et pucca ve monarasa yı takip et bakim nasıl kilo veriliyomuş görürsün..beni bile gaza getirdiler.bende artık onlar gibi beslenicem...herşeyden azar azar ye ara öün yap akşamdan sonra bişe önermiyoruz..bol su iç.sporda yaparsan daha hızlı gider..korksun artık kilolar bizden...
Canim leslie var google da arat 3 mil opani tavsiye edermlink varmi ? bende bir tane buldum oda fransizca ayol
Tabisi canim :)canim ben gecen pazar kendi kendime baslamisdim diyete cuma buraya katilinca cuma tartildim 2 kilo vermisim yani 75 olmusum
o yüzden 75 den baslamak istiyorum
Hayirli olsun..kizlar iyi geceler bugun daha yeni girebildim nasilsiniz bende bugun yeni ev sahibiyle konustuk ve esimle karar verdik evi kesin tutma konusunda evin yeri iyi odalar felanda iyi ama mutfak kucuk onda biraz tereddutde kaldim ama tamam tutalim dedim bu ayin sonuna kadar tasincaz insaallah bugun vitrindekileri mutfaktaki fazlaliklari koliledim kiyafetlerin buyukbi kismini topladim bavullara doldurdum aksamda sporumu yaptim simdide kizimin uyumasini bekliyorum uyursa bende uyuycam bu haftalar biraz az girebilirim tasinma telasi affola yeni evdede hemen internet olmayabilirmis
Aynen..kizlarya jilliani tavsiye ederim cok yoruyo ama etrkisi daha cok olcak gibi geliyo bana
Cok sinir bozucu ya!kizlar demistim ya esim bagirdi cagirdi diye tabi ben ogun hic konusmadim ve sabah kalktigimda komidinin ustunde gul gordum gitmis gul almis hic etkilendinmi derseniz hayir sonra ikigundur seni seviyorum diye gezip duruyo etrafimda ama ne ozur geldi ne bisey ben sadece ogun yasanmamis gibi davraniyorum ama hala canim aciyo biraz
HosgeldiiiiiiiinnnnnArkadaşlarımmm aranıza yenı katılıyorum ve bugun karar aldım,yarın sabahtan ıtıbaren artık su bogazımı tutucam vee ben mezunıyetım ıcın ılrıkı yasantımda benı bekleyen gunlerım ıcın zayıflamak istiorum( vermem lazım bu kılolarıııı mutlu degılım cunku herkese kolay gelsın ve bana da verecegınız tavsıyeler ıcın buralardayımmmm sızınleee basarırırım umuyorum
kizlar buarada soylemeyi unuttum simdi martta ben turkiyeye gitcem ya insaallah kaynanada geliyo benimle ve ben 1ay kadar kalip donucem kaynana devam kalicak yazin torununun dugunu var ve yazin biz esimle tekrar gitcez esimin kizima bakmasi icin 2ay izni var onu turkiyede geciricez ve kaynanayidi alip geri gelcez
Ayol onlarin domuz kokusuna kim ne yapsin..aynen oyle canim bugun ev sahibi demiski esime yan daireyide bi alman tutcakti burayi turklerin tuttugunu duyunca vazgecti adam demiski onlar simdi sarmisagi pisirirler kotu kokar ben okokulari cekemem demis esim bize soyledi bende dedim annen bu yaptigi lahanadan yapar diger katlardakilerde gelirler kapiya sikayete ben dayanamiyorum onlar nasil dayansin
Kendine gel kendine !!!Günaydın arkadaşlar..
Bol yemeli bir haftasonundan sonra kafama bi tane çakar mısınız lütfen???
Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...
Hosgeldiinnnnnmerhaba arkadaşlar..bende grubunuza katılmak isityorum...ben sanırım en üst sınırdan başlıcam 79 kiloyum..yardımcı bir ilaçla başlıcam diyete..lütfen beni de motiv edin..birbirinize desteğinize bayıldım...ara ara giricem foruma..
Negatif enerjiye kis kis diyoruzGeçmişe bakmadan bi günaydın diyim dedim kısçeler.
Bugün berbat bi gün.
Ofis buz gibi. Kardan adamı getirip yanıma koysanız erimez o derece.
Sabah ve öğlen yiyeceğim ekmeğimi evde unutmuşum.
Sonra salatam için limon da almamışım.
Ve daha bi sürü şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?