kizlar buarada soylemeyi unuttum simdi martta ben turkiyeye gitcem ya insaallah kaynanada geliyo benimle ve ben 1ay kadar kalip donucem kaynana devam kalicak yazin torununun dugunu var ve yazin biz esimle tekrar gitcez esimin kizima bakmasi icin 2ay izni var onu turkiyede geciricez ve kaynanayidi alip geri gelcez
canim burda motive ediyoruz birbirimizi mesela bugün kek yiycekdimtesekkur ederım hosbuldumm kendımı o kadar kotu hıssedıyorum kııı artık son carem buradaaa sızınleee organıze olmakk
(ben gercekten kılo vermek ama basaramıorum bogazımı tutmam lazımmm offf poffff yarından tezı yok hersey degısıcek ama...
oylemi dersin bilmem fenada fikir degil aslinda
hadi hayirlisi canimdesene bi müdet kaynana dan kurtuluyon
aynen oyle canim bugun ev sahibi demiski esime yan daireyide bi alman tutcakti burayi turklerin tuttugunu duyunca vazgecti adam demiski onlar simdi sarmisagi pisirirler kotu kokar ben okokulari cekemem demis esim bize soyledi bende dedim annen bu yaptigi lahanadan yapar diger katlardakilerde gelirler kapiya sikayete ben dayanamiyorum onlar nasil dayansin
o nededi peki :26:
o degilde ben sabah yine zor kalkacam is e
nediycek hic ben onlarin yedigi pis hayvanin kokusunu cekicemde hic bisey diyemezler dedi aslinda esimde yemiyo oyemegi ilk pistiginde azcik yer okadar illede oyemek olsunda yiyeyim demez ama annesini kiramiyo
kacta ise basliyosun suzi
bi tarafdan hakkli onlar ne karisiyo bazen benim migdem bulaniyo binayi cikarken domuz pisirdilermi :120: bizde onlarin pis kokularini cekmek sorundayiz nefes almadan merdivenleri cikdigimi bilirimo da ikinizin arasinda kaliyor canim annesi atsa atilmaz satsa satilmaz sen kaynanayi evlendirsen bari
olsun toparlarsin canimgec oldu ama menüm
sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
5çatal krem peynir
1 zeytin
1haşlanmış yumurta
1sıcak limonlu su
1elmalı kurabiye
akşam
1kase corba
salata
ara
1bardak süt
1elmalı kurabiye((
ve film izlerken 1avuç kabak çekirdeği ve fındık
hafta sonu benim için cok kötüydü
ve regli oldum durduramadım kendimi
cumaya kadar toparlarım inşllh
8 de basliyorum canim da en gec 6 da kalkiyorum 5.30 gibi kalkabilsem daha rahat benim icin kahvemi icerim birsürü prosedürcocugu da krese götürmem gerek onlanda sabah ugrasiyoruz gitcem gitmiycem
kiz benim kaynana 75 yasinda bikac gundur iyiyiz oglu bagirdi onla duzeldik garip bisekilde hadi hayirlisi diyorum
canim saat 12 nasil kalkiyosun cok zor oluyodur ya
izdivaclarda kac yasinda dedeler cikiyo belimi olur istese yapiyor demek yani senlen ugrasmazada oluyormus
hortlak gibi oluyom zaten gideyim ben canim anca uyuyayim diyene kadar benim oglisde antika süt falan icmez aksamlari sise veriyorum uykuda iciyo :111:
iyi geceler canim
tabi canim benim dedem 85 yasinda ve simdi hala evlenmek ister ayiptir soylemesi 3kadinla evlendi 3de vefat etti babannem 2 esi ilk esi daha dedem askerdeykenmine vefat etmis
hadi yaa tövbe tövbe kactim canim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?