70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi hayirlisi canim desene bi müdet kaynana dan kurtuluyon

canim burda motive ediyoruz birbirimizi mesela bugün kek yiycekdim kizlara dedim kafama caktilar oturdum oturdugum yerde
oylemi dersin bilmem fenada fikir degil aslinda

naz yapma onun da hosuna gidecek

hadi hayirlisi canim desene bi müdet kaynana dan kurtuluyon

aynen oyle canim bugun ev sahibi demiski esime yan daireyide bi alman tutcakti burayi turklerin tuttugunu duyunca vazgecti adam demiski onlar simdi sarmisagi pisirirler kotu kokar ben okokulari cekemem demis esim bize soyledi bende dedim annen bu yaptigi lahanadan yapar diger katlardakilerde gelirler kapiya sikayete ben dayanamiyorum onlar nasil dayansin

o nededi peki :26:

nediycek hic ben onlarin yedigi pis hayvanin kokusunu cekicemde hic bisey diyemezler dedi aslinda esimde yemiyo oyemegi ilk pistiginde azcik yer okadar illede oyemek olsunda yiyeyim demez ama annesini kiramiyo

bi tarafdan hakkli onlar ne karisiyo bazen benim migdem bulaniyo binayi cikarken domuz pisirdilermi :120: bizde onlarin pis kokularini cekmek sorundayiz nefes almadan merdivenleri cikdigimi bilirim o da ikinizin arasinda kaliyor canim annesi atsa atilmaz satsa satilmaz sen kaynanayi evlendirsen bari

gec oldu ama menüm

sabah
2dilim ekmekle kaşarlı tost
5çatal krem peynir
1 zeytin
1haşlanmış yumurta
1sıcak limonlu su
1elmalı kurabiye

akşam
1kase corba
salata

ara
1bardak süt
1elmalı kurabiye ((

ve film izlerken 1avuç kabak çekirdeği ve fındık
hafta sonu benim için cok kötüydü

ve regli oldum durduramadım kendimi
cumaya kadar toparlarım inşllh

kiz benim kaynana 75 yasinda bikac gundur iyiyiz oglu bagirdi onla duzeldik garip bisekilde hadi hayirlisi diyorum

olsun toparlarsin canim ama regl de meto daha hizli calisiyo yinede dikkat et istah patlamalarina yenilme

izdivaclarda kac yasinda dedeler cikiyo belimi olur istese yapiyor demek yani senlen ugrasmazada oluyormus

tabi canim benim dedem 85 yasinda ve simdi hala evlenmek ister ayiptir soylemesi 3kadinla evlendi 3de vefat etti babannem 2 esi ilk esi daha dedem askerdeykenmine vefat etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…