saol canım.. inan zor değill..
ben de dün kahvaltıda batırdım ama sonradan toparladım
tabiki her zaman diyet olmuyor arada kaçıyor ama dengeyi bulmak lazım..
yarın senden bomba menü bekliyorum ona göre
ya evet ben,m bugün 7 günüm olacak ve kaslarımın sertleştiğini hissediyorum kilo verdirmi bilmem ama sıkılaştıracağı kesin ve 20 dk ama mahvediyor insanı kardiolarda nefen nefese kalıyorum halaa..
canım sabahları kahvaltı yapamıyorum midem almıyor işyeine gittikten yarım saat sonra falan zorla yiyorum . poça diet değil yanlış anlaşılmasın. ama içine koyduğum herşeyi ölçtüm ve toplam kaloriyi hesaplayıp poça sayısına böldüm. tanesi 70 kalori oldu. her sabah 2 tane için ideal. poçalar küçük bu arada birde yağ olarak becelin formum diye bir yağı var kalori oranı normal yağın %40 ı onu koydum. haftaya yulaf kepeği alacam yarıya onunla yapacam poçayı dukan diyetinde kullanılan kepek. ne yapayım kendimce çözümler buluyorum diete:) bir de burada tam buğday ekmeğide pek bulunmuyor genelde beyaz ekmeğe kalıyorum o sebeple en azından ev yapımı içinde ne olduğunu bildiğim birşey yiyeyim dedim...
anladım benim bi derdim yok işte mutluluk bi insan daha ne isterki,eşim ve çocuklarımla beraberim
bazen diyorum ya hayattan bezdim artık diye,şu açıdan düşündüğüm zamanlarda oluyo,en çok haberlerde yürüyemeyen anneleri görünce çocuklarının hiç ihtiyacını göremiyolar,kucağına bile alamayan anneler var veya çocuğu özürlü olan anneleri görünce şükret tuğba,sende sağlıklısın,çocuklarında sağlıklı daha ne istiyorsun,abartma herşeyi diyorum,ama sizde biliyosunuzdur bi an oluyoki hiçbişeyi gözümüz görmüyo,ama inanırmısınız hergece kafamı yastığa koyunca gün içinde yaptıklarım gözümün önüne geliyo,değmezdi tuğba,(çocuğa kızıpta bağırınca veya vs.gibi başka bi olaya kızıp eşime bağırmam falan)değmezdi diyorum noldu pişman olan yine sen oldun,noldu yinede barıştınız keşke adama bağırmasaydın büyütmeseydin okadar diyorum,yarın yeni bigün olucak ve hiç hata yapmıycaksın diyorum ama gün içinde öyle yoruluyorumki ister istemez patlıyorum gene,,neyse eşim sağolsun kötü biri değil,yapar herşeyi,ev işlerine yardım eder hep,, bulaşık hariçütüsünü çoğu kez kendi yapar,ben bundukça bunuyorum hemi
şu günlerde yorgunluğumun olmadığı ve kendimi çok rahat mutlu hissettiğim iki an var,
biri,,, sabah kalkıp çocukları kaldırıp eşimi uyandırıp kahvaltıya oturduğumuz o muhteşem an,
biride,,, gece eşimin koynuna kafamı yaslayıp uykuya daldığım o sıcacık an
hiç bişeye değişmem yaaa.allahım dertsiz tasasız uykuya dalmayı hep daim etsin herkezee
çocuklarımızın ailemizin acısını göstermesin inşallah
durun milleti bulmuşken acık bir oynayam
yok yemiycem simdiye kadar yedim de noldu 5 dakikalik zevk icin fiziyimmi bozamam
valla kizlar mutfakta bir baklava vaarr
sadece sabah yarim attim agzima :26: okadar aksam yine canim istedi amaa cissss dedim
baklava mıııı
iki dilim baklava yicene git 1 ekmek ye daha iyiii
caydırıcı oldu mu???
hihahahhoooohihahaha
:
kız şimdi gelecek editööööööör fırça yiycez cıs cıs konuşuyoz diye.
ben benimkini ... dietine soktum yok ona ondan o bana kilolusun dedi cezalııııııııı
benimki elma diyetinden daha iyidir gel buraya diyo
kandim bende ay kadirdi bu beni zayiflamadim hic
hayirli isleerr ay pardon hayirli geceleeeeer
okuya okuya bitiremedim yine yaw.