70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım.. inan zor değill..
ben de dün kahvaltıda batırdım ama sonradan toparladım
tabiki her zaman diyet olmuyor arada kaçıyor ama dengeyi bulmak lazım..
yarın senden bomba menü bekliyorum ona göre

durun milleti bulmuşken acık bir oynayam

yok yemiycem simdiye kadar yedim de noldu 5 dakikalik zevk icin fiziyimmi bozamam

valla kizlar mutfakta bir baklava vaarr

sadece sabah yarim attim agzima :26: okadar aksam yine canim istedi amaa cissss dedim

baklava mıııı
iki dilim baklava yicene git 1 ekmek ye daha iyiii
caydırıcı oldu mu???

hihahahhoooohihahaha

:
kız şimdi gelecek editööööööör fırça yiycez cıs cıs konuşuyoz diye.
ben benimkini ... dietine soktum yok ona ondan o bana kilolusun dedi cezalııııııııı

benimki elma diyetinden daha iyidir gel buraya diyo

kandim bende ay kadirdi bu beni zayiflamadim hic

hayirli isleerr ay pardon hayirli geceleeeeer

okuya okuya bitiremedim yine yaw.

sadece alıntılarım çıkmış nolduki acaba..
işin yoksa yeniden yaz..
offfffffffff
kızlar benimde çok uykum geldi...
gözlerim sizim sizim sizliyor.

Son düzenleme:
kizlar demistim ya esim bagirdi cagirdi diye tabi ben ogun hic konusmadim ve sabah kalktigimda komidinin ustunde gul gordum gitmis gul almis hic etkilendinmi derseniz hayir sonra ikigundur seni seviyorum diye gezip duruyo etrafimda ama ne ozur geldi ne bisey ben sadece ogun yasanmamis gibi davraniyorum ama hala canim aciyo biraz

Arkadaşlarımmm aranıza yenı katılıyorum ve bugun karar aldım,yarın sabahtan ıtıbaren artık su bogazımı tutucam vee ben mezunıyetım ıcın ılrıkı yasantımda benı bekleyen gunlerım ıcın zayıflamak istiorum( vermem lazım bu kılolarıııı mutlu degılım cunku herkese kolay gelsın ve bana da verecegınız tavsıyeler ıcın buralardayımmmm sızınleee basarırırım umuyorum

bu gece gelmicek işte kalcak hava karlıya ,,soğukta üşümesin garibim,sabah 6da kalkcak burda erkenden kalkıcana,orda 8de kalkcak 8.30ta iş başı yapıyoo,ooh orda yatağıda var banyosuda var kalsın başıma ekşimesin sabahın köründe,,6da kalkıyo tapır tapır giyiniyo kapıyı açıp kapıyo çocuklar uyancak diye 4 dönüyorum,,neyse ama 1 hafta yine evde kalcak sabah 7de gitcek,,ama bugün orda kalmasının sebebi,gece 1de gelip bide sabah 6da kalkıp 7de servise binicek yazık yaniiiii

evet suzicim aynen oyle heryere yeniden adres bilgisini ulastiricaz acaba vermesekmi bende kurtulurum mektup kagitlarindan

unutuyormusun unutamasin zaman gectikde düzelir ama o hep icinde kalacak kalp kirginligin canim bidaha tatsizlik cikmasin canim benim yataga küs girilmez
hosgeldin canim güle eglene bizde vermeye calisiyoruz canim yaza citir olcaz
ay canim benim neyse birbirinizi özleyin anacim dönüsü muhtesem olsun

canim benim ne güzel bisey yapms iste esin uzatma fazla bence birde her erkek özür dileyemez ki
hosgeldiiiiiin
ben sana kiza anlatayim canim kizlar kocislerini özlemisler de simdi yanlarina sokulcaklar

ay Allah iyiligi

canim benim ne güzel bisey yapms iste esin uzatma fazla bence birde her erkek özür dileyemez ki

hosgeldiiiiiin

ay Allah iyiligi

bizimki arada diliyo ama sonra kiziyo ne uzatiyosun herdefasinda ozurmu diliycez diye busefer kus degiliz sadece benim kalp kirikligim var

bizimki arada diliyo ama sonra kiziyo ne uzatiyosun herdefasinda ozurmu diliycez diye busefer kus degiliz sadece benim kalp kirikligim var

bugün de sen ona süpriz yap kirldin biliyorum ama kizginlikla söylenmis seyler sokul yanina güzel sözler söyle

bende su askdoktoru gibi oldum aaa neydin onun adi mehmet ney

kizlar buarada soylemeyi unuttum simdi martta ben turkiyeye gitcem ya insaallah kaynanada geliyo benimle ve ben 1ay kadar kalip donucem kaynana devam kalicak yazin torununun dugunu var ve yazin biz esimle tekrar gitcez esimin kizima bakmasi icin 2ay izni var onu turkiyede geciricez ve kaynanayidi alip geri gelcez

tesekkur ederım hosbuldumm kendımı o kadar kotu hıssedıyorum kııı artık son carem buradaaa sızınleee organıze olmakk
(ben gercekten kılo vermek ama basaramıorum bogazımı tutmam lazımmm offf poffff yarından tezı yok hersey degısıcek ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…