he canım sauna didim,ev saunası,içine giriyosun sadece kafan dışarda kalıyo komik bi pozisyonda terliyosun işte,dışarı çıktığında su gibi heryerinden ter akıyooilk girdiğimde badiyle girmiştimde çıktığımda aha böyleydi,ama artık nü olarak giriyorum anadan doğma,tabi eşimde evde oluyo kimi zaman çıktıktan sonrasını tahmin etmek zor olmasa gerek
Eki Görüntüle 327489
Eki Görüntüle 327490
Eki Görüntüle 327487
Eki Görüntüle 327488
Eki Görüntüle 327491 Eki Görüntüle 327492 Eki Görüntüle 327493 bunlarda annemin evindeki masaj yatağında yatarken karnıma koyduğum titreşimli iyon ışınlar veren aparatuzun süre kullanabilseydim faydasını görürdüm eminim ama
sana karşı karışık duygular içindeyim şuan,anlatamıyorum kadınım
he canım sauna didim,ev saunası,içine giriyosun sadece kafan dışarda kalıyo komik bi pozisyonda terliyosun işte,dışarı çıktığında su gibi heryerinden ter akıyooilk girdiğimde badiyle girmiştimde çıktığımda aha böyleydi,ama artık nü olarak giriyorum anadan doğma,tabi eşimde evde oluyo kimi zaman çıktıktan sonrasını tahmin etmek zor olmasa gerek
Eki Görüntüle 327489
Eki Görüntüle 327490
Eki Görüntüle 327487
Eki Görüntüle 327488
Eki Görüntüle 327491 Eki Görüntüle 327492 Eki Görüntüle 327493 bunlarda annemin evindeki masaj yatağında yatarken karnıma koyduğum titreşimli iyon ışınlar veren aparatuzun süre kullanabilseydim faydasını görürdüm eminim ama
Ortim gelmişşş
canım sabah güzelce çeşitli kahvaltını yapsanda,öğlende sebze yemeğiyle yoğurt salata yesende,akşam nesfit yesen çok daha güzel olmazmı,bi düşün istersen,yanlış beslenme şekliikızlar ben bugün yediklerimi ve akşam yiyeceklerimi yazayım size. programımda yanlış bişey varsa uyarın
-sabah: nesfit (1 kase yarım yağlı süt ile)
-ara: grisini (1 adet)
-öğlen: domates, beyaz peynirli sandviç
-ara: yağsız yoğurt
-akşam: bir kase çorba ve haşlanmış 1 adet patates.
7 otlu çayımdan da 4 fincan içiyorum günde. sadece su içme alışkanlığı kazanmam lazım :/
Tuğbaa sen bunu nerden almıştıngüzel bişeye benziyo :26:
Anammm senin kocan kaçta gelcekti lenkorktum ben senden
ben azcık gideyimde ev işi yapayım,toplayayım etrafı,gerçi akşama kadar 10kere daha aynı yerleri toplamak zorunda kalcam ama neyse
sonrada girip mutfağa yemek yapıcam,bu akşam bulgur pilavı yapacam,değişimlerle ilgili şeyleri öğrendim az daha sabah gülbenin programındaki gül hanım diyetisyenden,bulguru ekmeksiz ve etsiz yersek hiç bi sorun olmazmış hazmında,hazımlaştırmayan etmiş yanında yenen et,,,makarnada öyle dedi peynir ve kıyma hariç rahatlıkla yiyebilirsiniz bi öğünde dedi,salça soslu domates soslu farketmez dediet olmıcakmış e tabi ekmek bide
neyse yanınada kızartma yaparım eşime, bide çorba,ben bulgurla çorbayla yoğurtla salatayla geçiştiririm yeter bana
görüşürüz çok çene çalmayın haaaaaaaaaaaaaa
geldim pazardan orticimm
totom dondu resmenn bu nasıl bi soğuk yahu..
bisürü şey aldım çok pahalıydı herşey ama
çıkcam şimdi yine yemek yapcamm
izmir köfte, mercimek çorbası, bulgur pilavı yapcam
işim uzun yaneee..
sanırsam bensadece çorbayı içcem içlerinden ama olsunn
ya kızlar komediyim ben yaaa. yine ne geldi başıma sormayın. pantalonun fermuarı bozuldu
şuan ön taraf açık oturuyom yani. inşallah bugün kimsenin yanına falan gitmem gerekmez. toplu iğne ilede tutturulmuyo ki yaaa delirecem
aptal göbiş bu kaçıncı yaaaaaaaaaaaa aynı pantolonun fermuarını 3 kere değiştirttim yine patladıııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sağolun kızlar ya çok gıcık hemde bu kaçıncı diğer gülmemeliyim diyenlerde sağolun çıkmamış alıntılar. Allahtan buün fular almıştım öne doğru salladım onu kazaklada örttüm. birde toplu iğne geçirdim iyi kötü ama yinede odadan çıkmamam lazım. pantalon tutmi belimi ayağa kalkınca gevşeklik hissediyom. ay başkanın odasına gidermişim cart diye düşermiş benim pantalon bak işte benide güldürdünüz ağlanacak halime
ve bu kaçıncı insan yanında iğne iplik bulundurur dimi.
bakın ne anlatacam: geçen sene işe araba ile giderdim ve arabada hep yedek ayakkabım olurdu. o gün yanımda belkide ilk kez yedek ayakkabım yoktu ve sabah arabadan inerkene çizmenin topuğu kırılmasınmı. 5cm topuk anam yürüyemiyom biri uzun biri kısa kaldı ayağımın. yedek yok dağın başı ayakkabı tamirciei yok. yapıştırdım falan tutmadı. Allahtan 37 numara giyiyom ve arkadaşın yanında yedek ayakkabı varmış onu giydim ama o ayakkabıdada 15 cm topuk var ve ben uzun topuk giyemem. tüm gün leylek gibi sekmiştim :))))
ay neyse ben kaçar çok işim var sonra yine gelirim byeeeeeeee
bak sen hele şuna..nerden aklına geldi sauna çadırı almak yaww..ne var ağlıycak be gel ben seni gıdıklıyımda gül baribak şebekte oldum sayende,güldünmü bari hıı?
bende iyi gibiyim artık,bebişlerde iyiler şımarıyolar şuan arkamda saunanın içine girip çıkıyolar,bide ikide bir fermuarı açıp kapattırıyolar,takcam fişi görcekler sıcaklık nasıl oluyomuş
geldim pazardan orticimm
işim uzun yaneee..
Ayy kıyamam sana benyemeklerde güzelmiş yokmu bi tabak daha diye kapıya dayanırsam şaşırma orti
canım sabah güzelce çeşitli kahvaltını yapsanda,öğlende sebze yemeğiyle yoğurt salata yesende,akşam nesfit yesen çok daha güzel olmazmı,bi düşün istersen,yanlış beslenme şeklii2fincanda yeşil çay iç,hep aynı bitki çaylarını devamlı tüketme,al bikaç çeşit dönüşümlü iç
1-canım annemi masaj yatağı alırken choyang'tan yanında saunayı hediye vermişler,yatak annemde duruyo saunayı ben gircem diye evime getirdimvalla çok pratik vede hafif vede sıcak vede çoook sıcak,,20dk giriyorum ben araştırdığıma göre 15 dk girsen 300 kalori yakıyomuşun ben 20 bazende 30dk kalıyorum içinde,en azından cıssları eritiyorumdur inşallah su gibi çıkıyorum içinden feci terletiyo,,
2-kocam 5te evde olcak inşaaaallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhben bi gidemde süslenem azcık dekolte kıyafetlerimden giyemde adamı gelir gelmez kudurtem açık giyinmeme hiç dayanamıyo azcık süründürem,,zaten iddayı kazandığını açıklıcem bugün ,ne istiyorsa o olcak artık bu evde,anlıycan onun borusu ötücek çünkü değil 57 bugün 60.2yi gördüm ve kaybettim
kolay gelsin sanada canım,bisayfa önce ben gidiyorum başlığı altında yazdıklarımı oku bi,bulgurla ilgili bişeyler yazmıştım,bende yapcam bugün ve yiycem
geldim pazardan orticimm
işim uzun yaneee..
bugün bulgurcuların günüymüş desene.tuğbada pişirecekti bende düşünüyodum yapimm diye.vazgeçtim..
.şey yapcem ben.dondurucudan teze fasulye çıkardım onu pişircem..
ama çorba olarak mercimeği bende yapicem.
aha aha aha...
sonrada mutfağın dolaplarını silcem..
kizlar demistim ya esim bagirdi cagirdi diye tabi ben ogun hic konusmadim ve sabah kalktigimda komidinin ustunde gul gordum gitmis gul almis hic etkilendinmi derseniz hayir sonra ikigundur seni seviyorum diye gezip duruyo etrafimda ama ne ozur geldi ne bisey ben sadece ogun yasanmamis gibi davraniyorum ama hala canim aciyo biraz
Kzlar bugün pek keyfim yok.
Sevdicek ameliyat olacakmış daha doğrusu operasyon diyo hoş düzgün bi şekilde açıklamıyo bile ne olduğunu.
Askerde olmadıgı hastalık kalmadı. Üzülmiyim diye söylemek istemiyo pek bu seferde ben durumun ciddiyetini anlamıyorum.
Kafam karmakarışık.
İns operasyonu başarılı geçer.
Bana da ortişko bul NaF Benim başım kel değil
Haydin bitki çayı içelimmm.
Haydin bitki çayı içelimmm.
canım sabah güzelce çeşitli kahvaltını yapsanda,öğlende sebze yemeğiyle yoğurt salata yesende,akşam nesfit yesen çok daha güzel olmazmı,bi düşün istersen,yanlış beslenme şeklii2fincanda yeşil çay iç,hep aynı bitki çaylarını devamlı tüketme,al bikaç çeşit dönüşümlü iç
1-canım annemi masaj yatağı alırken choyang'tan yanında saunayı hediye vermişler,yatak annemde duruyo saunayı ben gircem diye evime getirdimvalla çok pratik vede hafif vede sıcak vede çoook sıcak,,20dk giriyorum ben araştırdığıma göre 15 dk girsen 300 kalori yakıyomuşun ben 20 bazende 30dk kalıyorum içinde,en azından cıssları eritiyorumdur inşallah su gibi çıkıyorum içinden feci terletiyo,,
2-kocam 5te evde olcak inşaaaallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhben bi gidemde süslenem azcık dekolte kıyafetlerimden giyemde adamı gelir gelmez kudurtem açık giyinmeme hiç dayanamıyo azcık süründürem,,zaten iddayı kazandığını açıklıcem bugün ,ne istiyorsa o olcak artık bu evde,anlıycan onun borusu ötücek çünkü değil 57 bugün 60.2yi gördüm ve kaybettim
gelll çorba salatak yiyek beraberrr
diğerlerini kocalar yesin şisşin
bugün bulgurcuların günüymüş desene.tuğbada pişirecekti bende düşünüyodum yapimm diye.vazgeçtim..
.şey yapcem ben.dondurucudan teze fasulye çıkardım onu pişircem..
ama çorba olarak mercimeği bende yapicem.
aha aha aha...
sonrada mutfağın dolaplarını silcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?