70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tuğbaa sen bunu nerden almıştın güzel bişeye benziyo :26:

sana karşı karışık duygular içindeyim şuan,anlatamıyorum kadınım

Anammm senin kocan kaçta gelcekti len korktum ben senden

ben azcık gideyimde ev işi yapayım,toplayayım etrafı,gerçi akşama kadar 10kere daha aynı yerleri toplamak zorunda kalcam ama neyse
sonrada girip mutfağa yemek yapıcam,bu akşam bulgur pilavı yapacam,değişimlerle ilgili şeyleri öğrendim az daha sabah gülbenin programındaki gül hanım diyetisyenden,bulguru ekmeksiz ve etsiz yersek hiç bi sorun olmazmış hazmında,hazımlaştırmayan etmiş yanında yenen et,,,makarnada öyle dedi peynir ve kıyma hariç rahatlıkla yiyebilirsiniz bi öğünde dedi,salça soslu domates soslu farketmez dediet olmıcakmış e tabi ekmek bide
neyse yanınada kızartma yaparım eşime, bide çorba,ben bulgurla çorbayla yoğurtla salatayla geçiştiririm yeter bana
görüşürüz çok çene çalmayın haaaaaaaaaaaaaa

bayıdım yaa bende istiyorum o saunadan..faydasını gördün mü.. online alabileceğimiz bi yer varmı ki

Ortim gelmişşş

geldim pazardan orticimm
totom dondu resmenn bu nasıl bi soğuk yahu..
bisürü şey aldım çok pahalıydı herşey ama

çıkcam şimdi yine yemek yapcamm
izmir köfte, mercimek çorbası, bulgur pilavı yapcam
işim uzun yaneee..
sanırsam bensadece çorbayı içcem içlerinden ama olsunn

canım sabah güzelce çeşitli kahvaltını yapsanda,öğlende sebze yemeğiyle yoğurt salata yesende,akşam nesfit yesen çok daha güzel olmazmı,bi düşün istersen,yanlış beslenme şeklii2fincanda yeşil çay iç,hep aynı bitki çaylarını devamlı tüketme,al bikaç çeşit dönüşümlü iç
Tuğbaa sen bunu nerden almıştın güzel bişeye benziyo :26:

Anammm senin kocan kaçta gelcekti len korktum ben senden

1-canım annemi masaj yatağı alırken choyang'tan yanında saunayı hediye vermişler,yatak annemde duruyo saunayı ben gircem diye evime getirdimvalla çok pratik vede hafif vede sıcak vede çoook sıcak,,20dk giriyorum ben araştırdığıma göre 15 dk girsen 300 kalori yakıyomuşun ben 20 bazende 30dk kalıyorum içinde,en azından cıssları eritiyorumdur inşallahsu gibi çıkıyorum içindenfeci terletiyo,,
2-kocam 5te evde olcak inşaaaallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhben bi gidemde süslenem azcık dekolte kıyafetlerimden giyemde adamı gelir gelmez kudurtemaçık giyinmeme hiç dayanamıyo azcık süründürem,,zaten iddayı kazandığını açıklıcem bugün ,ne istiyorsa o olcak artık bu evde,anlıycan onun borusu ötücek çünkü değil 57 bugün 60.2yi gördüm ve kaybettim

Son düzenleme:

Makarna peynirsiz bence boş neyse bi süre Burcu(Diyetisyenim)ne derse o

Ayy kıyamam sana ben yemeklerde güzelmiş yokmu bi tabak daha diye kapıya dayanırsam şaşırma orti

suç sende değilki terzi güzel dikememiş cnm....

bu topuk kırılması başına gelmeyen varmı acaba..bi defasında banada olmuştu..

bak sen hele şuna..nerden aklına geldi sauna çadırı almak yaww..
doğal saunaya girdim süper ötesi bişeee.oda öyleyse korksun senden yağlarr

kolay gelsin sanada canım,bisayfa önce ben gidiyorum başlığı altında yazdıklarımı oku bi,bulgurla ilgili bişeyler yazmıştım,bende yapcam bugün ve yiycem

Son düzenleme:

canım şimdi şöyle birşey var ben öğrenci olduğum için evimde pek sebze ağırlıklı yemekler pişiremiyorum. daha çok pratik ve hazır ürünler tüketmek durumundayım sabah da canım pek bir şey yemek istemiyor nesfiti zor yiyorum. kahvaltı sevmeyenlerdenim maalesef. çaylarımı çeşitlendiririm dediğin gibi. ama yemek konusunda pek bir alternatifim yok elimdeki imkanlarla geçirmeye çalışıyorum o günü.

kolay gelsin sanada canım,bisayfa önce ben gidiyorum başlığı altında yazdıklarımı oku bi,bulgurla ilgili bişeyler yazmıştım,bende yapcam bugün ve yiycem

saol canım..
ivet okudumm.. bulguru hep yiyom ben zaten 2_3 kaşık da olsa
akşam yiceksem az yiyorum..pirince göre çok çok daha iyi tabi
bugün de tırtıklarım biraz

bugün bulgurcuların günüymüş desene.tuğbada pişirecekti bende düşünüyodum yapimm diye.vazgeçtim..
.şey yapcem ben.dondurucudan teze fasulye çıkardım onu pişircem..
ama çorba olarak mercimeği bende yapicem.
aha aha aha...
sonrada mutfağın dolaplarını silcem..

herkesin menüsünde benzer şeyler varmış valla
benim de silmem lazım cam dolap kapı vs.
hep öteliyorum nereye kadar bakalım

Son düzenleme:

canım sen genede yelkenleri indirme iyi gidiyorsun devam et eşinin yanlışını anlamasına sevindim umarım hep böyle gider

canım çok geçmiş olsun,, üzülme kötü bir operasyon değildir korkma sadece dua et onun için. Allah şifa versin

Bana da ortişko bul NaF Benim başım kel değil

nafıcım bizde gur-be yle ortişiz sana nasıl bildircez özelinemi atalım canımmm

kızlar oku oku bitiremedim valla atladım geldim
gece ne çok muhabbet etmişiniz valla keyfiniz bol olsun canlarım benim ya
bu arada dalmışım bir merhaba demeden herkese sağlıklı mutlu bol bol kilo verişli bir hafta diliyorumm

Evet güzel bişeymiş canım ben arkadaşı gelin spasına götürdüğümde girmiştim saunaya çok güzel ve sıcacıktı

Sen iddaa süresini uzatabiliyosan uzat bence

gelll çorba salatak yiyek beraberrr
diğerlerini kocalar yesin şisşin

Tamam gerçi bulgur pilavına da dayanamam

Bende dolapları sildim geçen cuma halıları filan sildim perdelerimi yıkatıcam ütü yapıcam bugün

kizlar alintiyi evde yapayim casuslar var etrafimda
noldu karakedi magdur olmus
tugba saunaya girmis kocayi bekliyo
birsey diycem isarkadasi 2 tane kapali pudding almis
ha kdrcim gelmis canim benim aksam gel konusak firar da zor oluyo
ben pudding i yemedim buzdolapinda planimi bozcak bende dedimki illa istiyorsan yarin kahvaltida kahvalti niyetine yiyelim :26:
olur dimi bana bi el attin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…