70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh o kardeşler ahh benim kardeşim gitti geldi çok şükür...zaten en çokta erkek kardeşime dayanamam gibi geliyor...sen nasıl dayanıyorsunn...

dayanamiyorumki cok zor hergun ailemle konusuyorum ablami ariyorum telefonumu turkiyeye sinirsiz yaptik bazen bisaat bile konusuyorum asker kardesimle bikac kere konusabildik oda mardinde jandarma komando ve baska yere gonderilmislerdi ordan tel nosunu vermis anneme bikac kere konustuk en son cocukla dalga geciyolarmis sut cocugumusun sem diye kardesimde bikacgun aralikla arayin dedi ve gitmis simdi kendi yerine bende yeni numarayi bekliyorum onunda bende yeri cok ayridir hala kucukmus gibi hissediyorum onu hic kiyamiyorum cok kiymetlimdir bak simdi aglamaya basliycam aklima getirdin yine sanki cikiyolarda neyse ah ahhhh gurbetlik cok zormus

ağlama canım yaa..allah sağ salim hayırlı teskereler versin..tez zamanda kavuş kardeşine...ben daha evlilik kararı almadan önce sennile her yere gelirim demiştim ama şimdi o kadar zor geliyoki...ekek kardeşimde gelse benimle daha kolay geçer heralde bu ayrılık...

amin canim rabbim korusun hepsini zor ama mecburuz canim yapicak bisey yok

iyi geceler kızlar. jillian danın level 3 ü indirdim fakat video dosyaları açılmıyor. siz nasıl açtınız söyleyebilir misiniz. acil cevap lütfen.
canim3 cok zor gelir diye tahmin ediyorum
Bence 1 den baslamalisn
Hazir olmadgn icin sakatlayabilirsn kendini
ben şuan dvd alamam canım... sen liesli kaç mil olandan yapıyordun? ben bugün 50 dk yaptım..zaten kına geceme 11 gün kaldı...
Canim blackcate katiliyorum en keyiflisi 3 mil

Allah tamamina erdirsin canim
Cok heyecanlisindir sen simdi

Akşamları en kötü zamanlar hele de sürekli bişeyler atıştırmaya alıştırdıysak kendimizi.
Ben bitki çayı içiyorum yanına bi kaç badem bazen bi avuç kuru üzüm biraz bekleyince açlık hissi gidiyo.
Hiç dayanamazsam atıyorum kendimi banyoya saç yıka bakım maskesi yap sonra saçı tara kurut saç bakım spreyi sık tekrar tara düzleştir uyku vakti geliyo.

Black'in dediğini katılıyorum canım akşam güzel olmuş öglende ama sabah fazla sanki.

çorbayı şöyle tastan hüüüüp yapsak olur mu

Olur Blackim olur

Geçmiş olsun canım. bende nerelerde bu kız diye düşünüyordum epeydir göremiyorum seni
çaylardan alacağım tavsiye için teşekkür ederim . :)

Buralardayım canım da akşam uykum geliyo yatıyorum erkenden. Sabah 6 da uyandıgım için.

Afiyet olsun şekerim. Lahana dolmasını ve çorba yemişin ekmek olmamış akşama

Ufuuuuu işin çok deseneee kolay gelsin valla.
Kış günü işin yoksa bide halı yıka.

kizlarya gecmisi okuyorum nekadar cok yazmissiniz oku oku bitmiyo

benim yeni hedefim cuma gunune kadar verdigim 9,3 kiloyu 10 kilo yapmak insaallah olur bu hafta 300 gr verdigim icin 700 gr vermek yeter bana

İns verirsin canım seni çok azimli görüyorum ben. Cumaya kadar verirsin kesin.

bu sabah ilk ben selam vereyim dedim..

Selam janim :)

Gunaydiiiiiiiiiinnnnnn
Ballar bademler gunaydinnnnn
Agirlik mekik calisaym sabahtan isim bitsin.. Sporu is olarak gormeye basladm artk
Corba makarna yapayim ( yemege garnitur lazim esime ve sipama tabe )
Utu camasirla basim derde kalacak bugun

Günaydın kısçeler.
Kar yağmış olsada bugün burda güneş var.
Yağmur ve kapalı havadan iyidir.
Bide sizi seviyorum.:103::103::112:
Bide bugün şu moddayım.:113::113:
bu modun kodu ne acaba??pek anlamasamda kodlar otomatik veriliyodu demi dilekcim:))))
bizi yorma kendin anlatıver olmamı
bide sana bi sorum var.sporu en çok hangi zamanda yaparsak işe yarar cnm..

Son düzenleme:
2 dilim ekmek arası kaşarlı ve sosisli tostumu ve bir dilim peynirli böreğimi yedim.
2 bardak çayımı içerken topiği incelerken bardağı devir kanepeye bide onu silmekle uraştım.
haaa diyeceğim oki tostumu yidim,banyoda halıcığım beni bekler.köpüklemiştim gidimmde durulayım çıksın..

bu modun kodu ne acaba??pek anlamasamda
bizi yorma kendin anlatıver olmamı
bide sana bi sorum var.sporu en çok hangi zamanda yaparsak işe yarar cnm..

Aman feministim bugün.
Sabah sporu daha yararlı diyolar canım sabah totonu kaldırabilirsen sabah yap.

Var sende bu aralar bişi Kanepe de gitti desene

Günaydın Red

Aman feministim bugün.
Sabah sporu daha yararlı diyolar canım sabah totonu kaldırabilirsen sabah yap.

Var sende bu aralar bişi Kanepe de gitti desene

Günaydın Red
ben sporumu genellikle yatmadan önce yürüyerek yapıyorum.şimdi ise haftada 3 gün sabahları platese gidiorum..çok fazla kilo kaybetmesemde inceldiğimi accık hissediyorum.
bende anlamadımki var bişeler ama ne olumsuzlukları üzerime doru çekiorum..
şimdi halımı yıkıcamya spor sayılırmı acep:26::26:

Günaydınn kızçeler
Hava ne kadar soğuk yaa
Geçmişe bakayım diyorum ama korkuyorum şuan :18::18:
Korkunun ecele faydası yok bi koşu gidip geleyim

dişarıda ele romantik bir hava varki kizlarkar yağii
ayy çok sevindim çocuklar gibi.. akşama kadar yağar inş..
inş tuttururda çocuklarımla kardan kadın yaparız

günaydın naf orada kar yokmu??

Son düzenleme:
aynen yaa.. güzelim havvam dururken..

senin yaş kaçç canım
cnm ben 35 oldum yolu yarıladım iki çocuğum var.14 yıllık evliyim.
senin şu anki yaşadığın heyecanı bende yaşamıştım.
bir yandan ailenle ayrılma korkusu diğer yandanda sevdicek zor oluyor ama zaman her şeyin ilacı
.ıinş mutlu olursunuz..

Karadeniz fıkrasına dönmüşsünüz valla Geçmiş olsun, bahaneyle mutfağın pırıl pırıl olmuştur artıkım

Dikkat et halını yıkarken, biyerleri daha batırmayasın Gerçekten var sende bi durum

Herkese günaydınnn
Bugün Antalya bile çoook soğuk kızlar. Resmen kar havası var dünden beri. Tabii karı görmek mümkün değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…