ahh o kardeşler ahh benim kardeşim gitti geldi çok şükür...zaten en çokta erkek kardeşime dayanamam gibi geliyor...sen nasıl dayanıyorsunn...
dayanamiyorumki cok zor hergun ailemle konusuyorum ablami ariyorum telefonumu turkiyeye sinirsiz yaptik bazen bisaat bile konusuyorum asker kardesimle bikac kere konusabildik oda mardinde jandarma komando ve baska yere gonderilmislerdi ordan tel nosunu vermis anneme bikac kere konustuk en son cocukla dalga geciyolarmis sut cocugumusun sem diye kardesimde bikacgun aralikla arayin dedi ve gitmis simdi kendi yerine bende yeni numarayi bekliyorum onunda bende yeri cok ayridir hala kucukmus gibi hissediyorum onu hic kiyamiyorum cok kiymetlimdir bak simdi aglamaya basliycam aklima getirdin yine sanki cikiyolarda neyse ah ahhhh gurbetlik cok zormus
ağlama canım yaa..allah sağ salim hayırlı teskereler versin..tez zamanda kavuş kardeşine...ben daha evlilik kararı almadan önce sennile her yere gelirim demiştim ama şimdi o kadar zor geliyoki...ekek kardeşimde gelse benimle daha kolay geçer heralde bu ayrılık...
amin canim rabbim korusun hepsini zor ama mecburuz canim yapicak bisey yok
canım sohbetin için sağol..ben çıkıyorum cümleten iyi geceler...
canim3 cok zor gelir diye tahmin ediyorumiyi geceler kızlar. jillian danın level 3 ü indirdim fakat video dosyaları açılmıyor. siz nasıl açtınız söyleyebilir misiniz. acil cevap lütfen.
Canim blackcate katiliyorum en keyiflisi 3 milben şuan dvd alamam canım... sen liesli kaç mil olandan yapıyordun? ben bugün 50 dk yaptım..zaten kına geceme 11 gün kaldı...
Sağol canımmm ne guzel tavsıyeler verıyosunnn memnun oldum cok senınlee konustugumaaa bılıyorum az yedım yarın sabaha ne yıecegımııı
dusuneyım bendeee ne guzeeel yapıosun sendee ayrıcaaa ben gercekten bıraz kendımı kotu hıssedıyorum suannn mıdem bısıler ıstıyoo ama dırenıyorummm abur cuburaa o kadar alısmısım kı((
yazamadım kaç gündür..çünkü yazacak çooook şey vardı:26:
amaaa bugünkü menüm fena değil...
sabah: 2 bardak ılık su, 2.5 dilim tam buğday ekmeği kızarmış, 3 4 küçük parça kaşar, 3-4 çatal krem peynir, 2 zeytin, 1çay kaşığı tereyağ, 1 çay kaşığı reçel, 1 çay kaşığından daha az bal( masum menüye bak!),şekersiz bir bardak çay
ara: 1 elma
öğlen: 2 kepçe çorba, 5 kaşık yumurtalı ıspanak, 1 dilim tam buğday, yoğurt
ara: 1 tanecik mercimek köfte( tadımlık) , küçücük bir çatal ucu kek( tadımlık) kendime hakim oldummmm)
akşam: yarım kase çorba, tavuk ızgara, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 portakal, 1 mandalin, küçük bir muzz( buda emzirdiğim için extram)
çorbayı şöyle tastan hüüüüp yapsak olur mu
Geçmiş olsun canım. bende nerelerde bu kız diye düşünüyordum epeydir göremiyorum seni
çaylardan alacağım tavsiye için teşekkür ederim . :)
Gelmişken menümü de yazayım.
Sabah
2 dilim domates
yarım salatalık
1 dilim ince kaşar peyniri
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
Ara
1 fincan yeşil çay
Brokoli salatası
Akşam
1 kase çorba
3 küçük lahana dolması
1 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay 1,5 lt su.
kızlar mutfağın lavabosu tıkanmıştı benimkine söledim açıver diye.lavabo iki gideri var.kocişte bi güzel söktü.içlerini boşaltıp temizledikten sonra yerine takamadı geri.parçaları bir türlü birleştiremedi.bende bilemedim.neyse uraştı sonunda yaptı emmebu defalavabonun azına kadar su doldurup pompalamak istemiş giderin daha ilerisi tıkanmış meğerse pompalama işlemini yaparken borunun biri yerinden pırt pırtlamasınmı bi lavabo dolusu su olduğu gibi benim mutfak mefta oldu tabidolapların altına varana dek halıda gitti tabi. bulaşik makinasının pirizi ıslanmış fişini takım derken sigortalarda atmasinmi .bi taraftan evi su basar elektirik gider ben yazarken yoruldum yaw.bide mutfağın suyunu çekip dolapların altlarınısildim 2.5saaturaştık şimdi mutfak mis mis oh güzel oldu.oldu olmasınada halıyı attım banyoya sabaha onu yıkıcam artık.dolaplarım silincekti kaldı.perşembe misafirlerim var..daha yapacak çokiş var.
kizlarya gecmisi okuyorum nekadar cok yazmissiniz oku oku bitmiyo
benim yeni hedefim cuma gunune kadar verdigim 9,3 kiloyu 10 kilo yapmak insaallah olur bu hafta 300 gr verdigim icin 700 gr vermek yeter bana
bu sabah ilk ben selam vereyim dedim..
bu modun kodu ne acaba??Günaydın kısçeler.
Kar yağmış olsada bugün burda güneş var.
Yağmur ve kapalı havadan iyidir.
Bide sizi seviyorum.:103::103::112:
Bide bugün şu moddayım.:113::113:
bu modun kodu ne acaba??pek anlamasamda
bizi yorma kendin anlatıver olmamı
bide sana bi sorum var.sporu en çok hangi zamanda yaparsak işe yarar cnm..
2 dilim ekmek arası kaşarlı ve sosisli tostumu ve bir dilim peynirli böreğimi yedim.
2 bardak çayımı içerken topiği incelerken bardağı devir kanepeye bide onu silmekle uraştım.
haaa diyeceğim oki tostumu yidim,banyoda halıcığım beni bekler.köpüklemiştim gidimmde durulayım çıksın..
Selam janim :)
Gunaydiiiiiiiiiinnnnnn
Ballar bademler gunaydinnnnn
Agirlik mekik calisaym sabahtan isim bitsin.. Sporu is olarak gormeye basladm artk
Corba makarna yapayim ( yemege garnitur lazim esime ve sipama tabe)
Utu camasirla basim derde kalacak bugun
ben sporumu genellikle yatmadan önce yürüyerek yapıyorum.şimdi ise haftada 3 gün sabahları platese gidiorum..çok fazla kilo kaybetmesemde inceldiğimi accık hissediyorum.Aman feministim bugün.
Sabah sporu daha yararlı diyolar canım sabah totonu kaldırabilirsen sabah yap.
Var sende bu aralar bişiKanepe de gitti desene
Günaydın Red
cnm ben 35 oldum yolu yarıladım iki çocuğum var.14 yıllık evliyim.aynen yaa.. güzelim havvam dururken..
senin yaş kaçç canım
kızlar mutfağın lavabosu tıkanmıştı benimkine söledim açıver diye.lavabo iki gideri var.kocişte bi güzel söktü.içlerini boşaltıp temizledikten sonra yerine takamadı geri.parçaları bir türlü birleştiremedi.bende bilemedim.neyse uraştı sonunda yaptı emmebu defalavabonun azına kadar su doldurup pompalamak istemiş giderin daha ilerisi tıkanmış meğerse pompalama işlemini yaparken borunun biri yerinden pırt pırtlamasınmı bi lavabo dolusu su olduğu gibi benim mutfak mefta oldu tabidolapların altına varana dek halıda gitti tabi. bulaşik makinasının pirizi ıslanmış fişini takım derken sigortalarda atmasinmi .bi taraftan evi su basar elektirik gider ben yazarken yoruldum yaw.bide mutfağın suyunu çekip dolapların altlarınısildim 2.5saaturaştık şimdi mutfak mis mis oh güzel oldu.oldu olmasınada halıyı attım banyoya sabaha onu yıkıcam artık.dolaplarım silincekti kaldı.perşembe misafirlerim var..daha yapacak çokiş var.
ben sporumu genellikle yatmadan önce yürüyerek yapıyorum.şimdi ise haftada 3 gün sabahları platese gidiorum..çok fazla kilo kaybetmesemde inceldiğimi accık hissediyorum.
bende anlamadımki var bişeler ama ne olumsuzlukları üzerime doru çekiorum..
şimdi halımı yıkıcamya spor sayılırmı acep:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?