güle güle kullaaaan
hi hi ben acık uyumaya gider arkadaşlar size iyi laflamalaaaaaar
çok doğru imzamı atarım :) yeme sırası da çok önemli yazmakla iyi yapmışsın canım :)
yemek sonrası su içmek zararlı zaten önceden içerek hem mideyı gelen yemege karsı yumusak
bi şekılde uyarmış hem de hafıf bi doluluk sağlayarak çok yememıs oluruz :)
50 - 61 arasında olmalıymışım
Aynen öyle ben bu şekilde yiyorum acaip tokluk oluyorum.
Vücudu aç bırakarak ilk zamanlar hata etmişim.
ınce mı yaptın vucut tıpınııı dolgunn yapsanaaapucccaaacımm
vallahi olucam havamıda atıcam göbek olsada olur bacaktan yırtarız
şekerim onun kokusuyla uyuyup uyanayım başka bişi istemem. Amin inşallah çok istiyorum
50 - 61 arasında olmalıymışım
Aynen öyle ben bu şekilde yiyorum acaip tokluk oluyorum.
Vücudu aç bırakarak ilk zamanlar hata etmişim.
günaydın kızlar gecmıse sonra bakayım dedım slm verdıkten sonra yanı dılekın yazısını gördüm yazmadan edemedım sız -1 de donuyosanız ank su an -11 biz napalım kızzz
Severim seni ortimmmm
Canım neden o kadar aç bırakıyorsun kendini :26: aç kalarak zayıflaman ancak geçici bir çözüm olur
Merhaba aramıza hoşgeldinsirke hakkında net bir bilgim yok ama sonuçta yediğin içtiğin emziriyorsan çocuğa geçiyor bence içme
Çocuğum yok ama bi arkadaş daha söylemişti yanlış hatırlamıyorsam diş çıkartırken ishal oluyormuş ateşleniyormuş çocuk :26: dabi aşırı ise bilemiyorum canım doktorunuza danış mutlaka :26:
Ne güzel canım Allah mesud etsin
tubiş pabucu yarim ,çık dişari oyniyalim.hihihi
Temel akciger kanseri olmus. Doktorlar, " Iki aydan daha fazla yasaman mucize olur!" demisler ve umi...tsiz oldugu icin tedaviye de son vermisler. Olecegini anlayan Temel, butun dostlariyla helallesmeye karar vermis. Fakat bizim Temel gordugu herkese kendisinin AIDS hastaligina yakalandigini ve iki ay icinde olecegini anlatiyor ve haklarını helal etmelerini istiyomus...
Bunu duyanlar Temel'e helallik veriyorlarmis ama bir yandan da elini bile son bir defa sıkıp, kucaklasmaktan kaciniyorlarmis. Temel'in en iyi arkadasi Dursun Temel'in bu yaptigini duyunca sormus;
"Ya Temel, anladik sen Kanser oldun olecen, neden millete AIDS oldum diyon, bak herkesi bir korku sardi" demis.
Temel : "Ya Tursun, oyle de oleceeezzz boyle de olecez, bari kariyi saglama alalim" dedim
isallahÖzellikle ' Bi parça çikolata ya da bi dilim börek ' cümlene katılıyorum canım kankacımm.
Kızlar NaF'ın dediklerine kulak verin.
Azimleee devammm hadiiiiiiii.
Liste de artı görmek istemiyorumm bennn herkese alkış smileyini koymak istiyorumm...
tekrar gecmis olsun gecer isallahiyidir canım ne olsun çocukla ugraşıyom işte 2 gündür ateşi var biraz çıkıyo iniyo
yok canım evli değilimmm ben 23 yaşındayım unıversıte son sınıf oğrencıyım dahaaa(
aynen öyleee zayıflıcazzzz baskaaa cıkıs yolu yok cunku artıkkk ben bugun sabahhh kahvaltımı yaptım sımdı aramı yapıcamm sonraa oğlene brokolı dusunuyorum ama yanına ne yapsam bılemedım kızlarrrr sızceee?
HERKESE MUTLU BIR GUN DILIYORUM VE SAGLIKLI VE BOL KILO KAYIPLId:d:d:d:
dikkat et canim kendinesaol canım sabah daha iyiydim ama ben kendimi biliyom benim bu hastalık akşamları nükseder. akşam yatıyom sabah iyi oluyom
saol canım daha iyiyim
gny avatarına bayılıyom
slm kızlar bugün yoğunum pek giremeyebilirim. akşam bakınırım artık az konuşun bee okuması zor oli
Devlet hastanesi falan mı?
En fazla 3 hafta aynı listeyi yaptırıyolar biraz anlatsana anlamadım ben.
Yuh başka doktor yok mu sizin orda?
Stepperını al 2 gün sonra hevesin geçmez ins
bazen hersey üstümüze geliyo canim sIkma caninimerhaba kızlar nasılsınız? sabahtan beri okuyorum ancak yazabildim ne çok konuşmuşsunuz yine maşallah sizeeee....
yaa ben depresyona giriyorum galiba çok sıkılıyorum artık bunaldım ev ve okul arasında, yaptığım hiç bir şey yok eşimde herşeye kızıyorsun diyor ama napayım herşey batıyor traş köpüğünü lavabonun kenarına koyma pası çıkıyor diyorum sabah baktım yine koymuş fırlatıp atacaktım belki basit bişey ama sinirleniyorum 8 buçukta uyandık doyamıyorum buaralar uykuya 9da okulda olmamız lazım kahvaltı yapcakmısın dedim yapacam dedi ama hazırlamaya yardım ettiği yok gittim kahvaltı hazırladım ben giyindim saç baş derken vakit kalmadı sonra masayı topladım kendim yiyemedim bende yanıma aldım bişeyler allahtan çocuğu hazırlıyor hergün koşturmaktan sıkıldım erken kalk sende diyeceksiniz ama uyuyaklıyorum normalde telefonum 2. kere çalmazdı hemen kalkardım ne oldu bana anlamıyorum çok mutsuz hissediyorum ev hemen kirleniyor temizlik yapıyorum uğraşıyorum ertesi gün saç, kıl gördümmü tepem atıyor bugün çarşıya çıkacam kafamı dağıtacam birde dün kayınvalidem aradı haftasonu bize geleceklermiş bikaç gün kalacaklarmış 40dklık yolda oturuyorlar soğuk kış gününde yatılı misafir birde yeni tatile gircez azıcık kafamı toparlayayım çok canım sıkkın
Ben çalışmayı düşünmüyorum evlenince
Sırf bu tür kavgalar olmasın diye
Huzurumuzu bozmaya gerek yok
Ufak şeyler bunlar
Çok titizimben bilir de bunu
Gece uykudan uyanmışlığım çoktur odam ev dağınık diye
Ailesiyle yaşadığı için annesi toplar ütüler yemeğini önüne koyar hep
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ne bileyim hata edermiyim bilinmez ama kıyamam yaa
Bazen abartıp diyorum sen bebeğim ol benim ben bakim sana hatta yemeğini bile ben yedireyim
Abartma aşkım diyo
7 yılın özlemi var evlenene kadar 10 yıl olucak gerçi
Napım arkadaşseviyorum
Eve gelince havlusunu tutim yemeğini hazırlım meyvesini soyim çok hoşuma gidiyoHayali bile güzel
hosgeldin canimmerhabalar bende 80-89 topiğindeyim ve şimdi 72-73 arasında gidip geliyorum... hedefim 58 ve boyum 164 elinde benim kilomda olupta liste olan varsa yazabilirmi.....
güle güle kullan canim
Ayy ben pek hava atıyorum ama yok yaa kıymet biliyo benimki teşekkürünü ediyo hep gerçi istediğim bi çiçek alması ama utanıyomuş alırken
NeyseeeeeEvlenince bakalım nolcek
Stepperım geldiiiiiiii
toplam adım ölçer dakikadaki adım sayısı toplam çalışma zamanı yakılan kalori yi gösteriyomuş haberim yoktu iyi oldu bu kalori olayı
cenesi düsük yok cok sükürSuzi'nin çenesi düşük iş arkadaşı geldi herhalde
Monarosa da ders çalışıyo büyük ihtimal
kız dilek görüşemiyik heç ya. ben işten kaçtım bugün ::))) eve geldim hastayım zatiii. yatacam biraz oooohhhh uyurum acık
suziii naffff nerelerdesinizzzz
Kızlar özellikle yeni gelen kısçeler.
Yememek size kilo verdirmez. Anlık su kayıplarınız olur diyetten yılar ve pes edersiniz.
Bu yollardan hepimiz geçtik.
Amacımız sağlıklı kilo vermek.
Sabah kahvaltınızı lütfen güzel bir şekilde yapın.
Daha sonra aranızı,
Sonra öğlen yemeği,
Ara tekrar,
Akşam yemeği ve tekrar ara yapabilirsiniz.
Ben yemekleri sırasıyla yiyorum artık ve çok doyuyorum. Kime önerdiysem onlarda benimle aynı fikirde oldu.
Su,
Çorba,
Salata,
Yoğurt veya ayran veya cacık,
En son ana yemek.
Unutmayın mideniz yemek görmezse bağırsaklarınız çalışmaz.
Halsiz kalır hasta olursunuz.
Suziii dayanamamış hortlamış
Ayy şimdi kafayı yicem sıyırcam sımdı ınanmıyorum ya bankanın web sitesinden faturalarımı
kontrol ediyordum görünene göre tee kasımdan beri hiç elektırık faturası ödememısız nası oluyosa
bedaşdan sorguladım elektiriğimizi kesmısler her ay ödüyorum ben faturaları ya
toplam 132 tl diyo kafa fln buluyolar galiba ay çok gıcık oldum patlıycam sımdı
maaşı oldugu gibi faturalara mı yatırıcam ben yaa offf
Eşim ödemişti nerden cıktı kı buu
aradım tekrar soryaım diye durusmadayım dedi off
kesınlıkleee :) ınsallah :)
evet ac kalarak zayıflanmıyoo :)
gecmise bi dalayim dedim cikamadimisarkadasi gelcek 1 sat disariya cikti hemen geldim
benim dr her hafta cagriyordun gitmedim
cenesi düsük yok cok sükürama 2 kisiyiz 2müsliman bi odada oda kosovali birbirimizi therapi yapiyoruz birde sürekli gözetim altindayim casuslar var
kactim geri fistik mopping yapiyorlar bana
benim de 63.4 cıktıah ahhh bı olsammmm
benım tatılım bılem yok ben napım umay:84::84:Selam şeker
O bahsettiğin belirtiler monotonluğun ve kışın getirisi bence.
Bende kışın çok mutsuz oluyorum içimden yapacak hiçbişi gelmiyo.
Sabah kalkıyorum kıyafetlerimi giyiyorum 5 dakika bile olsa tekrar uzanıyorum zaten akşam geç gidiyorum sabah hemen oluyo gibi geliyo.
Maalesef kış ayı yapıcak bişi yok.
Çarşıya falan çık kıyafetlere bak kafanı dağıtırsın.
Ya da hoşuna giden hobin falan varsa onlarla uğraş başka türlü geçmiyo.
Hava kapalıyken sinirlerimiz bozuk oluyor çünkü.
Zaten sinirlisin herşey gözüne batmaya başlamıştır evde de bu yüzden gözüne batıyodur.
Sakin ol rahatla.
Tatil olacak onu düşün kaynananda napcan eşinin annesi sonuçta onun için çekiceksin.
Geçicek bu zamanlar böyle düşün.
ay kız bende kıtap aldım hepsıburdadan gecen hafta ne zamandır ıstıyodum evde cocuk uyuynca fılan elıme alsam adam demedıgınıbırakmadı onuda burnumdan getırdı dağan cuceloglunun bıyografısını anlatan bı kıtap damdan düşen psikolog dıye bu naıs psıkolog noramal osla damdan düşmezdi diyo yaa dalga gectı hayret bıseydepresyon değil bunaltı diyom ben bu duruma arada banada geliyorlar...solanda sigara içme içersen en azından kül tablasını ortada bırakma diyom. sabah kalkıyom salonda kül tablası ve her yer kül. şeytan diyorki al kafasına geçirbunun gibi bir sürü şey bazen insaba feciii batıyor en iyi çözüm düşünmemek. kitap oku kızla ilgilen kafanı daat boşver gitsin. misafirde haklısın valla ben annemlere bile şuan gelmeyin havalar ısınsın öyle didim. kış vakti uğraşamam kimse ile. ama kayınvalide gelecem dese gelme de diyemem ki (( ayyy Allah sabır versin kız...
canım sımdı hosuna gıdıyoda evlenınce hergun hergun bıkarsın emınımBen çalışmayı düşünmüyorum evlenince
Sırf bu tür kavgalar olmasın diye
Huzurumuzu bozmaya gerek yok
Ufak şeyler bunlar
Çok titizimben bilir de bunu
Gece uykudan uyanmışlığım çoktur odam ev dağınık diye
Ailesiyle yaşadığı için annesi toplar ütüler yemeğini önüne koyar hep
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ne bileyim hata edermiyim bilinmez ama kıyamam yaa
Bazen abartıp diyorum sen bebeğim ol benim ben bakim sana hatta yemeğini bile ben yedireyim
Abartma aşkım diyo
7 yılın özlemi var evlenene kadar 10 yıl olucak gerçi
Napım arkadaşseviyorum
Eve gelince havlusunu tutim yemeğini hazırlım meyvesini soyim çok hoşuma gidiyoHayali bile güzel
hah bak çözmüş arkadas evlılıgısen bir evlen 3 ay sonra görüşek bak 3 ay diyom bir sene bile değil
bende evliliğin başında çalışmıordum sabahları 7 de kalkar ona kahvaltı hazırlardım akşam çeşit çeşit yemek meyve falan. devamlı evdeydim para da yoktu o dönem çok sıkıntı çektim ama kocamı çok seviyom mutluyum derdim. ama o zamanlar bile ana babası yüzünden neler yapti hain bana. ya oruçlu oruçlu ona kahvaltı hazırlamaya kalktığımı bilirim. balkona çıkardım akşam 7 gibi o gelene kadar sitenin kapısını gözlerdim. her akşam kışın soğuğunda bile yolunu gözlerdim. ama karşılık olarak ne aldım kkocaman bir sıfır teşekkür bile etmezdi yemekler yada kahvaltı için. şimdi mi? avucunu yalasın yok ona heçbirşey....canım erkekler evlendikten sonra odunlaşııııı yavaş yavaş dal çıkarmaya başlııııyo haberin olsun. ee o zamanda beslenmeyen aşk sönmeye başladıkça önceden gözüne batmayan anlamadığın huylarına sinir olmaya başlıyosuuuun.
yettiiimmmmmm gariiiii52:
geçmişe daldıydım malum
selammmm herkeseeeee
daha öğlen yemeğimi yemedimm pırasa yapcam biara
güle güle kullaaaan
hi hi ben acık uyumaya gider arkadaşlar size iyi laflamalaaaaaar
Kötü olmuş ya bazen sistem karışıklığı oluyo elinde dekontlar varsa itiraz edersin düzeltiyolar hemen.
Dert etme bu kadar sadece biraz uğraştırır seni o kadar.
Bazen saçma sapan şeyler oluyor.
Geçenlerde 4 yıl önceki evdeki telefon faturasının borcu vr diye babama msj gelmişti.
Düşün üstünden 4 yıl geçmiş kapatmışız gitmiş.
bugunde pırasa günü anlaşılan
ben sımdı oğle yemegınıı 14:52de yedımmm ne zaman ara ogun yapayım kı acaba???????
huhu nerdesiniz kızlarrrr??
gecmise bi dalayim dedim cikamadimisarkadasi gelcek 1 sat disariya cikti hemen geldim
daha gelmemis
isallah
tekrar gecmis olsun gecer isallah
saol canım teşekkür ederim
dikkat et canim kendine
benim dr her hafta cagriyordun gitmedim
bazen hersey üstümüze geliyo canim sIkma canini
senin enerjine bagiliyorum seker :111:
hosgeldin canim
güle güle kullan canim
cenesi düsük yok cok sükürama 2 kisiyiz 2müsliman bi odada oda kosovali birbirimizi therapi yapiyoruz birde sürekli gözetim altindayim casuslar var
kactim geri fistik mopping yapiyorlar bana
huhu nerdesiniz kızlarrrr??
ben de şimdi yedim
açlık hissedersem 5 gibi falan ceviz yerim
burdayızzzz tesekkurlerrr canımmm
geçmişe baktım çok birikmiş burdayızz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?