Ben çalışmayı düşünmüyorum evlenince
Sırf bu tür kavgalar olmasın diye
Huzurumuzu bozmaya gerek yok
Ufak şeyler bunlar
Çok titizimben bilir de bunu
Gece uykudan uyanmışlığım çoktur odam ev dağınık diye
Ailesiyle yaşadığı için annesi toplar ütüler yemeğini önüne koyar hep
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ne bileyim hata edermiyim bilinmez ama kıyamam yaa
Bazen abartıp diyorum sen bebeğim ol benim ben bakim sana hatta yemeğini bile ben yedireyim
Abartma aşkım diyo
7 yılın özlemi var evlenene kadar 10 yıl olucak gerçi
Napım arkadaşseviyorum
Eve gelince havlusunu tutim yemeğini hazırlım meyvesini soyim çok hoşuma gidiyoHayali bile güzel
sen bir evlen 3 ay sonra görüşek bak 3 ay diyom bir sene bile değil
Dişlerime yapışıyo zatennn versende yemem hıhAyrıcaaa diyetteyimm şekerli şeyler yemiyorum şekerim
he he bütün evli bayanlarda aynı traş köpüğü kavgası var galiba. asla kaldırmaz hatta ağzı açık ağzından köpük taşmış vaziyette bırakır ortada. ben dayanamaz hepsini toplarım tabii. akşamlarıda yemeği artık heç üstüme alınmıyom. varsa yerik olmadı kahvaltı falan hazırlarık yada dışarda...pek yemeğe falan yardım etmez ama benim üstünlüğümde ütüde:) evlendiğimizden beri yıktım ona o işi. ben çok az yaparım genelde hepsini o yapar:)))))
Ben çalışmayı düşünmüyorum evlenince
Sırf bu tür kavgalar olmasın diye
Huzurumuzu bozmaya gerek yok
Ufak şeyler bunlar
Çok titizimben bilir de bunu
Gece uykudan uyanmışlığım çoktur odam ev dağınık diye
Ailesiyle yaşadığı için annesi toplar ütüler yemeğini önüne koyar hep
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ne bileyim hata edermiyim bilinmez ama kıyamam yaa
Bazen abartıp diyorum sen bebeğim ol benim ben bakim sana hatta yemeğini bile ben yedireyim
Abartma aşkım diyo
7 yılın özlemi var evlenene kadar 10 yıl olucak gerçi
Napım arkadaşseviyorum
Eve gelince havlusunu tutim yemeğini hazırlım meyvesini soyim çok hoşuma gidiyoHayali bile güzel
yok tatlımmm ben doktorun adınıı soluyorumm oyle dıyeee AHMET ALTUN IYI BI DOKTOR O YUZDEN
dilekcim hep soracam unutuyorum..Motive ediyorsa ne güzel.
Umursamaz doktorlara sinir oluyorum ben.
6 ay çok uzun bi süre ama canım.
Denetlenmeyeceğini düşünmemek yapmamayı da beraberinde getirir.
Benim diyetisyen o gün çıktıgım kiloyu ve 3 hafta sonra olmam gereken kiloyu kagıda yazdı.
Sen her hafta tartıl veremezsen daha önce gel dedi.
Ona göre yeniden listeyi düzenleriz dedi.
arada oluyor hepimize olağn şeyler..
kızım olduğu için dışarıda çıkamıyorum annem bakıyor ama onunda işi gücü oluyor ama bugün dedim gökçeye kıyafet bakcam anne ama çok geç kalmam diye kıştan kaynaklıdır belkide, eşimde yakında isyan eder ne bu hallerin diye, geçen sabah eşime dedim kayınvalideler alanyaya gidecek söylede bize uğrasınlar kalsınlar amaaaan duymuşlarmı nee eşimde söylemez zatende tesadüf işte gerçekleşince pek itici geldi, misafirden korkmam ama burda evler kaloriferli değil klima ve sobayla ısınıyoruz insanın başka odaya çıkası gelmiyor buz gibi birde tatili dört gözle bekliyordum sıkılmışım yaaa alanya dönüşüde biz onlara gideriz al işte bitti tatil
canım yok benımkı baya bi yola geldi eğittim yani bazen eve gelirim yemegı hazırlamıs çorba yapmıs
çamaşırları hep o asar evi o süpürür ben silerim fln böyle yanı ama bu konuma getırene kadar neler çektin diye
bi de bana sor ahh bide bana sorr :) sımdı eskısıne gore ıyı ama yıne de ara ara saç jölesi traş köpüğü
olayı yasıyoruzz :) bizimki asla ütü yapmazz eheueheu gene zor işi yıkmışın adama kızım
valla canım bende öyle diyordum çalışmıycam evlenınce dıyordum ama ev alalım dedık ondna yanı
aman karıyer yapayım havasında değilimm
eşime hizmet etmek çok zveklı çok guzel bişey
hala daha ne kadar yorgun olursam olayım istediği yeemekleri pişriri kahvesini götürürm ve büyük zevk alırım bundan
ama hem çalışıp hem de evde kendımı paramparça
etmek benım tarzıma tersss o olacak hünkar ben olcam harem temızlıkcısı yerı gelınce haseki
yeri gelınce çalışan kadın ohh sefam olsunn var mı öyle ballı kaymaklı ekmekkk
yoğurt yada ayraaaan
Benim diyetisten bayandı :)
dilekcim hep soracam unutuyorum..
kaç kolorilik diyet verdi şoklama süresince...
bende evliliğin başında çalışmıordum sabahları 7 de kalkar ona kahvaltı hazırlardım akşam çeşit çeşit yemek meyve falan. devamlı evdeydim para da yoktu o dönem çok sıkıntı çektim ama kocamı çok seviyom mutluyum derdim. ama o zamanlar bile ana babası yüzünden neler yapti hain bana. ya oruçlu oruçlu ona kahvaltı hazırlamaya kalktığımı bilirim. balkona çıkardım akşam 7 gibi o gelene kadar sitenin kapısını gözlerdim. her akşam kışın soğuğunda bile yolunu gözlerdim. ama karşılık olarak ne aldım kkocaman bir sıfır teşekkür bile etmezdi yemekler yada kahvaltı için. şimdi mi? avucunu yalasın yok ona heçbirşey....canım erkekler evlendikten sonra odunlaşııııı yavaş yavaş dal çıkarmaya başlııııyo haberin olsun. ee o zamanda beslenmeyen aşk sönmeye başladıkça önceden gözüne batmayan anlamadığın huylarına sinir olmaya başlıyosuuuun.
bende evliliğin başında çalışmıordum sabahları 7 de kalkar ona kahvaltı hazırlardım akşam çeşit çeşit yemek meyve falan. devamlı evdeydim para da yoktu o dönem çok sıkıntı çektim ama kocamı çok seviyom mutluyum derdim. ama o zamanlar bile ana babası yüzünden neler yapti hain bana. ya oruçlu oruçlu ona kahvaltı hazırlamaya kalktığımı bilirim. balkona çıkardım akşam 7 gibi o gelene kadar sitenin kapısını gözlerdim. her akşam kışın soğuğunda bile yolunu gözlerdim. ama karşılık olarak ne aldım kkocaman bir sıfır teşekkür bile etmezdi yemekler yada kahvaltı için. şimdi mi? avucunu yalasın yok ona heçbirşey....canım erkekler evlendikten sonra odunlaşııııı yavaş yavaş dal çıkarmaya başlııııyo haberin olsun. ee o zamanda beslenmeyen aşk sönmeye başladıkça önceden gözüne batmayan anlamadığın huylarına sinir olmaya başlıyosuuuun.
canım yok benımkı baya bi yola geldi eğittim yani bazen eve gelirim yemegı hazırlamıs çorba yapmıs
çamaşırları hep o asar evi o süpürür ben silerim fln böyle yanı ama bu konuma getırene kadar neler çektin diye
bi de bana sor ahh bide bana sorr :) sımdı eskısıne gore ıyı ama yıne de ara ara saç jölesi traş köpüğü
olayı yasıyoruzz :) bizimki asla ütü yapmazz eheueheu gene zor işi yıkmışın adama kızım
valla canım bende öyle diyordum çalışmıycam evlenınce dıyordum ama ev alalım dedık ondna yanı
aman karıyer yapayım havasında değilimm
eşime hizmet etmek çok zveklı çok guzel bişey
hala daha ne kadar yorgun olursam olayım istediği yeemekleri pişriri kahvesini götürürm ve büyük zevk alırım bundan
ama hem çalışıp hem de evde kendımı paramparça
etmek benım tarzıma tersss o olacak hünkar ben olcam harem temızlıkcısı yerı gelınce haseki
yeri gelınce çalışan kadın ohh sefam olsunn var mı öyle ballı kaymaklı ekmekkk
bugünkü menümüde yazayımda bunda da kaçak olmasın...
sabah kalkınca 4 günkurusu
sabah 8.10 da 2 dilim tb ekmeği kızarmış.
6 zeytin
2 tatlı kaş lor
dom,salatalık
1 tatlı kaşığı incir reçeli
1 haş yum
biraz yeşillik...
3 dilim kdr sucuk 1 sokum beyaz ekmekle çocuklardan artmıştı..
ara 1 elma
öğlen canım istemedi acıkmadım ama yiyorum şimdi..
1 kase tavuk sote
1 tabak pırasa accık bulgurlu..
arada meyve mandalina yicem
akşamada
kkapuska ve yoğurt
merhabalar bende 80-89 topiğindeyim ve şimdi 72-73 arasında gidip geliyorum... hedefim 58 ve boyum 164 elinde benim kilomda olupta liste olan varsa yazabilirmi.....
Ayy ben pek hava atıyorum ama yok yaa kıymet biliyo benimki teşekkürünü ediyo hep gerçi istediğim bi çiçek alması ama utanıyomuş alırken
NeyseeeeeEvlenince bakalım nolcek
Stepperım geldiiiiiiii
toplam adım ölçer dakikadaki adım sayısı toplam çalışma zamanı yakılan kalori yi gösteriyomuş haberim yoktu iyi oldu bu kalori olayı
Ayy ben pek hava atıyorum ama yok yaa kıymet biliyo benimki teşekkürünü ediyo hep gerçi istediğim bi çiçek alması ama utanıyomuş alırken
NeyseeeeeEvlenince bakalım nolcek
Stepperım geldiiiiiiii
toplam adım ölçer dakikadaki adım sayısı toplam çalışma zamanı yakılan kalori yi gösteriyomuş haberim yoktu iyi oldu bu kalori olayı
Hoşgeldin
Belli bi listemiz yok sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.
Her cuma tartılma günümüz listemiz var.
Bide hergün menümüzü paylaşmaya dikkat ediyoruz.
Hadi gözünaydın
Yakan kaloriyi göstermesi iyiymiş hırs yaparsın
ne kadar canımm stepperrrr bende alsam ıyı olcak nerden aldın hangı sıteden?
merhaba kızlar nasılsınız? sabahtan beri okuyorum ancak yazabildim ne çok konuşmuşsunuz yine maşallah sizeeee....
yaa ben depresyona giriyorum galiba çok sıkılıyorum artık bunaldım ev ve okul arasında, yaptığım hiç bir şey yok eşimde herşeye kızıyorsun diyor ama napayım herşey batıyor traş köpüğünü lavabonun kenarına koyma pası çıkıyor diyorum sabah baktım yine koymuş fırlatıp atacaktım belki basit bişey ama sinirleniyorum 8 buçukta uyandık doyamıyorum buaralar uykuya 9da okulda olmamız lazım kahvaltı yapcakmısın dedim yapacam dedi ama hazırlamaya yardım ettiği yok gittim kahvaltı hazırladım ben giyindim saç baş derken vakit kalmadı sonra masayı topladım kendim yiyemedim bende yanıma aldım bişeyler allahtan çocuğu hazırlıyor hergün koşturmaktan sıkıldım erken kalk sende diyeceksiniz ama uyuyaklıyorum normalde telefonum 2. kere çalmazdı hemen kalkardım ne oldu bana anlamıyorum çok mutsuz hissediyorum ev hemen kirleniyor temizlik yapıyorum uğraşıyorum ertesi gün saç, kıl gördümmü tepem atıyor bugün çarşıya çıkacam kafamı dağıtacam birde dün kayınvalidem aradı haftasonu bize geleceklermiş bikaç gün kalacaklarmış 40dklık yolda oturuyorlar soğuk kış gününde yatılı misafir birde yeni tatile gircez azıcık kafamı toparlayayım çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?