70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dişlerime yapışıyo zatennn versende yemem hıh Ayrıcaaa diyetteyimm şekerli şeyler yemiyorum şekerim
sen bir evlen 3 ay sonra görüşek bak 3 ay diyom bir sene bile değil
bende evliliğin başında çalışmıordum sabahları 7 de kalkar ona kahvaltı hazırlardım akşam çeşit çeşit yemek meyve falan. devamlı evdeydim para da yoktu o dönem çok sıkıntı çektim ama kocamı çok seviyom mutluyum derdim. ama o zamanlar bile ana babası yüzünden neler yapti hain bana. ya oruçlu oruçlu ona kahvaltı hazırlamaya kalktığımı bilirim. balkona çıkardım akşam 7 gibi o gelene kadar sitenin kapısını gözlerdim. her akşam kışın soğuğunda bile yolunu gözlerdim. ama karşılık olarak ne aldım kkocaman bir sıfır teşekkür bile etmezdi yemekler yada kahvaltı için. şimdi mi? avucunu yalasın yok ona heçbirşey....canım erkekler evlendikten sonra odunlaşııııı yavaş yavaş dal çıkarmaya başlııııyo haberin olsun. ee o zamanda beslenmeyen aşk sönmeye başladıkça önceden gözüne batmayan anlamadığın huylarına sinir olmaya başlıyosuuuun.

canım yok benımkı baya bi yola geldi eğittim yani bazen eve gelirim yemegı hazırlamıs çorba yapmıs
çamaşırları hep o asar evi o süpürür ben silerim fln böyle yanı ama bu konuma getırene kadar neler çektin diye
bi de bana sor ahh bide bana sorr :) sımdı eskısıne gore ıyı ama yıne de ara ara saç jölesi traş köpüğü
olayı yasıyoruzz :) bizimki asla ütü yapmazz eheueheu gene zor işi yıkmışın adama kızım

valla canım bende öyle diyordum çalışmıycam evlenınce dıyordum ama ev alalım dedık ondna yanı
aman karıyer yapayım havasında değilimm
eşime hizmet etmek çok zveklı çok guzel bişey
hala daha ne kadar yorgun olursam olayım istediği yeemekleri pişriri kahvesini götürürm ve büyük zevk alırım bundan
ama hem çalışıp hem de evde kendımı paramparça
etmek benım tarzıma tersss o olacak hünkar ben olcam harem temızlıkcısı yerı gelınce haseki
yeri gelınce çalışan kadın ohh sefam olsunn var mı öyle ballı kaymaklı ekmekkk

Son düzenleme:
brokoliii yanınaaaa ne ymeeliyimmm???????????öğle yemeğiii saatmdeee

dilekcim hep soracam unutuyorum..
kaç kolorilik diyet verdi şoklama süresince...
arada oluyor hepimize olağn şeyler..
ev işleri yoruyorsa temizlik için yardım alabilirsin..
en azından çocuğu hazırlıyormuş..
bizimki maşallah paşa...
anahtarı alır arabada bekliyom seni der..

maşallah iyi eğitmişsin..
başta benimkide yapıyordu ufak tefek şeyler..
ben yaptıklarının üstünden bida gidince vazgeçti adam..
şimdi yerden çöp kaldırmaz..
bu da benim eserim..

yoğurt yada ayraaaan

kız sen jillianı nası yapıyon ben 5. dak da pesettim....
bi de benim doğum sonrası idrar kaçırma şikayetim vardı...
iyiydim..
zıplamaya başlayınca yine kaçak oldu ..sinirlendim bıraktım..
hem de mesaneyi tamamen boşaltmıştım.

bugünkü menümüde yazayımda bunda da kaçak olmasın...
sabah kalkınca 4 günkurusu
sabah 8.10 da 2 dilim tb ekmeği kızarmış.
6 zeytin
2 tatlı kaş lor
dom,salatalık
1 tatlı kaşığı incir reçeli
1 haş yum
biraz yeşillik...
3 dilim kdr sucuk 1 sokum beyaz ekmekle çocuklardan artmıştı..
ara 1 elma
öğlen canım istemedi acıkmadım ama yiyorum şimdi..
1 kase tavuk sote
1 tabak pırasa accık bulgurlu..
arada meyve mandalina yicem
akşamada
kkapuska ve yoğurt

dilekcim hep soracam unutuyorum..
kaç kolorilik diyet verdi şoklama süresince...

Almam gereken 1.400 kaloriydi.
Ama toplam ne kadar ediyo bilmiyorum.:26:
Aslında şok diyette değil ilk başlar ben abarttım.
Sabah güzel kahvaltım var kolestrolüm olduğu için haftada 2 kere yumurta yazdı.
Diğer günler 1 dilim ekmek, sınırsız domates, salatalık, tere, roka vs. 1 dilim de peynir bitki çayı.
Bunlar epey şişiriyo işte.
Aralarda iyi. Sabahki arada 1 incir veya 2 mandalina var.
Öğlen tavuk ve ete öncelik verdi. Saalata ve yogurt öğlen ve akşam var.
Ara da gene 1 portakal veya 1 meyveli yoğurt.
18:00 da 2 tane etiform
Akşamda çorba varsa ekmek yok 4-5 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek, yogurt,salata bayagı şişiriyo.
9 da da yicek şeyler var zten.
Yani ilk baş bana zor geldi. Şimdi acaip doyuyorum şu an yıgılmış vaziyetteyim

Gözlemlerimde bu şekilde
Zamanla beziyo insan ne kadar sevsede

merhabalar bende 80-89 topiğindeyim ve şimdi 72-73 arasında gidip geliyorum... hedefim 58 ve boyum 164 elinde benim kilomda olupta liste olan varsa yazabilirmi.....

Ayy ben pek hava atıyorum ama yok yaa kıymet biliyo benimki teşekkürünü ediyo hep gerçi istediğim bi çiçek alması ama utanıyomuş alırken
Neyseeeee Evlenince bakalım nolcek

Stepperım geldiiiiiiii
toplam adım ölçer dakikadaki adım sayısı toplam çalışma zamanı yakılan kalori yi gösteriyomuş haberim yoktu iyi oldu bu kalori olayı

Güzelmişş
Afiyet olsun. Bende öğlen pırasa yidim

merhabalar bende 80-89 topiğindeyim ve şimdi 72-73 arasında gidip geliyorum... hedefim 58 ve boyum 164 elinde benim kilomda olupta liste olan varsa yazabilirmi.....

Hoşgeldin
Belli bi listemiz yok sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz.
Her cuma tartılma günümüz listemiz var.
Bide hergün menümüzü paylaşmaya dikkat ediyoruz.

Hadi gözünaydın
Yakan kaloriyi göstermesi iyiymiş hırs yaparsın

ne kadar canımm stepperrrr bende alsam ıyı olcak nerden aldın hangı sıteden?

Evet canım iyi oldu bu

Akşam başlarım artık

ne kadar canımm stepperrrr bende alsam ıyı olcak nerden aldın hangı sıteden?

Hepsiburadadan aldım canım 147 TL ye

aynı seylerı bende yasıyor ve hıssedıyorum canım ev-iş arası baska bı mesgalem yok bunalıyorum bende cogu zaman hem stresten ıslerın yetısmemesınden dolayı hemde kafamı dagıtamamaktan belkı cocuklar büyüyünce bıra zrahatlarız bı de kıms eanlamıyo ne var calısyosun para kazanıyosun colugun cocugun eşin yanında daha ne ıstıyosun modunda herkes bız ınsan deılız sankı robotuz en yakınlarım bıel bunu soyluyo bend eburda kafamı dagıtıyorum canım yapcak bısey yok kolay gelsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…