70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nete girememen kötü olmuş ya.
Daha yolun başındasın yimee tatlıı..
Bi kilo ver haftada 1 gün kaçamak yaparsın o zaman.

Arkadaşlar bir hatırlatma yapayım yeşil çay yada başka bir çay içerken dikkat etmemiz kural...!!!!

PROF. DR. OSMAN MÜFTÜOĞLU

Son on yılda yıldızı parlayan besin destekleri listesine yeşil ve siyah çayda bol miktarda bulunan KATEŞİN’leri de eklemek lazım. Kateşinlerin yeşil çayda biraz daha fazla miktarda bulundukları doğru ama –yeşil çayda siyah çayın iki katı kateşin var- siyah çayı yeşil çaydan çok daha fazla tüketen halkımız için ben “geleneksel çay içmeye devam edin, arada bir yeşil çay da içmeyi unutmayın” derim. Bir hatırlatma: Sıcak çay ağız ve sindirim sistemi kanserlerine yakalanma riskinizi arttırır, dikkatli olun, çayı çok sıcak içmeyin.

hatırlatma yapayım yeşil çay yada başka bir çay içerken dikkat etmemiz kural...!!!!

çizelgemi koyamıyorum

hergün paylasamayabilirim üniversite sınavlarına hazırlandığım için ama cuma günü yazarım kilomu . sorun olur mu ? :18:

çizelgemi koyamıyorum

hergün paylasamayabilirim üniversite sınavlarına hazırlandığım için ama cuma günü yazarım kilomu . sorun olur mu ? :18:

Yok canım sorun olmaz. Motivasyon açısından söyledim.
Burda kim ne yemiş özellikle kilo veren kısçeler onu kontrol edebilirsin diye.

Profilim/ çizelge alanına bbcode da http ile başlayan .png ile biten linki kopyalyacksın.

tesekkür ederim. :)

umarım çizelgeyi yapabilmişimdir

Ben biliyorum ama söylemem.

anlamadım canım konuyu yabancı ülkedemisin
sen takma kafana boşver
herkes havlar havlar durur
üzülme
evet canim avusturya dayim tek türk benim türkleri sevmiyorlar müslümanlara karsi tavir yapiyorlar neler yasadim bi bilsen cok doluyum basörtü takiyorlar diye gicik oluyorlar onlara niyeyse domuz yemiyoruz diye laf sokuyorlar daha neler neler
slm kızlar bende katıldım umarım aranıza alırsınız :123::123:

hosgeldin canim

evde görüsürüz kizlar:80:

hımmmm 1400 kal fena değilmiş...
Güzelmişş
Afiyet olsun. Bende öğlen pırasa yidim

yettiiimmmmmm gariiiii52:
geçmişe daldıydım malum

selammmm herkeseeeee
daha öğlen yemeğimi yemedimm pırasa yapcam biara
bugün topiğin pırasa günü..
yarın ne yiyelim karnıbahar..??????
bol kal yakmkmalar canım..
inşallah kullanırsın..
güle güle kullaaaan

hi hi ben acık uyumaya gider arkadaşlar size iyi laflamalaaaaaar
iyi uykular...
topikçenek aynı şeyleri pişiriyoruz bu günlerde

herkesde pırasa var bugün anlaşılan bende yapmıştım

öyle şeylere hiç itibar etmedim..
dengesiz beslenerek kilo aldım..
düzenli beslenerek vericez inş....
slm kızlar bende katıldım umarım aranıza alırsınız :123::123:
hoş geldin ..
yeter ki iste canım sen..

öyle canı malesef tarihten korktukları için Türkleri hiç sevmiyorlar
zaten insan hayatında da öyle değilmidir
güçlü olan, başarılı olan, güzel olan hiçbirşey sevilmez
sen bulaşma onlara boşver takma kafana

tesekkür ederim :))

hoşbulduk :)) umarım ulaşıcam hedefime :)

merhaba kızlar takımınızda boş yeriniz varmı? ben aslında 5.takım dayım hem burda hem orda yarışabilirmiyim bi sorun olur mu? takımımız pek aktif değil tabi herkes elinden geldiğince günde uğramaya çalışıyor ama yinede durgun sizinde aktifliğiniz dikkatimi çekti..
bende sizin takıma katılabilir miyim?

kızlar aklıma ne geldi durup durup bişeyler geliyo
şimdi bir kış sezonu çıtır olma yolundayızya size tavsiyem sevmediklerinize yada ağzı açık kalmasını istediğiniz
kişilere yaza kadar hiç uğramayın
bizdeki mutasyonu görünce şaşırıp bayılsınlar
inş yaza kadar veiririzde yazın olmuyo ya oramızı buramızı çekiştirip kıyafet giymekten nefret eder oldum

tesekkür ederim. :)

umarım çizelgeyi yapabilmişimdir

Ekran resmindeki gibi değerleri girermisin bi yanlışlık olmuş.

hımmmm 1400 kal fena değilmiş...
bugün topiğin pırasa günü..
yarın ne yiyelim karnıbahar..??????

Benim ıspanak var

Hoşgeldin hem orda hem burda olmanın bizim için bi sakıncası yok.
Topiğimiz bayagı aktiftir.
Cuma günü bizimde tartılma günümüz zaten. Bildirip yaptıktan sonra liste hazırllıyoruz.

Ay aynen bende yazın bi yere gidip oturunca elimle göbegimi kamufle etmekten nefret ediyorum.
Badiden 3 kat sırıtıyodu ıykkk.
Bu yaz öyle bişey olmıycakkk.

Nete girememen kötü olmuş ya.
Daha yolun başındasın yimee tatlıı..
Bi kilo ver haftada 1 gün kaçamak yaparsın o zaman.

ah bebeğim yememem gerektiğini biliyorum ama foruma giremedim ya sanki yeyince kilo almıcam ama valla 2 çatal aldım azcık yaaa az önce de michel i yaptım öldürüyo yahuuu ilk defa yaptım kollarımı zor kaldırıyom valla bide ben yürümeyi sevdiğimden kendimi hep zinde zannediyodum tamamen ham kabak gibiymişim anladım haa

Hoşgeldin hem orda hem burda olmanın bizim için bi sakıncası yok.
Topiğimiz bayagı aktiftir.
Cuma günü bizimde tartılma günümüz zaten. Bildirip yaptıktan sonra liste hazırllıyoruz.
yani kabul edildimmi tşk ederim
kendimi tanıtayım 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim evlendikten sonra 12 kilo aldım bi kısmını verdim. eylülden beri 5. takımdayım bi ileri bi geri bir türlü istikrar sağlayamadım..
tabi bu arada tiroid sorunum vardı 13 gün önce ameliyat oldum tiroid bezlerim alındı şuan kilomu net bilmiyorum çünkü ameliyattan sonra yattığım için kilo aldım yani 4 ayda ver 10 günde al cumada kilo bildirimi yaparım hadi sizde anlatın kendinizi tanışalım kızlar

Michel i hiç denemedim valla deneyen kısçelerde aynı görüşte.
Totosunu zor kaldıran ben bi ara sporada başlıycamm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…