benimde canımın bişey istemdiği anlar nadirdir cok tokumdur oyle bıde cok hastaysam ozellıkle mıdemı üşüttüysem yoksa hastayken bıle yerım yanı
ah keşke değişsemmmmhiç hatırlamam canımın bişey istemediğini
aklım dün yediğim poğaçaya takılmış olabilir
ya da cumaya az kaldı ondandır
Arkadaşlar bir hatırlatma yapayım yeşil çay yada başka bir çay içerken dikkat etmemiz kural...!!!!
PROF. DR. OSMAN MÜFTÜOĞLU
Son on yılda yıldızı parlayan besin destekleri listesine yeşil ve siyah çayda bol miktarda bulunan KATEŞİN’leri de eklemek lazım. Kateşinlerin yeşil çayda biraz daha fazla miktarda bulundukları doğru ama –yeşil çayda siyah çayın iki katı kateşin var- siyah çayı yeşil çaydan çok daha fazla tüketen halkımız için ben “geleneksel çay içmeye devam edin, arada bir yeşil çay da içmeyi unutmayın” derim. Bir hatırlatma: Sıcak çay ağız ve sindirim sistemi kanserlerine yakalanma riskinizi arttırır, dikkatli olun, çayı çok sıcak içmeyin.
hatırlatma yapayım yeşil çay yada başka bir çay içerken dikkat etmemiz kural...!!!!
merhaba kızlartakımınızda boş yeriniz varmı? ben aslında 5.takım dayım hem burda hem orda yarışabilirmiyim bi sorun olur mu? takımımız pek aktif değil tabi herkes elinden geldiğince günde uğramaya çalışıyor ama yinede durgun sizinde aktifliğiniz dikkatimi çekti..
bende sizin takıma katılabilir miyim?
tesekkür ederim :))
Michel i hiç denemedim valla deneyen kısçelerde aynı görüşte.
Totosunu zor kaldıran ben bi ara sporada başlıycamm inş.
yani kabul edildimmi tşk ederim
kendimi tanıtayım 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim evlendikten sonra 12 kilo aldım bi kısmını verdim. eylülden beri 5. takımdayım bi ileri bi geri bir türlü istikrar sağlayamadım..
tabi bu arada tiroid sorunum vardı 13 gün önce ameliyat oldum tiroid bezlerim alındı şuan kilomu net bilmiyorum çünkü ameliyattan sonra yattığım için kilo aldım yani 4 ayda ver 10 günde alcumada kilo bildirimi yaparım hadi sizde anlatın kendinizi tanışalım kızlar
inş hepimiz hedeflerimize ulaşırızhosgeldınız kızlar ıns hedefınıze ualsırsınz
kendimi tanıtayım 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim evlendikten sonra 12 kilo aldım bi kısmını verdim. eylülden beri 5. takımdayım bi ileri bi geri bir türlü istikrar sağlayamadım..
tabi bu arada tiroid sorunum vardı 13 gün önce ameliyat oldum tiroid bezlerim alındı şuan kilomu net bilmiyorum çünkü ameliyattan sonra yattığım için kilo aldım yani 4 ayda ver 10 günde alcumada kilo bildirimi yaparım hadi sizde anlatın kendinizi tanışalım kızlar
çooook tesekkür ederim :)
valla ben bugün ilk defa denedim bayaaa iyi bişey hareketlerin arasında bekleme yapmıyo o yüzden nefes almadan hareketler ardı ardına sıralanıyo
Olmuş
Nıvea bana kolay geliyo valla leslie ter içinde bıraktıırıyo
Güzelse devam edince karşılıgını alırsın.
benimde canımın bişey istemdiği anlar nadirdir cok tokumdur oyle bıde cok hastaysam ozellıkle mıdemı üşüttüysem yoksa hastayken bıle yerım yanı
bende azcık sogudumu ıcemem mıdem bulanır napcez:18:
hosgeldınız kızlar ıns hedefınıze ualsırsınz
sağol canım.. bende 76yla başladım 69 u gördüm ama şuan 73 olduğumu tahmin ediyorum.. bende çalışıyorum.. boyum 1.70 yazdan sonra hamilelik planlıyoruz zayıf hamile kalmak istiyorum.gecmıs olsun canım bende 30.5 yasındayım 4 yıllık evlıyım çalışıyorum 20 aylık bı oglusum var 1 yıldır bu topıkteyım bende bastan kılo verdım aylardır sneın gıbı bı ılerı bı gerı kılomu koruyorum
tmm canım cuma tartılıp çizelgemi yaparım eylülden beri burdayım ama 1 kere çizelge yapmakla uğraştım yapamayınca bi daha uğraşmadım.. cumadan itibaren menümüde paylaşırım. ameliyat olduğum için şuan dikkat ediyorum ama tam anlamıyla rejimime cuma başlayacağım. ben gündüzleri işim yoksa aktifimdir akşmaları giremiyorumBende 22 yaşındayım. Temmuzdan beri bu topikteyim.
En fazla 1.5 kilo alıp vermişliğm, yerimde saymışlığım çoktur.
Geçmiş olsun bu arada. Sakıncası yoksa kilo çizelgeni yap istersen
Cuma günü ilk bildirimini de yaparsın. Burda menü paylaşmaya özen gösteriyoruz.
Doğrularımız yanlışlarımız görülsün diye.
Eğlencelidir burası arada bi fazla kimse olmuyo ama kısçeler toplanınca sayfalar bayagı ilerliyo.
aynen yemek yememe mani bir durum olduğunu hiç hatırlamambenimde canımın bişey istemdiği anlar nadirdir cok tokumdur oyle bıde cok hastaysam ozellıkle mıdemı üşüttüysem yoksa hastayken bıle yerım yanı
hoşgeldinnnnyani kabul edildimmi tşk ederim
bugün topiğin pırasa günü..
yarın ne yiyelim karnıbahar..??????
.
Olmuş
Nıvea bana kolay geliyo valla leslie ter içinde bıraktıırıyo
Güzelse devam edince karşılıgını alırsın.
hadi bakem bekliyoruz haberlerini...
gunaydın canım haklısn valla ugrasıyzo sonra bı anlık gaflette butun cabamızı heba edıyoz ıns güzel haberlerle dönersiN
kızlar nasılsınız..hepiniz iyisinizdir inş..
kedicik nasıl oldun aklım sende kaldı,iyileştinmi??
kızlar geçmişe kısa bir yolculuk yapıp geldim.bugün çok işim var.arada gelip bakıcam.
bu arada yarın misafirlerim var.bana değişik bir tatlı tarifi lazım.beğenilen ve değişik tarifleriniz varsa yazın kızlar..
buraya yazamazsanızda özelime yazın..oldumu canlar.hepinizi öpüyorum .
hadi bana kolay gele..
Özellikle ' Bi parça çikolata ya da bi dilim börek ' cümlene katılıyorum canım kankacımm.
Kızlar NaF'ın dediklerine kulak verin.
Azimleee devammm hadiiiiiiii.
Liste de artı görmek istemiyorumm bennn herkese alkış smileyini koymak istiyorumm...
iyidir canım ne olsun çocukla ugraşıyom işte 2 gündür ateşi var biraz çıkıyo iniyo
kız dilek görüşemiyik heç ya. ben işten kaçtım bugün ::))) eve geldim hastayım zatiii. yatacam biraz oooohhhh uyurum acık
suziii naffff nerelerdesinizzzz
bende merak ettim naf napti acaba nededi diyetisyen
kizlar kafam catliyo yarin isarkadasi gelcek pis pis siritacak demedigini birakmadi noldu hic birsey olmadi olan bana ve müsliman isarkadasima oldu sinirlerimiz bozuldu günlerce uyuyamadik agladik simdi herkesde bi hava yabanciysan söz söyleyemesin havasindalar
Ben biliyorum ama söylemem.
slm kızlar bende katıldımumarım aranıza alırsınız :123::123:
selam kızlar bir haftadır giremiyodum foruma şu laptopun evde 1 tane olması iyice benim işimi bozuyo yaaa. eşim yanında götürüyo uffff. bu hafta foruma giremediğimden ben işi hiçsıkı tutamadım amaaaa eşim yanımda paket paket fıstık çekirdek çikolata yedi elimi bile sürmedim tek cısssım tatlı ona yenik düştüm işte ühhüüüü
merhaba kızlartakımınızda boş yeriniz varmı? ben aslında 5.takım dayım hem burda hem orda yarışabilirmiyim bi sorun olur mu? takımımız pek aktif değil tabi herkes elinden geldiğince günde uğramaya çalışıyor ama yinede durgun sizinde aktifliğiniz dikkatimi çekti..
bende sizin takıma katılabilir miyim?
kızlar aklıma ne geldi durup durup bişeyler geliyo
şimdi bir kış sezonu çıtır olma yolundayızya size tavsiyem sevmediklerinize yada ağzı açık kalmasını istediğiniz
kişilere yaza kadar hiç uğramayın
bizdeki mutasyonu görünce şaşırıp bayılsınlar
inş yaza kadar veiririzde yazın olmuyo ya oramızı buramızı çekiştirip kıyafet giymekten nefret eder oldum
Ay aynen bende yazın bi yere gidip oturunca elimle göbegimi kamufle etmekten nefret ediyorum.
Badiden 3 kat sırıtıyodu ıykkk.
Bu yaz öyle bişey olmıycakkk.
hoşgeldinnnn
ben de 23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim..
evlenmemle ilgisi yok hep tombiktim
1 ayı azcık geçti diyete başlayalı..
inşallah hedefimize ulaşırız..
sağol canım.. bende 76yla başladım 69 u gördüm ama şuan 73 olduğumu tahmin ediyorum.. bende çalışıyorum.. boyum 1.70 yazdan sonra hamilelik planlıyoruz zayıf hamile kalmak istiyorum.
tmm canım cuma tartılıp çizelgemi yaparım eylülden beri burdayım ama 1 kere çizelge yapmakla uğraştım yapamayınca bi daha uğraşmadım.. cumadan itibaren menümüde paylaşırım. ameliyat olduğum için şuan dikkat ediyorum ama tam anlamıyla rejimime cuma başlayacağım. ben gündüzleri işim yoksa aktifimdir akşmaları giremiyorum
aynen yemek yememe mani bir durum olduğunu hiç hatırlamam
hoşgeldinnnn
ben de 23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim..
evlenmemle ilgisi yok hep tombiktim
1 ayı azcık geçti diyete başlayalı..
inşallah hedefimize ulaşırız..
karnıbaharım yok kiii ühühüh
ıspanak olsa
Geldimm
Evet o gaflete düşmeyelim düşmanlarımızı sevindirmeyelim
Kolay gelsin canım bende tarif yok
Kankamm
Geçmiş olsun canım
Diyetisyendeydim kara kedimmnasılsın nasıl oldun
Anlatıcam
Hoşgeldinnnsıkıştırdık totoları çabık gel yerleş sende boş bulduğun yere
Bende bizi terkettin sanmıştım :2:
Bizim kapımız daima açık canım hoşgeldintakımın için sorun olmayacaksa bizim için sorun yok
Bu dediğini ben yapıyorum
Benim 3 kat göbüşümün adı var nuriye-huriye-düriye
Geçmiş olsun canım
bende evlenirken kilo vermiştim yoksa bende hep balıketliydiminş veririz canım şu haziran başına kadar bi 10 kg versem süper olcak ee sende bebiş yokmu benle evlenenler hep doğurdu
Bizim kapımız daima açık canım hoşgeldintakımın için sorun olmayacaksa bizim için sorun yok
Geçmiş olsun canım
Geldimm
Evet o gaflete düşmeyelim düşmanlarımızı sevindirmeyelim
Kolay gelsin canım bende tarif yok
Kankamm
Geçmiş olsun canım
Diyetisyendeydim kara kedimmnasılsın nasıl oldun
Anlatıcam
Hoşgeldinnnsıkıştırdık totoları çabık gel yerleş sende boş bulduğun yere
Bende bizi terkettin sanmıştım :2:
Bu dediğini ben yapıyorum
Benim 3 kat göbüşümün adı var nuriye-huriye-düriye
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?