70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyumuz aynıymıs canım evlendıgımde 63 felandım sonra 70 oldum hamıle kaldım dogum sonrası 73 e düştüm 8 ay sonra baktım alıyorum basladım dıyete su an 65-66 egzıyorum bende ılkokul harıcı cok zayıf deıldım

ayyyy çok özlemişim valla bu topiği hareketliliğini. hepinizi seviyorum kızlaaaar. akşam yemeğinde balık var isteyen bana gelsiiiin

Bu kadar kilo vermeye calısıyorum evlenipte alırsam çok koyar ya
Ayrıca ıspanak yiyek

amanınnnn sakın heee yap kocaya tatlıları böööörekleri
sen yeme
ben diodum kendime evlenince 90ı bulurum diye
ama olmadım okadar hahahaha

he ıspanakk yiyek

Son düzenleme:
ayyyy çok özlemişim valla bu topiği hareketliliğini. hepinizi seviyorum kızlaaaar. akşam yemeğinde balık var isteyen bana gelsiiiin

Yanında limonlu bol salata varsa kaçırmam

amanınnnn sakın heee yap kocaya tatlıları böööörekleri
sen yeme
ben diodum kendime evlenince 90ı bulurum diye
ama olmadım okadar hahahaha

he ıspanakk yiyek

Valla sevdicek zayıf yemegi seviyo ama beni uyaracagından adım gibi eminim.

iyi akşamlar kızlar... bugün yine soğuk.. valla vücudumdaki yağlar donuyo ben donmuş yağı nasıl atayım vücuttan..bugün leslie yapamadım,su içemedim.. ay ben nerelere gideyim bu başımı nerelere vurayım....

pucca cığım evlilik genel olarak kilo aldırıyor almaya elvirşli bünyeler alıyor yani.. inş almazsın.. ay sağol canım ben denerim yapamazsam çizelge sen yaparsın..

inşallahh vercezzzz...
benle evlenenleri bırak benden sonra evlenenler bile doğurdu
erken evlendim zati erken çocuk yapmak istemiorumm ya
her anlamda hazır değilim
3 sene sonra falan inşallahhhh
sen ne zaman istiosun?
aynen benden sonrakilerde doğurdu bende hazır hissetmiyorum kendimi ama aileler çok istiyor temmuzda 2. yılımızı dolduralım ondan sonra düşüneceğim..
senn yaşın benden küçük sen biraz daha gez.. ben seni anlıyorum çünkü biliyorum bizi anlmayan çok oluyor neden yapmıyorsun falan filan muhabbetleri çok oluyor..
ayy aynıymışız evlendiğimizde aynen ortaokuldan sonra hep60-70 arasındaydım hiç 50 li kilolarda olduğumu hatırlamam.. hamilelikte kaç kilo aldın? benm sorunum genl olarak basenler senindemi öyle?

Ben geldimmm kızçelerr

ceyar işe geri çağırınca mecbur geldim

Diyetisyene gittim tatlı, güler yüzlü ve hamile bir bayan

Tartıldım yağ oranı %30 çıktı bu da normalmiş zaten yanii dedimm ? yani normalde biz buraya gelenleri %30 oranına düşürmeye

çalışıyoruz benim tartıma göre 2 kilo fazlan var dedi

sen kaç olmak istiyosun dedi 60 dedim tamam dedi

Ben zaten normalde 1550-1600 kalori arası besleniyomuşum şimdi bana 1400 kalorilik bir diyet verdi ama ne diyet yok yok dedim

ben bunları yersem korkuyorum kilo alırım korkma almayacaksın dedi

Her öğünden önce 1 koca bardak su ve günde toplam 2 lt su içmelisin dedi

Kansızlık çıktı bende ki zaten çıkacağını tahmin ediyordum kan ilaçlarını kullan dedi kansızlık kilo vermede etkiliymiş :26:

Pilav makarna işine hiç girmedik 15 gün yok sonra ilerleyen dönemde konuşucaz onu dedi

Mide problemimden dolayı sirke ve nane yasak limon sınırlı

Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka iç dedi

Öğünleri atlama ekmeklerini mutlaka ye tam buğday,kepek,tahıllı,çavdar değiştirerek yiyebilirsin sürekli aynı ekmeği yeme dedi. (Kepek yemiycem tabi kansızlık olduğundan dolayı)

Siyah çay sadece sabah içicem kansızlıktan dolayı oda kısıtlı

Öğle öğünlerim et,tavuk,balık ve baklagillerden akşam ise sebzeden oluşuyor. Öğle ve akşam arasında değişiklik yapabilirsin dedi.

Benim için en önemlisi TUZ :2: tuzu kesiyoruz dedi :2: (Yemeklerde değil de yeşilliklerde salata vb.)

Birde kahvaltıda domates,salatalık vermedi mevsimi gelince yersin şimdi yeme dedi

Haftada 3 gün yumurta verdi.

Aklıma gelenler bunlar kızçeler birde listemi bilgisayara geçeyim isteyen olursa msj atarım

kızlar ben bu tickerfactory deki kurbamı nasıl oynatam bi el atın da zayıfladığımda oynatalım şunu

Boy, geçen hafta, başlangıç, hedef kilonu yazarsan değiştiriyim

pucca cığım evlilik genel olarak kilo aldırıyor almaya elvirşli bünyeler alıyor yani.. inş almazsın.. ay sağol canım ben denerim yapamazsam çizelge sen yaparsın..

Aynen gözlemlediğim kadarıyla genelde 8-10 kilo alınıyo
Benimde dolayısıyla kilo almaya elverişli bi bünyem var ins almam

Simdi 75 76 arasi gidip geliyorum hamile kaldgmda 68 69 kilodaydm
sen ne kadar zamanda verebldin dogum kilolarini

Bisey sorucam bebegin kac aylik ve emziriyomusun?elma sirkesi iciyomussun merak ettm
canim 6aylik kizim ben zarari oldugunu bilmiyorum hemde zaten cok az iciyorum
canim esimi bekliyorum yarim saate kadar gelir gitcez hemen gelinnce
ishal diş çıkarmadan olabilir....
ama çok aşırı değilse...
benim oğlan da diş çıkarırken ateşlenir ishal olur...

canim her yediginden sonra nerdeyse yapiyo bakalim doktor nediycek

kizlarya bugun anca girebildim ama cikmak zorundayim hazirlanicam

red bende hamileyken bebegimin ismini erkek olursa yagiz salih koycaktim kiz oldu ece zümra koydum bidahakine bakalim erkek olursa ismi belli

2 kg fazlan mı var didiiiiii
ortim sen cidden iyi görünüosun zaten..
can alıcı noktalara parmak basımış diyetisyenin
ben de tahminen 1400 kalorilik besleniorum hesaplarıma göre..
hadi bakalım inşallah hedeflediğin kiloya ulaşacaksın
60a bi gelsen zaten göremicez seni
listeyi istiom heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…