Boy, geçen hafta, başlangıç, hedef kilonu yazarsan değiştiriyim
Aynen gözlemlediğim kadarıyla genelde 8-10 kilo alınıyo
Benimde dolayısıyla kilo almaya elverişli bi bünyem var ins almam
ortimmm gelmişşşşş
anlat bağalımmmm ne didi diyetisyen???
yok canım benim terk eder miyim 55 i görene kadar burdayııım benden kaçış yok
sağol canım.. daha bu durumu bildirmedim takımıma bildireyim bakalım.
hoşbuldukbnm kide ufak deil ki :2:
ayyyy çok özlemişim valla bu topiği hareketliliğini. hepinizi seviyorum kızlaaaar. akşam yemeğinde balık var isteyen bana gelsiiiin
acıktım . atıştırmalık olarak ne yesem ?
iyi akşamlar kızlar... bugün yine soğuk.. valla vücudumdaki yağlar donuyoben donmuş yağı nasıl atayım vücuttan..bugün leslie yapamadım,su içemedim.. ay ben nerelere gideyim bu başımı nerelere vurayım....
Ben geldimmm kızçelerr
ceyar işe geri çağırınca mecbur geldim
Diyetisyene gittim tatlı, güler yüzlü ve hamile bir bayan
Tartıldım yağ oranı %30 çıktı bu da normalmiş zaten yanii dedimm ? yani normalde biz buraya gelenleri %30 oranına düşürmeye
çalışıyoruz benim tartıma göre 2 kilo fazlan var dedi
sen kaç olmak istiyosun dedi 60 dedim tamam dedi
Ben zaten normalde 1550-1600 kalori arası besleniyomuşum şimdi bana 1400 kalorilik bir diyet verdi ama ne diyet yok yokdedim
ben bunları yersem korkuyorum kilo alırım korkma almayacaksın dedi
Her öğünden önce 1 koca bardak su ve günde toplam 2 lt su içmelisin dedi
Kansızlık çıktı bende ki zaten çıkacağını tahmin ediyordumkan ilaçlarını kullan dedi kansızlık kilo vermede etkiliymiş :26:
Pilav makarna işine hiç girmedik 15 gün yok sonra ilerleyen dönemde konuşucaz onu dedi
Mide problemimden dolayı sirke ve nane yasaklimon sınırlı
Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka iç dedi
Öğünleri atlama ekmeklerini mutlaka ye tam buğday,kepek,tahıllı,çavdar değiştirerek yiyebilirsin sürekli aynı ekmeği yeme dedi. (Kepek yemiycem tabi kansızlık olduğundan dolayı)
Siyah çay sadece sabah içicem kansızlıktan dolayı oda kısıtlı
Öğle öğünlerim et,tavuk,balık ve baklagillerden akşam ise sebzeden oluşuyor. Öğle ve akşam arasında değişiklik yapabilirsin dedi.
Benim için en önemlisi TUZ :2: tuzu kesiyoruz dedi :2: (Yemeklerde değil de yeşilliklerde salata vb.)
Birde kahvaltıda domates,salatalık vermedi mevsimi gelince yersin şimdi yeme dedi
Haftada 3 gün yumurta verdi.
Aklıma gelenler bunlar kızçeler birde listemi bilgisayara geçeyim isteyen olursa msj atarım
2 kg fazlan mı var didiiiiii
ortim sen cidden iyi görünüosun zaten..
can alıcı noktalara parmak basımış diyetisyenin
ben de tahminen 1400 kalorilik besleniorum hesaplarıma göre..
hadi bakalım inşallah hedeflediğin kiloya ulaşacaksın
60a bi gelsen zaten göremicez seni
listeyi istiom heeee
diyet listesini ben de alabilirmiyim ?
elma yedim . ayy doydum valla :)
Ben geldimmm kızçelerr
ceyar işe geri çağırınca mecbur geldim
Diyetisyene gittim tatlı, güler yüzlü ve hamile bir bayan
Tartıldım yağ oranı %30 çıktı bu da normalmiş zaten yanii dedimm ? yani normalde biz buraya gelenleri %30 oranına düşürmeye
çalışıyoruz benim tartıma göre 2 kilo fazlan var dedi
sen kaç olmak istiyosun dedi 60 dedim tamam dedi
Ben zaten normalde 1550-1600 kalori arası besleniyomuşum şimdi bana 1400 kalorilik bir diyet verdi ama ne diyet yok yokdedim
ben bunları yersem korkuyorum kilo alırım korkma almayacaksın dedi
Her öğünden önce 1 koca bardak su ve günde toplam 2 lt su içmelisin dedi
Kansızlık çıktı bende ki zaten çıkacağını tahmin ediyordumkan ilaçlarını kullan dedi kansızlık kilo vermede etkiliymiş :26:
Pilav makarna işine hiç girmedik 15 gün yok sonra ilerleyen dönemde konuşucaz onu dedi
Mide problemimden dolayı sirke ve nane yasaklimon sınırlı
Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka iç dedi
Öğünleri atlama ekmeklerini mutlaka ye tam buğday,kepek,tahıllı,çavdar değiştirerek yiyebilirsin sürekli aynı ekmeği yeme dedi. (Kepek yemiycem tabi kansızlık olduğundan dolayı)
Siyah çay sadece sabah içicem kansızlıktan dolayı oda kısıtlı
Öğle öğünlerim et,tavuk,balık ve baklagillerden akşam ise sebzeden oluşuyor. Öğle ve akşam arasında değişiklik yapabilirsin dedi.
Benim için en önemlisi TUZ :2: tuzu kesiyoruz dedi :2: (Yemeklerde değil de yeşilliklerde salata vb.)
Birde kahvaltıda domates,salatalık vermedi mevsimi gelince yersin şimdi yeme dedi
Haftada 3 gün yumurta verdi.
Aklıma gelenler bunlar kızçeler birde listemi bilgisayara geçeyim isteyen olursa msj atarım
kızlar bana biraz müsade şu balıkları ayıklayayım geliyorum net açık
boy:1,68
geçen hafta: 68,600
başlangıç:70,400
hedef:55
yazdım canım
evet son 1 gün ama....bu sğukta su içemedim canım yaa..
canım öncelikle hayırlı olsun diyetisyenin..inşallah işe yarar dilediğin kiloya kolayca inersin.. listeni bende istiyorum..Malum diyet listesi koleksiyonu yapıyorum..
kızlar bana biraz müsade şu balıkları ayıklayayım geliyorum net açık
bende çıkıyorum kızlar akşam yediklerimi yazarım .
pucca saol canım . bugün çok uğrastırdım seni :))
naf inş hedefine en kısa zamanda ulasırsın ve tesekkür ederim :))
Tamam cnmsağol hepimiz istediğimiz kiloya inicez inşallah
Kolay gelsin cnm
İş bitti bende kaçar.
Akşama gelmeye çalışıcam
kizlar ya sinir oldum kizimi doktara goturemiyorum doktor zaten 5bucuga kadar acik yarim saatten bile az kaldi esim gelcekt gitcektik calistigi araba bozulmus tamirciye gitmis kacta eve gelir belli degil bu saatte otobus bile yokki kendim gideyim of ya bugunde kaldim dun gec gelcem diye bugun gidelim dedi bugun daha gec kaldi erken soylese ben kendim gotururdum zaten doktor napicakki ishale diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?