70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım bizde de kusma ve ishal problemi olmuştu eğer çok fazlaysa iğne yapıyolar kesmek için eğer kötüyse ve acilse bence bi taksi tutup götür.

canim almanyadayim taksinin bile numarasini bilmiyorum dilde cok kisitli oyuzden doktor islerini esimle halletmeye calisiyorum her yedigini yapiyo burda hastanede yok doktorlarin klinikleri var hastane 35km uzakta

tamam siz ıspnak yiyin ben k.bahar..
dün iki tane aldım..
birini yemeye başlıyım..
bende evlenirken kilo vermiştim yoksa bende hep balıketliydim inş veririz canım şu haziran başına kadar bi 10 kg versem süper olcak ee sende bebiş yokmu benle evlenenler hep doğurdu
hoş geldin..
ayyyy çok özlemişim valla bu topiği hareketliliğini. hepinizi seviyorum kızlaaaar. akşam yemeğinde balık var isteyen bana gelsiiiin
oy oy oy ben ne zamandır yemedim ...geliyom yemeye....
sağol canımbilgiler için...
bak biz sana demiştik sen iyisin diye..

iyi akşamlar herkese. 1 haftadır sadece okuyup gidiyorum çünkü yediklerimi yazmaya yüzüm yok. 1 gün düzgün yesem ertesi gün kesin kaçamak yapıyorum. ve hiç mutlu değilim. uyguladığım diyet güzel ama bıktım sanırım artık. o diyete uymak gelmiyo içimden. ve sanki diyetten sinirimi çıkarır gibi abur cubur yiyorum. uyguladığınız bir diyet varsa bana yazabilirmisiniz lütfen.

Kızlar bacaklarımı hissetmiyorummmmm
100X5 set halinde yaptım 5 dakika ara vererek 20 dakikamı aldı ama öldümmmmm
Nasıl bi yanmadır ilk 4. dakikada ter bastı bacaklarım koptu resmen
Günde 1000 adım yapsam olucak bu iş

Menümü yazmak için gelmiştim ama dünkünü kimse yorumlamamış üzüldüm, kırıldım ben de yazmıcam bugün

Sabah kahvaltım ;
1 tam buğday ekmeğinden yapılmış tost
Keçi peyniri
Elma suyu

Ara öğün ;
Yok

Öğlen yemeği ;
Salata

Ara öğün ;
1 portakal

Akşam yemeği ;
Yeşillik salatası

Ara porsiyon ;
Meyve tabağı
1/2 portakal
3 dilim elma
1 dilim ayva
1 dilim armut

neli yaptın kahveyi...

sabah
yarım yağlı sütle bir kase nesfit
1 ceviz
ara
1 kuru incir
öğlen
1 tabak pırasa
yarım kase yoğurt
ara
1 ceviz
2 antep fıstığı
akşam
2 kaşık pırasa
1 tabak salata

2 litre su, 2 kupa yeşil çay

Ay aynen bende yazın bi yere gidip oturunca elimle göbegimi kamufle etmekten nefret ediyorum.
Badiden 3 kat sırıtıyodu ıykkk.
Bu yaz öyle bişey olmıycakkk.
inşallah canım inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırız

orti napıyorsun sen bune başıboşluk bune kereviz bune lahana bune ıspanak gebertcem seni kaçıcak delik bul çabuk
ortim biraz gayret spor yap günde 3 defa zamanın oldugunca bak kocişinde beğenmicek seni şişman şişman o gelinliğin içinde ııyyyykkk
nasıl olcan onları düşün yarın güzel olacak tamammı ortişim sen annladın onu

canım ne güzel menü bu dostlar başınaa valla yırttın desene süper inşallah istediğin kiloya varırsın hayırlı olsun nafcım ayrıca listeni bende istiyorum merak ettim canım

Menümü yazmak için gelmiştim ama dünkünü kimse yorumlamamış üzüldüm, kırıldım ben de yazmıcam bugün
gözden kaçmıştır caanım yoksa burda gözden kaçmaz herkes dikkat ediyor genelde herkezin menülerine bakılıyor
sen devam et

kızlar menümü yazayım içeri kaçam sonra gelirim
sabah8.30 spor
ballı sirkeli su ılık 1 bardak
kahvaltı 9.30
peynir 3 çatal
3-4 çatal kaşar p.
reçel 1 tatlı kaşığı
2 dilim t.b.ekmeği

ara 11.30
7-8 adet kuru uzum
övlen 13.45
yarım kase çorba
2-3 kaşık bulgur
ara portakal
akşam
su
çorba
yoğurt
salata
pırasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 lit su 2 kupa yeşil çay
kocişim brovniii getirmişşşş ıııımmmmmmmmmmmmm ıııımmmm ama yemedim yemicem ben daha gçlüyüm
oğluşuma yedirdim birini
diğerinin eşim gümlettii

Ben sana mesaj attım diye hatırlıyorum ama diyet listemi tekrar atarım

İlk günden koparma bacakları

Arada bi gözden kaçabilir Hiç yorumlanmazsa o zaman haklısın derim.

Elma suyu yerine bitki çayı içseydin ya meyve suları hiç iyi değil.

Afiyet olsun canım cuma bomba gibi gelcen sen

bende gelme diyemedim valla şimdiden stres yaptım onlar geliyor diye değil kış vakti yatılı misafir geliyor diye, bencede sabırrrr diliyorum
yemek nadirdir eşimin yaptığı ama yedikten sonra bulaşıkları makineye koyuver diyorum hallediyor bende ev temizliği yapsın istemiyorumda biliyorumki arkasından ben yapacağım hiç talepte etmedim ama yapma dediğim şeyleri yapmasın yeter ona canım sıkılıyor ben arkasını toplamak zorundamıyım ev hanımı değilimki yarın boşum deyip yapayım biz birlikte çıkıyoruz evden birlikte geliyoruz eve, geldikten sonra koşturmaca başlıyor benim için oda internet başına kuruluyor
ütü başlı başına dert ne güzel yapmışsın eşine yıkarak ben ütülerim bibakarım giydikten sonra öyle bir asmışki askıya ütü mütü kalmamış birde lafa gelincede dalga geçer törenle ütü yapıyorsun diye oysaki bilerek ütülemiyorum hergün farklı gömlek giyme bazende hiç giymediklerini giy diyorum
2004ten beri birlikteyiz biz 2008de evlendik bende önceden öyle düşünüyordum herşeyini yaparım ben onun diyordum ama o öncedende hasretken herşeyi yaparım sanıyorsun ama iş öyle değil sonra kendini hizmetçi gibi hissediyorsun ben öyle düşünüyorum şahsen birde çalışmamak daha kötü aslında, zor ama işe gidince kafasıda dağılıyor insanın ben doğum izninde iyice kafayı yiyeceğim sanmıştım
kesinlikle evlendikten sonra odunlaşıyorlar öncemiz olmasa inanmayacağım ama öncesinide biliyorum bayaaa dertliyim galiba yaaa
ooh oh ne güzel yemek yapmış oluyor haaa vay beee benim göremeyeceğim bir tablo :44:
çocuğu hazırlamasa okula geç kalırız zaten kalıyoruzda beni düşündüğünden yardım etmiyor yaniii, benim eşimde yardım eder ama söylemesem yapmaz tek tek söyleyeceğim oda sadece yemekte, başka şeylerde bişey deyince hemen suratı gider rahat bırak beni der gibi bakar yüzüme
inşallah canım değişmez ama geneli değişiyor seni korkutmak ve soğutmak istemem ama doğruya doğru,

Aferim yeme öyle cısslar güzel menü afiyet olsun.

afiyet olsun canım güzel menün..
bizde de bisürü şey var bugün
ama yemedim yemiycemmm

07:40
1 tane Türk kahvesi
09:00
1 dilim ekmek,
Peynir,
Domates,
7 otlu çay
11:00
1 kuru incir,
7 otlu çay.
13:00
Yoğurtlu lahana salatası,
4 yk pırasa,
1 dilim ekmek.
16:00
1 ananaslı activia
18:00
2 tane etiform
19:10
2 yk keten tohumlu yoğurt,
1 kepçe etli kuru fasulye yemeği.

09:30
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kkdan az beyaz peynir
1 çatal kahvaltılık salçalı sos
10:30
1 bardak elmalı yeşil çay
12:00
1 kase müslili yoğurt
18:00
akşam yemeğinde annemdeydik iyice cozuttum
2 yemek kaşığı dövme pilavı,Üzerine 1 yemek kaşığı nohut
1 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
2 dilim ekmek(pilav varken yememem lazımdı ama çooook acıkmıştım
yatarken sirkeli ılık su
ara yapamadım okulda fırsat olmadı sonra çarşıya çıktım okadar acıkmıştımki yumurtalı ıspanağı ve nohutu sevmememe rağmen sabırsızlandım ara yapmamak çok kötü oldu, sonrasında hem pişmanlık hemde midemde sıkıntı hissettim alışmışım az yemeye rahatsız etti
şuanda da şekersiz çay içiyorum çokmu vahim durum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…