geçmiş olsun canım bizde de kusma ve ishal problemi olmuştu eğer çok fazlaysa iğne yapıyolar kesmek için eğer kötüyse ve acilse bence bi taksi tutup götür.
tamam siz ıspnak yiyin ben k.bahar..aynen yemek yememe mani bir durum olduğunu hiç hatırlamam
hoşgeldinnnn
ben de 23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim..
evlenmemle ilgisi yok hep tombiktim
1 ayı azcık geçti diyete başlayalı..
inşallah hedefimize ulaşırız..
karnıbaharım yok kiii ühühüh
ıspanak olsa
hoş geldin..bende evlenirken kilo vermiştim yoksa bende hep balıketliydiminş veririz canım şu haziran başına kadar bi 10 kg versem süper olcak ee sende bebiş yokmu benle evlenenler hep doğurdu
oy oy oy ben ne zamandır yemedim ...geliyom yemeye....ayyyy çok özlemişim valla bu topiği hareketliliğini. hepinizi seviyorum kızlaaaar. akşam yemeğinde balık var isteyen bana gelsiiiin
sağol canımbilgiler için...Ben geldimmm kızçelerr
ceyar işe geri çağırınca mecbur geldim
Diyetisyene gittim tatlı, güler yüzlü ve hamile bir bayan
Tartıldım yağ oranı %30 çıktı bu da normalmiş zaten yanii dedimm ? yani normalde biz buraya gelenleri %30 oranına düşürmeye
çalışıyoruz benim tartıma göre 2 kilo fazlan var dedi
sen kaç olmak istiyosun dedi 60 dedim tamam dedi
Ben zaten normalde 1550-1600 kalori arası besleniyomuşum şimdi bana 1400 kalorilik bir diyet verdi ama ne diyet yok yokdedim
ben bunları yersem korkuyorum kilo alırım korkma almayacaksın dedi
Her öğünden önce 1 koca bardak su ve günde toplam 2 lt su içmelisin dedi
Kansızlık çıktı bende ki zaten çıkacağını tahmin ediyordumkan ilaçlarını kullan dedi kansızlık kilo vermede etkiliymiş :26:
Pilav makarna işine hiç girmedik 15 gün yok sonra ilerleyen dönemde konuşucaz onu dedi
Mide problemimden dolayı sirke ve nane yasaklimon sınırlı
Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka iç dedi
Öğünleri atlama ekmeklerini mutlaka ye tam buğday,kepek,tahıllı,çavdar değiştirerek yiyebilirsin sürekli aynı ekmeği yeme dedi. (Kepek yemiycem tabi kansızlık olduğundan dolayı)
Siyah çay sadece sabah içicem kansızlıktan dolayı oda kısıtlı
Öğle öğünlerim et,tavuk,balık ve baklagillerden akşam ise sebzeden oluşuyor. Öğle ve akşam arasında değişiklik yapabilirsin dedi.
Benim için en önemlisi TUZ :2: tuzu kesiyoruz dedi :2: (Yemeklerde değil de yeşilliklerde salata vb.)
Birde kahvaltıda domates,salatalık vermedi mevsimi gelince yersin şimdi yeme dedi
Haftada 3 gün yumurta verdi.
Aklıma gelenler bunlar kızçeler birde listemi bilgisayara geçeyim isteyen olursa msj atarım
ani cikis yaptim deminannem teftise geldi de
hic de canim istemiyocülop gibi yag hamur yiyemem ben börek mörek
olsun canim bende bi ara telefondan girmeye calisdim telefon beni deli etti
deli kiz
gec kaldimmidurrrr yemeee cikolata sirf seker hicde hos birsey degil
sudemmmmkahve yaptim gelll
inşallah canım inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırızAy aynen bende yazın bi yere gidip oturunca elimle göbegimi kamufle etmekten nefret ediyorum.
Badiden 3 kat sırıtıyodu ıykkk.
Bu yaz öyle bişey olmıycakkk.
orti napıyorsun sen bune başıboşluk bune kereviz bune lahana bune ıspanak gebertcem seni kaçıcak delik bul çabukiyi akşamlar kızlar... bugün yine soğuk.. valla vücudumdaki yağlar donuyoben donmuş yağı nasıl atayım vücuttan..bugün leslie yapamadım,su içemedim.. ay ben nerelere gideyim bu başımı nerelere vurayım....
canım ne güzel menü bu dostlar başınaaBen geldimmm kızçelerr
ceyar işe geri çağırınca mecbur geldim
Diyetisyene gittim tatlı, güler yüzlü ve hamile bir bayan
Tartıldım yağ oranı %30 çıktı bu da normalmiş zaten yanii dedimm ? yani normalde biz buraya gelenleri %30 oranına düşürmeye
çalışıyoruz benim tartıma göre 2 kilo fazlan var dedi
sen kaç olmak istiyosun dedi 60 dedim tamam dedi
Ben zaten normalde 1550-1600 kalori arası besleniyomuşum şimdi bana 1400 kalorilik bir diyet verdi ama ne diyet yok yokdedim
ben bunları yersem korkuyorum kilo alırım korkma almayacaksın dedi
Her öğünden önce 1 koca bardak su ve günde toplam 2 lt su içmelisin dedi
Kansızlık çıktı bende ki zaten çıkacağını tahmin ediyordumkan ilaçlarını kullan dedi kansızlık kilo vermede etkiliymiş :26:
Pilav makarna işine hiç girmedik 15 gün yok sonra ilerleyen dönemde konuşucaz onu dedi
Mide problemimden dolayı sirke ve nane yasaklimon sınırlı
Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka iç dedi
Öğünleri atlama ekmeklerini mutlaka ye tam buğday,kepek,tahıllı,çavdar değiştirerek yiyebilirsin sürekli aynı ekmeği yeme dedi. (Kepek yemiycem tabi kansızlık olduğundan dolayı)
Siyah çay sadece sabah içicem kansızlıktan dolayı oda kısıtlı
Öğle öğünlerim et,tavuk,balık ve baklagillerden akşam ise sebzeden oluşuyor. Öğle ve akşam arasında değişiklik yapabilirsin dedi.
Benim için en önemlisi TUZ :2: tuzu kesiyoruz dedi :2: (Yemeklerde değil de yeşilliklerde salata vb.)
Birde kahvaltıda domates,salatalık vermedi mevsimi gelince yersin şimdi yeme dedi
Haftada 3 gün yumurta verdi.
Aklıma gelenler bunlar kızçeler birde listemi bilgisayara geçeyim isteyen olursa msj atarım
Kızlar bacaklarımı hissetmiyorummmmm
100X5 set halinde yaptım 5 dakika ara vererek 20 dakikamı aldı ama öldümmmmm
Nasıl bi yanmadır ilk 4. dakikada ter bastı bacaklarım koptu resmen
Günde 1000 adım yapsam olucak bu iş
gözden kaçmıştır caanım yoksa burda gözden kaçmaz herkes dikkat ediyor genelde herkezin menülerine bakılıyorMenümü yazmak için gelmiştim ama dünkünü kimse yorumlamamış üzüldüm, kırıldım ben de yazmıcam bugün
sabah
yarım yağlı sütle bir kase nesfit
1 ceviz
ara
1 kuru incir
öğlen
1 tabak pırasa
yarım kase yoğurt
ara
1 ceviz
2 antep fıstığı
akşam
2 kaşık pırasa
1 tabak salata
2 litre su, 2 kupa yeşil çay
iyi akşamlar herkese. 1 haftadır sadece okuyup gidiyorum çünkü yediklerimi yazmaya yüzüm yok. 1 gün düzgün yesem ertesi gün kesin kaçamak yapıyorum. ve hiç mutlu değilim. uyguladığım diyet güzel ama bıktım sanırım artık. o diyete uymak gelmiyo içimden. ve sanki diyetten sinirimi çıkarır gibi abur cubur yiyorum. uyguladığınız bir diyet varsa bana yazabilirmisiniz lütfen.
Kızlar bacaklarımı hissetmiyorummmmm
100X5 set halinde yaptım 5 dakika ara vererek 20 dakikamı aldı ama öldümmmmm
Nasıl bi yanmadır ilk 4. dakikada ter bastı bacaklarım koptu resmen
Günde 1000 adım yapsam olucak bu iş
Menümü yazmak için gelmiştim ama dünkünü kimse yorumlamamış üzüldüm, kırıldım ben de yazmıcam bugün
Sabah kahvaltım ;
1 tam buğday ekmeğinden yapılmış tost
Keçi peyniri
Elma suyu
Ara öğün ;
Yok
Öğlen yemeği ;
Salata
Ara öğün ;
1 portakal
Akşam yemeği ;
Yeşillik salatası
Ara porsiyon ;
Meyve tabağı
1/2 portakal
3 dilim elma
1 dilim ayva
1 dilim armut
Afiyet olsun canım cuma bomba gibi gelcen sensabah
yarım yağlı sütle bir kase nesfit
1 ceviz
ara
1 kuru incir
öğlen
1 tabak pırasa
yarım kase yoğurt
ara
1 ceviz
2 antep fıstığı
akşam
2 kaşık pırasa
1 tabak salata
2 litre su, 2 kupa yeşil çay
bende gelme diyemedim valla şimdiden stres yaptım onlar geliyor diye değil kış vakti yatılı misafir geliyor diye, bencede sabırrrr diliyorumdepresyon değil bunaltı diyom ben bu duruma arada banada geliyorlar...solanda sigara içme içersen en azından kül tablasını ortada bırakma diyom. sabah kalkıyom salonda kül tablası ve her yer kül. şeytan diyorki al kafasına geçirbunun gibi bir sürü şey bazen insaba feciii batıyor en iyi çözüm düşünmemek. kitap oku kızla ilgilen kafanı daat boşver gitsin. misafirde haklısın valla ben annemlere bile şuan gelmeyin havalar ısınsın öyle didim. kış vakti uğraşamam kimse ile. ama kayınvalide gelecem dese gelme de diyemem ki (( ayyy Allah sabır versin kız...
yemek nadirdir eşimin yaptığı ama yedikten sonra bulaşıkları makineye koyuver diyorum hallediyor bende ev temizliği yapsın istemiyorumda biliyorumki arkasından ben yapacağım hiç talepte etmedim ama yapma dediğim şeyleri yapmasın yeter ona canım sıkılıyor ben arkasını toplamak zorundamıyım ev hanımı değilimki yarın boşum deyip yapayım biz birlikte çıkıyoruz evden birlikte geliyoruz eve, geldikten sonra koşturmaca başlıyor benim için oda internet başına kuruluyoraynı ben kendımı okudum demın eşimde aynen traş olur köpük orda tras bıcagı burda artık
çıldırırm 3 yıldır evlıyız daha son 3-4aydır temız bırakıyo lavaboyu o da köpüğü dolaba koymuyo ayna
önunde bırakıyo ona da gıcık oluyorum ben herseyın bi yerı var dımı ama onu oraya koycaksak dolabı nıye yapmıslar
sonra ıkımızde ısten gelıyoruz acım acım diodu e ben de acım dıyroum bende e ben yorgunum dıo e ben de yorgunum nedir yanı
biz çalışmıos sankı öle die die onu da yumusattık hatta bazen o yapıyo yemekleri ama ben en bastan böle sıkı tuttum
alıştı adam erkekler bu ıslere yanasmıyolar nası bi savas verıyorum bilsen ancak yıllar oldu yenı yenı düzene giriyo
adam eşimi çook sevıyorum aşıkım ama o tembel halleri çileden cıkarıyo benı hayır o bişe değil bana da iş yaptırmıyo
yoruluyosun silme yorulkuyosun temızleme gel tur gel dizime yat öyle de olmuyo evi pislik götürüyo sonra ben de temzılık yapıyorum bi bakıyıorum
darmaduman etesi gun nası oluyo anlamıyorum tüm gömleklerını utulkeyıp asıyorum sabah kalkıo giyyo giyyo cıkarıo denıyo güüya
hoop hepsının ütüsü bozulmus sımdı cok cok daha ıyı ama aynı seyler gene ara ara oalbılıyo derdini izah edip güzelce
anlatsan çok yoruluyorum az yardım et desen belkı anlar seni canım kafana takma üzülme lütfen.....çalışan kadının derdi bu napcan
yapıcak bişey yok...bir de çocugun var kolay değil Allah yardımcın olsunn
ütü başlı başına dert ne güzel yapmışsın eşine yıkarak ben ütülerim bibakarım giydikten sonra öyle bir asmışki askıya ütü mütü kalmamış birde lafa gelincede dalga geçer törenle ütü yapıyorsun diye oysaki bilerek ütülemiyorum hergün farklı gömlek giyme bazende hiç giymediklerini giy diyorumhe he bütün evli bayanlarda aynı traş köpüğü kavgası var galiba. asla kaldırmaz hatta ağzı açık ağzından köpük taşmış vaziyette bırakır ortada. ben dayanamaz hepsini toplarım tabii. akşamlarıda yemeği artık heç üstüme alınmıyom. varsa yerik olmadı kahvaltı falan hazırlarık yada dışarda...pek yemeğe falan yardım etmez ama benim üstünlüğümde ütüde:) evlendiğimizden beri yıktım ona o işi. ben çok az yaparım genelde hepsini o yapar:)))))
2004ten beri birlikteyiz biz 2008de evlendik bende önceden öyle düşünüyordum herşeyini yaparım ben onun diyordum ama o öncedende hasretken herşeyi yaparım sanıyorsun ama iş öyle değil sonra kendini hizmetçi gibi hissediyorsun ben öyle düşünüyorum şahsen birde çalışmamak daha kötü aslında, zor ama işe gidince kafasıda dağılıyor insanın ben doğum izninde iyice kafayı yiyeceğim sanmıştımBen çalışmayı düşünmüyorum evlenince
Sırf bu tür kavgalar olmasın diye
Huzurumuzu bozmaya gerek yok
Ufak şeyler bunlar
Çok titizimben bilir de bunu
Gece uykudan uyanmışlığım çoktur odam ev dağınık diye
Ailesiyle yaşadığı için annesi toplar ütüler yemeğini önüne koyar hep
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ne bileyim hata edermiyim bilinmez ama kıyamam yaa
Bazen abartıp diyorum sen bebeğim ol benim ben bakim sana hatta yemeğini bile ben yedireyim
Abartma aşkım diyo
7 yılın özlemi var evlenene kadar 10 yıl olucak gerçi
Napım arkadaşseviyorum
Eve gelince havlusunu tutim yemeğini hazırlım meyvesini soyim çok hoşuma gidiyoHayali bile güzel
kesinlikle evlendikten sonra odunlaşıyorlar öncemiz olmasa inanmayacağım ama öncesinide biliyorum bayaaa dertliyim galiba yaaasen bir evlen 3 ay sonra görüşek bak 3 ay diyom bir sene bile değil
bende evliliğin başında çalışmıordum sabahları 7 de kalkar ona kahvaltı hazırlardım akşam çeşit çeşit yemek meyve falan. devamlı evdeydim para da yoktu o dönem çok sıkıntı çektim ama kocamı çok seviyom mutluyum derdim. ama o zamanlar bile ana babası yüzünden neler yapti hain bana. ya oruçlu oruçlu ona kahvaltı hazırlamaya kalktığımı bilirim. balkona çıkardım akşam 7 gibi o gelene kadar sitenin kapısını gözlerdim. her akşam kışın soğuğunda bile yolunu gözlerdim. ama karşılık olarak ne aldım kkocaman bir sıfır teşekkür bile etmezdi yemekler yada kahvaltı için. şimdi mi? avucunu yalasın yok ona heçbirşey....canım erkekler evlendikten sonra odunlaşııııı yavaş yavaş dal çıkarmaya başlııııyo haberin olsun. ee o zamanda beslenmeyen aşk sönmeye başladıkça önceden gözüne batmayan anlamadığın huylarına sinir olmaya başlıyosuuuun.
ooh oh ne güzel yemek yapmış oluyor haaa vay beeecanım yok benımkı baya bi yola geldi eğittim yani bazen eve gelirim yemegı hazırlamıs çorba yapmıs
çamaşırları hep o asar evi o süpürür ben silerim fln böyle yanı ama bu konuma getırene kadar neler çektin diye
bi de bana sor ahh bide bana sorr :) sımdı eskısıne gore ıyı ama yıne de ara ara saç jölesi traş köpüğü
olayı yasıyoruzz :) bizimki asla ütü yapmazz eheueheu gene zor işi yıkmışın adama kızım
valla canım bende öyle diyordum çalışmıycam evlenınce dıyordum ama ev alalım dedık ondna yanı
aman karıyer yapayım havasında değilimm
eşime hizmet etmek çok zveklı çok guzel bişey
hala daha ne kadar yorgun olursam olayım istediği yeemekleri pişriri kahvesini götürürm ve büyük zevk alırım bundan
ama hem çalışıp hem de evde kendımı paramparça
etmek benım tarzıma tersss o olacak hünkar ben olcam harem temızlıkcısı yerı gelınce haseki
yeri gelınce çalışan kadın ohh sefam olsunn var mı öyle ballı kaymaklı ekmekkk
çocuğu hazırlamasa okula geç kalırız zaten kalıyoruzda beni düşündüğünden yardım etmiyor yaniii, benim eşimde yardım eder ama söylemesem yapmaz tek tek söyleyeceğim oda sadece yemekte, başka şeylerde bişey deyince hemen suratı gider rahat bırak beni der gibi bakar yüzümearada oluyor hepimize olağn şeyler..
ev işleri yoruyorsa temizlik için yardım alabilirsin..
en azından çocuğu hazırlıyormuş..
bizimki maşallah paşa...
anahtarı alır arabada bekliyom seni der..
maşallah iyi eğitmişsin..
başta benimkide yapıyordu ufak tefek şeyler..
ben yaptıklarının üstünden bida gidince vazgeçti adam..
şimdi yerden çöp kaldırmaz..
bu da benim eserim..
inşallah canım değişmez ama geneli değişiyor seni korkutmak ve soğutmak istemem ama doğruya doğru,Ayy ben pek hava atıyorum ama yok yaa kıymet biliyo benimki teşekkürünü ediyo hep gerçi istediğim bi çiçek alması ama utanıyomuş alırken
NeyseeeeeEvlenince bakalım nolcek
Stepperım geldiiiiiiii
toplam adım ölçer dakikadaki adım sayısı toplam çalışma zamanı yakılan kalori yi gösteriyomuş haberim yoktu iyi oldu bu kalori olayı
kızlar menümü yazayım içeri kaçam sonra gelirim
sabah8.30 spor
ballı sirkeli su ılık 1 bardak
kahvaltı 9.30
peynir 3 çatal
3-4 çatal kaşar p.
reçel 1 tatlı kaşığı
2 dilim t.b.ekmeği
ara 11.30
7-8 adet kuru uzum
övlen 13.45
yarım kase çorba
2-3 kaşık bulgur
ara portakal
akşam
su
çorba
yoğurt
salata
pırasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 lit su 2 kupa yeşil çay
kocişim brovniii getirmişşşş ıııımmmmmmmmmmmmm ıııımmmm ama yemedim yemicem ben daha gçlüyüm
oğluşuma yedirdim birini
diğerinin eşim gümlettii
kızlar menümü yazayım içeri kaçam sonra gelirim
sabah8.30 spor
ballı sirkeli su ılık 1 bardak
kahvaltı 9.30
peynir 3 çatal
3-4 çatal kaşar p.
reçel 1 tatlı kaşığı
2 dilim t.b.ekmeği
ara 11.30
7-8 adet kuru uzum
övlen 13.45
yarım kase çorba
2-3 kaşık bulgur
ara portakal
akşam
su
çorba
yoğurt
salata
pırasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 lit su 2 kupa yeşil çay
kocişim brovniii getirmişşşş ıııımmmmmmmmmmmmm ıııımmmm ama yemedim yemicem ben daha gçlüyüm
oğluşuma yedirdim birini
diğerinin eşim gümlettii
-Afiyet olsun canım cuma bomba gibi gelcen sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?