- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
07:40
1 tane Türk kahvesi
09:00
1 dilim ekmek,
Peynir,
Domates,
7 otlu çay
11:00
1 kuru incir,
7 otlu çay.
13:00
Yoğurtlu lahana salatası,
4 yk pırasa,
1 dilim ekmek.
16:00
1 ananaslı activia
18:00
2 tane etiform
19:10
2 yk keten tohumlu yoğurt,
1 kepçe etli kuru fasulye yemeği.
09:30
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kkdan az beyaz peynir
1 çatal kahvaltılık salçalı sos
10:30
1 bardak elmalı yeşil çay
12:00
1 kase müslili yoğurt
akşam yemeğinde annemdeydik iyice cozuttum
2 yemek kaşığı dövme pilavı,Üzerine 1 yemek kaşığı nohut
1 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
2 dilim ekmek(pilav varken yememem lazımdı ama çooook acıkmıştım
yatarken sirkeli ılık su
ara yapamadım okulda fırsat olmadı sonra çarşıya çıktım okadar acıkmıştımki yumurtalı ıspanağı ve nohutu sevmememe rağmen sabırsızlandım ara yapmamak çok kötü oldu, sonrasında hem pişmanlık hemde midemde sıkıntı hissettim alışmışım az yemeye rahatsız etti
şuanda da şekersiz çay içiyorum çokmu vahim durum??
afiyet olsun fıstık
güzell menü her zamanki gibi
09:30
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kkdan az beyaz peynir
1 çatal kahvaltılık salçalı sos
10:30
1 bardak elmalı yeşil çay
12:00
1 kase müslili yoğurt
akşam yemeğinde annemdeydik iyice cozuttum
2 yemek kaşığı dövme pilavı,Üzerine 1 yemek kaşığı nohut
1 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
2 dilim ekmek(pilav varken yememem lazımdı ama çooook acıkmıştım
yatarken sirkeli ılık su
ara yapamadım okulda fırsat olmadı sonra çarşıya çıktım okadar acıkmıştımki yumurtalı ıspanağı ve nohutu sevmememe rağmen sabırsızlandım ara yapmamak çok kötü oldu, sonrasında hem pişmanlık hemde midemde sıkıntı hissettim alışmışım az yemeye rahatsız etti
şuanda da şekersiz çay içiyorum çokmu vahim durum??
inşallahhhh
cuma mübarek gündür iyidir hoştur
ama hiç bukadar heyecanla stresle cumayı bekleyeceğim aklıma gelmezdi1:
tamam siz ıspnak yiyin ben k.bahar..
dün iki tane aldım..
birini yemeye başlıyım..
hoş geldin..
oy oy oy ben ne zamandır yemedim ...geliyom yemeye....
sağol canımbilgiler için...
bak biz sana demiştik sen iyisin diye..
akşam için 2 yemek kaşığı çok az değilmi canım?sabah
yarım yağlı sütle bir kase nesfit
1 ceviz
ara
1 kuru incir
öğlen
1 tabak pırasa
yarım kase yoğurt
ara
1 ceviz
2 antep fıstığı
akşam
2 kaşık pırasa
1 tabak salata
2 litre su, 2 kupa yeşil çay
Ben geldimmm kızçelerr
ceyar işe geri çağırınca mecbur geldim
Diyetisyene gittim tatlı, güler yüzlü ve hamile bir bayan
Tartıldım yağ oranı %30 çıktı bu da normalmiş zaten yanii dedimm ? yani normalde biz buraya gelenleri %30 oranına düşürmeye
çalışıyoruz benim tartıma göre 2 kilo fazlan var dedi
sen kaç olmak istiyosun dedi 60 dedim tamam dedi
Ben zaten normalde 1550-1600 kalori arası besleniyomuşum şimdi bana 1400 kalorilik bir diyet verdi ama ne diyet yok yokdedim
ben bunları yersem korkuyorum kilo alırım korkma almayacaksın dedi
Her öğünden önce 1 koca bardak su ve günde toplam 2 lt su içmelisin dedi
Kansızlık çıktı bende ki zaten çıkacağını tahmin ediyordumkan ilaçlarını kullan dedi kansızlık kilo vermede etkiliymiş :26:
Pilav makarna işine hiç girmedik 15 gün yok sonra ilerleyen dönemde konuşucaz onu dedi
Mide problemimden dolayı sirke ve nane yasaklimon sınırlı
Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka iç dedi
Öğünleri atlama ekmeklerini mutlaka ye tam buğday,kepek,tahıllı,çavdar değiştirerek yiyebilirsin sürekli aynı ekmeği yeme dedi. (Kepek yemiycem tabi kansızlık olduğundan dolayı)
Siyah çay sadece sabah içicem kansızlıktan dolayı oda kısıtlı
Öğle öğünlerim et,tavuk,balık ve baklagillerden akşam ise sebzeden oluşuyor. Öğle ve akşam arasında değişiklik yapabilirsin dedi.
Benim için en önemlisi TUZ :2: tuzu kesiyoruz dedi :2: (Yemeklerde değil de yeşilliklerde salata vb.)
Birde kahvaltıda domates,salatalık vermedi mevsimi gelince yersin şimdi yeme dedi
Haftada 3 gün yumurta verdi.
Aklıma gelenler bunlar kızçeler birde listemi bilgisayara geçeyim isteyen olursa msj atarım
Saol canım diyetisyenin dediklerini uygulayayım dedim akşam etli kurufasulye vardı bide pırasa et bu hafta pek tüketmedim yiyim dedim.
Cuma'ya kaldı 1 gün görücez artık
Ay sorma çok meraktayım bende
Bu hfta kısçelerin birazı da kaçtı menüleri düzgün olmadığı için listede ne olacak bakalım.
Ben dikkat ettim sende aynı şekilde mükafatını alırız inş.
kızlar menümü yazayım içeri kaçam sonra gelirim
sabah8.30 spor
ballı sirkeli su ılık 1 bardak
kahvaltı 9.30
peynir 3 çatal
3-4 çatal kaşar p.
reçel 1 tatlı kaşığı
2 dilim t.b.ekmeği
ara 11.30
7-8 adet kuru uzum
övlen 13.45
yarım kase çorba
2-3 kaşık bulgur
ara portakal
akşam
su
çorba
yoğurt
salata
pırasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 lit su 2 kupa yeşil çay
kocişim brovniii getirmişşşş ıııımmmmmmmmmmmmm ıııımmmm ama yemedim yemicem ben daha gçlüyüm
oğluşuma yedirdim birini
diğerinin eşim gümlettii
ben geldim kizlar ne haber benim canim skkin gecmisede bakmadim
neyse yediklerimi yazayim
kahvalti
2 dilim ekmek
2 dilim domates
ince dilim peynir
1 tas sütlü kahve
ara
yarimdan az nar
öglen
3 kasik ispanak
4 5 kasik light yogurt
ara
yarim yesil elma
aksam
büyük kase yogurtlu roka salatasi
yarim dilim ekmek
2 kepce corba
bide ceyrek kasarli simit yedim
akşam için 2 yemek kaşığı çok az değilmi canım?bendemi bir problem var yaaa ben doymam onunla sonra hemen acıkırım
keşkekmi deniyor bilmiyorum dövme diyoruz biz onu iyice haşlıyor daha sonra kızgın yağ döküyor üstüne ama annem zeytinyağıyla yaptı evet mersinliyim silifke ilçesindenakşama kadar güzelmiş canımm.
dövme pilavı dedğin keşkek oluo sanırım
biz öle deriz yani
annem bol tereyağlı yapar onu aynı şeyden bashediosak acaip kalorili bişey..
nohutta sorun yok..
aslen mersinlimisin sen?
yanımda elma, kuru üzüm vardı ama fırsatım olmadı yemeye yoksa hazırlıklı oluyorum yeşil çay içmek için kupaya su koydum demlemeye vakit bulamadım su içinde kaldı o derece yaniiiAra yapmadığın için çok acıkmışsındır. Akşam yediğin Pilav çok geldi bana bide akşamları 1 dilim ekmek tüketilse daha iyi.
Gün içinde aralar yapmamışsın ama akşam altın vuruşu yapmışsın.
Aralar için yanına muhakkak ceviz, badem falan al bence yada etiform bisküvi 2 tane yersin o seni keser
keşkekmi deniyor bilmiyorum dövme diyoruz biz onu iyice haşlıyor daha sonra kızgın yağ döküyor üstüne ama annem zeytinyağıyla yaptı evet mersinliyim silifke ilçesinden
keşkekmi deniyor bilmiyorum dövme diyoruz biz onu iyice haşlıyor daha sonra kızgın yağ döküyor üstüne ama annem zeytinyağıyla yaptı evet mersinliyim silifke ilçesinden
yanımda elma, kuru üzüm vardı ama fırsatım olmadı yemeye yoksa hazırlıklı oluyorum yeşil çay içmek için kupaya su koydum demlemeye vakit bulamadım su içinde kaldı o derece yaniii
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 tane zeytin
4 dilim domates
ara
1 portakal
öğlen
4 kaşık lahana yemeği
akşam
1.5 kepçe çorba
salata
1 kaşık lahana yemeği
2 lt su
2 mil leslie
yorumlarınız kızlar..
Bu hafta çok iyi gittiğimi söyleyemicem, kaçamaklarım oldu. İşyerinde de işler birikti, fazla takılamıyorum. Okuyorum geçmişi falan da, sohbete katılamıyorum fazla. Sen de moralim bozuk demişsin, iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun hayatında. Mesela benim mesaim sabah 8 akşam 17.30, cumartesi 15-16 ya kadar. Yıllık iznim de 9 gün, hafta sonu dahil. Ve üstelik 10 senedir aynı işyerinde çalışıyorum. İstersen bir kıyasla, haline şükret derim. Maalesef özel sektörde böyle işte.
bende gelme diyemedim valla şimdiden stres yaptım onlar geliyor diye değil kış vakti yatılı misafir geliyor diye, bencede sabırrrr diliyorum
yemek nadirdir eşimin yaptığı ama yedikten sonra bulaşıkları makineye koyuver diyorum hallediyor bende ev temizliği yapsın istemiyorumda biliyorumki arkasından ben yapacağım hiç talepte etmedim ama yapma dediğim şeyleri yapmasın yeter ona canım sıkılıyor ben arkasını toplamak zorundamıyım ev hanımı değilimki yarın boşum deyip yapayım biz birlikte çıkıyoruz evden birlikte geliyoruz eve, geldikten sonra koşturmaca başlıyor benim için oda internet başına kuruluyor
ütü başlı başına dert ne güzel yapmışsın eşine yıkarak ben ütülerim bibakarım giydikten sonra öyle bir asmışki askıya ütü mütü kalmamış birde lafa gelincede dalga geçer törenle ütü yapıyorsun diye oysaki bilerek ütülemiyorum hergün farklı gömlek giyme bazende hiç giymediklerini giy diyorum
2004ten beri birlikteyiz biz 2008de evlendik bende önceden öyle düşünüyordum herşeyini yaparım ben onun diyordum ama o öncedende hasretken herşeyi yaparım sanıyorsun ama iş öyle değil sonra kendini hizmetçi gibi hissediyorsun ben öyle düşünüyorum şahsen birde çalışmamak daha kötü aslında, zor ama işe gidince kafasıda dağılıyor insanın ben doğum izninde iyice kafayı yiyeceğim sanmıştım
kesinlikle evlendikten sonra odunlaşıyorlar öncemiz olmasa inanmayacağım ama öncesinide biliyorum bayaaa dertliyim galiba yaaa
ooh oh ne güzel yemek yapmış oluyor haaa vay beeebenim göremeyeceğim bir tablo :44:
çocuğu hazırlamasa okula geç kalırız zaten kalıyoruzda beni düşündüğünden yardım etmiyor yaniii, benim eşimde yardım eder ama söylemesem yapmaz tek tek söyleyeceğim oda sadece yemekte, başka şeylerde bişey deyince hemen suratı gider rahat bırak beni der gibi bakar yüzüme
inşallah canım değişmez ama geneli değişiyor seni korkutmak ve soğutmak istemem ama doğruya doğru,
orti napıyorsun sen bune başıboşluk bune kereviz bune lahana bune ıspanak gebertcem seni kaçıcak delik bul çabuk
ortim biraz gayret spor yap günde 3 defa zamanın oldugunca bak kocişinde beğenmicek seni şişman şişman o gelinliğin içinde ııyyyykkk
nasıl olcan onları düşün yarın güzel olacak tamammı ortişim sen annladın onu
:
annem tereyağ, katıyağ kullanmaz herşeyi zeytinyağıyla yapar çok dikkat eder menemeni bile önce suyla yapar haşlar en son yumurta kıracakken yağını ekler çok dikkatlidiraynı şekilde kızgın tereyağı döker annem..
zeytinyağıyla yapmışsa okadar da kötü değil ozaman...
malesef öyleÇok acıkınca akşam gözümüz dönebiliyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?