70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun fıstık
güzell menü her zamanki gibi

akşama kadar güzelmiş canımm.
dövme pilavı dedğin keşkek oluo sanırım
biz öle deriz yani
annem bol tereyağlı yapar onu aynı şeyden bashediosak acaip kalorili bişey..
nohutta sorun yok..
aslen mersinlimisin sen?

afiyet olsun fıstık
güzell menü her zamanki gibi

Saol canım diyetisyenin dediklerini uygulayayım dedim akşam etli kurufasulye vardı bide pırasa et bu hafta pek tüketmedim yiyim dedim.
Cuma'ya kaldı 1 gün görücez artık

Ara yapmadığın için çok acıkmışsındır. Akşam yediğin Pilav çok geldi bana bide akşamları 1 dilim ekmek tüketilse daha iyi.
Gün içinde aralar yapmamışsın ama akşam altın vuruşu yapmışsın.
Aralar için yanına muhakkak ceviz, badem falan al bence yada etiform bisküvi 2 tane yersin o seni keser.

inşallahhhh
cuma mübarek gündür iyidir hoştur
ama hiç bukadar heyecanla stresle cumayı bekleyeceğim aklıma gelmezdi1:

Ay sorma çok meraktayım bende
Bu hfta kısçelerin birazı da kaçtı menüleri düzgün olmadığı için listede ne olacak bakalım.
Ben dikkat ettim sende aynı şekilde mükafatını alırız inş.

gel canım hemen bi tabak çıkarayım sana balık :)))

akşam için 2 yemek kaşığı çok az değilmi canım? bendemi bir problem var yaaa ben doymam onunla sonra hemen acıkırım

ben istiyorum ne güzel keşke burdada diyetisyen imkanımız olsa çok isterim, burada devlet hastanesinde varmış kilolu bir bayanmış onu duyunca gitmekten vazgeçtim keşke özel hastanede olsa, daha çok ilgilenirler

ben geldim kizlar ne haber benim canim skkin gecmisede bakmadim

neyse yediklerimi yazayim

kahvalti

2 dilim ekmek

2 dilim domates

ince dilim peynir

1 tas sütlü kahve

ara

yarimdan az nar

öglen

3 kasik ispanak

4 5 kasik light yogurt

ara

yarim yesil elma

aksam

büyük kase yogurtlu roka salatasi

yarim dilim ekmek

2 kepce corba

bide ceyrek kasarli simit yedim

inşallah canımmm..
merakla bekliyorum

afiyet olsun ortim... iradene sahip ol....

Çeyrek kaşarlı simit sırıtmış bide çorbanın yanında ekmek pek vermiyolar
Onun dışında güzel canım

keşkekmi deniyor bilmiyorum dövme diyoruz biz onu iyice haşlıyor daha sonra kızgın yağ döküyor üstüne ama annem zeytinyağıyla yaptı evet mersinliyim silifke ilçesinden

yanımda elma, kuru üzüm vardı ama fırsatım olmadı yemeye yoksa hazırlıklı oluyorum yeşil çay içmek için kupaya su koydum demlemeye vakit bulamadım su içinde kaldı o derece yaniii

keşkekmi deniyor bilmiyorum dövme diyoruz biz onu iyice haşlıyor daha sonra kızgın yağ döküyor üstüne ama annem zeytinyağıyla yaptı evet mersinliyim silifke ilçesinden

aynı şekilde kızgın tereyağı döker annem..
zeytinyağıyla yapmışsa okadar da kötü değil ozaman...

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 tane zeytin
4 dilim domates

ara
1 portakal

öğlen
4 kaşık lahana yemeği

akşam
1.5 kepçe çorba
salata
1 kaşık lahana yemeği

2 lt su
2 mil leslie

yorumlarınız kızlar..

Çok acıkınca akşam gözümüz dönebiliyor işte.

ya tabiki tercih meselesi ben bu sebeplerden özeli seçmedim herkeste memnun olarak gitmiyor işe mecburiyetlerde oluyor ama hangimiz kıysalama yapıyoruz, polyanacılık oynuyoruzki? insanoğlu hep daha fazlasını istemezmi, bu sadece bendemi var? ben daha fazlasınıda istemiyorum aslında daha az çalışayım, eşim hep bana yardım etsin değil ben nasıl eve para getirme konusunda yardım ediyorsam bütçeye katkıda bulunuyorsam oda bişeyler yapabilir. birde ben buaralar sıkıntılı olduğum için rahatsız ediyor bunlar beni, bazı anlar olurda herşey batar yaa öyle birşey işte

ayyy kızlar siz bunları mı dert ediyosunuz ben dokuz aylık hamileydim eşime ilk ve son iş buyuruşumdur. perdeleri yıkadım artık doğum geldi gelcek asıver şunları çıkmayayım karnım burnumda dedim elini bile sürmedi. bulaşık makinası, çamaşır makinası süpürge nasıl çalıştığını bile bilmez. bazen anneme giderim bi gece kalayım döncem diye yemek yapar bırakırım, ısıtıp yemez bile evlendiğimiz günden beri ben bi menemen yaparım parmaklarını yersin der; 2 sene oldu evleneli bir kere görmedim, mangal erkek işi dir.herkes bilir ama bizimki onu bile yapmaz yanii. kızlar dert arıyosanız bana gelin

anam ortim vur dedim öldürmüşün benii... :18::18:sen benim menüme tekrar bak canım...

aynı şekilde kızgın tereyağı döker annem..
zeytinyağıyla yapmışsa okadar da kötü değil ozaman...
annem tereyağ, katıyağ kullanmaz herşeyi zeytinyağıyla yapar çok dikkat eder menemeni bile önce suyla yapar haşlar en son yumurta kıracakken yağını ekler çok dikkatlidir
Çok acıkınca akşam gözümüz dönebiliyor işte.
malesef öyle

Kızllaaaaaaaarrr bugün süperdiiii. Gerçi bazı yönlerden felaketti. Önce güzel olanı anlatayım. Eski işyerime gittim. Kızım orada okuyor. Toplantıya gittim. her gören ne kadar zayıflamışın dedi. Ayy herhalde 1-2 kiloda bugün gitti. Sevinçten içimin yağları eridi. :119::119:
Kötü olan ise bütün gün başağrısından öldüm. Migrenim mi tuttu ne. 2 tane ilaç içtim anca geçiyor gibi. Birde kızlar annemin doğumgünü vardı, veeee cısssss yedimm. MenÜmü yazmıycam onun için. Bugün aldığım tepkiler sonucunda karar verdim ki erkekler hakkaten kilo alınca şıp diye anlıyorlar da verince ıııhhh. Demekki kıskanıyorlar bizii.

Pucca senin diyete başlıycam ama klasik olcak pazartesi mi başlasam diyorum.
Bu sabah tartıda iyi çıktım. Tabi akşam ki form çayından sonraaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…